tatlim ben 24 gunde bir regli oluyorum 2 gun erken oldum gecmeyi birak :26: nasil pko oluyorsam
elifcim çok üzüldüm arkadaşına,gerçekten hiçbir şey bizim sağlığımızdan daha önemli değil,60 kilo verene kadar eşi hiçmi farketmedi acaba
eşi mutlumu acaba güzel ama sağlığı elinden gitmiş bi karısı olduğu için
canım hayırlısı olsun,aynı şeyleri bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum,günün geçtimi peki elifcim:26:
cumartesiye elimde olur kuzu,bende akşamına başlarım zıplamayaayy çok heyecan yaptım,ahh benim bu tez canlılığım çatlardım valla almazsam
esracım elifin söyledikleri çok doğru ama ben senin uzun süreli yapmayacağını bildiğim için rahatım,yinede bi an önce sağlıklı beslenmeye dön tatlım
canim ben sadece uyarmak istedim uzuntumu ve endisemi dile getirdim o surekli bu sekilde yasiyordu su ve elma baska birsey yemiyordu sanirim sen ara ara yapiyorsunçok saol canım uyardıgın dile getirdiğin için,çok memnun oldum
arkadaşın içinde ciddi üzüldüm,çünkü kocasına güzel görünmek için çekti bu çileyi demişsin o kısmına daha cok etkılendım
değmezz,hiçbişey saglıktan önemli degill..
bu benım ara ara 3-5 günlük yaptıgım bişey.sürekli yapılırsa maazallah tehlikesinin farkındayım..
benım kocamda nezamandır çemkiriyordu biraz hızlı kılo verip onun çenesini kapatmak istedim
nitekimde başarılı oldum,sustu:)
bu hafta tartıdakı kılomu oda benım kadar merakla beklıyor.
ama ben kocama söylemedım elma dıyetı yaptıgımı oda cok kızar çünkü
normal diyet yap düzgün beslen spor yap gitsin bu kilolar diyor.
ancak bi dönem okadar uyuz oldumki bi kısmını bi çırpıda atmak istedim kilocuklarımın..
benımkı okyanustan kovayla su taşımaya benzıyor:)
ne guzel valla afiyet olsun :)bu kalorisepeti.com a o kadar şey yazdım, hala az kalori almışınız diyo:)
hönkbenım kalorı sepetınde gün boyunca yedıklerım ve yıyeceklerımı yazınca 438 kcal yazıyor
bide ölmiyim yaw
ya tatlim amacim korkutmak degil her ihtimali degerlendirmek lutfenvallahı ya fefilifa korkuttu benı:)
yapmasammı dicem ama bukadar geldım yarınıda bitireyim haftasonu güzel bi kahvaltıyla başlarım güne:)
tutun benı valla çok çabuk gaza gelıyorum boz deyin bozarım şimdi o derece yani:)
slm kizlar,sabah sohbetim vardi gelemedim,gecmise söyle göz ucuyla bakip islere girisicem :) aksamada gelir listeyi koyarim ins
yeni üye arkadaslarim
gecen haftaki kilnuz ve hedefiniz lazim
daha önce yarismalarda bulunmadiniz dimi?
yarin 12 ye kadar kilo bidlirmeyi unutmayin lütfen
kızlar 3 gündür giremedim. Demiştim,eniştemiz rahatsız diye...
Görümcemin eşi,daha 32 yasındaydı. 1 aylıkda bi çocugu olmustu yeni.. 4 yasındada kızı var..
Vefat etti
onların yanındaydık.
pek aktif olamadım bu hafta...
mumucum böyle üzücü şeylerimiz oldu,biraz idare edermisin?
kilomu hiç bilmiyorum. yaın bildiricem inş.
Görümcemin eşi,daha 32 yasındaydı. 1 aylıkda bi çocugu olmustu yeni.. 4 yasındada kızı var..
Vefat etti
onların yanındaydık.
