canim benim elimde degil kilomdan degil bebek isi erteleniyor benim bu dikkatsizligim yuzunden
doktoruna git dedi k.dogumcum
yine metabolik balansa baslamak istemiyorum doktor kontrolunde metabolizmani duzene sok dedi
sen ne yaptin biraktin mi m.balansi?
canim benim biliyorum nasil bebek istediigni ama anladigim kadariyla inancli bir insansin ,ne olur Allah tan ümidini kesme suanda olmayisinda bir hayir oldugunu unutma Allaha sigin seni en ici en güzel anlayacak olan O dur..
benim suandaki hayatim müsait degil maelsef metobolik balans yapmaya canim o yüzden suan aksam 18 den sonra yemeyerek ,sabah kacirdiysam aksam dengelereyerek vede sünneti ( 2 ögün) uygulamaya calisarak devam etmeye calisiyorum bakalim neler olucak suanda sabitim ama oda su icemediigmde ,suyumu icseydiim en az 500 gr vermisdim kendimi taniyorum cpnkü
cok sukur ki rabbimin bir plani oldugunu biliyorum ama insanoglu bir an gaflete dusuyor iste
Allah razi olsun kardesim.. Rabbim affetsin iste tevekkeltualallah demek yakisir.. susuyorum..
slm kizlar ben cok kotuyum az once kadindogumcumdan geliyorum binbir umitle gittigim belki asilama bu ay olur diye sevindigim doktorumdan
oyle bitmis durumdayim ki anlatamam sorun yine kilo
tartiya bi ciktim 78,6(
ask olsun elifcim dedi ben kilo ver diye ugrasirken sen kilo aliyorsun
nerede hata yapiyorum bilmiyorum asilama yine iptal yumutra takibi yapilacak bu ayda sporumu yapiyorum dikkat ediyorum bir avuc findigin neresi zehir bilmiyorum ama kursagimda kaldi isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama oyle caresiz kaldim ki agzima sudan baska bisey vurmicam dedirtiyor neredeyse bunyem
hos ben su bile icsem yarar ya
bunlari size yazarken gozyaslarimdan ekrani bile goremiyorum nolur bana akil verin
elifim bütün bunları söylediğine inanamıyorum.
sen kaç yaşındasın daha elif ? bak ben 30 yaşındayım ve dr mun dediğine göre
tek çare tüp bebek. eşimin spermleri az ama allahıma şükürler olsunki az olanlar da sağlıklı spermler.
lütfen kötü düşünme. bütün sorun 3-5 kilomu ya. benim dr umda tanıştığım bi hasta var kadın 45 kilo verip
geldi tüp yaptırmaya üstelik de tutmadı biliyormusun ve kadın 40 yaşında.
önce kendimizi toparlayıp halimize şükretcez. şükretmeyi öğrencez. sözüm sadce sana değil yanlış anlama ama
şükretmet hamdetmek en önceki şart. Rabbim ellbetteki verecek bize evlat. ve isteyen herkeslere de. önce buna inan.
ve yediklerini kesmeyi falan unut. benim diyetisyenimin listesini vercem sana. aynısını yap önümüzdeki ay en az 6 kilo
vermeden gelirsen yüzüme tükür. bu kadar da iddalıyım. ama önce güzel düşün. bu aşamada moral ne kadar etkili en çok
senin iyi bilmen lazım elifim. hadi toparla kendini ve listeyi hemen bi kağıda yazıpp dolabın üstüne yapıştır ve sakın haa
liste dışına çıkma ok.
Sabah (Saat 8.00)
1 dilim peynir yada 1 tane yumurta
2 dilim ekmek
yeşillik
3-4 zeytin
Ara (10.00)
100 gr yoğurt veya 1 çay bardağı süt
Öğlen
Izgara et veya tavuk (150gr kadar)
1-2 dilim ekmek
sınırsız salata
1 bardak ayran veya yoğurt
İkindi
1 bardak yoğurt
1 meyve
Akşam
1 tabak çorba
5-6 kaşık zeytinyağlı yemek
1 bardak yoğurt
Ara
1 meyve
ÖPÜYORUM SENİ VE SAKIN ÜZÜLME OK.
sabah poaça öğlen börek akşam pırasa kereviz ve brokoli yedim berbatım dimi
canim benim tesekkur ederim iyi ki varsiniz
insallahh canim deneyecegim zaten yapacak biseyim kalmadi
bi yandan diyorum 120 kilo ile hamile kalan arkadasim var benim turp gibi dunyalar guzeli bebisi var kilo ile alakasi ne iste ne bileyim toparlarim yarina kendimi ins
ne hastaliklar var dogustan rahmi olmayan yumurtaligi olmayan kkadinlar var cok sukur halimize cok
slm kizlar ben cok kotuyum az once kadindogumcumdan geliyorum binbir umitle gittigim belki asilama bu ay olur diye sevindigim doktorumdan
oyle bitmis durumdayim ki anlatamam sorun yine kilo
tartiya bi ciktim 78,6(
ask olsun elifcim dedi ben kilo ver diye ugrasirken sen kilo aliyorsun
nerede hata yapiyorum bilmiyorum asilama yine iptal yumutra takibi yapilacak bu ayda sporumu yapiyorum dikkat ediyorum bir avuc findigin neresi zehir bilmiyorum ama kursagimda kaldi isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama oyle caresiz kaldim ki agzima sudan baska bisey vurmicam dedirtiyor neredeyse bunyem
hos ben su bile icsem yarar ya
bunlari size yazarken gozyaslarimdan ekrani bile goremiyorum nolur bana akil verin
canim benim biliyorum nasil bebek istediigni ama anladigim kadariyla inancli bir insansin ,ne olur Allah tan ümidini kesme suanda olmayisinda bir hayir oldugunu unutma Allaha sigin seni en ici en güzel anlayacak olan O dur..
benim suandaki hayatim müsait degil maelsef metobolik balans yapmaya canim o yüzden suan aksam 18 den sonra yemeyerek ,sabah kacirdiysam aksam dengelereyerek vede sünneti ( 2 ögün) uygulamaya calisarak devam etmeye calisiyorum bakalim neler olucak suanda sabitim ama oda su icemediigmde ,suyumu icseydiim en az 500 gr vermisdim kendimi taniyorum cpnkü
sabah poaça öğlen börek akşam pırasa kereviz ve brokoli yedim berbatım dimi
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
çok güzel ışıl ışıl pırıl pırıl birgün olsun inşallah hepımız için...
mutlu saglıklı neşeli,fit hatunlar olma yolunda yeni birgüne daha merhaba diyoruz hep birlikte
günümüz hayırlı olsun
birde kızlarcımm sizden ricam 30 kasım hedeflerimizi herkes rütbesine yazabilirmi
motive açısından bence süper olur...ben öyle yaptım,hergün gözümün önünde durması bana vazgeçmememi hatırlatıyoo
onu nasıl yapcaz yavrum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?