melekkkkkkkkkkk süpersin süper.....
süpersın canım bende akşam gelının pastasından yemıycem,kocişi mocişide hiç düşünemem valla naparsa yapsın
gerçi yesin yesin ki şişsin intikam alayım ileridedimi nesliş
sağolun canlarım ben işte 86 kiloyla 42 bedene giroyrum şu anda.
86 deyince çok oluyor ama görüntü öyle değil şükür.
işte o yüzden 75 de bırakayım diyorum güzeller .
neyse 75 e bi düşeyim de yayınlarım yine fotolarımı göürrür fikrinizi söylersiniz
sıvı tüketımım 2,5 lt oldu daha erken oldugu için bu sürede kendı rekorumu kırdım:)
ayrıca 2 kupa yeşil çay
1 kupada normal çay
yemeyin kızlar yemeyin pasta masta. ama çok istersenizde 1 dilim yiyin 1 saat fazladan yürüyüş yapın.
ben öyle yaptım zayıflarken pasta da yedim lahmacunda ama az az karar karar ve akşamında mutlaka 1 saat spor.
yoksa yokkkk
esraaaa çok hin gördüm seni
bencede 75 te süperötesi olucaksın fıstığımmm
valla işin ilginci melekcim benim bu ara canımda istemiyo...isteyene kadar kaçamak yok,üstelik 70 leri görmeden ödülde vermicem kendime
esra zaten çokkk fena.
ayy benmıyım fenaaaa ben onun yanında melegim melekkkk
gerçi körle yatan şaşı kalkar durumu olabılr azcıkk:)
ama sabah bile uyuz ettı benı,100 gram gidince aman be hayatım ugrasıyosun okadar hala ınemedın 90ın altına diyo
hala kılolusun ama obez degılsın diyo
vallahı dedım bana bak kel,kalan saçlarını elıme dolamıyım yıkıl karşımdan:)
biz onla böyle sevıyoruz birbirimizi:)
neyse sınırım geçti biraz kıloyla ılgılı biri olumsuz bişi dedıgınde valla dalasım gelıyo yaa
helekı bu kişi kocamsa:)
ya normalde günü 1200-1300 kaloriyle tamamladığımda bile karnımın gurultusundan uyuyamazdım. hayırdır inşallah hesaplıyorum bakıyorum ediyorum kalorilerim son günlerde çok düşük bugün bir sürü dans ettim evi temizledim onların kalorisini eklemedim bile nerdeyse eksi kalori değerine ulaşacağım. :S ayrıca size geçen birşey yapalım demiştim. tüm evi dolaşıp odalarda 5 kere zıplamak ay benim çok hoşuma gitti arada yapıyorum odaları koşarak dolaşıyorum her odada artık 20 kere zıplıyorum. (banyo, mutfak dahil:) çok hoş bir oyun oldu bana bueeee ne duruyorsunuz yazımı okuyan burda olanlar yine benim için 1 bardak su için ben de dahil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?