sanada gunaydın afıyet olsun cnm senın kocada benım koca gıbı bogazına cok duskun sanırım adam ben dıyet yapıyorum dıye yapamadıgı bırakmaz bugunden ertesı gunu dusunen bır ınsan senın gıbı akşam 10 larda 11 lerde cok sıkma börek çörek kek yaptıgımı bılırım bır lokma bıle yemem ama bazene sınırlerım bozulur derım sana bu yemek konusunda hakkımı helal etmıyecegım ben yemıyorum bana resmen ezıyet edıyorsun dıye helal etmıyorum derım yapma banamı yapıyorsun dıye dalga geçer egerkı yemek yerkende görsen bızım hanım rejımdeydı uçmuş rejım dıye dalga geçer cok zor şartlardayız ama nafıle yılmıyacagım yılmayalım mınıkuşlarım
kizlar kayatay i yapan var mi?
sanirim bu diyeti yapsam esim bana karismaz
ne diyorsunuz bi bakar misiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
slm topiğin fıstık hatunları nasılsınız nasıl gıdıyor mu? kilocuklar
ben bugun spora gıdecektım malesef kızım geceden berı hasta miğdesini üşütmüş ,sabaha kadar başucunda bekledım onlar hasta olacağına bız olalım ya nasılda soldu bır gunde yavrumgörüşürz canlarım, gelırım yıne bıraz evı toparlım kızım uyurken
selam kizlar,nasilsiniz,
ya bana bi akil verin lütfen kafayi yiycem ,ben evde kalamiyorum bi türlü ya hergün bir isim cikiyor,ne yapicam ben nasil diyet yapicam,sizide ihmal edip duruyorum,takimdan ayrilsammi ne yapsam ,ne etsem pöff ya
huuuuuuu kızlarrrrrrrrr
bu sabah uyandıgından beri hiç kaçamak yapan oldumu bakimmm:26::26:
kiz naptin sen hic salata yokkebap karniyarik bulgur pilavi manti nerde
saka bi yana az az yemissin ama bak adana kebaba ne kadar kalorili 40 dk yuruyusun bile kurtaramamis onu
ilaclarini aliyor musun?
ben glifora yine basladim gunde iki tane 1000 mg
hesaplamakta zorlandım ben adanayı... adananın yanında salata vardı. pilav filan yoktu. adanayı da ekmeğin üstünde getirdiler çatalla yağını ekmeğe akıttım. ben 4 parça yaptım 2 si eşimin 2 si benimdi, eşim sadece 1 parçayı yedihele bulgur pilavı dolu 1 kaşıktı akşam karnabahar yiyeceğimi planlayarak aman ekmeğimin yerine yiyeyim dedimde hesaplarım uymadı. ama az az yiyorum hatta çok korkuyorum fazlaya kaçacağım diye ama adanayı yazdığımda çıkan kalori miktarı resmen gözlerimi yerinden ediyordu
ilaçlarımı değiştirdi doktor. ben alışamadım bir türlü glifora sorunluyuz o ilaçla doktorda bana matofin 500 yazdı bu süper hiç etkisi olmadı ne baş ağrısı ne mide bulantısı... ayrıca krizlerim yok titremelerim baya azaldı. şimdilik mutluyuz matofinle... birde psikiyatristin verdiği mutluluk ilacım var oda beni çok enerjik mutlu kıpır kıpır ediyor, yinede kontrole gideceğim ikisine de 1 ay sonra ben mutluyum bu ilaçlarla ama sonum nedir filan bir soracağım
glifor tarzı bir ilaç olmadan diyet işkenceymiş yanlız anladım. hani canın çekmeler felan çok azaldı. hele şeker isteği süper törpülendi. inşallah sende de böyledir...
