serapcım listedesin zaten...kuşum bakmadınmıııyanlız hedef kilonu belirtmen gerekiyo
takımın bu hafta maşallahı var canım,senide merak ediyorumm
evet tatlımm olmuşş...100 gr dediğin gibi kabızlıktan olmuştur,haftaya inş.daha güzel sonuçlar bekliyorum senden
cnm ilk hedefım 65 sonrakı hedef ise 56 hangısını baz alacaksınız bılmıyorum. şuanki kılo 70
ılk hedefım 65 daha sonraki 56 şuankı kılom 70 cnm benım kusura bakma oyle bır yarışa gırme hırsı varkı gormemısım tşk edıyorum mınukkuşum:))))
bırde hesaplamaları kendımızmı yapıyoruz ben bılmıyorumda hesaplamayı
tamam canim onada dikkat ederim
esracim yerden goge haklisin diyetisyenimi aradim yarin onunla gorusecegim
birde piskolog yardimi mi alsam diyorum kizlar ne diyorsunuz?
bende cok cokuntu oluyor hele kilo bebege bagli olunca iyice hayatim bitiyor ne kadar herkese nasip kismet desemde icimden bir ses niye zayiflamiyorsun bebegi mi istemiyorsun gibi konusuyor kafam allak bullak
gideyimde azicik kosayim bari
herkesin cumasi mubarek olsun
selam kızlarrrr!
bugün mutluyum.
az önce nişanlılık zamanımızda eşimin aldığı bi elbise vardı gerçi fotoda ayrıntıları çok belli değil siyah olduğu için ama çok sık olduğunu düşündüğüm bi elbise idi.
alırken üzerime çok yapışıyordu dar geliyordu ama bugün bir de baktım kiiiii üzerime bol geliyor elbisem :)
demekki nişanlı iken ve hatta evlenirken daha kiloluymuşum :)
elbisenin belinin arkasında kocaman bi bolluk oluştu :) bakın bakalım beğencekmisiniz? alın size 86.6 kiloluk MELEK Eki Görüntüle 554659 Eki Görüntüle 554658
Yorum yapmadan geçemıycem,müşteriyle gözgözeyiz:)
ama inanılmaz fit ve sıkı duruyosun canım işte spor mucızesı ben 80 kılomda bile böyle fit durmuyodum
elbisede seneye yaza düşer artık üstünden:)
canim hangi kiloyla takimdan mezun olmak istiyosun önemli olan o
tamam canim onada dikkat ederim
esracim yerden goge haklisin diyetisyenimi aradim yarin onunla gorusecegim
birde piskolog yardimi mi alsam diyorum kizlar ne diyorsunuz?
bende cok cokuntu oluyor hele kilo bebege bagli olunca iyice hayatim bitiyor ne kadar herkese nasip kismet desemde icimden bir ses niye zayiflamiyorsun bebegi mi istemiyorsun gibi konusuyor kafam allak bullak
gideyimde azicik kosayim bari
herkesin cumasi mubarek olsun
selam kızlarrrr!
Bugün mutluyum.
Az önce nişanlılık zamanımızda eşimin aldığı bi elbise vardı gerçi fotoda ayrıntıları çok belli değil siyah olduğu için ama çok sık olduğunu düşündüğüm bi elbise idi.
Alırken üzerime çok yapışıyordu dar geliyordu ama bugün bir de baktım kiiiii üzerime bol geliyor elbisem :)
demekki nişanlı iken ve hatta evlenirken daha kiloluymuşum :)
elbisenin belinin arkasında kocaman bi bolluk oluştu :) bakın bakalım beğencekmisiniz? Alın size 86.6 kiloluk melek Eki Görüntüle 554659 Eki Görüntüle 554658
bizimde bugün ofiste doğumgünü vardı,pastayı kendi ellerimle kesip servis yaptım herkese...tabi kendimede bi dilim aldımm
amaaa yedimmi aslaaa...akşama kocişe bıraktımherkes bi ısrar bi ısrar..bi dilimden bişi olmaz,arada kendine ödül ver falan,anacım herkes diyetisyen olmuş
yok dedim karnım çok tok belki sonra dedim,dolaba kaldırdım,kocişim yesin
resımler harıka 75 düşmüş olsan manken gıbı olursun vallahı sımdı bıle gostermıyorsun kılonu boyda var ohhh suppersın
melekkkkk :103::103::103: harikasın yavrukuşum...işte boy ve spor avantajı...çok fit duruyosunnbayıldım valaa
bizimde bugün ofiste doğumgünü vardı,pastayı kendi ellerimle kesip servis yaptım herkese...tabi kendimede bi dilim aldımm
amaaa yedimmi aslaaa...akşama kocişe bıraktımherkes bi ısrar bi ısrar..bi dilimden bişi olmaz,arada kendine ödül ver falan,anacım herkes diyetisyen olmuş
yok dedim karnım çok tok belki sonra dedim,dolaba kaldırdım,kocişim yesin
süpersın canım bende akşam gelının pastasından yemıycem,kocişi mocişide hiç düşünemem valla naparsa yapsın
gerçi yesin yesin ki şişsin intikam alayım ileridedimi nesliş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?