• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

super yaparsin bende ciktim biraz biseyler aldim geldim simdi yemek yapicam hafif bi sebze yemegi yapayim diyorum :31:

tatlim sen igne vurulmaya basladin mi? :53: yaaa bende bu ay asilama yaptircaktim arkadasim yaptirma direk tup bebek yaptir diyor ne yapacagimi bilemiyorum bu kiloylada hamile kalmak istemiyorum acikcasi :26: kafam cok karisik 27 yasindayim 4 yildir bebek istiyorum artik sabrim kalmadi :43:

amin canim amin nerede varsa rabbim hayirli saglikli sihhatli bebisler versinnnnn :14:

canım benim testlrim var onları yaptırıyorum şimdi. rahim filmi vs varr. hormonlarıma bakılcak vs. ondan sonra iğneye geçcez. sizin problem ne? istersen özel msj göndereblirsin.

canim bizim bi tek pko sorunumuz var bide esim sigara icerken sperm sayisi azdi simdi yukselmis biraz rahim filmi de cektirdim ben hic bir sorun yok dedi :26::26:

takimde yine kimsecikler yok :26:
mumuuuuuuuuuu nerdesin yaa topla takimi hafta sonu azicik kacirdim esim dukan i yasakladi bana :52:
motivasyonum dustuuuuuu kizlaarrrrrr nirdesinizzzzzz :14::14:

bırak dukanı bencede :) motivasyonun düşmesin güzelim hemen bir yeşil çay yap kendine hızlı bir müzik aç kalk ayağa sallan biraz bugün varya gözüm kapanıyor gripten çökmüşüm aferin aldım ilaç olarak oda uykumu getirdi canım birşeyler yemek istedi şirkette kimsede yoktu (patronla genel müdür :) şirketin bir ucundan bir ucuna durmadan yürüdüm 20 dk kadar yürümüşüm nerdeyse uyuyarak yürüdüm :))))

iyi aksamlar kizlar,

evdekilere donut yaptim kendimede yogurtlu ayva tatlisi :) ilk defa denedigim icin 2 isirik aldim donutlardan güzel olmus elime saglik :) armut tatlimdadanda 2 3 tatli kasigi aldim sonra canim istemedi donutlari yaparken doydum kanimca :)

aksam yemegindede

firinda kanat
salata
yogurtlu kirmizi lahana yedim

sabah ne yedim bi düsüneyim önce :)

cicek ekmegin 2 cicegi
beaz peynir
yumurta salatasi
pataes kavurmasi
zeytin
1 c,k nutella
salatalik domates biber

benim diyetimde yasaklar yok artik kizlar,diyetimi hayatima uyarlamaya karar verdim o yüzden listelerime sasirmayin..

gitmek istiyorum ama ilaçlar fena yapıyormuş.. bilmiyorum sadece kulaktan dolma bilgilerim var...
gitsem dahamı iyi olur,onuda bilmiyorum...

ya işte , bugün bile az bi kavga edecek gibi olduk,sustum ama içim içimi yedi.
aramız iyi gibi ama,fişek gibiyiz.. en ufak kavgada patlıyoruz.

Ben cok güleç bi insanım.. kimseye kolay koly somurtmam ama onun ailesi gelince umrumda bile olmayacaklar...
agırlarım ama sohbetlerine katılmam, gülme,konusmam... o öyle yapıyordu çünkü...

melek cım aranızdakı sorunlar anladıgım kadarıyla senın ailen benim ailem şeklınde ilerliyor aslında çözüm bizim ailemiz diye görmek ve ayrım yapmamak diye düşünüyorum umarım herşey yoluna gırer ...

