- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
Sübhanallah...mekanı cennet olsun ... gerçekten genç ölümü çok üzücü oluyor , benim arkadaşımın arkadaşı yıne boyle ölüm yakışmayan bir arkadaş arı sokuyor ayagının altından kalbe gıden damara rastlıyor ve bu bayanın arıya alerjısı varmış 15 dak içinde kalbi duruyor 1 ghafta ugraştı dr. lar fakat tek bır hayat belırtısı vermemiş ve ailesinin kararıyla fiş çekiliyor . bu arkadaşta 32 yaşında 7 yaşında çocugu olan bır bayan çok üzücü RABBIM herkeze sabır versın 1 arı diyosun ama ölüme sebep olabiliyor . derler ya sebepsız ölüm olmaz diye , RABBIM BİZLERE HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN ....
MUTE cim evet cnm çok az beraber aynı takımda kalmıştık...olayları tam hatırlamıyorum ...bu sefer daim ollalım inşaallah....
geçmiş olsun...ben çooook acıktımmmmm,
birazdan bilgisayarı kemirmeye başlıcam o derece yani.
yarın sabah kan vericem aç karnına şeker ve kolesterol için, o yüzden bişey yiyemiyorum bu saatten sonra
canlarm ben yatıyorum çok uykum var çoookyarın bıldırım ıçın yetışmeye çalışıcam kaptanım 11.30 gelirim inşlh, iyi uykular yarın ki sonuçları merak la bekliyorum
Allahim sabir versin ya okudugmdan beri esime birsey olsa ne yaparim diye düsünüyorum insan aklina getirmeye korkuyor,kelimeenin bititgi yer....
takıma yeni geldim hiç ugrayamadım. bu hafta düzenlide beslenemedim.hep dısardaydım.
ilk haftam ayıp oldu takıma diyorum kendi kendime...
ama elimde olan bişey degil,çok zor.
Allah görümceme sabır versin. 2 küçücük cocukla kaldı ortada
gecmis olsun canim,Allah beterinden saklasiniyi akşamlar günlük bildirim için tekrar sizlerleyim :))
sabah : domates,salatalık,bir dilim peynir,yarım demet tere , 1 haşlak yımırta ve şekersiz çay
öğlen 230gr yoğurt içine bir salatalık bir tabak yağsız salata.
akşam. sinirlerim bozuktu park halindeyken arabama çarpmış dedenin biri amca 74 yaşında kullanma tarihi geçmiş hala trafikte.doğal olarak refleks falan kalmamış bamm girmiş arabaya kapılar içerde.eşimlede tartıştık bu yüzden benn sana arabayı oraya koyma demedim mi diye.sanki koycak başka yer varda ben koymadım.neyse.sinirlendim eve geldim 2 saat uyudum.
kalkınca bir bardak süt bir kaç püsküüt yedim.biraz üzüm ve erik yedim.
az önce sporumuda yaptım.gün böylece bitti gitti. şimdilik bu kadaar bu hafta kilomda tık yok maalesef adet dönemindeyim ona bağlamayı tercih ediyorum
Allah,hayattayken sevdiklerimizin kıymetini bilmeyi nasib etsin..yoksa işimiz zooor...Allahim sabir versin ya okudugmdan beri esime birsey olsa ne yaparim diye düsünüyorum insan aklina getirmeye korkuyor,kelimeenin bititgi yer....
