Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nihayet gelebildimayy hiç sevmiyorum şu pazartesileri yaaa

takımda pek sessiz kalmış...eee kızlarr yolundamı herşey

bu arada sabah edanın zıplama önerisini okudum,bende wc ye her gittiğimde 50 kere zıpladım bugün,günde 10-15 kere gidiyorum zatenhareket harekettir dimii

slm kızlar nasılsınız gelemıyorum bır kaç gundur affedın, kuaförluk kursuna gıdıyorum pazartesı salı diğer 3 gunde ayrobık kursu var nete gırmeye pek fırsatım olmuyor girsemde boyle geç gırıyorum özledım sızlerı

menüm

[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]
2012-11-20 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Armut[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Zeytinyağlı Ispanak[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.50 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]106[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Dana Kıyma (orta yağlı)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]100 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]120[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yayla Çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]115[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sütaş Ayran[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 200 ml[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]76[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Küçük Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]168[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tavuk Döner[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.25 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]62.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Çavdarlı Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Sucuk[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]15 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]67.5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bal[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Beyaz Peynir[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1, bgcolor: #FFFFFF"]bol su .. 2 fincan bıtkı çayı
30 dak yuruyuş [/TD]
[TD="class: td_hesap_2, bgcolor: #FFFFFF"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, bgcolor: #FFFFFF, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4, bgcolor: #FFFFFF"]1015 kal.[/TD]

[/TR]

Son düzenleme:
suyumu içtim de hani zıplamıyoz mu:))

öncelikle günaydın 1. takımın çıtır hatunları...

bu haftam sanırım çok yoğun geçecek kalite evraklarını hazırlamam gerek denetimimiz var girip bir yazdım sabah akşam nasıl oldu farkedemedim dün... ama zıplamayı unutmadım. wc ye gidiyorum (zaten suyu ve yeşil çayı içince gitmem gerekiyor) oraya gitmişkende zıplıyorum dün yoğunluktan suyu da az içmişim eşimde tutturdu akşam vakti canım mangal çekti diye bu sefer kırmadım ama yazık oldu diyetime gerçi çıkardım derilerini sadece tavuk yedim salatayla ayranla Allahtan öğlen ıspanak yemiştim de et sebze dengesini korudum ama bu akşam kocama süprizim var dün o mangal yaparken hemen kendime bugün için karnabahar yemeği pişirdim (diyet :) akşam dünden kalan etleri yer o bende karnabahar

eveeet sabah sabah benim için suyunuzu için burcu içinde zıplayalım

kızlaaarrrr aramızda brokoli çorbası yapmayı bilen varmııı????

ben yapıyorum da biraz farklı bir tarifim var eskiden un+irmik kavururdum yağda şimdi kepekli galetamdan artanları teflonda az yağla kavuruyorum. üstüne salça ince kıyılmış sarmısak bazen ince bulgur 1 kaşık kadar (irmik yerine) dondurucuda her zaman hazır tiftiklenmiş brokolim vardır. üstüne onuda atıp su ekliyorum. işte bilirsin tuz karabiber ne istersen kaynadıktan sonra 10 dk pişiririm ımmmm yerim eşim sevmiyor yoksa ben çok severim iyi oldu hatırlattığın bu akşam karnabaharım var ama yarına yaparım

gereken yardım ne ise bende elimden geleni yaparım sen kaptan olarak kal yanlız yapacağım şeyi gündüzden yazın akşamları giremiyorum. tlfnumdan her site açılıyor burası açılmıyor. laptopu açması da zor oluyor eşimle tv izle çay çerez servisi yap ona konuş dertleş derken (birde ev işleri) uyumaya geçiyoruz. cepten açılsa çok rahat her daim bakarım

kolay gelsin güzelim bu kadar yoğunluğa inşallah giden kilo haberlerini paylaşırız artık :)

günaydın hanımlarrr,,
dün çok sıkıntılı bigündü benım için..
ayıptır söylemesı pazar öglenden beri wcye çıkamamıştım,bu sabaha kadar devam ettı stresım ve en ınanılmaz şişerim
şimdi daha rahatım.ve resmen su içmeye bile korkuyorum tekrar şişmemek için
sizler nasılsınızzzz kılzarrrrr
haydı gelın bakalım yavaştannn tükanaa

okuldayım boş dersten yazıorum şimdi.
her yerde kamera var, zıplarsam müdür çıldırdığımı falan sanabilir:))) ben eve gidince toptan zıplasam olur mu? 30 saniye süre tutuyorum, 50 kere falan zıplıyorum, çok acaip kasıyo bacaklarımı, sanırım işe yarıyor. günde toplam en az 200 kere zıplamış oluyorum.
düzenli mekiğimi de çekiyorum. günde toplam 30du, şimdi 50 ye yükselttim.
1-2 durak erken inip en az 15-20 dakika yürüyorum, 30 dakika da takım için evde egzesiz-dans ne yapabilirsem.
aslında koşu bandı da almak istiyorum ama evim biraz küçük, emin olamadım...

