günaydın hanımlarrr,,
dün çok sıkıntılı bigündü benım için..
ayıptır söylemesı pazar öglenden beri wcye çıkamamıştım,bu sabaha kadar devam ettı stresım ve en ınanılmaz şişerim
şimdi daha rahatım.ve resmen su içmeye bile korkuyorum tekrar şişmemek için
sizler nasılsınızzzz kılzarrrrr
haydı gelın bakalım yavaştannn tükanaa
okuldayım boş dersten yazıorum şimdi.
her yerde kamera var, zıplarsam müdür çıldırdığımı falan sanabilir:))) ben eve gidince toptan zıplasam olur mu? 30 saniye süre tutuyorum, 50 kere falan zıplıyorum, çok acaip kasıyo bacaklarımı, sanırım işe yarıyor. günde toplam en az 200 kere zıplamış oluyorum.
düzenli mekiğimi de çekiyorum. günde toplam 30du, şimdi 50 ye yükselttim.
1-2 durak erken inip en az 15-20 dakika yürüyorum, 30 dakika da takım için evde egzesiz-dans ne yapabilirsem.
aslında koşu bandı da almak istiyorum ama evim biraz küçük, emin olamadım...
Günaydın arkadaslar sabah sabah aynaya bakmaktan korktum acayip bir sislik var yüzümde sanirsiniz 150 kiloyum o sekildetuvaletede çıkıyorum anlamadım gitti sanırım uyku düzenim yok ondan siz ne dersiniz ?
selam canım selam kızlar.
geçmiş olsun.
ara öğünlerde günkurusu ye 3-4 tane. diyetisyenim vermişti.
her sabah düzenli olarak tuvalete çıkartır seni.
ayrıca kızlar ben 10 gün kadar diyete ara vereceğim ama aranızda kalmaya devam...:)
diyetisyenim 26 kilo verdin. vücudu dinlendirelim 1 hafta kadar çabuk enfeksiyon kapmaman için dinlendirmen için önemli dedi.
zaten cuma gününden beri normal şekilde besleniyorm tabi yine hareket çok ekmek az tatlı yok.
ama aç kalmıyorm. 26 sında sizlerle birlikte devam edeceğim düzenime.
ama yine bu hafta listede olabilirim kaptanım içinde sorun yoksa.
hepinizi öpüyorm. gün içinde yine gelcem
süpersinnnnnn bugün patronlarda yok bende azıcık salacağım işleri yürüyüp duruyorum :) ne merdiven ne basamak püff olsa iyi olurdu hakkaten oda güzel fikir :)
esracımm bol su bitki çayı iç...günkurusunu akşamdan suyun içine koyup sabah aç karnına hem suyunu içi hem kayısıları ye,eminim faydası olur
benim çok şükür diyete başladığımdan beri hiç böyle bi şikayetim olmadı,sadece suyumu içemediğim zamanlar çıkamıyorum
kayısı bende fazla şişkinlik yapıyo onun için cesaret edemıyorum onu yemeye,ama kayısı cayı içiyorum işte ne olduysa pazardan bu yana bi dengem şaştı,bugünden sonra düzene girer umarım
geçen haftada regl haftamdı o sebeple yine düzensızdım.nedır benım bu çilem yahu:)
ama herşeye ragmen bu hafta iyi bir sonuc beklıyorum ınsallah azımle yola devam
Kızlar bu hafta sonlarını ne yapacagız bılmem ya bende hafta sonu berbattım cumaya toparlıycagım ınş akşamları leslı ablam yapıyorum 45 dk inş işe yarar yapan varmı
[ı]
offf serapp aynı dert bendede var...ben 2 haftada 1 cumartesileri izinliyim..çalıştığım cumartesi hiç sorun yok,gayet düzenli öğünlerim,ama izinli olduğum hafta mutlaka biyerlere gdiyoruz ve benim düzenim şaşıyo...bu haftada böyle oldu...pazar toparlayım dedim ama maalesef olmadı...hemen 2 günde artıya çıktım...nasıl bi bünyem var anlamıyorum en ufak bi kaçamağı affetmiyo
Spor kesinlike şart...bakalım haftada 3 gün falan masa tenisi oynamaya gidicem,oda çok güzel ter attırıyobide evdeki aletleri kullansam süper olucak ama kışında hiç spor yapılmıyo yaaaa [/ı]
bende cumartesı pazarları evdeyım hafta ıcınde hıc bırsey yok hafta sonu olunce bır gun dayansam ıkıncı gun azcık kacamak vallahı dedıgın gıbı nasıll bır bunye anlamıyorum hemen hoooppp gelsın kılolar dedıgın gıbı spor şart vallahı ogluştan vakıt buldukça akşamları leslı yapmaya calısıyorum onun bıle faydası var
[ı]
leslie çok güzel ter attırıyo canım...kesinlikle devam etbende bi ara yapmıştım,hatta yine başlasam iyi olucak [/ı]
tesekür ederim canimgereken yardım ne ise bende elimden geleni yaparım sen kaptan olarak kalyanlız yapacağım şeyi gündüzden yazın akşamları giremiyorum. tlfnumdan her site açılıyor burası açılmıyor. laptopu açması da zor oluyor eşimle tv izle çay çerez servisi yap ona konuş dertleş derken (birde ev işleri) uyumaya geçiyoruz. cepten açılsa çok rahat her daim bakarım
kesinlikle düzensiz uykunun cok etkisi var canimGünaydın arkadaslar sabah sabah aynaya bakmaktan korktum acayip bir sislik var yüzümde sanirsiniz 150 kiloyum o sekildetuvaletede çıkıyorum anlamadım gitti sanırım uyku düzenim yok ondan siz ne dersiniz ?
