Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

tebrik ederim güzelim... bende dün akşam yine servisimizden erken inip yürüyüş planları yaptım. ama eşime yakalandım. yoldan aldı, patronu yeni restoran açtı oraya gittik tabi yemeği orda yedik. o kadar güzeldi ki; yedim bir daha eşim şehir dışında değilse yürümeyeceğim... karnabahar da yalan oldu bu akşama kaldı. inşallah bugün birşey çıkmazda yeriz...

offff bugün regl oldum, kürtajdan sonra ilk reglim, ayağa bile kalkamıyorum nerdeyse öğleden beri...
karnım resmen davul gibi şiş. brbat hissediyorum kendimi...

canım geçmiş olsun...sıcak tut kendini burcucum

GUNAYDIN CITIRLARRRRRRRRR

günaydın serapcımmm

günaydın esrammkocaman alkış sana wc durumunu ne yaptın canım,rahatlayabildinmi

senide tebrik ederim tatlım...aynısını bende dün akşam yaşadım...kocişim cevizli çörek istedi,saat akşam 10 dan sonra 2 tepsi cevizli çörek,bide kakaolu cevizli kek yaptım
akşam annemleri çağırıcam bitsin hepsi dediğin gibi şu kilolardan bi kurtulalım sonra azar azar tadına bakıcaz nasıl olsa
Günaydınn canlar...

günaydın melekcimmm

tekrardan günaydın kızlar....edacımm benimde dün akşam biraz şirketten dolayı moralim bozuktu,eşim yemeğe götürdü o 2 porsiyon iskender yedi,bende çorba,salata ve yoğurt yedimm

sonrada eve gidince 15 dakika trambolin,15 dakikada twist shape yaptım..ohhh mis valla,dünüde kazasız atlattım

[1] Adana Kebap 0.8 PORSİYON 717.6
[2] Yürümek (Asfalt) 40 dak 288
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[4] Bulgur Pilavı 0.3 PORSİYON 87.3
[5] Galeta (kepekli) 3 adet 60
[6] Elma 2 ADET 120
[7] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[8] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[9] Sütaş Süt 0.1 LİTRE 57
[10] Ülker Coco Pops 20 GRAM 78.6
Toplam : 1192.9 kal.

dünkü menüm 1 saat yürümeyi planlamıştım ama yarım kaldı

sanada gunaydın afıyet olsun cnm senın kocada benım koca gıbı bogazına cok duskun sanırım adam ben dıyet yapıyorum dıye yapamadıgı bırakmaz bugunden ertesı gunu dusunen bır ınsan senın gıbı akşam 10 larda 11 lerde cok sıkma börek çörek kek yaptıgımı bılırım bır lokma bıle yemem ama bazene sınırlerım bozulur derım sana bu yemek konusunda hakkımı helal etmıyecegım ben yemıyorum bana resmen ezıyet edıyorsun dıye helal etmıyorum derım yapma banamı yapıyorsun dıye dalga geçer egerkı yemek yerkende görsen bızım hanım rejımdeydı uçmuş rejım dıye dalga geçer cok zor şartlardayız ama nafıle yılmıyacagım yılmayalım mınıkuşlarım

kiz naptin sen hic salata yok kebap karniyarik bulgur pilavi manti nerde
saka bi yana az az yemissin ama bak adana kebaba ne kadar kalorili 40 dk yuruyusun bile kurtaramamis onu
ilaclarini aliyor musun?
ben glifora yine basladim gunde iki tane 1000 mg

tebrikler nesliiiimmmmmm

tebrikler nesliiiimmmmmm

ooohhh süpersın canım tebrık ederım,insanın amacı ve azmi iradesi olunca gerçekten yemıyor ve yemedıgı içinde hiç pişmanlık duymuyor.süper yemedıgımız her lokma bizi hedefe biraz daha yaklaştıran bir adım:)
ne söz ettim bee...
topiğe altın harflerle yazılmasını talep ediyorum:)

Günaydınn canlar...
günaydın canımmm

yahu bu adana kebap bildgin köftew degılmı,dürümmüydü neydi bence bukadar olamaz bunun kalorısı
burger kıng menu bıle patatesı ve kolaysyla 700-800 kalori oluyo bu nasıl 700 olsunkı
yanında pılav pide vs varmıydıkı canım
valla bana cok geldı,adana kebap köftenın uzunu sonucta,içine iç yağ koysalar bile okadar yüksek olacagını hiç düşünmemıstım
vayy bee

slm topiğin fıstık hatunları nasılsınız nasıl gıdıyor mu? kilocuklar

ben bugun spora gıdecektım malesef kızım geceden berı hasta miğdesini üşütmüş ,sabaha kadar başucunda bekledım onlar hasta olacağına bız olalım ya nasılda soldu bır gunde yavrum görüşürz canlarım, gelırım yıne bıraz evı toparlım kızım uyurken

selam kizlar,nasilsiniz,

ya bana bi akil verin lütfen kafayi yiycem ,ben evde kalamiyorum bi türlü ya hergün bir isim cikiyor,ne yapicam ben nasil diyet yapicam,sizide ihmal edip duruyorum,takimdan ayrilsammi ne yapsam ,ne etsem pöff ya

gecmis olsun canim,Rabbim sifa versin kuzucuga

selam canımmm,dışarı derken ev gezmesımı yoksa dışarı işimi??
evde diyet yapmak daha zor bence,ama insan dışarıda işlerini halledınce yemek yemeyı unutut gıbıme gelıyor

selam canımmm,dışarı derken ev gezmesımı yoksa dışarı işimi??
evde diyet yapmak daha zor bence,ama insan dışarıda işlerini halledınce yemek yemeyı unutut gıbıme gelıyor

ikiside canim,bir türlü evde kalamiyorum,evet disari islerim oldumu yemek yemek zor oluyor daha güzel geciyor gün ama is eve gitmeye geldimi olmuyor iste ,1 kac aydir sohbetlere gitmeye basladim,dolayisiyla cevrede genisledi ,bilmiyoru ya burda bosuna yer isgal edip sizinde hakkiniza giriyrum.

ya yok canım ne alakası var takmdan ayrılsan daha cok alırsın belkı cıkan herkesın sonu bu oldu,bende dahil..
diyet işi beyin işi,şartlandıgın zaman gözün ne yemek görür nede başka bişey,istedigin kadar sohbete git,önüne tabaklar yıgsınlar dönüp bakmazsın.kabul edıyorum çok çok zor bişey ha deyince gelebılecek bir irade değil bu..ama bi şekılde bu iradenin kopuş noktasını bulmak için insanın kendını şartlaması lazım..
dün akşam abimlerde en az 8-9 çeşit vardı ve kuru çay içtim,
bu akşam gelının dogumgünü var pasta börek çörek olacak yine yemıycem
yarın bankada akşam müşterilere egitim var ikramlıklar olur bir sürü yine yemıycem
kolay degil ama şartlandım...ki benım şartlanmam deveye hendek atlatmak gibi bişey ama bi şekılde hallettım..
bahanesi yok bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…