Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nazlım artık diyet yapmasanda kopma burdan be,bebişin aşamalarında yanında olalım:)birlikte büyütelım
ayrılma takımdaaannn

canım benim ben ayrılırmıyım hiç burda yine yediklerime dikkat edicem en sağlıklı şekilde hamileliğimi geçirmek istiyorum

yok esra bırakırmıyım heç...
hayatta da bırakmam. eşim yanımda kücücük kaldın
bende kocaman oldum diyor ben de dikkat edeyim diyor

evet kuzucum netten siperiş ettim,hepsişuradadanbenimki ravel marka 102 cm,89.90 tl...taksitlen,hemde kargo bedavaayy reklam gibi oldu

kurulumu çok kolay,ayaklarını hemencik taktık,ama şöyle bi dezavantajı var benimkinin ayakları katlanmıyoama hoşuma gitti benim,bakalım şimdilik 5 dakika zor yaptım yavaş yavaş artırıcam

canım benim ben ayrılırmıyım hiç burda yine yediklerime dikkat edicem en sağlıklı şekilde hamileliğimi geçirmek istiyorum

nazlımm yaa birbirimizin ne çok şeyine şahit olduk dimi,önce flört,nişanlılık,düğün telaşı,ev,şimdide bebekk

yok esra bırakırmıyım heç...
hayatta da bırakmam. eşim yanımda kücücük kaldın
bende kocaman oldum diyor ben de dikkat edeyim diyor
:)etsin tabi etsin,sen yemıyoken oda yemesin:)yaşasın kötülük
biz malum hem enıne hem boyunayız..
senın eşinde uzunmu
benımkı 1,90 106 kılo:)

bende de demir düşük andız pekmezi almıştım, ilk reglimde baya bir kendini gösterdi (ben az oluyorum) bırakmıştım bayadır tekrar başlayayım nede olsa ilaçları bıraktık artık kendi kendime olmam lazım akşamda soğan kürüne başlayayım :) eşim evde olmasa birde maydonoz kaynatacağım ama adamda evdeyken yapamıyorum ki

merhaba kızlar nasılsınız mumu nerdesin canımmmmm

denizcim hoş geldin nasılsın tatlım

edacım benim reglimde problem yok çok şükür,hep gününde ve normal olur...ığyykkk pekmez hiç sevmem ben yaazayıflama için onca iğrenç şey içmişimdir ama yok pekmezi içemiyorum

bakalım kan üzmleriyle idare ediyoruz şimdilik

:)etsin tabi etsin,sen yemıyoken oda yemesin:)yaşasın kötülük
biz malum hem enıne hem boyunayız..
senın eşinde uzunmu
benımkı 1,90 106 kılo:)

esracım
benim eşimin de boyu 187 kilosu 105 :)
kendimizde benziyoruz birbirimize . eşlerimiz de

esracım
benim eşimin de boyu 187 kilosu 105 :)
kendimizde benziyoruz birbirimize . eşlerimiz de

zaten bizide aşagısı kurtarmazdı canım:)
benım eş seçimindekı ılk kriterim minimum 1,85 boydu
kız arkadaslarım çok gülerdi,boyu uzun adam yok diye
aldım 1,90lık adamı,nanik yaptım hepsine:)

hehee süper yapmışsın
yaa esra ara öğünde mandalina yicem de bi tanemi iki tanemi yesem?

hehee süper yapmışsın
yaa esra ara öğünde mandalina yicem de bi tanemi iki tanemi yesem?

2 tane ye melekcim,malum havalar hastalık havası zaten diyetteyiz
bari vücudumuza vitamın girsin.
banada dün elmadan sıkıntı geldi akşam 2 mandalın yedim.
2 tane ye bence,hadı bendensin:)
benımde az önce gözüm karardı şimdi yine bi elma geveliyorum,
yarın elma diyeti son inşallah uzunca bi süre elma yemem heralde..
haftasonu köfye çorba pırasa yumurta falan yedim ama komple aralıksız elma yapmıyorum:)
bayramda da çok dikkat edicem ama 29 ekım pazartesi tutmayın benı,ziyafet cekicem:)
sende heran kaçırma potansıyelı oluşuyo sanki yavastan,aman bayramda dikkat et canım
heryerden tatlı gelıyo ınsanın önüne.
irade iradeee

bende pekmez yiyememde bu andız pekmezi toprak gibiymiş tadı tatlı değil zaten tadına varmadan yutuyorum kan üzümlerine bende bir bakayım belki iyi gelir... keten tohumumu da kullanmaya başladım inşallah iyi gelir 2 haftamız var bu sefer inşallah veririm yaaa

Mumu kaptanım edenler otogardan bildiriyorum:))
Bayramda bildirim yok bilmiyorumda sadece Bayram boyunca yazamicam o yüzden haber etmiş olayım zaten haftaya Çarşamba gene buradayım öpüyorum herkesiii :)
Tekrardan bayramınız mübarek olsun :***

ben hep kısa erkekleri beğenirdim benden uzun olmasın derdim hiçte öyle denk gelmedi sokakta bile konuşacağım zaman eğilirlerdi benim kocamda 1,90... 85 lerde kilosu en fazla 90 oluyor geri 85 e inmesi max. 2 gün nasıl beceriyorsa birde terazinin yanında denk gelirsek birde espri yapıyor hatun ne üzülüyorsun aynı kilodayız ya diyo (((((

ayy güzelim hayırlısıyla git gel... öptük seni, bayramda ipin ucunu tut sakın bırakma... iyi bayramlar

edacım bayramdada dikkat edersen ben senin bayram sonrası süper bi bildirim yapacağına inanıyorum,bu kadar iradeye vücutta pes edecektir artık

tatlım bayram boyunca bizde olmuycaz,şimdiden iyi bayramlar,ailenle olmanın tadını çıkar

ahahaaa bizde kocişle aynı kilodayız oda 1,80 ve 83-85 arası gidip geliyo...ama biraz yemesin hemen 80 in altına iniyo,nasıl bi metebolizma varsa bu erkeklerde

ok canm şimdi yicem.
benim kaçırma potansiyelimin olacağı şey çiğköfte canm ama cumt ve dün yedim doydum daha 2 ay yemem :)
iki ayda bir krize giriyiorum çünkü cnm

ok canm şimdi yicem.
benim kaçırma potansiyelimin olacağı şey çiğköfte canm ama cumt ve dün yedim doydum daha 2 ay yemem :)
iki ayda bir krize giriyiorum çünkü cnm

hmmm valla 40 yıl düşünsem aKLIMA gelmez çiğköfte canım çekmez:)
bide ben doguluyum ve acaip çiğköfte yapılır bizde,annemler yapar yani
ama en son kac yıl önce yedim onu bile hatırlamıyorum,o derece sevmem:)
ben karbonhıdratcıyım ver bana 1 tencere makarna yerım pılav yerım hamur işi yerim:)

bu arada son dakıka haberi,bizim danayı çalmışlar:)
gülsemmı aglasammı,annem söyleyınce koptumm telefonda,çala çala bizimkini çalmışlar
sincap degilki bu koyup cebine gidesin,helal olsun valla hırsıza:)

ayy kıyamam yaa yazık üüzülmüştür annenler bi yandan da koptum burda
canım valla ben makarna pilav aramam hiç. hele pilavı heç çekmez canım.
tatlı olacakda sadce pasta tarzı şeyler isterim ama bu aralar canım sadce çiğköfte istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…