- 18 Aralık 2012
- 722
- 197
- 73
hepinize günaydın tünaydın kızlar malum izin öncesi işlerimi toparlıyorum o yüzden bu saati buldu foruma girmem
umarım keyfiler yerindedir,bu arada özlemi göremedim kaç gündür,melekte gelmedi:26::26:
aaa kızlar ne oluyo bakimm,
size ceza bugün en az 30 dakika spor+100 mekikaha bide çanta
seninkide fenaymış sehercim,bizde hep 3.kişiler yüzünden sorun yaşadık,çok düşündüm ayrılmayı ama iyiki devam etmişim,şimdi düşünüyorumda ne kadar saçma şeyler yüzünden kırmışız birbirimizi,zamanla insan alışıyo birbirine,daha iyi tanıyo,inş.eşinde zamanla seni daha iyi anlayacaktır
ah be güzelim kocana inat derken kendine yaptığın yazık değilmi:26::26:hayır merak ediyorum değdimi bari:26::26:
noodle güzeli nasılsın bakalım
ohh sporlarda yapılmış,evet çiğdoşum eliptik süper bacak inceltiyo,tecrübe konuşuyo
sen çok fenasın abla
maymun iştahlı deyince bi an bana diyosun sandım,aynen bende aldım baharatları 2 günden sonra yok unuttum gitti
ama sana ne güzel faydası olmuş
hoşgeldin semacımkuzucuklara çok geçmiş olsun
spora ağırlık vermişsin,bence çok iyi yapmışsın,tartıda değişiklik görmesen bile aynada sporla birlikte ciddi değişiklikler oluyo,zaten önemli olanda bu
en azından artık inanıcak mantara alerjim oldugunu inşallah değmiştir de bi daha demez neslihan ablacım.. bazen o kadar gıcık ediyo ki herşeyi iyi bilir diye gazlamış anası babası.. ceremesini ben çekiyorum..
Son düzenleme: