• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

esraaa
bugün içim daralıyor.
durduk yere ağlıyorum.
dua okuyorum vs ama içimin sıkıntısı geçemedi bi türlü
daraldım bugün yaaaaaaaaaaaaa

Gunaydın kızlar gunaydın cok hastayım cok bgazlarım yanıyor burnum yanıyor öksurukten altıma edecem nerdeyse durum perışan vallahı:)

esraaa
bugün içim daralıyor.
durduk yere ağlıyorum.

hayırdır bişimi oldu canını sıkacak?*
özlemdendır belkı dayan canım az kaldı eşinin gelemsıne
haftasonu neyaptın

hayırdır bişimi oldu canını sıkacak?*
özlemdendır belkı dayan canım az kaldı eşinin gelemsıne
haftasonu neyaptın

cmt evde yattım durdum canım. dün de k.validemlere gittik annemlerle.
ağlıyorum canmı sıkkın moralim bozuk hayattan zevk almıyorum. bunalıyorum.

cmt evde yattım durdum canım. dün de k.validemlere gittik annemlerle.
ağlıyorum canmı sıkkın moralim bozuk hayattan zevk almıyorum. bunalıyorum.

ozaman bi plan yap kendıne bugün için,iş çıkışı sporunu yap sonrada ya bı arkadasınla yada ailenden biriyle dıoşarı cık avm gez yada bi sınemaya git
bişeyler yap kafan dagılsın canımm

evet insanity ağır geldi hergün yapmayıp bir gün arayla yapsaydım böyle olmazdı bence. acele ettik :( şimdi dinlendiriyorum ilaçta kullanıyorum bakalım biraz iyileşsin yeniden spora başlayacağım.

jillian yap güzelim, insanity ağır sanırım ben jillianı her gün yapıyorum sabah aç karnına hoplayıp zıplıyorum ama sorun yok şimdilik, inşallahta olmaz :)

ozaman bi plan yap kendıne bugün için,iş çıkışı sporunu yap sonrada ya bı arkadasınla yada ailenden biriyle dıoşarı cık avm gez yada bi sınemaya git
bişeyler yap kafan dagılsın canımm

dışarı çıkmak istemiyorsan film al evde izle bilim kurgu filan olsun ona dalınca unutursun kendini sonrada hayallere dalarsın :)

Gunaydın kızlar gunaydın cok hastayım cok bgazlarım yanıyor burnum yanıyor öksurukten altıma edecem nerdeyse durum perışan vallahı:)

geçmiş olsun güzelim hepimiz grip mi olduk ne aynen bende burnumun direği sızlıyor resmen gözlerim bir yanıyor ki sormayın bilgisayarda evrak hazırlamam lazım yoksa kapatıcam :(

ben de dün yedim cnm.

ben inat ettim haftasonu yemedim. ilk kez bir pazar günü hiç listemin dışına çıkmadım hatta yemediklerim var :) eşime cmrt akşamdan bisküvili puding yaptım 3 kase acıktıkça yedi :D tabi extra yemekleride vardı... yinede karnı düzleşti :)))))) bende kendimi hafif hissediyorum bakalım cumaya ne olacak :D

dışarı çıkmak istemiyorsan film al evde izle bilim kurgu filan olsun ona dalınca unutursun kendini sonrada hayallere dalarsın :)

ben inat ettim haftasonu yemedim. ilk kez bir pazar günü hiç listemin dışına çıkmadım hatta yemediklerim var :) eşime cmrt akşamdan bisküvili puding yaptım 3 kase acıktıkça yedi :D tabi extra yemekleride vardı... yinede karnı düzleşti :)))))) bende kendimi hafif hissediyorum bakalım cumaya ne olacak :D

cnm misafirlige gittik mecbur kldım ama abartmadım

[1] zeytinyağlı bamya 0.8 porsiyon 111.2
[2] Nohutlu Pilav 0.5 PORSİYON 191
[3] Mekik 15 dak 159.45
[4] Kaysüt Yarım Yağlı 0.1 LİTRE 36
[5] Muz 1 ADET 100
[6] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[7] Soğan (taze) 5 GRAM 2.3
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Sucuklu Yumurta 0.2 PORSİYON 68
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[12] CEVİZ 0.5 adet 13.5
[13] çeçil peyniri 0.2 100 gr 28.6
[14] Köy Peyniri 10 GRAM 9.8
[15] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139
[16] Nohutlu Pilav 0.2 PORSİYON 76.4
Toplam : 830.75 kal.