günaydın kızlarrr...güzel bi hafta olsun hepimiz için

bende hafta sonu griple boğuştum,burnum kulağım hiç tutmadı resmen...üstelik bide regl dim,kocamda yoktu yanımda:14::14:

amaaa bütün bunlara rağmen diyet açısından süper geçti,3 akşamdır akşamları yemek hemen hazır olduğu için (canım annem saolsun) erkenden yedim sonrada bişey yemedim ve kednimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum,sanırım ödemlerimide attım...cuma hedefimi şimdiden yakalamış gibiyimmm:52::52::52:
:2:

oyy neslım sendemı grıp oldum topikçe hastamı olduk ne :)) geçmiş olsun canım bende grıp oldum 2 gundur yorgan döşek yatıyorum ve aniden oldum + reglı oldum 2 sı bırlıkte hıç çekılmıyor . bende kendımı hafıf hıssedıyorum çunkı bışey yıyemıyorum tad alamıyorum yedıgım 2 gundur çorba ve ıhlamur ıçıyorum bakalım cuma sonuç ne olacak ınsan hasta olunca anlıyor sağlıgın kıymetını rabbım acıl şifalar versın cümlemize . edacım sanada geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum canım :16::2:

Gunaydın kızlar gunaydın cok hastayım cok bgazlarım yanıyor burnum yanıyor öksurukten altıma edecem nerdeyse durum perışan vallahı:)

geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim ....:2:

menum :56:

[TABLE="class: table_hesap, width: 677"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_2"]2012-11-12 tarihli kaloricetveliniz[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]Miktar[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]Kalori[/TD]
[TD="class: td_hesap_5"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: table_hesap, width: 671"]
[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][1][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yürümek (Asfalt)[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 dak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]128.8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][2][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Mandalina[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 ADET[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][3][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Nar[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]105[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][4][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kızarmış Tavuk Baget[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]67[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][5][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Marul Salata[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 PORSİYON[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]93[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][6][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]tavuk çorbası[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 tabak[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]170[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][7][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Cezerye[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]92[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][8][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Elma[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][9][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kepekli Ekmek[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][10][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]pınar Labne Light[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]20 GRAM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]28.84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][11][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Bal[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 YEMEK KAŞIĞI[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]70[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][12][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Yeşil Zeytin[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]2 adet[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][13][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"]Kaşar Peyniri[/TD]
[TD="class: td_hesap_3"]1 DİLİM[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]125[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="class: td_hesap_1"][/TD]
[TD="class: td_hesap_2"][/TD]
[TD="class: td_hesap_3, align: right"]Toplam :[/TD]
[TD="class: td_hesap_4"]801.04 kal.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bol bol ıhlamur :7:içtim tarçınlı..

bu arada hepinize gecmis olsun kizlar,Allah acil sifalar versin,tüm hastalarada sizede ins..

günaydın kızlar,

bugün dükkanı ben açtım galiba :D

[1] Salatalık (hıyar) 2 ADET 22
[2] göbek salata 0.25 orta boy 7.5
[3] Muz 0.5 ADET 50
[4] Kaysüt Yarım Yağlı 0.1 LİTRE 36
[5] Tavuk Göğüs 100 GRAM 104
[6] Köri 1 YEMEK KAŞIĞI 20
[7] Tam Buğday Unlu Galeta 3 ADET 105
[8] Dost Yoğurt 60 GRAM 47.64
[9] Domates Çorbası 0.5 PORSİYON 80.5
[10] Kıymalı Taze Fasulye 0.5 PORSİYON 111
[11] Kaysüt Yarım Yağlı 0.1 LİTRE 36
[12] Ülker Coco Pops 20 GRAM 78.6
Toplam : 698.24 kal.

dünkü yediklerim az oldu galiba bugün bir baş ağrısıyla uyandım :(

bu aralar pek düzenli beslenemiyorum
okulun işleri çok yoğun
evde misafirlerim var, onlar için koştururken yemek yemeyi bile unutuyoruayaküstü atıştırarak geçiştiriyorum öğünleri:(
tabii evde misafir olduğu için spor falan da yapamıyorum:(
bi türlü adet olamadım, davul gibi şiştim resmen, basküle çıkmaya korkuyorum ya + çıkarsam diye:((

dünkü menüm

2012-11-12 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Badem 10 gr (adet) 57
[2] Turp 50 gr 9.5
[3] taze kırmızı biber (taze-tatlı) 1 adet 12
[4] knorr hazır çorba- analı kızlı 2 porsiyon 151
[5] Dost Yoğurt 50 GRAM 39.7
[6] Haşlanmış Nohut 50 gr 173
[7] Mandalina 1 ADET 50
[8] Lavaş 0.5 ADET 50
[9] Dil Peyniri 10 GRAM 29
[10] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[11] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Toplam : 627.2 kal.

