Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

günaydin kizlar,bugün cok yogunum gecmisi söyle bi göz ucuyla okudum gectim,bu haftaki sohbet yarin bende bugün evimi temizlemem lazim yarinda sohbet var ,sohbeti atlatayim yine aktif olarak aranizda olucam ins

bende su zamana kadar bosanalım demedim. ama bıktırdı beni artık..
bu kadar severkende ayrılmak nasıl olur bilemiyorum

cok ilgiliydim ben ama artık bu ilgiyi göstermek istemiyorum. biraz rahat bırakacgım onu..
hallini tavrını kollayacagım ama belli etmeyecegim..

bilmiyorum. ben nasıl bekliyorsam,oda benim eski ilgimimi bekliyor,onuda anlamıyorum.
biraz daha takip edecegim,gözlemleyecegim...

birde yaptıkları,söyledikleri aklıma geldikce buz gibi soguyorum ondan

Son düzenleme:

Onları düşünmemeye çalış.
düşündükçe deli olursun çünkü
ben siliyorum kafamdan o sözleri.
eminim o da pişman olacktır canımcım.

süperr ama sen öğlenı cok az tutup akşam daha fazla yiyosun gibi geldı bana canım
öğlen ızgara yıyıp aksam sebze seklınde verıyodu benım daktırım:)

tatlım öğlen aslında 1 dilim ekmekte var ama ben dün unuttuğum için yiyemedim,normelde proteinde var ama bu hafta böyle bi değişiklik yaptı diyetisyen

çarşambaya kadar bu şekilde devam edicek,akşamda aslında çok değil çeşit çok olunca fazla gibi gelmiş

kızlar bugün bizim eşimle evlilik yıldönümümüz.
biliyorsunuz eşim eskişehirde pzt gitmişti.
ona boonyfooddan sepet yolladım çikolata meyve truffle arajmanlı.
bi sürü sınıf arkadaşı olacak orda hepsine ikram eder artık.
kocaman bişey ya resmini yüklüyorum bi bakın beğencek misiniz?
Lezzet Buketi Babaya Hediye Harika Çikolatalı Meyveler BonnyFood Jesty

süper vallahı hemen adresımı yazıyorum canım:))
bende zayıflayınca kendı kendıme söyliycem bundan oturup hepsını kendım yiycem:)
güzel seçim ama,

erkeklerin karakteri çok farklı güzelim ya kusura bakmayın herkesin kocası abisi babası var ama biraz pişkinler hata yaptıklarında tekrar dönecekler en fazla özür dileyecekler yada yumuşak davranıp biraz şirinlik yapacaklar hatta sen hala affetmediğinde sorun sendeymiş gibi noluyor sana diye yüklenecekler zeytinyağı gibi suçlu durumlarından kurtulup üste çıkacaklar... bizim ise tek yapabildiğimiz kafamıza takıp söylenen sözleri kafamızda evirip çevirip önce haklı olduğumuzu sonrada aslında başka açıdan da düşünmem lazım diye kafayı yemek... bunu ben hep yapıyorum yapmamam gerektiği halde noluyor o stresli durumlar geçiyor kalan bana kilo stres güzellik kaybı oluyor... ay bende bu konudan dertliyim ama size tavsiyem böyle durumlarda kalınca ben genelde ilgisini dağıtmaya çalışıyorum. mesela tatile gitmek gibi... ben kaplıcaya gitmeden önce eşimle kötüydük annemi aldım kaplıcaya gittik ayrılık iyi geldi... neyse buraya değilde ben senin konuya yazarım güzelim uzun uzun ama burdan söyleyeceğim moralini bozupta güzelliğini yitirme...

arkadaşlar bu cuma kilo bildirimi yapacak mıyız? pazartesi tatildi ya ondan sordum :) bu arada maşallah deyin bana artık o diyet bu diyet takıntısından kurtuldum sayılır , gerçi hala bakmıyor değilim diyetlere ama. diyet listeleri bölümünde benimle aşağı yukarı aynı kiloda olan bir arkadaş diyetisyeninden aldığı listeyi yazmış bize. kendiside kilo vermiş bu diyetle ve bende diyetisyenden bir diyet oldugu ve kolayda olduğu için bunu uygulamaya başladım. devam ettireceğime inanıyorum.

düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor işte

aynen öyle edacım.. ya sucunu kabul etmişti.
şimdi hersyed eben sucluymusum gibi davranıyor.
sanki hersey benim yüzümden olmuş gibi...

