- 5 Şubat 2012
- 3.971
- 2.583
- 373
şu an 67.1 kiloyum hedef kilom 58 göbüşümde ve totomda birikme var tüm çabam onlar için :)
inşallah söylediklerinizi uyguliycam.. ben genelde lesliee nin yürüme programını uyguluyorum evde 3 mil.. çok enerji harcıyorum ve çok da yağ yakımını hızlandırıyor tavsiye ederim :)
günaydın hepinize,hayırlı cumalar
bi an başka takıma geldim sandımyeni gelen fıstıklar hepiniz hoşgeldiniz,azminiz daim olsun inş.
hemen alıntılara geçiyorum
sehercim sende hoşgeldinve başınız saolsun,Rabbim sabır versin
bu arada benimde eşim eskişehirli,bi ayağımız orda,şu anda benim memleketimdeyiz,yani çorumda ama er geç eskişehir yolu görünüyo bize
tatlım lesliee yürüme programı ne :26: koşu bandında mı yapıyorsun:26:
Neslihancım dünki kilonla bgne bak demiştin ya dün 64.2ydim protein dietinden sonra bgn 64.1 çıktım 100gr gitmiş kar kardır
Buarada dün hiç zorluk çekmedim kızlar yanlız kendimi öyle şartlandırmışım ki sanarsınız protein dışındaki tüm yiyeler için oruç tutuyorum akşam mis gibi kokan çilek vardı baya bi bakışltık sonra dedim ki mutlu sen toksunaslında çok açım fln die kendimizi yönlendiriyoruz özellikle eda sende sanki bunu biraz hissediyorum tatlım sürekli çok açım fln die düşünme hatta ben tokum yemegimi yedim fln die kendini yönet insan çok açım çok açım die düşündükçe acıkıyor tecrübeye sabittir
dünki saf protein menümü yazıyorum
sabah
2tane yulaf kepeğinden mini krep arasında light peynir
1yumurta
ara
1dilim light peynir
öğlen
tavuk döner 1avuç
1ayran
ara
light yogurt
akşam
3tane yulaf kepeğinden mini krep
2dilim light peynir
1tane yumurta
1bardak süt
1kase light yogurt
soda
2lt su,1 fincan yeşil çay maalesf spor yok
akşam için köfte düşünüyodum ama inanılmaaz bi yagmur vardı iş çıkışı kıymamı alamadım bende bu şekilde bi akşam menüsü yaptımyagmurdan dolayı yürüyüşe çıkamadım yogurttan dolayıda uyuyakaldıgım için spor yalan oldu
tatlım lesliee yürüme programı ne :26: koşu bandında mı yapıyorsun:26:
çok teşekkür ederim neslihancım :) bir taraftan kahvaltımı hazırlıyorum diğer taraftan takipteyim :) bu sebeple yeni okudum.. Allah razı olsun Allah kimseye sevdilerinin acısını yaşatmasın.. Eskişehir'imm ahh kokusunu bile özledim çok güzeldir ben tam bi eskişehir aşığıyım :) inşallah tekrar gidebilirim.. Gidince benim içinde içine çekermisin eskişehir'in kokusunu :)
yok canım ya evde kendi kendime yürüyorum youtube dan acıp ole yapıyorum 3 mil 3000 adıma denk geliyo ve harika ter attırıyo..
mutlum tebrik ederimtoplamda 1 kg gitmiş şekerim daha ne olsun,aynen devam
kızzz kk da olupta lesli ablamı bilmeyenmi kaldıleslie sansone ile yürüme diye yaz google amcama sana hemen gösterir,arada bende yaparım,acaip ter attırıyo
oyyy kıyamam yaa,tabi herkesin memleketi eskişehiri bende seviyorum ama ailem burda olduğu için ne yalan söyleyim pek gitme taraftarı değilim,hayırlısı tabi
ciddi misinn bu süpermiş bu akşam bende denemek isterim tam olarak youtubeda ne yazıyorsun peki :26:
Arkadaşlar merhaba ben Tuba. 25 yaşındayım,1,64 boyundayım sonracıma şişkoyumkasımda düğünüm var ve benim acilen zayıflamam lazım:18:.Daha önce iki grupta daha yer almıştım ilkinden grup arkadaşlarım çok azimli oldukları için grup kapatıldı ikinciisnde ise başka bir gruba geçmediğim için ceza almışım 6 ay mı ne gruplara dahıl olamıyorsunuz galıba sebebsiz çıkarsanız ,benim haberim yoktu Şimdi ise beni azimlendirecek arkadaşlara ihtiyacım var.ben çok azimliyimdir aslında ama beynimde bitmeden yapamıyorum bu da çok zamanımı alıyor.Şuan da azimle beynimde bitirdim bugün diyette 8 günüm 02.05.2013 tartıldığımda 94 kilo idim az önce tartıldım 89 kiloyum,sanırım vücudum da fazla ödem vardı bende şaşırdım ama ciddi anlamda da diyet yapıyorum.yani 89 kilo başlıyorum yarışmaya. Hepimize bol şans,umarım arzu ettiğimiz kilolara ineriz.Bu arada sayın yonetıcım uymam gereken kurallar varsa lütfen hatırlatın bana.
