aynen bizde öyle melekcim,mesajlaşmakta çok güzel...zaten arada böyle ayrılıklar olunca sevgin dahada pekişiyo...birbirinin kıymetini anlıyosun
gece 3 te geldi sevdiceğim o gelene kadar bekledim,kalbim pıt pıt attı,heyecan yaptım valla...sonrada kollarında uyuya kalmışımmm...1 haftadır böyle huzurlu uyumamıştımm
heee bide kocişim beni zayıflamış buldu,altı üstü 1 hafta ayrı kaldık,1 kg falan gitti ama hemen farketti
selam kızlarrrrr,açtım sabah siteyi ama bi türlü girip bişeyler yazamadım cok yogundum
bugün regl oldum accık gecikti ama geldi:)
melekcım yukarıda kardeşinin eşinden bahsetmıssın,bendede var ondan bitane..
bu tavırlar onlara göre kıskanclık degıl kontrol,heran gözleri üzerımızde..
valla ben neler neler cektım halada çat pat çekıyorum ama daha uyumluyuz artık
yoksa nesli bilir anlatsam dağ olur yani:)
bende evden kkya giremıyorum mesela çünkü mutlaka oda girer bakar ve açtıgım konuları görürse bana dalar:)
ama sevıyorum yınede kocacıgımııııııııı:)2 yıl olcak tanışalı 12 aralıkta:)
aynen bizde öyle melekcim,mesajlaşmakta çok güzel...zaten arada böyle ayrılıklar olunca sevgin dahada pekişiyo...birbirinin kıymetini anlıyosun
gece 3 te geldi sevdiceğim o gelene kadar bekledim,kalbim pıt pıt attı,heyecan yaptım valla...sonrada kollarında uyuya kalmışımmm...1 haftadır böyle huzurlu uyumamıştımm
heee bide kocişim beni zayıflamış buldu,altı üstü 1 hafta ayrı kaldık,1 kg falan gitti ama hemen farketti
burcu ne kardeşinin eşinin,yengeç mi??
benımkıde baa cok düşkündür gezdırır tozdurur,yapar eder ama onsuz bi plan yapayım kıyametler kopar:)
tüm arkadaş çevremden kopardı benı,çok zaman geçiriyodum ben eskıden arkadaslarımla dayanamadı:)
ama şuan kafam daha rahat sankı ya,kocam her an yanımda,esprılı komık eglencelı bı adamdır,eglenıyorum bız markete gezmeye heryere bırlıkte gidiyoruz.
haftaiçi zaten ayrıyız işten dolayı.alışveris işim falan oldugunda ya abımın hanımlarından birini alıyorum yanıma yada annemı,akşam geldıgımde ben senı özledım sen benı hiç aramadın diye dudak büküyo,buda böyle bi model:)
bi haftasonu onsuz plan yaptım,boşluga düştü ee ben ne yapcam diye:)
ne olursa olsun allah yokluklarını göstermesin,benım yaşıtım olan 2 tane gelın var bizde,biride büyük toplam 3 yenge ee bide anne yetıyo bana:)
arkadaslarımla görüşünce kocamıda alıyorum yanıma öyle gezıyoz.ama artık kafam cidden daha rahat
hyr cnm yengeç burcu. kardeşimde ben gibi boğa.
aslında iiyi geçiniyorlar ama kıskançlık felaket.
neyse artık geçim düzen versin rabbim herkese.
kardeşim akşam girmez zaten int.e gündüz girerdi işte kk ya girdiğini öğrenince sorun olmuş.
bu arada ben daha yenı evlı biri oalrak,açıkçası akşamları ınternetın başına geçmeyi dogru bulmuyorum
zaten gün boyu kafa kazan oluyor,akşam biraraya gelınce bi film izlemek bir sohbet etmek,evlılıgın gelecegı için daha saglıklı gelıyor bana.
şahsen ben netin başına oturmam,volkanıda oturtmam,ev canım burası ınternet cafemı
gözün aydın neslicim çok sevındım ,maşallah allah hiç ayırmasın böyle küçük ayrılıklarla iyice alevlensin ilişkiniz inşallah:)
selam kizlar,sizi cok ihmal ediyorum biliyorum kusuruma bakmayin lütfen öglene kadar evde olmaiyorum sonra oglani alip eve geliyorum zaten sabah kalkip cikiyoruz eve geliyorum ev bomba patlamis gibi,yemekdi oydu buydu derken aksam oluyor diyetimede aksamlari 18 den sonra yemeyerek devam etmeye calisoyrum ama sürekli yollarda olmaktan su icemiyorum suan sabit kilodayim en azindan kilo almiyorum bu sekilde yavas yavas zayiflayabilecegimi biliyorum ammaaaaaaa suyumu ictigim sürece cumaya kadar 75.1 olabilmek icin suya yüklenicem son 2 gün ,sözüm söz eger bu cumada kilo almis olarak bildirim yaparsam diskalifiye edicem artik kendimi..
t-n cim takim ne durumda herkes hergün gelip paylasim yapiyormu,gecmise biraz baktim ama..
bu arada sanirim missdance mesajimi okumadi 2 cumadir kilo bildirmiyo eger bu cumada kilo bildirmesse diskalifiye olacak kurallar geregi,bu kural takimiiza ait bir kural degil bütün guruplara gecerli olan bir kuraldir bilginize..
kızlarrrr cuma günü hepimiz bomba gibiydik hadi toparlanalım biraz...hedeflerimizi unutmayalım lütfen...geçen hafta sondan 2.olduk maalesef ve uzun zamandır 1.takım hep sonlarda
bu cuma kıralım artık zincirlerimizi...ben kendi adıma 1 kg yu garantiliyorum
güzelim 1 kg da benden daha şimdiden :)
slm kizlar ben cok kotuyum az once kadindogumcumdan geliyorum binbir umitle gittigim belki asilama bu ay olur diye sevindigim doktorumdan
oyle bitmis durumdayim ki anlatamam sorun yine kilo
tartiya bi ciktim 78,6(
ask olsun elifcim dedi ben kilo ver diye ugrasirken sen kilo aliyorsun
nerede hata yapiyorum bilmiyorum asilama yine iptal yumutra takibi yapilacak bu ayda sporumu yapiyorum dikkat ediyorum bir avuc findigin neresi zehir bilmiyorum ama kursagimda kaldi isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama oyle caresiz kaldim ki agzima sudan baska bisey vurmicam dedirtiyor neredeyse bunyem
hos ben su bile icsem yarar ya
bunlari size yazarken gozyaslarimdan ekrani bile goremiyorum nolur bana akil verin
canim benim ya üzülme ne olur..
bak güzelim birak o bu su diyetini herseyden az ve dengeli ye lütfen..listeli diyetler yaptigin zaman hep böyle olacak,bir avuc findikla ilgisi oyk bunun o bir avuc findik 3 4 tane olsaydida sonuc ayni olacakti heleki tek cesit diyetlerde,dukanin kendisi diyor zaten en ufak bir kacamak bir balona igne batirmaya benzer diye,yipratma kenidni lütfen suyuna sporuna dikkat et aksam 18 den sonra birsey yeme bak ne güzel gidecek kilolalr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?