- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Hoşgeldin canım iyiyiz devam diyetlere , sen nasılsın nasıl gidiyor??Kizlar nasilsiniz nasil gdiyor diyetler ben kardes t akmdan geldm bi hal hatr sorym dedm :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım iyiyiz devam diyetlere , sen nasılsın nasıl gidiyor??Kizlar nasilsiniz nasil gdiyor diyetler ben kardes t akmdan geldm bi hal hatr sorym dedm :))
Canim iphone kullaniyorsun ya sende orda safariden acik benim kadinlar kulubu surekli kaydettim kullanici adini sifreyi falan extra bisey yuklemene falan gerek yok daha rahatCanım bana mail gelio ona göre açıyorum , senin dediğin şey nedir ? Ne gibi artısı var
Hosgeldin canim senin nasil gidiyorKizlar nasilsiniz nasil gdiyor diyetler ben kardes t akmdan geldm bi hal hatr sorym dedm :))
Hosbuldum :) gecen haftaya gore daha az simdilk ama gidiyor yine sukur :))Hosgeldin canim senin nasil gidiyor
Evet canım şimdi yaptım hakkatten daha rahatmışşş tşk canımsınCanim iphone kullaniyorsun ya sende orda safariden acik benim kadinlar kulubu surekli kaydettim kullanici adini sifreyi falan extra bisey yuklemene falan gerek yok daha rahat
Niyeki canım bi azalma var ? Zorlanıyormusun ?Hosbuldum :) gecen haftaya gore daha az simdilk ama gidiyor yine sukur :))
Yok aslnda zorlanma degil.bilakis daha adapte oldum ama gecen hafta 2 800 kdar bi dusus olmstu sanrm odem flanda attm fazlasyla vucutt direnise gecti ama bende pes etmedm daha caba gosteryorm savas actm :))Niyeki canım bi azalma var ? Zorlanıyormusun ?
Canım bigün önceki menü ve sporu paylaşıyoruz, eleştirmeye başlıyoruz yardımcı oluyoruz birbirimizeTamamdır.
Bu durumda tartılana kadar olan süreçte, yarın sabahtan itibaren yediklerimi, sporumu vs sizinle paylaşıyorum:) Kendimce bir liste hazırladım 2 gündür de uyguluyorum, fazla ya da eksik söylersiniz bakınca:)
Canım bayağı bir azalma olmuş geçen hafta .bu hafta biraaz durması çok normal ,canını sıkma kolay gelsin bol sporlu günlerYok aslnda zorlanma degil.bilakis daha adapte oldum ama gecen hafta 2 800 kdar bi dusus olmstu sanrm odem flanda attm fazlasyla vucutt direnise gecti ama bende pes etmedm daha caba gosteryorm savas actm :))
Tesekkurler canm hepmze saglikli sporlu zayf gunler insallh :)Canım bayağı bir azalma olmuş geçen hafta .bu hafta biraaz durması çok normal ,canını sıkma kolay gelsin bol sporlu günler
Zaman zaman azalmalar olabilir canim cok normalHosbuldum :) gecen haftaya gore daha az simdilk ama gidiyor yine sukur :))
rica ederim tatlimEvet canım şimdi yaptım hakkatten daha rahatmışşş tşk canımsın
Diren tatlimYok aslnda zorlanma degil.bilakis daha adapte oldum ama gecen hafta 2 800 kdar bi dusus olmstu sanrm odem flanda attm fazlasyla vucutt direnise gecti ama bende pes etmedm daha caba gosteryorm savas actm :))
İnşallah canım tŞk , yine gel biz hepp burdayız . Kardeş takımımızada slmlar bendenn öpüldünüzTesekkurler canm hepmze saglikli sporlu zayf gunler insallh :)
Gunaydin tatlimGünaydınn kızlar
Çok başarılı ama o 2.5 saatlik spora nasıl dayanıosun canım valla bravoMerhaba kızlar
Menüm;
Sabah; iki dilim kızarmış(yağsız) çavdar ekmeği, yumurta ,domates,salatalık
Öğle;1 kase yoğurt
Akşam;sebze yemeği iki tabak, salata
1saat yürüyüş,30 dakika sporbisikleti,1 saat leslie 4
3litre su,5 fincan yeşilçay,2 fincan kahve
Canım ben ilk önce yürüyüş öneririm çünkü zayıflamak için ilk şart bu , hergün olacaksa bu günde yarım saat bile yeterli canımmerhaba kızlar:)
forumda hep okuyorum bana da Leslie ile ilgili bir link verir misiniz? Hangi aşamasından başlanıyor vs. sistemi en sağlıklı nasıl öğrenebilirim? İnternette videoları geliyor ama son 4 yıldır hiç spor yapmayan biri için siz hangisiyle başlamayı önerirsiniz?
Mahmureo tebrik ederim, muhteşem bir spor performansı, harika:)