Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ılk hedefım 65 daha sonraki 56 şuankı kılom 70 cnm benım kusura bakma oyle bır yarışa gırme hırsı varkı gormemısım tşk edıyorum mınukkuşum:))))
bırde hesaplamaları kendımızmı yapıyoruz ben bılmıyorumda hesaplamayı

Son düzenleme:

canım yılbaşına olan hedefını bence 65 yap..1,5 ay var hemen hemen ve 5 kılo ıyı bir hedef..
yılbasından sonra toplam hedefınıde 56 koy:)
yılbaşında ne çok çıtır olacak bu takımda maşallah:)

ya cuma cuma bukadar karamsarlıga kapılma aaaaa
sen bi bismillah de başla diyetisyene,psıkolog sana kalmış kendını nasıl hissediyorsan ama bence 2-3 kılo attıktan sonra ıhtıyacın olmadıgını göreceksın neyse..
sen yılbaşına kadar atarsın 5-6 kılo sonra ne stres kalır ne sıkıntı
bebek konusuna gelınce rabbim inşallah saglıkla sıhhatle bebegını kucagına almayı nasip eder tez zamanda
ama şöyle güzel güzel zayıflayıp sonra gönül rahatlıgıyla yaşasan hamıleleıgını daha mutlu bı anne adayı olursun gibime gelıyor:)
oyuzden önce gitsin kilolar,sonra gelsın bebeler:)
bende yaza 70 olursam hamıle kalabılrım.ayy düşüncesi bile değişik.hiç aklımda yok aslında:)

selam kızlarrrr!
bugün mutluyum.
az önce nişanlılık zamanımızda eşimin aldığı bi elbise vardı gerçi fotoda ayrıntıları çok belli değil siyah olduğu için ama çok sık olduğunu düşündüğüm bi elbise idi.
alırken üzerime çok yapışıyordu dar geliyordu ama bugün bir de baktım kiiiii üzerime bol geliyor elbisem :)
demekki nişanlı iken ve hatta evlenirken daha kiloluymuşum :)
elbisenin belinin arkasında kocaman bi bolluk oluştu :) bakın bakalım beğencekmisiniz? alın size 86.6 kiloluk MELEK

Yorum yapmadan geçemıycem,müşteriyle gözgözeyiz:)
ama inanılmaz fit ve sıkı duruyosun canım işte spor mucızesı ben 80 kılomda bile böyle fit durmuyodum
elbisede seneye yaza düşer artık üstünden:)

sağolasın esram!
dediğin gibi spor çok etkili canım sıkı duruyor insan. dedim ya ben bu kilodayken etrafımdaki kimse 86 olduğuma inanmıyor
biraz da genetik aslında babamın sülalesi sağolsun böyle belli etmezler işte kilolarını :)
inşallah seni de çok çok daha güzel görceğimiz günler gelecek canım. çok da uzak sanma . Yakında

takıma vermiş olduğum söz üzerine bugün yarım saat hızlı tempoyla yürüdüm.
30 mekik çekicem, en az 15-20 dakika da hoplayıp zıplıycam.
yarın yatılı misafirlerim de gidiyor, artık kendime özel yemek yapmaya devam edebilirim.
bu hafta çok iyi gidicek ve benim baskül en az 54.5i görecek...

güzelim bende psikiyatriste gittiydim geçen okumuşsundur belki sağolsun sonrasında da psikoloğa yönlendirdi. hatta ilaç bile alıyorum. psikologla zayıflama deneyimlerimi konuştuk bu kadar sıkıntı etmeyin dedi durdu. yinede iyi oldu. ayın 21 inde ben tekrar gideceğim. bak böyle dört bir koldan yaklaşmak gerekiyor... bende aynı dertteyim hayırlı değil demekki bebiş diyorum ama hayırlısını tahmin etmek bizim harcımız değil elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi... psikiyatristten de korkma git bencede çünkü kasıyoruz kendimizi buda etkilemez gibi görünse bile çok etkiliyor...

resımler harıka 75 düşmüş olsan manken gıbı olursun vallahı sımdı bıle gostermıyorsun kılonu boyda var ohhh suppersın

bizimde bugün ofiste doğumgünü vardı,pastayı kendi ellerimle kesip servis yaptım herkese...tabi kendimede bi dilim aldımm

amaaa yedimmi aslaaa...akşama kocişe bıraktımherkes bi ısrar bi ısrar..bi dilimden bişi olmaz,arada kendine ödül ver falan,anacım herkes diyetisyen olmuş

yok dedim karnım çok tok belki sonra dedim,dolaba kaldırdım,kocişim yesin

süpersın canım bende akşam gelının pastasından yemıycem,kocişi mocişide hiç düşünemem valla naparsa yapsın
gerçi yesin yesin ki şişsin intikam alayım ileride dimi nesliş

resımler harıka 75 düşmüş olsan manken gıbı olursun vallahı sımdı bıle gostermıyorsun kılonu boyda var ohhh suppersın

melekkkkk :103::103::103: harikasın yavrukuşum...işte boy ve spor avantajı...çok fit duruyosunnbayıldım valaa

sağolun canlarım ben işte 86 kiloyla 42 bedene giroyrum şu anda.
86 deyince çok oluyor ama görüntü öyle değil şükür.
işte o yüzden 75 de bırakayım diyorum güzeller .
neyse 75 e bi düşeyim de yayınlarım yine fotolarımı göürrür fikrinizi söylersiniz

süpersın canım bende akşam gelının pastasından yemıycem,kocişi mocişide hiç düşünemem valla naparsa yapsın
gerçi yesin yesin ki şişsin intikam alayım ileride dimi nesliş

yemeyin kızlar yemeyin pasta masta. ama çok istersenizde 1 dilim yiyin 1 saat fazladan yürüyüş yapın.
ben öyle yaptım zayıflarken pasta da yedim lahmacunda ama az az karar karar ve akşamında mutlaka 1 saat spor.
yoksa yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…