düşünmek istemiyorum ama aklıma geliyor işte

aynen öyle edacım.. ya sucunu kabul etmişti.
şimdi hersyed eben sucluymusum gibi davranıyor.
sanki hersey benim yüzümden olmuş gibi...

slm kızlar nasılsınız ohh be eski neşesi gelmiş topiğin :13:ben de spordan geldim duşumu aldım spor gıbısı yok 1 hafta yapmamıştım spor bugun yapınca kendımı daha dinç aktıf hıssedıyorum aldıgım artılar gıder umarım cumaya kadar, dun akşam kavurma yedım et bana dokunuyor oturdu mıgdeme sonra yeşilçay demledim tarçınlı içtim nasıl rahatlattı mıgdemı bundan sonra hergun duzenlı ıçmeyı düşünüyorum gecen yıl çok ıçmiştim canım içmek istemiyordu faydasını görunce yenıden başlamaya karar verdim

erkekleri çok ciddiye alarak biz yüz veriyoruz bence,bizi delirttiklerini görüp en ufak anlaşmazlıkta üzerimize gelıyorlar
benımde çok uyuz bir kocam var,ama bu aralar özellıkle diyetime asıldıgımdan beri umursamıyorum ilgilenmıyorum
cevap vermıyorum he deyıp gecıyorum,gayet ciddi şekılde emredıyorum:)
valla eşekten düşmüşe döndü gıkı çıkmıyor,çemkiriyorumda çemkırıyorum:)
biraz akışına bırak umursama,ciddiye aldıgını belli etme,gül geç
bundan anlıyorlar
kendılerını önemsız hissetmeye başlayan bir erkek anında geri vites yapıyor

Gercekten ,benim nelere sinirlendigimi bildigi için en ufak bi kavgada dile döküp deli ediyor beni..

Çokda tınlama diyorsunuz farkındayım.yapmaya calısacagım :)
beni hakikaten önemsizmişim gibi hissettiriyor,sen söyleyince fark ettim. deli oluyorum...
birazda ben yapayım

Son düzenleme:

Sagol tatlım esimle de konuştum sen de yap tombalak oldun ulaşımını yuvarlanarak yapacaksın artik dedim
Pek bozuldu garibim ama napim kendime arkadas istiyorum
Sanırım yapicam eve geceyim :26:

Yaaaa napicam o zaman ben yaaa bir daha ki ay aşılama yapılacak kilo vermem lazım spor yaptıgım halde çok az gidiyor en az 6-7 kilo vermem lazım offff

evet melekcim.. iyiyim nasıl olsun..
6 - 7 aydır evliliğim iyi gitmiyor... sonunda ne olur,ne biter bilmiyorum..
biraz görmezden gelerek,umursamayarak devam edecegim.. olmazsa bende devam edemem artık

İnanmıyorum yaaa ama çok yakışıyordunuz çok mutlu gorunuyordunuz sorun ne melek? Devam edemem de ne demek oluyor? Cocuğunuz var sizin

çoookk canım sıkıldı çokkkkk
böyle bişeyler yapmak ıstıyorum bu aralar,bir degişiklik,ama ne??
bahar bunalımı yaşıyorum sanırım,tabi bide okadar tatilden sonra işe gelmekte sıktı..
arefeden bu yana devam eden gribimide unutmamak lazım:)
ay daha saatte çok erken,geçmiyo
ve hiç diyet modumda degilim
ayrıca artık burdan çok sıkıldım yenı bi iş bulmam lazım:)

eda gel saclarımızı boyatalım
cikolata kahvesı super yakısır bıze bence

Yaaaa napicam o zaman ben yaaa bir daha ki ay aşılama yapılacak kilo vermem lazım spor yaptıgım halde çok az gidiyor en az 6-7 kilo vermem lazım offff

elifcimm dukanla gerçekten çok güzel kilo verenler var,mesela 5 kg veriyosun 10 kg vermiş gibi görünüyosun,geçen sene burda herkesi gaza getirmiştim,4-5 kişi beraber yapmıştık...ama dediğim gibi bazı yasaklar var,sürekli protein sıkıyo bi süre sonra tabi meyvesizlikte cabası...ama yinede sen bilirsin tatlım,kısa süreliğine yap istersen sonrada dikkat edersin almazsın...eğer face in varsa dukan diyeti tarifleri sayfasına gir,ordan faydalanabilirsin,hemde motive için kilo verenlerin aibümü var,ben hala girer bakarım

oyyy kıyamam sanaaatatilden sonra işe dönmek gerçekten sıkıcı,beni çok etkilemedi ama kociş hala kendine gelemedi

sanırım asıl neden işten sıkılman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…