Vefat etti
onların yanındaydık.
***1.TAKIM 279.ETAP***
sapphiree ( 59,1/ )Mezun olmak istiyor
spirochet (86/
milkshakem (56/
sekerskiz67 (72/)Kendi istegiyle ayrildi
hepbera (63/) Mezun olmak istiyor
T_N ( 84,6/
Naz (66,0 /
fitsema (81.3/
mutedeyyin(73.5/
garden(83.2) 255.Etapda izine ayrilmisti kilosu 22 ye bölündü
mlkfth( )Yeni üye Hedef
missdance( )Yeni üye Hedef
BuRCuCuKkK ( )Yeni üye Hedef
fefilifa( )13.takimdan kendi istegiyle ayrilmisti (6 ayi doldu)
nurkelebek ( )Daha önce kendi istegiyle ayrilmisti ama hangi takimdan oldugu bilinmiyor :)
1.TAKIM ORTALAMASI: %
isminin önünde kilosu olmayan arkadaslar,hepinzin gecen cumaki kilosuyla hedefi lazim :)
unuttugum bisey varmi?
canim yarin sabah 12 ye kadar sabahki kilonu listeye ekliyeceksin ve yüzdesini hesaplayip yazacaksin,listeyi en son paylasan üyeden alinti yaparak quete yazan yerleri silerek kilonu ekliyeceksin
yüzde nasil hesaplanir
gecen hafta 90,5 kiloydun diyelimki bu hafta 1 kilo verdin oldun 89,5 yüzdeni bulman icin 1 bölü 90,5 carpi 100
1/90,5=0,011*100=1,1049 diye gidiyor sen bunu listeye yazarken 1,10 diye yazicaksin eger 0 yanindaki rakam 5 ve üstü olsaydi yuvarlama yapip 1,11 yazman gerekicekti,umarim anlatabilmisim dir simdi listeyide senin kilonu örnek olarak paylasicam egerki yarin fazal veya eksik vermissen düzeltirsin yeniden
Ekss ortim nasılsın? Bizim takım buraya taşınmış nerdeyse.
Bu arada diyete tekrar başlamana sevindim. Nasılsın? Nasıl gidiyor?
ebruuuuuu canimmm ya seni gorunce cok utaniyorum baksana 78 oldum ben
sen ne guzel zayiflamis bi de hamile kalmissin insaallah bende o gunleri gorurum Allahin izni ile
bebis nasil oldu istiyor muydunuz supris bebis mi
amin inş. elifofff inna lillahi ve inna ileyhi raciun
melek basiniz sagolsun inan icim cız etti
rabbim mekanini cennet etsin..
çok zor çook.. eşi,annesi,kardeşleri aglıyor hepBaşın sağolsun Melek'cim. Allah rahmet eylesin. Çocukları ve eşi için çok zordur. Allah yardımcıları olsun.
Bu arada çok dikkatimi çekti kilo almışsın. Hemde bayağı. Umarım biran önce kurtulursun kilolardan da
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Allah ailesine de size de sabır versin...
Vefat etti
onların yanındaydık.
Canim Allah rahmet eylesin,taksirayini affetsin ailesine sabir versin ins,olum bu kadar yakin iste.byyi dusunme sen
amin inş. elif
çok zor çook.. eşi,annesi,kardeşleri aglıyor hep
evet kilo aldım ama 4.5 ayda 5 kilo cokmu
veririm onu ben inş.
sagol burcu
Ben en son seni 68 lerde hatırlıyorum 7 li rakamı görünce çok geldi. Eski kilonu korusan bence daha iyi olurdu ama verirsin sen inanıyorum
amin inş. elif
çok zor çook.. eşi,annesi,kardeşleri aglıyor hep
evet kilo aldım ama 4.5 ayda 5 kilo cokmu
veririm onu ben inş.
sagol burcu
Vefat etti
onların yanındaydık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?