of kızlar kardeşimin yine sorunları var.
tam işten çıktı kızcağız (iş yerindeki problemli arkadaşı yüzünden)
oysa ünv. mezunu ama atanamadığı için hukuk bürosunda çalışıyor.
buldum iş derken kızın şimdi de eşiyle problemi var.
eşi bilgisayar mühendisi.kızcağızın girdiği her siteyi kontrol ediyor.
her şeye bakıyor. kıskanç ötesi. kk da üyeliği vardı onu öğrendi bi ara kıyametler koptu.
benim ismimden giriyor artık sıkıntılarını yazıyor vs ama evden giremiyor anca işyerinde veya bize geldiğinde.
boğuluyorum diyor kıskançlığından daralıyorum diyor. yolda yürürken resmen gözlerine bakıyormuşş etrafa bakıyormu diye.
girdiği siteleri kontrol ediyormuş kıza napcanı şaşırdı. napsak yaaa?

her şeye bakıyor. kıskanç ötesi. kk da üyeliği vardı onu öğrendi bi ara kıyametler koptu.
benim ismimden giriyor artık sıkıntılarını yazıyor vs ama evden giremiyor anca işyerinde veya bize geldiğinde.
boğuluyorum diyor kıskançlığından daralıyorum diyor. yolda yürürken resmen gözlerine bakıyormuşş etrafa bakıyormu diye.

of of benım eşimde aynıydı yenı evlı sanırım onunde uzun bır süreç var ben 5 yılımıza gırdık yenı yenı duzeldı eskıden hıc bır yere salmazdı dogru duzgun kımse gelemez ben kımseye gıdemezdım yolda bırıne slm versem en ınce ayrıntısına kadar sorardı kımdır nedır dıye bır yere gıttıgımde kırk kere arardı aramaları bıtmedı ama eskısıne göre takmıyorum bıldıgımı okuyorum ama başta cıldırmak uzereydım ayrılıgı falan cok dusundum ama dıyorum ya zamanla duzelecek bırden olacak bırsey degıl allah sabır versın cnm cok zoooor cokkkk

selam kızlarr:3::3::3:işyerine daha yeni geldim...kocişime nihayet kavuştum:69::69:,nasıl özlemişim yaa,Rabbim onları başımızdan eksik etmesin...:16:

tamam baba evindede herşey çok güzel falan ama insan eskisi gibi rahat edemiyo,herşeyi bırak artık yanlız uyuyamıyorum:23::23:

melekcim darısı senin başıma tatlım,bi an önce sevdiceğine kavuşursun inş.:16::16:

bu arada kızçeler ne oldu bize geçen hafta regl vurdu bu haftada soğuk algınlığımı...geçmiş olsun hepinize,sıcak suya limonu kabuklarıyla doğrayı için,sonrada limonlarını yiyin bi güzel:34::34:

ben çok şükür atlattım sayılır,ayrıcaaaaa sabah tartıda harika bi rakam gördümmmm:52::52::52:

of of benım eşimde aynıydı yenı evlı sanırım onunde uzun bır süreç var ben 5 yılımıza gırdık yenı yenı duzeldı eskıden hıc bır yere salmazdı dogru duzgun kımse gelemez ben kımseye gıdemezdım yolda bırıne slm versem en ınce ayrıntısına kadar sorardı kımdır nedır dıye bır yere gıttıgımde kırk kere arardı aramaları bıtmedı ama eskısıne göre takmıyorum bıldıgımı okuyorum ama başta cıldırmak uzereydım ayrılıgı falan cok dusundum ama dıyorum ya zamanla duzelecek bırden olacak bırsey degıl allah sabır versın cnm cok zoooor cokkkk

