saol melekcim öncelıkle:):)
kızlarrrr sermeye başladıkmı nedir??
mart-nisan gibi tutuşucaz oyuzden toparlanın kendınıze gelın silkelenin:)
ben şubat gibi diyetisyene gitmeye karar verdım,son kılolar zor gidiyor
saol melekcim öncelıkle:):)
kızlarrrr sermeye başladıkmı nedir??
mart-nisan gibi tutuşucaz oyuzden toparlanın kendınıze gelın silkelenin:)
ben şubat gibi diyetisyene gitmeye karar verdım,son kılolar zor gidiyor
yalnız varya haftasonu nasıl yemişsem resmen yemekten sogudum:)
aklıma bile gelmıyor şuan,öğlen sadece çorba içtim,2 günün ardından midem biraz rahatlasın.
az yemeye alışınca biraz yemek yiyince acaip rahatsz edıyor
esra dun findik yedim bir avuc hemde
2 tane de patlican dolmasi :18:
kız banaaaaaa kıııızzzzzzzzz
gecmis olsun canim bende dun oyleydi 2 saat agladim hicbirsey yokken hemde diziye agliyorum esim cokoprens almamis diye 2 saat agladim
noluyo sana dedi ugrasma benle diye bi bagirdim adam korktu
muayyen gunumdeyim ona verdim belki sende onun icin sıkıntilisindir :26:
gecmis olsun tatlim balli limonlu ilik su ic yada zencefilli bal ye birebir
tşk edıyrum cnm denıycegım hıc halım yok vallahı bugun cok yazamıyorum heryerlerım dökuluyor sankı
afiyet olsun canim
geçmiş olsun güzelim hepimiz grip mi olduk ne aynen bende burnumun direği sızlıyor resmen gözlerim bir yanıyor ki sormayın bilgisayarda evrak hazırlamam lazım yoksa kapatıcam
esra dun findik yedim bir avuc hemde
2 tane de patlican dolmasi :18:
kız banaaaaaa kıııızzzzzzzzz
esraaa
bugün içim daralıyor.
durduk yere ağlıyorum.
dua okuyorum vs ama içimin sıkıntısı geçemedi bi türlü
daraldım bugün yaaaaaaaaaaaaa
canim ya malesef bu hafta kimseyi toplayamamtakimde yine kimsecikler yok :26:
mumuuuuuuuuuu nerdesin yaa topla takimi hafta sonu azicik kacirdim esim dukan i yasakladi bana
motivasyonum dustuuuuuu kizlaarrrrrr nirdesinizzzzzz
valla canım bana kımler kızsın:)
sucuklu yumurta,sigara böreği,içli köftee:)
senın dolmayla fındık pek bi masum kaldı:)
esraaaaaaa bu haftaki hedeflere ne oldu :)
of kızlar of.
canım sıkılıyor gerçekten de ya hala geçmedi. akşam yemekten sonra alışveriş merk gideyim diyorum.
bu haftaki hedef neydiya esra?
senın için 86,5 olması lazım
sen özel mesajlara bakmıyomusun canım cvp dönmüyosun?
cnm pardon şimdi gördüm. nerden çıktı o cnm?
cnm özel msj gönderemiyorum nedense 10 dk geçcek falan yazıyo.
ben işten ayrıldım derken işi bıraktım anlamında değil o.
izne çıkmak zorunda kaldım mecburenn yani. ben bi yandan tedavi görüyorum bebek için filmler
tüp bebekle ilgili herşeyi tamamlamaya çalışıyorum fatih gelince transfer olcak.
sürekli rapor almıyorum dikkat çekiyor herkes soruyor herkese hesap veriyorsun.
anladım canım hayırlısı olsun,kılonun bebek üzerınde etkısı varmı acaba?
kıloluyken hamıle kalma ihtimalı düşükmü acep
gerçi ben 70 olmadan bebek düşümüyorum yıne buyuk konuşmıyımda nasip
sen 3 yıllık evlısın artık zamanıdır:)
super yaparsin bende ciktim biraz biseyler aldim geldim simdi yemek yapicam hafif bi sebze yemegi yapayim diyorumof kızlar of.
canım sıkılıyor gerçekten de ya hala geçmedi. akşam yemekten sonra alışveriş merk gideyim diyorum.
tatlim sen igne vurulmaya basladin mi?cnm özel msj gönderemiyorum nedense 10 dk geçcek falan yazıyo.
ben işten ayrıldım derken işi bıraktım anlamında değil o.
izne çıkmak zorunda kaldım mecburenn yani. ben bi yandan tedavi görüyorum bebek için filmler
tüp bebekle ilgili herşeyi tamamlamaya çalışıyorum fatih gelince transfer olcak.
sürekli rapor almıyorum dikkat çekiyor herkes soruyor herkese hesap veriyorsun.
canım benim asıl amacım bebek sahibi olmak . o yüzden zayıflamaya çalışıyorum ben. düşün 112 kilo ile hamile kalsam
130-135 kilo ile doğma girerdim o yüzden ne kadar zayıflarsam o kadar az kilo ile girer ve o kadr az vermek zorunda kalırım.
çalışmadan duramam cnm ben. düşün geçen yıldan izinlerim var benim kullanmadığım izne çıkmayı evde oturmayı sevmiyorum çünkü
ama insanlara laf anlatmak zor. şu yüzden zırtbırt rapor alıyorum demek zor. rabbim kimseye yaşatmasın aratmasın evlat.
super yaparsin bende ciktim biraz biseyler aldim geldim simdi yemek yapicam hafif bi sebze yemegi yapayim diyorum
tatlim sen igne vurulmaya basladin mi?yaaa bende bu ay asilama yaptircaktim arkadasim yaptirma direk tup bebek yaptir diyor ne yapacagimi bilemiyorum bu kiloylada hamile kalmak istemiyorum acikcasi :26: kafam cok karisik 27 yasindayim 4 yildir bebek istiyorum artik sabrim kalmadi
amin canim amin nerede varsa rabbim hayirli saglikli sihhatli bebisler versinnnnn[/QUOi. TE]
canım benim testlrim var onları yaptırıyorum şimdi. rahim filmi vs varr. hormonlarıma bakılcak vs. ondan sonra iğneye geçcez. sizin problem ne? istersen özel msj göndereblirsin.
takimde yine kimsecikler yok :26:
mumuuuuuuuuuu nerdesin yaa topla takimi hafta sonu azicik kacirdim esim dukan i yasakladi bana
motivasyonum dustuuuuuu kizlaarrrrrr nirdesinizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?