- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Rica ederimAy ay ay çoooook teşekküredrim. Zayıfsını duymak daha doğrusu okumak bile çoooook hoşuma gitti canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimAy ay ay çoooook teşekküredrim. Zayıfsını duymak daha doğrusu okumak bile çoooook hoşuma gitti canım.
Gunaydinlar tatlimGünaydın kızlarrr
Aynen tatlım daha gelen yok ama , benden yine pas bakalım kızlar nasılGunaydinlar tatlim
Kizlar bugun kilo bildirim gunu unutmayiniz
Bende cok mutsuzum gece kizlar vardi cok abarttik yeme isini bildirim yapcm bende simdiAynen tatlım daha gelen yok ama , benden yine pas bakalım kızlar nasıl
Olsun canim bebekle iyi idare ediyorsun masallahDünkü menüm;
Sabah; iki dilim kepekli ekmek, yumurta, domates,salatalık
Öğle; kahve 30 gr çikolata
Akşam; sebze yemeği birtabak,yoğurt
3litre su, 3 fincan yeşilçay, 2fincan siyah çay
30dk yürüyüş,30 dk spor bisikleti ( Bebiş durmadı leslie'yi yapamadım. )
Tatlim yuzde hesaplamanin biseyi yok artik gruba epey alistin kendin yapmalisin formul soyleKızlar ben yine 1 kilocuk verebilmişim. Yani 43.4' düm. Yüzdemide hesaplayamadım
Ah aprilim ah kilo aldim ben dön de dön gorduk isteAynen tatlım daha gelen yok ama , benden yine pas bakalım kızlar nasıl
Hadi bakalim sonucu merakla bekliyoruz ben izne cikmistim kilo alip dondum aslinda vermistim bi kac gun arkadas gezmeleri sabahlara kadar sohbetler hemen bozdum diyeti tartida da gordumMerhaba kızlar..
perşembe tartılma heyecanını haftaya ben de yaşayabileyim diye; bugün ben tartıldım ki haftaya perşembe günü tartıldığımda 1 hafta da verdiğim kiloyu net olarak görebileyim:)
Aprilciğim sabahları orta tempolu 1 saat yürüyüşte karar kıldım, bugün de başladım, bakalım nasıl geçecek ilk hafta:)
Ha bir de alışverişe çıktım diyet için, 3 gündür de fire vermedim diyet listemden, sabırsızlıkla bekliyorum perşembeyi:)
Hadi bakalim sonucu merakla bekliyoruz ben izne cikmistim kilo alip dondum aslinda vermistim bi kac gun arkadas gezmeleri sabahlara kadar sohbetler hemen bozdum diyeti tartida da gordum