selam neslihan ben 23 yaşındayım ismim seher evliyim ve öğrenciyim hala :) ilk kez katılıyorum sürekli giriyorum K.K ne.. evett şartların hepsine varım :)
sağolasın sema :) ben daha önce diyet gruplarına kayıt olmadım tam olmak için karar vermişken biricik abim vefat etti ancak toparlıyorum kendimi.. şimdi azim ve kararla diyetime başladım 1 bucuk haftada 1.bucuk kilo verdim ama regl dönemimde girdiği için araya şimdi net değil kilom. bitince inşallah 2 güne kadar net kilomu yazarım :) aslen eskişehirliyim evlenince konyaya geldim eşimin işi sebebiyle.. 23 yaşındayım ikizler burcuyum 1.69 kilo 67 kilodayım (dün tartılmıştım en son) :)
bende dergide gördüm kısıra benzer pişmiş ince bulgurla yapılan salata gözüme çok hoş gözüktü gerçi şu an tahtayı versen kemiririm gözüme kötü görünen birşey yokta :))))))
Selam semaben bu işlere biraz yabancıyım da. Beni biraz daha bilgilendirirsen yarın sevinirim. İstanbul da yaşıyorum. Evliyim 3,5 yıllık.29 yaşındayım. Öğretmenim.. Güzel olacakmış gibi hissediyorum.
dünki menümüde yazayım hemen
sabah
yulaf kepeği ile tost
öğle
köri soslu tavuk
lıght yoğurt
ara
öğlenden kalan tavuk
ayran
akşam
et döner
ayran
akşam kardeşimin doğum günüydü,çarşıda gezdik,alışveriş yaptık,sonrada yemeğe götürdüm onu,öğlen tavuk yediğim için et döner yedim,o kadarda pide,salata falan koymayın dedim ama yinede koymuşlar,tabiki yemedim,kardeşime sattım
ona bişeyler alırkende kendime su yeşili rengi dar kesim boyu bilekte biten bi pantolon aldım,üstünede içinde yeşil,pembe,lacivert çizgileri olan bi tişört,çok çok hoşuma gitti,artık siyahlara veda etme zamanı geldii
ayrıca dün akşam kuzenimin eşiyle karşılaştık,uzun zamandır görmüyodu beni,kısa süreli bi şok yaşadı,ayrılana kadar abla çok hoş olmuşsun,sakın bi daha kilo alma deyip durdunasıl motivasyon oldu antamam
evettt bugün bildirim günü
geçen hafta :76,8
bu hafta: 74,6
çok şükür geçen haftanın artıları gitti,üstüne 300 gr da ballı kaymak oldu
gelelim protein perşembesinin sonucuna,malum dünki kilom 74,9 dü,bu önceki gün yapılan 1,5 saat spor ve akşam aç yatmanın sonucunda sabah görülen rakamdı,yani gerçek kilom değildi,buna rağmen 300 gr daha gitmişbuda demektirki perşembeleri proteine devam
günaydınnnnnnnnn panpişlerrrrrrrrr
veeeeeeee sonucumm 83,1
bela gibi yapıştı bu 83 bana ama kurtulucam ççok çok az kaldı..
bu arada dün akşam kendı spor rekorumu kırdımmm
yaz musmutlucummm:)
80 dk hızlı tempo yürüyüş
20 dk kocamla karşılıklı göbek attık acaip terledim
sonrasında doumble+mekık+aerobık+sopa çevirme+mınder hareketlerı vs.. toplamda 30 dk öyle oyalandım..
haftaiçi bu benım için bi rekorr:)
ettımı sana toplamda 130 dk:)
tabı dun proteın gününe katıldım sabah hernekadar tost yemıs olsamda sonrasında kaçırmadım öğlen tavuk şiş ve akşam 1 haşlanmış yumurta ve 1 kase yogurtla günü kapattım
toplamda 3 lt su ve 2 kupa bitki çayı ile sonuç bu:)
dün akşam resmen kayıp zaman gibi hayatımda eve git biraz oyalan sonra bol spor sonra duş sonra yarım yamalak bi filmm hopp yataga bukadar:)
gelen arkadaslar varmıs hoşgelmış sefa getirmişşş
azmınızle hırsınızla gelın bize can katın kızlarr
atalarımız ne demiş...pastadan uzak duraaaann 82 olur demiiişşştebrikler banka güzeli
heheh saol ablacımmm ne demiş fransa kralicesi marie,ekmek bulamıyosanız pasta yiyin,pastayı bulupta yemıyosanız zıkkımın kökünü yiyin:)
okadar demesede benden çıkan sonuç bu:)
neyse ben şu 80lerden bi kurtulayım artıkk bıktım usandım yaa
nedir bizim bu çilemiz yaaaa
yok yok ben karar verdım bu hafta elma dıyetı yapıcam 5 gün ozaman bi ihtimal görürüm belkı 79u
yada saf proteın tam karar vermeedım..
neslıcım yada delı gıbı spora yüklenıcez
ama artık bukadar ucuna gelmişken bırakamam
kendımı bıraz salsam tekrar giderim 86-87lere o derece sınırlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?