- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
sağol neslişim . canım yazdığını okuyunca bende duygulandım . ALLAH sana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH![]()
amin canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol neslişim . canım yazdığını okuyunca bende duygulandım . ALLAH sana ve tüm isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH![]()
dünki menümüde vereyim
sabah
2 dilim ç.ekmeği
peynir,maydonoz
ara
1.y.k.kan üzümü
öğle
büyük kase ton balıklı salata
1 dilim ç.ekmeği
ayran
ara
200 ml lıght süt
4 ad kepekli kraker
ara
1 elma
akşam
1 kase tarhana çorbası
büyük kase salata
ara
yarım nar
4 litre karbonatlı su,2 bardak yeşil çay
1 saat yürüyüş,5 dakika trambolin![]()
günaydın canım,kocan gelince unuttun diyeti:)
hiç canını sıkma bugün tekrar asıl,bişi olmaz..
adet dönemınce tartılma zaten bıldırımde yok,moralın bozulmasın
şimdi vicdan azabı çekerken bide artı görürsen moralın bozulur,oyuzden bekle canım
nazlı inan çok sevındımmm,hayırlısıyla sonucunu al eline kutlama yapalım,pasta keselim:)
en çok ta evine taşındın sonra hamıle kaldın buna sevındım bılıyomusun
allah saglıklı sıhhatlı büyütmeyi nasip etsin inşallahh
amin canım . evim bana çok uğurlu geldi . amin canım İNŞALLAH ALLAH hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin İNŞALLAH
vayyy trambolıncı vayyyy:)zıpzıp neslişş:)
canım sen 1 saat nerde yürüyon işten eve giderkenmı
bde bu kan üzümü ne,faydalı bişeyse alayım bende:)
aynen,bak sende beım gibisin başarı kamçılıyor,motive edıyor..
kımısıde vardır ya hanı bırı ona ayy ne çok kılo almışsın der hırs yapar ınadına zayıflar..bende tam tersi biri bana bunu deyınce çöküyorum daha cok yiyiorum
ama kılo vermeye basladıkca motıve olup daha cok asılıyorum..
biz 2,gruptanız canım gel yanıma:)![]()
çok sevindim arkadaşım allahım analı babalı büyütsün inşallah.
rabbim bizlere de nasip etsin.
senin ilk çocuğun mu?
istiyormuydunuz sürpriz mi oldu?
amin canım İNŞALLAH evet ilk çocuğum olacak ALLAH nasşp ederse . bir eşimle istiyorduk canım .2,5 sene oldu evleneli bol bol gezdik dolaştık tadını çıkardık . İNŞALLAH bundan sonra çocuğumuzla gezerim kısmet olursa
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
bayramda bildirim yok canimSelam kızlar..
Eniştemiz vefat ettigi için çok ugrayamadım. bende hastaydım.Diş hastahanesine gittim,cok agrıyor dişim
Biz bayramda bildirim yapacak mıyız? yapmayacaksak hangi gün olacak acaba :44:
hosgeldin,Allah anlinin akiyla cikmayi nasip etsin canimkizlar ben geldimmmmmmmmm :119::119::119::119::119:
sizleri cok ozlemisim yaaaaa ne eksiklik
ehliyet sinavim vardi
sanirim gecicem Allahin izniyle hocam hemen direksiyon dersine basladi bugun ilkokul arkadaslarim geldi bende kaliyorlar
yarin baba evine gidiyorum esim memlekette bende annemin yaninda gecirecegim bayrami cok mutluyum ama birazda buruk esimden ayri ayri![]()
canim kriz anlarina sütle pisirilmis türk kahvesi cok iyi geliyor tavsiye ederimkızlar delircem...
tam manasıyla iştah patlaması yaşıyorum dün iyiydim ama cmt ve bugün tam manasıyla cozuttum.
güzelce kahvaltımı yapıyorum ama öğlen ve akşamda cozutuyorum.
bir iki gün içinde adet olcam ve deli gibi iştahım var.
ben herkes gibi tatlı yemekde değilim aklım sürekli çiğköftede sucukta falan.
saat 10 da bi çıkcam koşu bandıma 12 ye kadar abancam kendime.
