• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

serapcım listedesin zaten...kuşum bakmadınmııı:20::20:yanlız hedef kilonu belirtmen gerekiyo:34::34:

takımın bu hafta maşallahı var canım,senide merak ediyorumm:23::23:

evet tatlımm olmuşş...100 gr dediğin gibi kabızlıktan olmuştur,haftaya inş.daha güzel sonuçlar bekliyorum senden:16::16:

ılk hedefım 65 daha sonraki 56 şuankı kılom 70 cnm benım kusura bakma oyle bır yarışa gırme hırsı varkı gormemısım tşk edıyorum mınukkuşum:))))
bırde hesaplamaları kendımızmı yapıyoruz ben bılmıyorumda hesaplamayı

Son düzenleme:
ılk hedefım 65 daha sonraki 56 şuankı kılom 70 cnm benım kusura bakma oyle bır yarışa gırme hırsı varkı gormemısım tşk edıyorum mınukkuşum:))))
bırde hesaplamaları kendımızmı yapıyoruz ben bılmıyorumda hesaplamayı

canım yılbaşına olan hedefını bence 65 yap..1,5 ay var hemen hemen ve 5 kılo ıyı bir hedef..
yılbasından sonra toplam hedefınıde 56 koy:)
yılbaşında ne çok çıtır olacak bu takımda maşallah:)

tamam canim onada dikkat ederim :17:

esracim yerden goge haklisin diyetisyenimi aradim yarin onunla gorusecegim
birde piskolog yardimi mi alsam diyorum kizlar ne diyorsunuz?
bende cok cokuntu oluyor hele kilo bebege bagli olunca iyice hayatim bitiyor ne kadar herkese nasip kismet desemde icimden bir ses niye zayiflamiyorsun bebegi mi istemiyorsun gibi konusuyor kafam allak bullak
gideyimde azicik kosayim bari

herkesin cumasi mubarek olsun :31:

ya cuma cuma bukadar karamsarlıga kapılma aaaaa
sen bi bismillah de başla diyetisyene,psıkolog sana kalmış kendını nasıl hissediyorsan ama bence 2-3 kılo attıktan sonra ıhtıyacın olmadıgını göreceksın neyse..
sen yılbaşına kadar atarsın 5-6 kılo sonra ne stres kalır ne sıkıntı
bebek konusuna gelınce rabbim inşallah saglıkla sıhhatle bebegını kucagına almayı nasip eder tez zamanda
ama şöyle güzel güzel zayıflayıp sonra gönül rahatlıgıyla yaşasan hamıleleıgını daha mutlu bı anne adayı olursun gibime gelıyor:)
oyuzden önce gitsin kilolar,sonra gelsın bebeler:)
bende yaza 70 olursam hamıle kalabılrım.ayy düşüncesi bile değişik.hiç aklımda yok aslında:)

selam kızlarrrr!
bugün mutluyum.
az önce nişanlılık zamanımızda eşimin aldığı bi elbise vardı gerçi fotoda ayrıntıları çok belli değil siyah olduğu için ama çok sık olduğunu düşündüğüm bi elbise idi.
alırken üzerime çok yapışıyordu dar geliyordu ama bugün bir de baktım kiiiii üzerime bol geliyor elbisem :)
demekki nişanlı iken ve hatta evlenirken daha kiloluymuşum :)
:16:elbisenin belinin arkasında kocaman bi bolluk oluştu :) bakın bakalım beğencekmisiniz? alın size 86.6 kiloluk MELEK $16112012066.jpg$16112012064.jpg

selam kızlarrrr!
bugün mutluyum.
az önce nişanlılık zamanımızda eşimin aldığı bi elbise vardı gerçi fotoda ayrıntıları çok belli değil siyah olduğu için ama çok sık olduğunu düşündüğüm bi elbise idi.
alırken üzerime çok yapışıyordu dar geliyordu ama bugün bir de baktım kiiiii üzerime bol geliyor elbisem :)
:16:elbisenin belinin arkasında kocaman bi bolluk oluştu :) bakın bakalım beğencekmisiniz? alın size 86.6 kiloluk MELEK Eki Görüntüle 554659 Eki Görüntüle 554658

Yorum yapmadan geçemıycem,müşteriyle gözgözeyiz:)
ama inanılmaz fit ve sıkı duruyosun canım işte spor mucızesı ben 80 kılomda bile böyle fit durmuyodum
elbisede seneye yaza düşer artık üstünden:)

Yorum yapmadan geçemıycem,müşteriyle gözgözeyiz:)
ama inanılmaz fit ve sıkı duruyosun canım işte spor mucızesı ben 80 kılomda bile böyle fit durmuyodum
elbisede seneye yaza düşer artık üstünden:)

sağolasın esram!
dediğin gibi spor çok etkili canım sıkı duruyor insan. dedim ya ben bu kilodayken etrafımdaki kimse 86 olduğuma inanmıyor ;)
biraz da genetik aslında babamın sülalesi sağolsun böyle belli etmezler işte kilolarını :)
inşallah seni de çok çok daha güzel görceğimiz günler gelecek canım. çok da uzak sanma . Yakında :16:

takıma vermiş olduğum söz üzerine bugün yarım saat hızlı tempoyla yürüdüm.
30 mekik çekicem, en az 15-20 dakika da hoplayıp zıplıycam.
yarın yatılı misafirlerim de gidiyor, artık kendime özel yemek yapmaya devam edebilirim.
bu hafta çok iyi gidicek ve benim baskül en az 54.5i görecek...

