Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydınnn
süper bir hafta geçiririz inşallah.
bugün evdeyim, kahvaltımı yaptım, takım şartı 30 dakikalık sporumu yaptım.
yeşilçayımı içtim. şimdi evi toparlıycam. hava çok güzel burda güneşli. biraz da çıkıp yürüsem mi acaba.

bu arada hafta sonu keten tohumu aldım, 2 günde sindirim sorunumu çözdü. cumadan bu yana yarım kilo gitti bile. çok mutluyum.

zıplama işini ben de sevdim. bayağı eğlenceli oluyor, günde 100-150 kere falan zıplamış oluyorum. her odada değil de aklıma geldikçe zıplıyorum ben de:)
bu arada oğlum bana bakıp koltukların üzerinde zıplamaya başladı, alt komşu şikayete gelirse sana yollarım ona göre:))

amanın şikayet getirmeyin bana yavaş zıplayın :D bende zevk alıyorum valla zıplamaktan ama koşunca daha etkili oluyor :P

günaydın kızlar,

benimde hafta sonum güzel geçti sıfır kaçamak... öğle dün 1,5 lahmacun yedim, 1 saat yemeden önce 1 saat yedikten sonra yürüdüm. eşimle yürüdük yemekten sonra yürüdüğüm 1 saatte oh sonunda sindirdim diye mutlu olmuşken eşim hemen bir restorana oturdu. tabi adamın bünyesine ağır geldi. ama bu sefer yemeğimi ayrı hazırlattım salatamı bile ayrı balık yedim gidip seçtim en küçük levreği onu ızgara yaptırdım. baya hafif oldu... şimdide canım birşey istemiyor sabahtan beri 1 sade sütsüz kahve içtim. yaşasın kaçamaksız günler gelelim benim için içeceğiniz 1 bardak suya :)))) haydi kızlar hep beraber içelim ben 2 bardak içiyorum hatta :D

günaydın kızlar,

benimde hafta sonum güzel geçti sıfır kaçamak... öğle dün 1,5 lahmacun yedim, 1 saat yemeden önce 1 saat yedikten sonra yürüdüm. eşimle yürüdük yemekten sonra yürüdüğüm 1 saatte oh sonunda sindirdim diye mutlu olmuşken eşim hemen bir restorana oturdu. tabi adamın bünyesine ağır geldi. ama bu sefer yemeğimi ayrı hazırlattım salatamı bile ayrı balık yedim gidip seçtim en küçük levreği onu ızgara yaptırdım. baya hafif oldu... şimdide canım birşey istemiyor sabahtan beri 1 sade sütsüz kahve içtim. yaşasın kaçamaksız günler gelelim benim için içeceğiniz 1 bardak suya :)))) haydi kızlar hep beraber içelim ben 2 bardak içiyorum hatta :D

suyumu içtim de hani zıplamıyoz mu:))

günaydın kızçeler...işlerimi hafifletip anca gelebildim,umarım keyifler yerindedir:34::34:

geçmişe bakamadım maalesef,biraz rahatlayım bakıcam...bu arada haftasonum çok masum değild:26::26:i,ama bugün kaldığım yerden devammmmm:34::34:

Günaydınnnnnnnnnn fistiklarrrrrrrr bu haftayı bomba gibi aciyorummmm bu hafta size soz veriyorum ins. 1 kilo gidecek yoksa kendime ceza verip bütün takımlara ifşa edicigim kendimi :60:
Şimdi soz verdigim gibi günlük sporumu yapiyim
Esracim ben biliyorum ama hiç tavsiye etmem :9:
İcinde un var tereyağı var kremi var patates var varda var :52::52:
Brokoligi hasla buharda sarimsakli yogurtlu ye daha iyi :51:

