• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

qarden elma diyeti mi yapiyorsun :53:
lutfen hadsizligimi bagisla ama cok yanlis bir sey yapiyorsun :(
benim arkadasim suan hasta
27 yasinda ama butun disleri dokuldu saclari dokuldu 3 yildir regl olamiyor
hormonlari bozuldu
evet kilo verdi hemde 60 kilo verdi ama suan vucudunda kan diye birsey yok surekli dusup bayiliyor
ve biz herkes olarak esine lanet yagdiriyoruz sirf kocasina guzel gozukmek icin hayatini karartti :(
lutfen sagliksiz ve fitrata aykiri beslenmeyelim birakin gobegimiz 3 ayda degil 6 ayda hatta 1 yilda gitsin ama sagliksiz olmayalim
beni de mazur gor lutfen canimiz cok yandi

elifcim çok üzüldüm arkadaşına,gerçekten hiçbir şey bizim sağlığımızdan daha önemli değil,60 kilo verene kadar eşi hiçmi farketmedi acaba:20::20:

eşi mutlumu acaba güzel ama sağlığı elinden gitmiş bi karısı olduğu için:47::47:
insaallah canim insaallah bi sökülebilsem leke goruyorum
annemde kizim ustune mi gordun hamilemisin diye beni heveslendiriyo :50:
canım hayırlısı olsun,aynı şeyleri bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum,günün geçtimi peki elifcim:26:

hızlı arkadasım benım yaaa,ben daha tam araştıramadan sen aldın bile.bi gelsinde kullan bakalım,senın tavsıyene göre alıcam yada vazgeçicem:)

çok üzüldümm arkadasına,nekadar yaptıkı bu diyeti bukadar çok harap oldu vücudu,bünyesi??
ben bunun saglıksız bir diyet oldugunu biliyorum canım uzun vadede yapılmıycagınıda bılıyorum
yarın son haftasonu normal diyet etli sebzelı,
sonra bayrama kadar haftaiçi 3 gü daha
zaten bayram dönüşü normal diyet yapıcam ama
uzun zamandır eksi göremedıgım için biraz motivasyon olması açısından yapıyorum öyle 20-30 kıloyu bu dıyetle verme nıyetım yok
zaten gercekten sonu çok kötü olur
arkadasın yazık etmiş kendıne bünyesine,şuan nasıl pekı
bu 60 kıloyu nekadar zamanda verdi?

cumartesiye elimde olur kuzu,bende akşamına başlarım zıplamaya:52::52:ayy çok heyecan yaptım,ahh benim bu tez canlılığım çatlardım valla almazsam:1::1:

esracım elifin söyledikleri çok doğru ama ben senin uzun süreli yapmayacağını bildiğim için rahatım,yinede bi an önce sağlıklı beslenmeye dön tatlım:16::16:

kac ay yapti tam soylemezdi bize cunku hep kiziyorduk hep ben yedim istahim yok midem bulaniyor gibi seyler soylerdi sonralari ogrendik ama 5-6 ay yapmistir kesin ondan sonra da zaten hic yemek yiyemez oldu
2 sene once canakkaleye tatile gittigimizde denizde bayilmisti hic o gunu unutamiyorum neredeyse boguluyordu 34 beden olmus o bikini ona cok yakismis da ne oldu canindan olacakti
ben zannettim ki surekli yapiyorsun cok korktum seni tanimiyorum birlikte yasanmisligimiz yok ama yine de senin icin endiselendim kusura bakma lutfen:50:

çok saol canım uyardıgın dile getirdiğin için,çok memnun oldum
arkadaşın içinde ciddi üzüldüm,çünkü kocasına güzel görünmek için çekti bu çileyi demişsin o kısmına daha cok etkılendım
değmezz,hiçbişey saglıktan önemli degill..
bu benım ara ara 3-5 günlük yaptıgım bişey.sürekli yapılırsa maazallah tehlikesinin farkındayım..
benım kocamda nezamandır çemkiriyordu biraz hızlı kılo verip onun çenesini kapatmak istedim
nitekimde başarılı oldum,sustu:)
bu hafta tartıdakı kılomu oda benım kadar merakla beklıyor.
ama ben kocama söylemedım elma dıyetı yaptıgımı oda cok kızar çünkü
normal diyet yap düzgün beslen spor yap gitsin bu kilolar diyor.
ancak bi dönem okadar uyuz oldumki bi kısmını bi çırpıda atmak istedim kilocuklarımın..

benımkı okyanustan kovayla su taşımaya benzıyor:)

benim diyetisyen tadında ilerleyecek diyetim 5 kasımda başlıyor arkadaşlar.
ozamana kadar biraz öyle biraz böyle devam edicik:)
motivasyona çoooooooooooookkkk ihtiyacım var çünkü:)
içinde yumurta süt peynır ekmek sebze yemegı,et olan diyetin startı 5 KASIM:)
İŞTE BURAYA YAZIYORUM:)

benim diyetisyen tadında ilerleyecek diyetim 5 kasımda başlıyor arkadaşlar.
ozamana kadar biraz öyle biraz böyle devam edicik:)
motivasyona çoooooooooooookkkk ihtiyacım var çünkü:)
içinde yumurta süt peynır ekmek sebze yemegı,et olan diyetin startı 5 KASIM:)
İŞTE BURAYA YAZIYORUM:)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

slm kizlar,sabah sohbetim vardi gelemedim,gecmise söyle göz ucuyla bakip islere girisicem :) aksamada gelir listeyi koyarim ins

yeni üye arkadaslarim

gecen haftaki kilnuz ve hedefiniz lazim

daha önce yarismalarda bulunmadiniz dimi?