gecmis olsun tatlimslm topiğin fıstık hatunları nasılsınız nasıl gıdıyor mu? kilocuklar
ben bugun spora gıdecektım malesef kızım geceden berı hasta miğdesini üşütmüş ,sabaha kadar başucunda bekledım onlar hasta olacağına bız olalım ya nasılda soldu bır gunde yavrumgörüşürz canlarım, gelırım yıne bıraz evı toparlım kızım uyurken
sacmalama yasemin ne demek birakmak ne demek nasil diyet yapicam cantanda tasiyacaksin acikinca bi kac kuruyemis bir meyve yiyeceksin tatlim yada ayran alacaksin marketten bi kac galetayla atistiracaksin ne bizi ne de diyetini birakselam kizlar,nasilsiniz,
ya bana bi akil verin lütfen kafayi yiycem ,ben evde kalamiyorum bi türlü ya hergün bir isim cikiyor,ne yapicam ben nasil diyet yapicam,sizide ihmal edip duruyorum,takimdan ayrilsammi ne yapsam ,ne etsem pöff ya
valla esra ben hic kacamak yapmadim aksamda balik yiyecegim ins. bol roka salatali offf missssshuuuuuuu kızlarrrrrrrrr
bu sabah uyandıgından beri hiç kaçamak yapan oldumu bakimmm:26::26:
ya zaten ben ekmek cok yemiyorum kuruyemisi de cok severim ama meyve konusunda tam uymasamda sanirim bir elma bir mandalina yerim bilmiyorum en azindan esim daha az rahatsiz olur sagliksiz falan demez
boğazına düşkünlük az kalır valla benimkinin yanındasırf boğaz için yaşıyo bile diyebilirm özellikle yeni bi yere gittiği zaman hangi yemeği meşhur onu öğrenir ve yemeden gelmez
geçen cumartesi amasyada cevizli çörek yemişti,oraya has bi çörek...bende yaparım demiş bulundum,vayy efendim hala yapmamışım,misafir gelse çoktan yapmıştım falan...eğer akşam yapmasaydım cumartesi sırf çörek için amasyaya gidecekti
elifcim karatayda dukanın farklı bi versiyonu sanırım...onda ekmek yerine kuruyemiş yiyosun,bide herşeyi organik yemen lazım yanılmıyosam,yapabileceğine eminmisin canımm
oyyy kuzucuğa çok geçmiş olsun semacım
hiçbiyere gitmiyosun canımmbiliyosun burdan ayrılınca çok fena artılarla dönüyoruz...hem bizide ihmal ettiğini düşünmüyorum ben,hergün uğruyosun,gündüz olmada akşaölarıda yazabilirsin bence
kaçamakmıııoda neymiş:26::26:
valla esracım benim şu ana kadar gayet düzenli herşeyim,2 litre suyum ve 2 bardak yeşil çayımda bitti,üstüne 200 kerede zıpladımm
hesaplamakta zorlandım ben adanayı... adananın yanında salata vardı. pilav filan yoktu. adanayı da ekmeğin üstünde getirdiler çatalla yağını ekmeğe akıttım. ben 4 parça yaptım 2 si eşimin 2 si benimdi, eşim sadece 1 parçayı yedihele bulgur pilavı dolu 1 kaşıktı akşam karnabahar yiyeceğimi planlayarak aman ekmeğimin yerine yiyeyim dedimde hesaplarım uymadı. ama az az yiyorum hatta çok korkuyorum fazlaya kaçacağım diye ama adanayı yazdığımda çıkan kalori miktarı resmen gözlerimi yerinden ediyordu
ilaçlarımı değiştirdi doktor. ben alışamadım bir türlü glifora sorunluyuz o ilaçla doktorda bana matofin 500 yazdı bu süper hiç etkisi olmadı ne baş ağrısı ne mide bulantısı... ayrıca krizlerim yok titremelerim baya azaldı. şimdilik mutluyuz matofinle... birde psikiyatristin verdiği mutluluk ilacım var oda beni çok enerjik mutlu kıpır kıpır ediyor, yinede kontrole gideceğim ikisine de 1 ay sonra ben mutluyum bu ilaçlarla ama sonum nedir filan bir soracağım
glifor tarzı bir ilaç olmadan diyet işkenceymiş yanlız anladım. hani canın çekmeler felan çok azaldı. hele şeker isteği süper törpülendi. inşallah sende de böyledir...
ya yok canım ne alakası var takmdan ayrılsan daha cok alırsın belkı cıkan herkesın sonu bu oldu,bende dahil..