tamam canim onada dikkat ederim :17:

esracim yerden goge haklisin diyetisyenimi aradim yarin onunla gorusecegim
birde piskolog yardimi mi alsam diyorum kizlar ne diyorsunuz?
bende cok cokuntu oluyor hele kilo bebege bagli olunca iyice hayatim bitiyor ne kadar herkese nasip kismet desemde icimden bir ses niye zayiflamiyorsun bebegi mi istemiyorsun gibi konusuyor kafam allak bullak
gideyimde azicik kosayim bari

herkesin cumasi mubarek olsun :31:

güzelim bende psikiyatriste gittiydim geçen okumuşsundur belki sağolsun sonrasında da psikoloğa yönlendirdi. hatta ilaç bile alıyorum. psikologla zayıflama deneyimlerimi konuştuk bu kadar sıkıntı etmeyin dedi durdu. yinede iyi oldu. ayın 21 inde ben tekrar gideceğim. bak böyle dört bir koldan yaklaşmak gerekiyor... bende aynı dertteyim hayırlı değil demekki bebiş diyorum ama hayırlısını tahmin etmek bizim harcımız değil elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi... psikiyatristten de korkma git bencede çünkü kasıyoruz kendimizi buda etkilemez gibi görünse bile çok etkiliyor...

selam kızlarrrr!
Bugün mutluyum.
Az önce nişanlılık zamanımızda eşimin aldığı bi elbise vardı gerçi fotoda ayrıntıları çok belli değil siyah olduğu için ama çok sık olduğunu düşündüğüm bi elbise idi.
Alırken üzerime çok yapışıyordu dar geliyordu ama bugün bir de baktım kiiiii üzerime bol geliyor elbisem :)
:16:elbisenin belinin arkasında kocaman bi bolluk oluştu :) bakın bakalım beğencekmisiniz? Alın size 86.6 kiloluk melek Eki Görüntüle 554659 Eki Görüntüle 554658

resımler harıka 75 düşmüş olsan manken gıbı olursun vallahı sımdı bıle gostermıyorsun kılonu boyda var ohhh suppersın :42:

bizimde bugün ofiste doğumgünü vardı,pastayı kendi ellerimle kesip servis yaptım herkese...tabi kendimede bi dilim aldımm:56::56:

amaaa yedimmi aslaaa...akşama kocişe bıraktım:1::1:herkes bi ısrar bi ısrar..bi dilimden bişi olmaz,arada kendine ödül ver falan,anacım herkes diyetisyen olmuş :9:

yok dedim karnım çok tok belki sonra dedim,dolaba kaldırdım,kocişim yesin:69:

bizimde bugün ofiste doğumgünü vardı,pastayı kendi ellerimle kesip servis yaptım herkese...tabi kendimede bi dilim aldımm:56::56:

amaaa yedimmi aslaaa...akşama kocişe bıraktım:1::1:herkes bi ısrar bi ısrar..bi dilimden bişi olmaz,arada kendine ödül ver falan,anacım herkes diyetisyen olmuş :9:

süpersın canım bende akşam gelının pastasından yemıycem,kocişi mocişide hiç düşünemem valla naparsa yapsın
gerçi yesin yesin ki şişsin intikam alayım ileride:47::47: dimi nesliş:21:

resımler harıka 75 düşmüş olsan manken gıbı olursun vallahı sımdı bıle gostermıyorsun kılonu boyda var ohhh suppersın :42:

melekkkkk :103::103::103: harikasın yavrukuşum...işte boy ve spor avantajı...çok fit duruyosunn:16::16:bayıldım valaa:23::23:

sağolun canlarım ben işte 86 kiloyla 42 bedene giroyrum şu anda.
86 deyince çok oluyor ama görüntü öyle değil şükür.
işte o yüzden 75 de bırakayım diyorum güzeller .
neyse 75 e bi düşeyim de yayınlarım yine fotolarımı göürrür fikrinizi söylersiniz :16:

süpersın canım bende akşam gelının pastasından yemıycem,kocişi mocişide hiç düşünemem valla naparsa yapsın
gerçi yesin yesin ki şişsin intikam alayım ileride:47::47: dimi nesliş:21:

yemeyin kızlar yemeyin pasta masta. ama çok istersenizde 1 dilim yiyin 1 saat fazladan yürüyüş yapın.
ben öyle yaptım zayıflarken pasta da yedim lahmacunda ama az az karar karar ve akşamında mutlaka 1 saat spor.
yoksa yokkkk :37:

Back