ve bana ceza arallık sonuna kadar ödüllendirme yok.![]()
canim izin alirsin sorun degilde ne zaman döneceksinki bayramda zaten bildirim yok,birdahaki bildirim ayin 2 sindekızlarr iyi geceleerr
bu aralar çok stresli vede sıkıcı günler geçiriyorum Rabbim hepimize yardım etsin yanımızda olsun inşallah
sevgili kaptanım yarın memleketime gidicem ve sanırım izne ayrılsam iyi olucak internetim yok orda giremeyip sıkıntıya düşüp sizleride sıkıntıya sokmak istemem
hepiciinizi öpüyorumm güzel yanaklarınızdan (öyle içimden geldi :))
Allah agzininzin tadini bozmasin,bize bayram yok burda öylebu arada bi tarafta bavul hazırlıyorum yarında yedibuçukda okulda olucam bavulla okula gidicem hasta bakıp taksiyle servise yetişip otobüsee
Allahım inşallah işlerim yolunda giderde hallederim sağ sağlimde giderim :)
Kalbim sevinç doldu bak şimdi bayram da da bizm ev dolar taşar. Annem baklavaları dolmaları yemekleri yapmıştır bizde bide adettir her gelene sofra konulur. Bayramın o tatlı yorgunluğunu çok seviyorum inşallah sizde dolu dolu bir bayram geçirirsiniz şekerler
İnşallah bizede çok çok misafir gelir de evimiz dolar taşar :))
Biz ailecek şunlar gelmediya bu bayram çıkmayalım dışarı belki gelirler diye bekleyenlerdeniz
Sevdiklerinizi ziyaret edin hakikaten insana sevdiğini ve sevildiğini bilmek, yalnız olmadığını bilmek , etrafında bir destek bir dayanak görmek çok iyi geliyor..
Eski bayramların tadı yok demeyin o tadı biz getirelim heycanlanalım istiyorum. Sabah namazına babanız abiniz kalkarken sizde kalkıp çayı koyup kahvaltı hazırlayın süslenin misler gibii ohh :)
Gelince güzel görsünler sizi
Sonra ailecek güzel bir kahvaltı,( ki annem sağ olsun kahvaltıya baklavada koyar buda bayram kahvaltısı olduğunun en belirgin özelliği)
Böylece erken kalkarak güzel giyinerek ikramlar ederek bayram ruhuna bence çok güzel bürünebiliriz eskilerdeki gibi :)
Bu yazıyı neden yazdım
Sanırım bayramları seviyorum ve herkes sevsin bunun bir tatilden daha fazlası olsun istediğim için ^^ -içimden geliverdi-![]()
aaaaa cok sevindim canim,hayirli ugurlu olsun ins,RAbbim kucaginda görmeyide nasip etsin..ne güzel ya..günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
günaydın canlarımmgüne bebiş haberiyle başlamak süper oldu
bayram yoğunluğu var maalesef çok katılamıyorum aranıza,ama diyetim süper gidiyo,hiç kaçamaksız,kilo verdiğim artık farkediliyo,yani çevremdekiler öle söylüyoo
bu arada dün akşam trambolini kurdum,anammm 5 dakika zor yaptım,hemen bacaklarım ağrıdı,artık 5-10 dakika artırarak yapıcam,yarım saat yapanlara helal olsun valla![]()
amin canım İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin İNİALLAHne kadar güzel yaa rabbim bize de nasip eder inşallah.
biz de 3 yıllık evliyiz. istiyoruz artık biz de
benim için de çokk çok dua et lütfen![]()
ayyyy çok sevindim tatlım ya Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah... hadi ayağını sürüde peşinden gelelim![]()
amin canım İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin İNİALLAH
AMİN CANIM . BENN EVLENDİKTEN SONRA BÜTÜN ARKADAŞLARIM EVLENDİ AYAĞIMI SÜRÜDÜM OZAMAN İNŞALLAH BU SEFERDE HEPİNİZ İÇİN AYAĞIMI SÜRÜMÜŞ OLURUM
esraaaaaaa!!!
nerelerdesin yahuu?
esraaaaaaa!!!
nerelerdesin yahuu?
amin canım İNŞALLAH ALLAH isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin İNİALLAH
AMİN CANIM . BENN EVLENDİKTEN SONRA BÜTÜN ARKADAŞLARIM EVLENDİ AYAĞIMI SÜRÜDÜM OZAMAN İNŞALLAH BU SEFERDE HEPİNİZ İÇİN AYAĞIMI SÜRÜMÜŞ OLURUM
burdayım canım yazdım sabah sana,mesajlar hızlı ilerledi bira zkaynadım arada:)
cozutma canım zaten toparlanmışın bugün :)
dün akşam kayınvalıdem yemege cagırdı anne yok dedım yemek yemıycem eve gidip spor yapcam sonra caya gelırız dedım
bişey diyemedı kadıncagız,bana ıspanak karnabahar falan yapmış canım yaa:)
son sürat devammmmmmmmmm:)
haydı melekkk:)
kaptanım esra benım yahu aaa aşkolsun:)
evet şekerim,yolumu uzatıyorum,bide yemekten sonrada çıkıp yürüyoruz,şimdi kociş yok annemlerle çıkıyorum
kan üzümünüde bende demir düşük çıktı,diyetisyen o yüzden ekledi şekercim![]()