Günaydınnnnnnnnnn fistiklarrrrrrrr bu haftayı bomba gibi aciyorummmm bu hafta size soz veriyorum ins. 1 kilo gidecek yoksa kendime ceza verip bütün takımlara ifşa edicigim kendimi :60:
Şimdi soz verdigim gibi günlük sporumu yapiyim
Esracim ben biliyorum ama hiç tavsiye etmem :9:
İcinde un var tereyağı var kremi var patates var varda var :52::52:
Brokoligi hasla buharda sarimsakli yogurtlu ye daha iyi :51:

hoşgeldın canım nerdesınız yahu kaldım burda bi başıma:(
hadı bakalım sen bu hafta bu azımle atarsın 1 kılo hıc canını sıkma,moraller yüksek olsun:)
bi tarife baktım krema yerıne süt kullanmış,sütle daha hafıf olur sankı
nıye önermıyosun güzel degılmı?
benım kayınvalde sordu bana bende aa yaparım bılyıorum dedım:)şimdide tutuştum:)

hoşgeldın canım nerdesınız yahu kaldım burda bi başıma:(
hadı bakalım sen bu hafta bu azımle atarsın 1 kılo hıc canını sıkma,moraller yüksek olsun:)
bi tarife baktım krema yerıne süt kullanmış,sütle daha hafıf olur sankı
nıye önermıyosun güzel degılmı?
benım kayınvalde sordu bana bende aa yaparım bılyıorum dedım:)şimdide tutuştum:)

Yaa harika oluyor fakat çok kalorili yani brokoli corbasi hafif bir çorba değil demek istedim hayatım :34:
Ama sen tereyağı yerine zeytinyağı krema yerine süt koyarsın patates yine de koy ama lezzeti daha güzel oluyor :39:

aksam yapıp bi denıyım bakim elımdekı tarıf şöyle lımonlu suda brokolıyı haşla
ayrı bır tencerede yağ ile unu kavur yavas yavas sütü ekle,kaynayınca brokolıyı susuyla birlikte bu tencereye ekle.
sarımsak ve tuzunuda ekleyıp blendrdan geçir bıraz daha kaynat:)
deneyecegimmmmmm:)

ayrı bır tencerede yağ ile unu kavur yavas yavas sütü ekle,kaynayınca brokolıyı susuyla birlikte bu tencereye ekle.

Sarımsak hiç denemedim bak bakalım nasil oluyor:34:

hepimiz icin güzel bir hafta olur ins kizlar,ben sabhtan arkadasa manti SIKMAya gittim,dün misafirim oldugundan evim temiz yemegim var,simdi dinlenme vakti ,bu aralar cok yogun oldugum icin kaptanligi birakmayi düsündüm takima yeterince zaman ayiramadigimdan,neslihanla konustum ,kaptan olarak kalmamai elinden gelen yardimi yapacagini söyledi,sizin icinde bi SIKINTI yoksa beni bir süre bu sekilde idare edin,yoksa kaptanligi devredeyim

hepimiz icin güzel bir hafta olur ins kizlar,ben sabhtan arkadasa manti SIKMAya gittim,dün misafirim oldugundan evim temiz yemegim var,simdi dinlenme vakti ,bu aralar cok yogun oldugum icin kaptanligi birakmayi düsündüm takima yeterince zaman ayiramadigimdan,neslihanla konustum ,kaptan olarak kalmamai elinden gelen yardimi yapacagini söyledi,sizin icinde bi SIKINTI yoksa beni bir süre bu sekilde idare edin,yoksa kaptanligi devredeyim
Hoşgeldin Yasemin
Canim benlik bı sıkıntı yok arada gaza getir bizi yeter :34:
slm kızlar naber nasılsınız ben bugün anca girebildim. işlerim vardı. sizler nasılsınız bakalım
özledim sizi
Hoşgeldin melekcim bizde seni ozlediikkkk:16::16:

selam kaptan benım acımdan da bi mahsuru yok,tez zamanda sende yeme düzenini oturt beraber kılo verelım..
odaklanmak lazım

slm kızlar naber nasılsınız ben bugün anca girebildim. işlerim vardı. sizler nasılsınız bakalım
özledim sizi

nerdesınnn kzım sennn,özletme kendını,kesın tartılmışındır sen bu sabah:)

Hoşgeldin Yasemin
Canim benlik bı sıkıntı yok arada gaza getir bizi yeter :34:

Hoşgeldin melekcim bizde seni ozlediikkkk:16::16:

selam kaptan benım acımdan da bi mahsuru yok,tez zamanda sende yeme düzenini oturt beraber kılo verelım..
odaklanmak lazım

nerdesınnn kzım sennn,özletme kendını,kesın tartılmışındır sen bu sabah:)
tesekür ederim kizlar,ah nasil istiyorum su düzenimi oturtup takir takir kilolari vermeyi ama su siralar ümkü göz+kmüyor ,elimden geleni yapmaya calisiyorum tabikide ama düzen olmayinca istedigim gibi gitmiyor iste

Back