• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canim benim elimde degil kilomdan degil bebek isi erteleniyor benim bu dikkatsizligim yuzunden :(
doktoruna git dedi k.dogumcum
yine metabolik balansa baslamak istemiyorum doktor kontrolunde metabolizmani duzene sok dedi :(

sen ne yaptin biraktin mi m.balansi?

canim benim biliyorum nasil bebek istediigni ama anladigim kadariyla inancli bir insansin ,ne olur Allah tan ümidini kesme suanda olmayisinda bir hayir oldugunu unutma Allaha sigin seni en ici en güzel anlayacak olan O dur..

benim suandaki hayatim müsait degil maelsef metobolik balans yapmaya canim o yüzden suan aksam 18 den sonra yemeyerek ,sabah kacirdiysam aksam dengelereyerek vede sünneti ( 2 ögün) uygulamaya calisarak devam etmeye calisiyorum bakalim neler olucak suanda sabitim ama oda su icemediigmde ,suyumu icseydiim en az 500 gr vermisdim kendimi taniyorum cpnkü

canim benim biliyorum nasil bebek istediigni ama anladigim kadariyla inancli bir insansin ,ne olur Allah tan ümidini kesme suanda olmayisinda bir hayir oldugunu unutma Allaha sigin seni en ici en güzel anlayacak olan O dur..

benim suandaki hayatim müsait degil maelsef metobolik balans yapmaya canim o yüzden suan aksam 18 den sonra yemeyerek ,sabah kacirdiysam aksam dengelereyerek vede sünneti ( 2 ögün) uygulamaya calisarak devam etmeye calisiyorum bakalim neler olucak suanda sabitim ama oda su icemediigmde ,suyumu icseydiim en az 500 gr vermisdim kendimi taniyorum cpnkü

cok sukur ki rabbimin bir plani oldugunu biliyorum ama insanoglu bir an gaflete dusuyor iste :(
Allah razi olsun kardesim.. Rabbim affetsin iste tevekkeltualallah demek yakisir.. susuyorum..

cok sukur ki rabbimin bir plani oldugunu biliyorum ama insanoglu bir an gaflete dusuyor iste :(
Allah razi olsun kardesim.. Rabbim affetsin iste tevekkeltualallah demek yakisir.. susuyorum..

Rabbim gönündekini senin icin hayirli eylesip ,nasip etsin ins canim

slm kizlar ben cok kotuyum az once kadindogumcumdan geliyorum binbir umitle gittigim belki asilama bu ay olur diye sevindigim doktorumdan
oyle bitmis durumdayim ki anlatamam sorun yine kilo :(
tartiya bi ciktim 78,6 :((
ask olsun elifcim dedi ben kilo ver diye ugrasirken sen kilo aliyorsun
nerede hata yapiyorum bilmiyorum asilama yine iptal yumutra takibi yapilacak bu ayda sporumu yapiyorum dikkat ediyorum bir avuc findigin neresi zehir bilmiyorum ama kursagimda kaldi isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama oyle caresiz kaldim ki agzima sudan baska bisey vurmicam dedirtiyor neredeyse bunyem
hos ben su bile icsem yarar ya
bunlari size yazarken gozyaslarimdan ekrani bile goremiyorum nolur bana akil verin

elifim bütün bunları söylediğine inanamıyorum.
sen kaç yaşındasın daha elif ? bak ben 30 yaşındayım ve dr mun dediğine göre
tek çare tüp bebek. eşimin spermleri az ama allahıma şükürler olsunki az olanlar da sağlıklı spermler.
lütfen kötü düşünme. bütün sorun 3-5 kilomu ya. benim dr umda tanıştığım bi hasta var kadın 45 kilo verip
geldi tüp yaptırmaya üstelik de tutmadı biliyormusun ve kadın 40 yaşında.
önce kendimizi toparlayıp halimize şükretcez. şükretmeyi öğrencez. sözüm sadce sana değil yanlış anlama ama
şükretmet hamdetmek en önceki şart. Rabbim ellbetteki verecek bize evlat. ve isteyen herkeslere de. önce buna inan.
ve yediklerini kesmeyi falan unut. benim diyetisyenimin listesini vercem sana. aynısını yap önümüzdeki ay en az 6 kilo
vermeden gelirsen yüzüme tükür. bu kadar da iddalıyım. ama önce güzel düşün. bu aşamada moral ne kadar etkili en çok
senin iyi bilmen lazım elifim. hadi toparla kendini ve listeyi hemen bi kağıda yazıpp dolabın üstüne yapıştır ve sakın haa
liste dışına çıkma ok.

