Arkadaslar merhabalar :) okuldan dolayi yazamiyorum gunlerim yogun geciyor kusuruma bakmayin olur mu
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Dunku menum;
Sabah;
2 si bi arada nescafe
Oglen;
Firinda tavuk
2 yemek kasigi kadar yogurt
Aksam;
1.5 icli kofte
1 kase cacik
1 yemek kasigi kadar da tavuklu fistikli pirinc pilavi
Ara ogun
2 yemek kasigi kadar dondurma
1 catal kadar bi sutlu tatli
Spor; 1 saat kadar. 5.85 km yuruyus.
Su; miktar tutamadim ama heralde ancak 1.3 litre filan
Arkadaslar Azerbaycandan arkadasim vardi dun bizde.Azerbaycan baklavasi getirmis ben de 1 dilim yedim :)
Bu arada hepinizin menulerini okudum bence gayet guzel yapiyosunuz masallah :) kaptancim senin bu ara canin tatlilarda sanirim
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
ilham perileri ismini bilmiyorum ama :) bence sen de gayet guzel gidiyosun masallah diyetinde ayrica gercekten de bi insan kilo almiss
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
april senin menun de cok guzel, ama benim nacizane fikrimce ekmegi hayatimizdan cikaralim, buna ben de dahil
Kaptancim bu arada daha kahveyi alamadim, okul zamanlarim o kadar yogun geciyor ki asiri yorgun oluyorum evde sporumu bile cok zor yapiyorum :/