diyet işi beyin işi,şartlandıgın zaman gözün ne yemek görür nede başka bişey,istedigin kadar sohbete git,önüne tabaklar yıgsınlar dönüp bakmazsın.kabul edıyorum çok çok zor bişey ha deyince gelebılecek bir irade değil bu..ama bi şekılde bu iradenin kopuş noktasını bulmak için insanın kendını şartlaması lazım..
dün akşam abimlerde en az 8-9 çeşit vardı ve kuru çay içtim,
bu akşam gelının dogumgünü var pasta börek çörek olacak yine yemıycem
yarın bankada akşam müşterilere egitim var ikramlıklar olur bir sürü yine yemıycem
kolay degil ama şartlandım...ki benım şartlanmam deveye hendek atlatmak gibi bişey ama bi şekılde hallettım..
bahanesi yok bu işin
boğazına düşkünlük az kalır valla benimkinin yanındasırf boğaz için yaşıyo bile diyebilirm özellikle yeni bi yere gittiği zaman hangi yemeği meşhur onu öğrenir ve yemeden gelmez
geçen cumartesi amasyada cevizli çörek yemişti,oraya has bi çörek...bende yaparım demiş bulundum,vayy efendim hala yapmamışım,misafir gelse çoktan yapmıştım falan...eğer akşam yapmasaydım cumartesi sırf çörek için amasyaya gidecekti
elifcim karatayda dukanın farklı bi versiyonu sanırım...onda ekmek yerine kuruyemiş yiyosun,bide herşeyi organik yemen lazım yanılmıyosam,yapabileceğine eminmisin canımm
oyyy kuzucuğa çok geçmiş olsun semacım
hiçbiyere gitmiyosun canımmbiliyosun burdan ayrılınca çok fena artılarla dönüyoruz...hem bizide ihmal ettiğini düşünmüyorum ben,hergün uğruyosun,gündüz olmada akşaölarıda yazabilirsin bence
kaçamakmıııoda neymiş:26::26:
valla esracım benim şu ana kadar gayet düzenli herşeyim,2 litre suyum ve 2 bardak yeşil çayımda bitti,üstüne 200 kerede zıpladımm
tamam kizlar ya,ne bagiriyosunuz bacak kadar cocugagecmis olsun tatlim
sacmalama yasemin ne demek birakmak ne demek nasil diyet yapicam cantanda tasiyacaksin acikinca bi kac kuruyemis bir meyve yiyeceksin tatlim yada ayran alacaksin marketten bi kac galetayla atistiracaksin ne bizi ne de diyetini birak
valla esra ben hic kacamak yapmadim aksamda balik yiyecegim ins. bol roka salatali offf misssss
ya zaten ben ekmek cok yemiyorum kuruyemisi de cok severim ama meyve konusunda tam uymasamda sanirim bir elma bir mandalina yerim bilmiyorum en azindan esim daha az rahatsiz olur sagliksiz falan demez
amaannnnn nerdeeeee valla cok fena tatli istiyor cnim da artik bal yiyorum bir tatli kasigi halis bal olunca korkmuyorum oda hergun degil
ya bende psikiyatriste gidecektim fakat cok cekiniyorum
ben deli degilim ben deli degilimmmmmm
tamam kizlar ya,ne bagiriyosunuz bacak kadar cocugaya varya siz böyle yaziyosunuzya 2 litre su ictim yesil cay ictim spor yaptin nasil icim gidiyor seviyorum ben aslinda diyette olmayi,Allaha sükür irademde var ama israrlar deli ediyor beni,diyetteyim dedigim zaman herkesin diyetiyen kesilmesi ,burda ye evinde diyet yaaprsin söylmeleri insanlarin seni anlamamasi deli ediyor beni artik,hatirlarsaniz 2 haftalik metebolik balanc yapmistim ozmanda sohbete gidiyordum ama yemiyordum canimda istemiyordu zaten ben kekndime söz geciriyorumda insanlara geciremiyorum iste,su adetim bitsin bide orucla deniyecegim ozaman israr edemezler zaten bir sürüde borcum var,iftar erken oluyor iftardan 1 2 saat sonrada sporumu yapabilirim suyumuda icerim diye tahmi ediyorum bakalim nasil olucak öylede olmassa ne ypaicam nasil yürütücem hic bilmiyorum