Sabah (Saat 8.00)
1 dilim peynir yada 1 tane yumurta
2 dilim ekmek
yeşillik
3-4 zeytin

Ara (10.00)
100 gr yoğurt veya 1 çay bardağı süt

Öğlen
Izgara et veya tavuk (150gr kadar)
1-2 dilim ekmek
sınırsız salata
1 bardak ayran veya yoğurt

İkindi
1 bardak yoğurt
1 meyve

Akşam
1 tabak çorba
5-6 kaşık zeytinyağlı yemek
1 bardak yoğurt

Ara
1 meyve

ÖPÜYORUM SENİ VE SAKIN ÜZÜLME OK.

elifim bütün bunları söylediğine inanamıyorum.
sen kaç yaşındasın daha elif ? bak ben 30 yaşındayım ve dr mun dediğine göre
tek çare tüp bebek. eşimin spermleri az ama allahıma şükürler olsunki az olanlar da sağlıklı spermler.
lütfen kötü düşünme. bütün sorun 3-5 kilomu ya. benim dr umda tanıştığım bi hasta var kadın 45 kilo verip
geldi tüp yaptırmaya üstelik de tutmadı biliyormusun ve kadın 40 yaşında.
önce kendimizi toparlayıp halimize şükretcez. şükretmeyi öğrencez. sözüm sadce sana değil yanlış anlama ama
şükretmet hamdetmek en önceki şart. Rabbim ellbetteki verecek bize evlat. ve isteyen herkeslere de. önce buna inan.
ve yediklerini kesmeyi falan unut. benim diyetisyenimin listesini vercem sana. aynısını yap önümüzdeki ay en az 6 kilo
vermeden gelirsen yüzüme tükür. bu kadar da iddalıyım. ama önce güzel düşün. bu aşamada moral ne kadar etkili en çok
senin iyi bilmen lazım elifim. hadi toparla kendini ve listeyi hemen bi kağıda yazıpp dolabın üstüne yapıştır ve sakın haa
liste dışına çıkma ok.

Sabah (Saat 8.00)
1 dilim peynir yada 1 tane yumurta
2 dilim ekmek
yeşillik
3-4 zeytin

Ara (10.00)
100 gr yoğurt veya 1 çay bardağı süt

Öğlen
Izgara et veya tavuk (150gr kadar)
1-2 dilim ekmek
sınırsız salata
1 bardak ayran veya yoğurt

İkindi
1 bardak yoğurt
1 meyve

Akşam
1 tabak çorba
5-6 kaşık zeytinyağlı yemek
1 bardak yoğurt

Ara
1 meyve

ÖPÜYORUM SENİ VE SAKIN ÜZÜLME OK.

canim benim tesekkur ederim iyi ki varsiniz :(
insallahh canim deneyecegim zaten yapacak biseyim kalmadi
bi yandan diyorum 120 kilo ile hamile kalan arkadasim var benim turp gibi dunyalar guzeli bebisi var kilo ile alakasi ne iste ne bileyim toparlarim yarina kendimi ins
ne hastaliklar var dogustan rahmi olmayan yumurtaligi olmayan kkadinlar var cok sukur halimize cok :43::43:

slm kızlar bugun kı menum :56:

[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-11-13 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mandalina[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Balık Tava[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.50 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]185[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]tavuk çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 tabak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]170[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ayran[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Ekmek (beyaz)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]50 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]127[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Tavuk Döner[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]0.50 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]125[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Patates (kızarmış)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]30 gr[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]pınar Labne Light[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]28.84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bal[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]1139.84 kal.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bol su . bıtkı çayı .. 45 dak yuruyuş ..

canim benim tesekkur ederim iyi ki varsiniz :(
insallahh canim deneyecegim zaten yapacak biseyim kalmadi
bi yandan diyorum 120 kilo ile hamile kalan arkadasim var benim turp gibi dunyalar guzeli bebisi var kilo ile alakasi ne iste ne bileyim toparlarim yarina kendimi ins
ne hastaliklar var dogustan rahmi olmayan yumurtaligi olmayan kkadinlar var cok sukur halimize cok :43::43:

ha şöyle.
her zaman senin yanındayım unutma şu an ikimizin amacı aynı.
ve eminimki 2013 bize uğurlu gelecek. içime doğuyor. 2013te :49: olcaz hata bir de:emir_bebek:olacak...

Gunaydın gunaydın gunaydın butun guzeller fefılıfa ve dıger bebek ısteyen butun arkadaslar allahım herşeyı gonlunuze göre versın saglıklı guzel kılo vermeler

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
çok güzel ışıl ışıl pırıl pırıl birgün olsun inşallah hepımız için...
mutlu saglıklı neşeli,fit hatunlar olma yolunda yeni birgüne daha merhaba diyoruz hep birlikte
günümüz hayırlı olsun:nazar:

slm kizlar ben cok kotuyum az once kadindogumcumdan geliyorum binbir umitle gittigim belki asilama bu ay olur diye sevindigim doktorumdan
oyle bitmis durumdayim ki anlatamam sorun yine kilo :(
tartiya bi ciktim 78,6 :((
ask olsun elifcim dedi ben kilo ver diye ugrasirken sen kilo aliyorsun
nerede hata yapiyorum bilmiyorum asilama yine iptal yumutra takibi yapilacak bu ayda sporumu yapiyorum dikkat ediyorum bir avuc findigin neresi zehir bilmiyorum ama kursagimda kaldi isyan etmemek icin kendimi zor tutuyorum ama oyle caresiz kaldim ki agzima sudan baska bisey vurmicam dedirtiyor neredeyse bunyem
hos ben su bile icsem yarar ya
bunlari size yazarken gozyaslarimdan ekrani bile goremiyorum nolur bana akil verin

ahhh elifcim kıyamam sana yaa...canım benim ne olur kendini üzme...hiç ummadığın bi anda hayırlı zamanda Rabbim sana dünyanın en güzel duygusunu tattıracak eminim canım...

