Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

gözün aydın neslicim çok sevındım ,maşallah allah hiç ayırmasın böyle küçük ayrılıklarla iyice alevlensin ilişkiniz inşallah:)

canım hepimizin başında var evet.yaşadık bazen geçti bazen körüklendi daha fazla oldu ama
bu kız kk ya bile giremiyor düşün. kendine hesap açamıyor nasıl oluyorsa buluyor adam ya.
karşısında bim var oraya bile izin alıp gidiyorum diyor. ama bi dediğini iki etmez kardeşimin o huyu güzel.
kaybetme korkusu çok fazla.

gözün aydın neslicim çok sevındım ,maşallah allah hiç ayırmasın böyle küçük ayrılıklarla iyice alevlensin ilişkiniz inşallah:)

burcu ne kardeşinin eşinin,yengeç mi??
benımkıde baa cok düşkündür gezdırır tozdurur,yapar eder ama onsuz bi plan yapayım kıyametler kopar:)
tüm arkadaş çevremden kopardı benı,çok zaman geçiriyodum ben eskıden arkadaslarımla dayanamadı:)
ama şuan kafam daha rahat sankı ya,kocam her an yanımda,esprılı komık eglencelı bı adamdır,eglenıyorum bız markete gezmeye heryere bırlıkte gidiyoruz.
haftaiçi zaten ayrıyız işten dolayı.alışveris işim falan oldugunda ya abımın hanımlarından birini alıyorum yanıma yada annemı,akşam geldıgımde ben senı özledım sen benı hiç aramadın diye dudak büküyo,buda böyle bi model:)
bi haftasonu onsuz plan yaptım,boşluga düştü ee ben ne yapcam diye:)
ne olursa olsun allah yokluklarını göstermesin,benım yaşıtım olan 2 tane gelın var bizde,biride büyük toplam 3 yenge ee bide anne yetıyo bana:)
arkadaslarımla görüşünce kocamıda alıyorum yanıma öyle gezıyoz.ama artık kafam cidden daha rahat

bu arada ben daha yenı evlı biri oalrak,açıkçası akşamları ınternetın başına geçmeyi dogru bulmuyorum
zaten gün boyu kafa kazan oluyor,akşam biraraya gelınce bi film izlemek bir sohbet etmek,evlılıgın gelecegı için daha saglıklı gelıyor bana.
şahsen ben netin başına oturmam,volkanıda oturtmam,ev canım burası ınternet cafemı

hyr cnm yengeç burcu. kardeşimde ben gibi boğa.
aslında iiyi geçiniyorlar ama kıskançlık felaket.
neyse artık geçim düzen versin rabbim herkese.
kardeşim akşam girmez zaten int.e gündüz girerdi işte kk ya girdiğini öğrenince sorun olmuş.

tam tahmın ettıgm gibi,yengeç erkekleri hep aynı,kaç tane yengeç erkegı tanıyosam hepsı kıskanc ve bunu çok normal görüyorlar

uzun yıllarda olsa bana göre eşler bırbırıyle ılgılenmelı kopukluga neden olur... Gelecektedi artık eşler bıbırınden keyf alamaz hale gelır sureklı otururken fırsat bulsamda bır nete gırsem dıye ugraşır dururlar bır doktorumuz vardı eşide dr ıdı hep derdi benım koca ınternetle bılgısayarla evlı butun işini ordan halledıyor bana gerek yok derdı gulerdı kadın uzulurdu ama elden gelen bır şey olmazdı 3 veye 4 yıldır boyleydı en sonunda adam bır tane bulmuş yakınlarda ayrıldılar

kocaman aminn esrammRabbim hepimizin yuvalarından huzuru mutluluğu eksik etmesin

serapcımın dediği gibi bazen çok kızsakta asla onlarsız da olmuyo

ya varya vallahı volkan bana dalacak,dayanamadım film aldım yıne
fılm bagımlısıyım ben:)
evde dağ gibi izlenmeyı bekleyen film var,ben gittim 60tl verdım bisürü fılm daha aldım
ocagım sönecek film sevdasına:)

selam kizlar,sizi cok ihmal ediyorum biliyorum kusuruma bakmayin lütfen öglene kadar evde olmaiyorum sonra oglani alip eve geliyorum zaten sabah kalkip cikiyoruz eve geliyorum ev bomba patlamis gibi,yemekdi oydu buydu derken aksam oluyor diyetimede aksamlari 18 den sonra yemeyerek devam etmeye calisoyrum ama sürekli yollarda olmaktan su icemiyorum suan sabit kilodayim en azindan kilo almiyorum bu sekilde yavas yavas zayiflayabilecegimi biliyorum ammaaaaaaa suyumu ictigim sürece cumaya kadar 75.1 olabilmek icin suya yüklenicem son 2 gün ,sözüm söz eger bu cumada kilo almis olarak bildirim yaparsam diskalifiye edicem artik kendimi..