gecmis olsun tatlim
sacmalama yasemin ne demek birakmak ne demek nasil diyet yapicam cantanda tasiyacaksin acikinca bi kac kuruyemis bir meyve yiyeceksin tatlim yada ayran alacaksin marketten bi kac galetayla atistiracaksin ne bizi ne de diyetini birak
valla esra ben hic kacamak yapmadim aksamda balik yiyecegim ins. bol roka salatali offf misssss
amaannnnn nerdeeeee valla cok fena tatli istiyor cnim da artik bal yiyorum bir tatli kasigi halis bal olunca korkmuyorum oda hergun degil
ya bende psikiyatriste gidecektim fakat cok cekiniyorum
ben deli degilim ben deli degilimmmmmm
sen neden antıdepresan kullanma ıhtıyacı hıssettın canım
hanı özel bır sebebınmı var yoksa genel yorgunluk halsızlık durumlarından dolayı falanmı
günaydın fıstıklar...keyifler nasıl bakalımm
esracımm benim yarından pek ümidim yok,haftasonu kaçamak yapmam bütün haftama mal oldu,hala bi türlü eksiye geçemedim,hatta nerdeyse 1 kg artıdaydım pazartesi,daha bu sabah geçen haftaki kiloma gelmişim...nasıl bi bünyedir yaa benimkisi...bakalım bende bugünü en hafif şekilde atlatıcam,sporuda artırıcam yarına 200-300 ne gitse kardır
amaa bütün buna rağmen bayramda trençkot almıştım ve kemeri en son delikteydi,geçen hafta sondan 2.deliğe,bu sabahta sondan 3.deliğe taktım,demekki incelme varehhh buda bişeydir
[ı]günaydın fıstıklar...keyifler nasıl bakalımm
Esracımm benim yarından pek ümidim yok,haftasonu kaçamak yapmam bütün haftama mal oldu,hala bi türlü eksiye geçemedim,hatta nerdeyse 1 kg artıdaydım pazartesi,daha bu sabah geçen haftaki kiloma gelmişim...nasıl bi bünyedir yaa benimkisi...bakalım bende bugünü en hafif şekilde atlatıcam,sporuda artırıcam yarına 200-300 ne gitse kardır
amaa bütün buna rağmen bayramda trençkot almıştım ve kemeri en son delikteydi,geçen hafta sondan 2.deliğe,bu sabahta sondan 3.deliğe taktım,demekki incelme varehhh buda bişeydir[/ı]
günaydın canım
bazen kılo sabıt kalıp beden ıncelıyor gercekten,bu haftasonu çok bol kaçamak degılde ufak bişeyler falan ye,senınde bıldımın haftaya bomba olur canım:)
benım gecen hafta neydi oyle 100gr:)
90 kıloluk hatunun 1 haftada attıgı kıloya bak püff
bu hafta benımde aynı oldu kendımı toparlayıp bır adepte olamadım sabahtan akşama kadar cok ıyı akşam dayanamayıp saldırdım hep bu hafta benımde kotu bır hafta oldu ama hafta ya toparlamam lazım kendımı spor yapınca hakkaten vermesekte ıncelıyorsun fark edıyor kılom aynı ama benımde olmayan pantolanlarım oluyor cok mutluyummmmmmmmm
[ı]diğer kızlar nerde acabaaa:26::26:
Melek(mutedeyyin) uzun zamandır yok,geçen hafta sadece bildirim yapıp çıktı,bi ara altta ismini görmüştüm ama yazmadan çıktı
umarım hayatında herşey yolundadır[/ı]
bu hafta cok sakın gectı fazla kımse yoktu yarında ben olmaya bılırım o yuzden şimdiden 70 desem olurmu ınemedım 70 altına yarın gıremeyebılırım ok
bu hafta benımde aynı oldu kendımı toparlayıp bır adepte olamadım sabahtan akşama kadar cok ıyı akşam dayanamayıp saldırdım kotu bır hafta oldu ama hafta ya toparlamam lazım kendımı spor yapınca hakkaten vermesekte ıncelıyorsun fark edıyor kılom aynı ama benımde olmayan pantolanlarım oluyor cok mutluyummmmmmmmm
serapcım kilonu aynı diye not aldım,yarın en geç 12 ye kadar bildirmen gerekiyo,sen yinede tartıl sabah belki eksi çıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?