benim eşimde ilk zamanlar öyleydi aslında sonradan geçti.
yada ben geçti sandım. kilo aldığım için o kadar kıskanmıyormuş meğersem
bayramda yine kıskançlıklar başladı benimkinde de :)
ee zayıflayınca :52:

selam kızlarr:3::3::3:işyerine daha yeni geldim...kocişime nihayet kavuştum:69::69:,nasıl özlemişim yaa,Rabbim onları başımızdan eksik etmesin...:16:

tamam baba evindede herşey çok güzel falan ama insan eskisi gibi rahat edemiyo,herşeyi bırak artık yanlız uyuyamıyorum:23::23:

melekcim darısı senin başıma tatlım,bi an önce sevdiceğine kavuşursun inş.:16::16:

bu arada kızçeler ne oldu bize geçen hafta regl vurdu bu haftada soğuk algınlığımı...geçmiş olsun hepinize,sıcak suya limonu kabuklarıyla doğrayı için,sonrada limonlarını yiyin bi güzel:34::34:

ben çok şükür atlattım sayılır,ayrıcaaaaa sabah tartıda harika bi rakam gördümmmm:52::52::52:

amin canım sağolasın.
çok sevindim senin adına. nasıl mutlu oldun kimbilir de buraya tam olarak yansıtamadın.
valla biz eşimle lise aşıkları gibi mesajlaşıyoruz. bunlar da güzel ya :)

amin canım sağolasın.
çok sevindim senin adına. nasıl mutlu oldun kimbilir de buraya tam olarak yansıtamadın.
valla biz eşimle lise aşıkları gibi mesajlaşıyoruz. bunlar da güzel ya :)

aynen bizde öyle melekcim,mesajlaşmakta çok güzel...zaten arada böyle ayrılıklar olunca sevgin dahada pekişiyo...birbirinin kıymetini anlıyosun:69:

gece 3 te geldi sevdiceğim o gelene kadar bekledim,kalbim pıt pıt attı,heyecan yaptım valla...sonrada kollarında uyuya kalmışımmm...1 haftadır böyle huzurlu uyumamıştımm:34::34:

heee bide kocişim beni zayıflamış buldu:1::1:,altı üstü 1 hafta ayrı kaldık,1 kg falan gitti ama hemen farketti:53::53:

benim eşimde ilk zamanlar öyleydi aslında sonradan geçti.
yada ben geçti sandım. kilo aldığım için o kadar kıskanmıyormuş meğersem
bayramda yine kıskançlıklar başladı benimkinde de :)
ee zayıflayınca :52:

evet evet kılonunda etkısı oldu ama dedıgın gıbı zamanlada bızler alısıyoruz artı kıskansınlar ama aşırıya kaçmasınlar zayıflamanında etkısı cok tabi gıyım ler degısıyor ınş ıyıce verırızde onlarda kompleks yaparlar cnm kocalara ınat zayıflıyacagız:7::1:

gozun aydın cnm allah hepımızınkını başımızdan eksık etmesın bazen sınır etselerde öldurmek ıstesekte:1: onlarsız olmazzzzzzzz

esra nirde bugün yav?

selam kızlarrrrr,açtım sabah siteyi ama bi türlü girip bişeyler yazamadım cok yogundum
bugün regl oldum accık gecikti ama geldi:)
melekcım yukarıda kardeşinin eşinden bahsetmıssın,bendede var ondan bitane..
bu tavırlar onlara göre kıskanclık degıl kontrol,heran gözleri üzerımızde..
valla ben neler neler cektım halada çat pat çekıyorum ama daha uyumluyuz artık
yoksa nesli bilir anlatsam dağ olur yani:)
bende evden kkya giremıyorum mesela çünkü mutlaka oda girer bakar ve açtıgım konuları görürse bana dalar:)
ama sevıyorum yınede kocacıgımııııııııı:)2 yıl olcak tanışalı 12 aralıkta:)

Back