cnm bolbol suyunu iç kabızlıga ıyı gelır su içmekten korkma kayısı ve form çaylarındanda takviye yap cok faydasını görursun ben öyle yaparım 9 lu çay karısımı var genelde ondan kullanıyorum cok rahat wc ye cıkıyorum

günaydın arkadaslar sabah sabah aynaya bakmaktan korktum acayip bir sislik var yüzümde sanirsiniz 150 kiloyum o sekilde tuvaletede çıkıyorum anlamadım gitti sanırım uyku düzenim yok ondan siz ne dersiniz ?

bende hersabah aynıyım cnm dedıgın gıbı gece uykusuzluk oldumu ertesı sabah daha kotu kalkıyorum erken yatacan erken kalkacan oda nasıl olacaksa

aynen erken yatıp erken kalkmak hayatı heryönden olumlu yapıyor.
bekarken benım çok düzensızdı uykularım haftasonları 11-12lere kadar yatardım gece fılm ızlerdım falan
evlenınce düzene girdi en geç 12 de yatıyorum sabah 7,15te kalkıyorum
haftasonu bıle engec 9da ayaktayım:)
hayatım düzene girdi vesselam:)
çoluk çombalak olana kadar düzenlı hayat ıstıyorum:)

selam canım selam kızlar.
geçmiş olsun.
ara öğünlerde günkurusu ye 3-4 tane. diyetisyenim vermişti.
her sabah düzenli olarak tuvalete çıkartır seni.
ayrıca kızlar ben 10 gün kadar diyete ara vereceğim ama aranızda kalmaya devam...:)
diyetisyenim 26 kilo verdin. vücudu dinlendirelim 1 hafta kadar çabuk enfeksiyon kapmaman için dinlendirmen için önemli dedi.
zaten cuma gününden beri normal şekilde besleniyorm tabi yine hareket çok ekmek az tatlı yok.
ama aç kalmıyorm. 26 sında sizlerle birlikte devam edeceğim düzenime.
ama yine bu hafta listede olabilirim kaptanım içinde sorun yoksa.

hepinizi öpüyorm. gün içinde yine gelcem

günaydın fıstıklar...keyifler nasıl bakalımm

edaaaaa wc ye her gittiğimde bende zıplıyorum:122::122: bide basamak var onada 50 kere inip çıkıyorum bir nevi step gibihareket harekettir

süpersinnnnnn bugün patronlarda yok bende azıcık salacağım işleri yürüyüp duruyorum :) ne merdiven ne basamak püff olsa iyi olurdu hakkaten oda güzel fikir :)

yok yok kamera varsa sakın zıplama ama wc olabilir :) günde 200 kere zıplama ve 50 mekik çok güzel bende mekik çektiğimden beri karnım çok düzleşti. aç karnına çekiyorum ben. tabi ben 120 hadi artır sende... koşu bandı alma bende vardı birine verdim. eşim salonda istemedi. yatak odasına koyduk. işten geliyorsun salonda oturuyorsunuz beraber yatak odası dar (en azından benimki) sadece yürüyüp terleyeyim desem ardından duş filan zaten adamı kaç dk görüyorum akşam birbirimizi göremiyoruz. az yürüyeyim desem ısınıpta mekik çekemiyorum oda küçük daralıyorum geniş yer olmalı bana salon gibi... onun yerine hareketi yaşamının içine yerleştir... bizimki en sonunda yatak odasındaki askılık oldu genelde tanıdıklarımda aynı şeyleri söylüyor. keşke düzgün yapabilsek güzel bir şey evin içinde...

Günaydın arkadaslar sabah sabah aynaya bakmaktan korktum acayip bir sislik var yüzümde sanirsiniz 150 kiloyum o sekilde tuvaletede çıkıyorum anlamadım gitti sanırım uyku düzenim yok ondan siz ne dersiniz ?

güzelim ben öyle kalkınca öncelikle soğuk suyla bir yıkarım yüzümü sonra ya keseyle yüzümü keseliyorum. yada kremi biraz fazla sürüp ovuyorum hatta tokat atıyorum. yüzümdeki kılcalları uyarıyorum kendinize gelin diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…