t-n cim takim ne durumda herkes hergün gelip paylasim yapiyormu,gecmise biraz baktim ama..

bu arada sanirim missdance mesajimi okumadi 2 cumadir kilo bildirmiyo eger bu cumada kilo bildirmesse diskalifiye olacak kurallar geregi,bu kural takimiiza ait bir kural degil bütün guruplara gecerli olan bir kuraldir bilginize..

canım hoşgeldinevettttt özletiyosun kendiniii

valla tatlım dün bende çok yoğundum ama geldiğimde mutlaka geçmişe bakıyorum,takımı bu hafta soğuk algınlığı esir almış durumda...inş.herkes iyileşir yakın zamanda...

missdance da dün girmişti takıma sanırım dizinde bi problem var ama dediğin gibi geçmiş okunmuyo maalesef yoksa cevap vermesi gerekirdi...

kızlarrrr cuma günü hepimiz bomba gibiydik hadi toparlanalım biraz...hedeflerimizi unutmayalım lütfen...geçen hafta sondan 2.olduk maalesef ve uzun zamandır 1.takım hep sonlarda

bu cuma kıralım artık zincirlerimizi...ben kendi adıma 1 kg yu garantiliyorum

güzelim 1 kg da benden daha şimdiden :)

helal hanımlar,süpersinizzzzz
şurda bildirime kaldı 2 gün...
değerlendirilirse 2 günde çok şey değişir,maşallah maşallahhhhhh

kaptannnn,takıma sahip çıkk:)

bu hafta ben de umutluyum kızlar. direnç yavaş yavaşda olsa kırılıyor.
esracım sende bak dikkat et ok cnm. çünkü bizim boyumuzdakilerin dirençti 87 lerde başlıyor 15 gün falan sürüyor
bazı bünyelerde daha fazla sürdüğü de oluyor. bu yüzden günlük kalori miktarı 1000 kal. altına düşmeyecek şayet düşerse
saçlarda dökülme tırnaklarda kopma ve uzamama oluyor. günlük en az 1 saat spor gerekioyr sadce yürüyüş değil aynı zamanda
streç hareketlerde yapılması gerek. akşam yemeginde mutlaka çorba -8 kaşık sebze yemeği ve salata yoğurt yenmesi şart.
en az iki kase günlük yoğurt. canım bütün bunları bizim yapımızdakiler için diyetisyenim veriyor. senle yapılarımız benziyor diye
senle de paylaşmak istedim canımcım.

slm kizlar ben cok kotuyum az once kadindogumcumdan geliyorum binbir umitle gittigim belki asilama bu ay olur diye sevindigim doktorumdan
oyle bitmis durumdayim ki anlatamam sorun yine kilo
tartiya bi ciktim 78,6 (
ask olsun elifcim dedi ben kilo ver diye ugrasirken sen kilo aliyorsun
nerede hata yapiyorum bilmiyorum asilama yine iptal yumutra takibi yapilacak bu ayda sporumu yapiyorum dikkat ediyorum bir avuc findigin neresi zehir bilmiyorum ama kursagimda kaldi isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama oyle caresiz kaldim ki agzima sudan baska bisey vurmicam dedirtiyor neredeyse bunyem
hos ben su bile icsem yarar ya
bunlari size yazarken gozyaslarimdan ekrani bile goremiyorum nolur bana akil verin

canim benim ya üzülme ne olur..

bak güzelim birak o bu su diyetini herseyden az ve dengeli ye lütfen..listeli diyetler yaptigin zaman hep böyle olacak,bir avuc findikla ilgisi oyk bunun o bir avuc findik 3 4 tane olsaydida sonuc ayni olacakti heleki tek cesit diyetlerde,dukanin kendisi diyor zaten en ufak bir kacamak bir balona igne batirmaya benzer diye,yipratma kenidni lütfen suyuna sporuna dikkat et aksam 18 den sonra birsey yeme bak ne güzel gidecek kilolalr

canim benim elimde degil kilomdan degil bebek isi erteleniyor benim bu dikkatsizligim yuzunden
doktoruna git dedi k.dogumcum
yine metabolik balansa baslamak istemiyorum doktor kontrolunde metabolizmani duzene sok dedi

sen ne yaptin biraktin mi m.balansi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…