sucuklu yumurtayı bile menüdeki köftemin yerine yedim 1 sucuk ve sucuğun üstünü kaplayacak kadar yumurta... zeytin yemedim sucuklu yumurtadaki yağı düşünerek... nohutlu pilavlar ekmeklerin ve çorbanın yerine... ay oldu galiba yaaa pazar günü evde oturarak hemde eşinle (o karşında atıştırırken) çok zordu diyet ama oldu en büyük yardımcım elimdeki örgüydü :P

esraaa
bugün içim daralıyor.
durduk yere ağlıyorum.
gecmis olsun canim bende dun oyleydi 2 saat agladim hicbirsey yokken hemde diziye agliyorum esim cokoprens almamis diye 2 saat agladim :9:
noluyo sana dedi ugrasma benle diye bi bagirdim adam korktu :9:
muayyen gunumdeyim ona verdim belki sende onun icin sıkıntilisindir :26:
gecmis olsun tatlim balli limonlu ilik su ic yada zencefilli bal ye birebir:34:
[1] zeytinyağlı bamya 0.8 porsiyon 111.2
[2] Nohutlu Pilav 0.5 PORSİYON 191
[3] Mekik 15 dak 159.45
[4] Kaysüt Yarım Yağlı 0.1 LİTRE 36
[5] Muz 1 ADET 100
[6] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4
[7] Soğan (taze) 5 GRAM 2.3
[8] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[9] Domates 1 ADET 14
[10] Sucuklu Yumurta 0.2 PORSİYON 68
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[12] CEVİZ 0.5 adet 13.5
[13] çeçil peyniri 0.2 100 gr 28.6
[14] Köy Peyniri 10 GRAM 9.8
[15] zeytinyağlı bamya 1 porsiyon 139
[16] Nohutlu Pilav 0.2 PORSİYON 76.4
Toplam : 830.75 kal.

sucuklu yumurtayı bile menüdeki köftemin yerine yedim 1 sucuk ve sucuğun üstünü kaplayacak kadar yumurta... zeytin yemedim sucuklu yumurtadaki yağı düşünerek... nohutlu pilavlar ekmeklerin ve çorbanın yerine... ay oldu galiba yaaa pazar günü evde oturarak hemde eşinle (o karşında atıştırırken) çok zordu diyet ama oldu en büyük yardımcım elimdeki örgüydü :P

afiyet olsun canim :16:

takimde yine kimsecikler yok :26:
mumuuuuuuuuuu nerdesin yaa topla takimi hafta sonu azicik kacirdim esim dukan i yasakladi bana :52:
motivasyonum dustuuuuuu kizlaarrrrrr nirdesinizzzzzz :14::14:

sabah:
1,5 haslanmis yumurta
domates salatalik biber
yarim dilim cavdar ekmegi
bir cay kasigi bal
cekersiz cay

saol melekcim öncelıkle:):)

kızlarrrr sermeye başladıkmı nedir??
mart-nisan gibi tutuşucaz oyuzden toparlanın kendınıze gelın silkelenin:)
ben şubat gibi diyetisyene gitmeye karar verdım,son kılolar zor gidiyor

yalnız varya haftasonu nasıl yemişsem resmen yemekten sogudum:)
aklıma bile gelmıyor şuan,öğlen sadece çorba içtim,2 günün ardından midem biraz rahatlasın.
az yemeye alışınca biraz yemek yiyince acaip rahatsz edıyor

Back