yaaa bende coluk combalakla düzensizlikten sikayetciyim iste :)aynen erken yatıp erken kalkmak hayatı heryönden olumlu yapıyor.
bekarken benım çok düzensızdı uykularım haftasonları 11-12lere kadar yatardım gece fılm ızlerdım falan
evlenınce düzene girdi en geç 12 de yatıyorum sabah 7,15te kalkıyorum
haftasonu bıle engec 9da ayaktayım:)
hayatım düzene girdi vesselam:)
çoluk çombalak olana kadar düzenlı hayat ıstıyorum:)
yok canim sorun olmaz ,burda olmaya devam et sen..verdigin kilolar icinde kocaman bir masallahhhselam canım selam kızlar.
geçmiş olsun.
ara öğünlerde günkurusu ye 3-4 tane. diyetisyenim vermişti.
her sabah düzenli olarak tuvalete çıkartır seni.
ayrıca kızlar ben 10 gün kadar diyete ara vereceğim ama aranızda kalmaya devam...:)
diyetisyenim 26 kilo verdin. vücudu dinlendirelim 1 hafta kadar çabuk enfeksiyon kapmaman için dinlendirmen için önemli dedi.
zaten cuma gününden beri normal şekilde besleniyorm tabi yine hareket çok ekmek az tatlı yok.
ama aç kalmıyorm. 26 sında sizlerle birlikte devam edeceğim düzenime.
ama yine bu hafta listede olabilirim kaptanım içinde sorun yoksa.
hepinizi öpüyorm. gün içinde yine gelcem
yaaaaa kizlar sizin o 2 günlük düzensizligini ben haftanin 7 günü yasiyorum ben ne yapayim ühüüüü
offf serapp aynı dert bendede var...ben 2 haftada 1 cumartesileri izinliyim..çalıştığım cumartesi hiç sorun yok,gayet düzenli öğünlerim,ama izinli olduğum hafta mutlaka biyerlere gdiyoruz ve benim düzenim şaşıyo...bu haftada böyle oldu...pazar toparlayım dedim ama maalesef olmadı...hemen 2 günde artıya çıktım...nasıl bi bünyem var anlamıyorum en ufak bi kaçamağı affetmiyo
spor kesinlike şart...bakalım haftada 3 gün falan masa tenisi oynamaya gidicem,oda çok güzel ter attırıyobide evdeki aletleri kullansam süper olucak ama kışında hiç spor yapılmıyo yaaaa
selam canım hoşgeldın vallahı maşallah söylemesı bıle guzel 26 kılo:)
ne önerdı pekı diyetsyenın bu hafta için
ne yıyosun,bizede fikir olsun
burcucum harikasınnnkoşu bandında benimde hevesim var ama aynen benimde evimde yer yok...hoş salon spor aletleriyle dolu ama
elifim suyu azmı içtin acaba,yada tuzlu bişeylemi yedin,ödem oluşmuş vücudunda,tabi uykusuzlukta etkilidir...kiraz sapı kaynat iç canım,bide suyu artır gün boyu
melekcim katettiğin yol az değil,diyetisyenin böyle bi ara vermesi yerinde olmuş...takım içinde bence hiç bi sakıncası yok,sonuçta her hafta kilo vericez diye bişey yok
sen yeterki burdan kopma olmamı şeker
benimde plates lastiğim yanımda onla kol hareketleri yapıyorum,bide twisterim var mutfakta arada kimse yokken onun üstüne çıkıyorum...offf bende 2-3 akşamdır bişey yapamıyorum ama bu akşam kocişle masa tenisi oynamaya gitcem
tesekür ederim canim
kesinlikle düzensiz uykunun cok etkisi var canim
yaaa bende coluk combalakla düzensizlikten sikayetciyim iste :)
yok canim sorun olmaz ,burda olmaya devam et sen..verdigin kilolar icinde kocaman bir masallahhh
yaaaaa kizlar sizin o 2 günlük düzensizligini ben haftanin 7 günü yasiyorum ben ne yapayim ühüüüü
bugün disarda isim yoktu ,cocuklari biraktim geldim yattim dedim azcik dinleneyim,kalktim baktim esim aramis geri aradim ve gazabina ugradim resmen ,
pazar günü misafirim vardi sarma sarmistim,icim ve yapragim kalmisti onlarida dün aksam sardim,esim diyoki sarmalari pisirdinmi dedim yok ne oldu iste pisir ben arkadasimla ögle yemegine gelcem ALlahim sana geliyorum daha yeni kalkmisim ev desen harabe sarmalar desen 2 kisinin disinin kovuguna yetmez kalktim sarmalari ocaga koydum buzlukta mantim vardi onu pisirdim ,evdeki camasirlari doloplara tikisitirdim 1 saat sonra hazirdi herseydeli ediyo bu adam beni yaaaaaaaaaaa
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu sabah simit yedim beennn
ama dün akşam abimlerde yaklaşık 8-9 çeşit hamurişinden alnımın akıyla çıktım
sadece tabakları hazırlarken küçücük bir sarma attım agzıma sonra çayımı aldım elıme oturdum boş boş:)
tebrık ederım kendımı,sizde edinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?