gecmis olsun canim,Allah beterinden saklasin
***1.TAKIM 279.ETAP***
sapphiree ( 59,1/ )Mezun olmak istiyor
spirochet (86/
milkshakem (56/
sekerskiz67 (72/)Kendi istegiyle ayrildi
hepbera (63/) Mezun olmak istiyor
T_N ( 84,6/
Naz (66,0 /
fitsema (81.3/
mutedeyyin(73.5/
garden(83.2) 255.Etapda izine ayrilmisti kilosu 22 ye bölündü
mlkfth(90.5/89.5/1/%1,10 )Yeni üye Hedef 75
missdance( )Yeni üye Hedef
BuRCuCuKkK (58 )Yeni üye Hedef 54
fefilifa(78 )13.takimdan kendi istegiyle ayrilmisti (6 ayi doldu)hedef 65
nurkelebek ( )9.takimdan kendi istegiyle ayrilmisti hedef
1.TAKIM ORTALAMASI: %
iyi geceler kizlar,yarina görüsmek üzere ins
canlarım menumu yazıp çıkayım sabah çook işim var çoookkk
2012-10-17 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[2] Patates (kızarmış) 30 gr 84
[3] Üzüm 100 gr 73
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Yeşil Zeytin 3 adet 21
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[8] Erik Anjelik 100 GRAM 39
[9] Elma 1 ADET 60
[10] Beyaz Leblebi 1 AVUÇ 20
[11] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[12] Fanta (portakal) 1 100ml 49.7
[13] Pirinç Pilavı 0.30 PORSİYON 97.8
[14] Izgara Tavuk Baget 1 ADET 33
[15] Yaz Türlüsü 0.50 PORSİYON 110.5
[16] Sebze Çorbası 0.50 PORSİYON 87.5
Toplam : 978.5 kal. bugun ne kadar az almışım çok şeye hayır dedım tabı
gün içinde yaptıklarım ( kızlar böyle giderse nisanda hedefıme ulaşırm diye düşünüyorum inşlhh
[1] Yürümek (Asfalt) 45 dak 291.6
[2] Aerobik 30 dak 230.85
[3] Step (40 adım/dak) 30 dak 347.49
eda ablaa ssakın sakın ama sakın moral bozmak yokk insülin direncimize sağlıkGunaydın kızlar,
Onca spora, ağzımı tutmaya, ve kaynayan sularda terlememin sonucu 1 kg almışim... Koşa koşa tartiya geldim birde
bu bilgi benim çok ama çok ama çok hoşuma gider :) yazın bana diyabetim için doktor 1600 kalorilik diyet vermişti ama kiloma göre kalorisi bence çoktu ve boyumda çok kısa ve uzun ladın kısası gene kaloriyide abartmamakda fayda vargarden arkadaşamı (esra idi sanırım)
günlük kalori miktarın kaç kilo olursan ol 45 kilo da olsa 100 kilo da olsa
her insanın en azzz ama en az alması gereken kalori miktarı 1000 dir.
bunun altındaki çok çok çok zararlıdır.
bak ben ilk diyete başladığımda diyetisyenim (yani 110 kiloyken)
bana günlük 1600 kalori verdi. tabi ben bunu yamadım 900 kalori de falan kalıyordum.
bi dahaki gidişimde kas kaybım olduğunu acilen toparlanmam gerektiğini söyledi ve hemen
1400 kaloriye çıktım bir hafta sonra tıkır tıkır gitti kilolar.
sakın ha
ben çooook acıktımmmmm,
yarın sabah kan vericem aç karnına şeker ve kolesterol için, o yüzden bişey yiyemiyorum bu saatten sonra
sagol,Allah razı olsun.. sonumuzu hiç bilemiyoruz baksana
o sitede enerji harcadıgınız bölümdeki hesaplama cok fazla. o yüzden harcagıdınız kalori daha düşük.25. dk. aerobik 185 kalori yaktırmaz.
2. kalori sayımında evet,kalorinin dısına cıkmıyoruz ama neyle kalori aldıgımız önemli...
gerci akşamla dengelemişsin elifcim ama sen yinede börek ve pasta yeme
birde kalori sayanlara söyleyeyim,1000 kalorinin altına düşmeyin...
kilo azaldıkca kaloride düşecek.e sen şimdi 70 kilolarda 800 yerken 60 a inince kaç kalori besleneceksin? 700 lerde mi?
kalorini yükselt biraz,1200 falan yap bence!
afiyet olsun...
hatırlıyorum hatırlamam mı?
benim olayların son zamanında gelmiştin sen sanırım :44:
ben çooook acıktımmmmm,
kızlar 3 gündür giremedim. Demiştim,eniştemiz rahatsız diye...
Görümcemin eşi,daha 32 yasındaydı. 1 aylıkda bi çocugu olmustu yeni.. 4 yasındada kızı var..
Vefat etti
onların yanındaydık.
pek aktif olamadım bu hafta...
mumucum böyle üzücü şeylerimiz oldu,biraz idare edermisin?
kilomu hiç bilmiyorum. yaın bildiricem inş.
canlarm ben yatıyorum çok uykum var çoookyarın bıldırım ıçın yetışmeye çalışıcam kaptanım 11.30 gelirim inşlh, iyi uykular yarın ki sonuçları merak la bekliyorum
günaydın kızlarrrr
ben geçen haftakı kılomlamı baslıycam yoksa 1 hafta öncekı kılommu
neyse şuanda 92,9 um..
sistem değişmiş bide sanırım,eskiden kaptan yapıyodu hesaplamayı,artık bizmi yapıcaz ben bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?