maalesef bazen isyan edebiliyoruz,aynısıı bende yapıyorum,hatta dün akşam birdenbire yatakta ağladım,kocamla bebekten konuştuk,hayaller kurduk sonra ben ya olmazsa diye yaygarayı kopardım...Allahtan beni herşeyden önce tutan ve çok destek olan bi eşim var...bende demekki daha zamanı var diyorum...belki şimdi hamiş kalsam sağlıksız bi hamilelik geçiricem...o yüzden sabretmekten ve şükretmekten başka çaremiz yok canım...inş.melekciminde dediği gibi 2013 bize uğurlu gelicek,1.takım hamişleri grubu kurarız kimbilir:34::34::34:

mumucum benimde bu hafta yaptığım en güzel şey akşamı çok çok hafif geçirmek ve suya yüklenmek...veee inanılmaz farketti...bu hafta bildirimim süperrr olucakkk:32::32:
sabah poaça öğlen börek akşam pırasa kereviz ve brokoli yedim berbatım dimi :(

tatlımm lütfen geçmişi okurmusun...msj yazıp çıkıyosun...mumu hatta elifte uyardı seniieğer bu haftada bildirim yapmazsan maalesef diskalifiye olucaksın:50::50:
günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrr
çok güzel ışıl ışıl pırıl pırıl birgün olsun inşallah hepımız için...
mutlu saglıklı neşeli,fit hatunlar olma yolunda yeni birgüne daha merhaba diyoruz hep birlikte
günümüz hayırlı olsun:nazar:

günaydın bebeğimmm:16::16::16:

dünkü menüm

2012-11-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Elma 1 ADET 60
[2] Ekmek 2 DİLİM 130
[3] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[4] Domates Çorbası 0.6 PORSİYON 96.6
[5] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[6] Bulgurlu Köfte 1 porsiyon 270
[7] Düğün Çorbası 1 PORSİYON 122
[8] Form Yulaflı Kepekli Bisküvi 25 GRAM 37.75
[9] Türk Kahvesi (sade) 1 FİNCAN 0
[10] Kuru kayısı 2 adet 36
[11] yumurta 1 adet 80
Toplam : 1056.225 kal.

günaydın 1.takımımın fıstıkları:3::3:

gününüz dünden daha güzel olur inş.:34::34:

ben güne süper enerjik başladım,tabi bunun en büyük nedeni tartının ibresinin hergün sola doğru kayması:52::52:dünle bugün arasında 300 gr fark var:52::52:

sonunda kendime geldim yaaa...cumaya kadar sabit kalsam bile yeter :21::21:

birde kızlarcımm sizden ricam 30 kasım hedeflerimizi herkes rütbesine yazabilirmi:34::34:

motive açısından bence süper olur...ben öyle yaptım,hergün gözümün önünde durması bana vazgeçmememi hatırlatıyoo:16::16:

Günaydın canlar!
hayırlı günler olsun hepimiz için inşallah.
Ayrıca güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.
inanıyorum ki bu yıl herşey güzel olacak.
şimdi sporumu yapcam 1 saat yürüyüşümü yapıp plates yapcam.
akşam da 1 saat yürücem :)
gelince görüşürük öpiyirum...:16:

uzun zamandır menüde vermiyorum:20::20:hemen dünki menümü yazayım:56::56:

sabah
kepek ekmekli sandviç

ara
1 y.k kan üzümü
yeşil çay

öğle
1 porsiyon köfte
salata,ayran
1 dilim tahıllı ekmek

ara
3 ad form bisküvi
yeşil çay

ara
1ad elma

akşam
1 kase ezogelin çorba
salata,yoğurt

ara
yarım mandalina
1 küçük elma,1 ince dilim ayva

4 litre su,2 bardak yeşil çay,1 bardak şekersiz türk kahvesi

10 dakika twister,30 dakika yürüyüş,plates lastiği ile kol hareketleri :32::32:

onu nasıl yapcaz yavrum?

hemmen söyleyim bebeğim...kullanıcı konrtol paneline tık tık yapıyosun,sonra ayarlarımdan profil düzenleyi seçiyosun...aşağılara doğru kaydır fareni kişisel rütbe (aktüel rütbe) yazan yere istediğini yaz ve en altta değişikleri kaydet de...oldu bitti bileeee:34::34:

günaydın kızlar. nasılsınız . dün bebişimin kalp atışlarını gördüm ve dinledim inanılmaz bir duyguydu . ALLAH İNŞALLAH hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almayı nasip eder :16:

Back