yarin 12 ye kadar kilo bidlirmeyi unutmayin lütfen

benım kalorı sepetınde gün boyunca yedıklerım ve yıyeceklerımı yazınca 438 kcal yazıyor
bide ölmiyim yaw:(

vallahı ya fefilifa korkuttu benı:)
yapmasammı dicem ama bukadar geldım yarınıda bitireyim haftasonu güzel bi kahvaltıyla başlarım güne:)
tutun benı valla çok çabuk gaza gelıyorum boz deyin bozarım şimdi o derece yani:)

vallahı ya fefilifa korkuttu benı:)
yapmasammı dicem ama bukadar geldım yarınıda bitireyim haftasonu güzel bi kahvaltıyla başlarım güne:)
tutun benı valla çok çabuk gaza gelıyorum boz deyin bozarım şimdi o derece yani:)

esraaaa:20::20:valla gaza gelme konusunda senden aşağı kalır yanım yok benimde:1::1:,

ama sen daha önceda yaptın bunu,kararında yapacağın için bişey olucanı sanmıyorum,sonuçta vücudunu en iyi sen bilirisn,kötü hissediyosanda kendini daha düzenli bişeyler yapabilirsin:34::34:

esraaaa:20::20:valla gaza gelme konusunda senden aşağı kalır yanım yok benimde:1::1:,

ama sen daha önceda yaptın bunu,kararında yapacağın için bişey olucanı sanmıyorum,sonuçta vücudunu en iyi sen bilirisn,kötü hissediyosanda kendini daha düzenli bişeyler yapabilirsin:34::34:

alayına isyan,ölümüne diyet:)
baş koydum bu yola,ölmek var dönmek yok:)
ben bu gazla bırakın zayıflamayı harbe gider cenk eder fetheder gelırım:)

alayına isyan,ölümüne diyet:)
baş koydum bu yola,ölmek var dönmek yok:)
ben bu gazla bırakın zayıflamayı harbe gider cenk eder fetheder gelırım:)

:9::9::9::9:hiç güleceğim yoktu,sen çok yaşa emiiii:1::1:

Son düzenleme:
ayy esraa ikimiz parselledik bugün burayı:1::1:nerdesiniz kızçelerrrr,yarın hazırmısınız çizelgeleri değiştirmeyeee:52::52:

evet yaa nıye herkeş kaçtı,ben okadar iş savsakladım ki anlatamam.
yanımda müşteri var şuanda da:)okadar hızlı ve ciddi yazıyorum ki adam soru sormaya korkuyor:)

***1.TAKIM 279.ETAP***

sapphiree ( 59,1/ )Mezun olmak istiyor
spirochet (86/
milkshakem (56/
sekerskiz67 (72/)Kendi istegiyle ayrildi
hepbera (63/) Mezun olmak istiyor
T_N ( 84,6/
Naz (66,0 /
fitsema (81.3/
mutedeyyin(73.5/
garden(83.2) 255.Etapda izine ayrilmisti kilosu 22 ye bölündü
mlkfth( )Yeni üye Hedef
missdance( )Yeni üye Hedef
BuRCuCuKkK ( )Yeni üye Hedef
fefilifa( )13.takimdan kendi istegiyle ayrilmisti (6 ayi doldu)
nurkelebek ( )Daha önce kendi istegiyle ayrilmisti ama hangi takimdan oldugu bilinmiyor :)

1.TAKIM ORTALAMASI: %

isminin önünde kilosu olmayan arkadaslar,hepinzin gecen cumaki kilosuyla hedefi lazim :)

unuttugum bisey varmi?

Son düzenleme:
slm kizlar,sabah sohbetim vardi gelemedim,gecmise söyle göz ucuyla bakip islere girisicem :) aksamada gelir listeyi koyarim ins

yeni üye arkadaslarim

gecen haftaki kilnuz ve hedefiniz lazim

daha önce yarismalarda bulunmadiniz dimi?

yarin 12 ye kadar kilo bidlirmeyi unutmayin lütfen

benım kalorı sepetınde gün boyunca yedıklerım ve yıyeceklerımı yazınca 438 kcal yazıyor
bide ölmiyim yaw:(

kaptanım
benim geçen haftaki kilom 90,5 idi.
hedefim 75 (70 de olabilir yerse tabi :1:)
hiç yarışmalarda bulunmadım nasıl oluyor bilmiyourm da.
sanırım buraya yazcaz şu kadar kilo oldum diye :44:

garden arkadaşamı (esra idi sanırım)
günlük kalori miktarın kaç kilo olursan ol 45 kilo da olsa 100 kilo da olsa
her insanın en azzz ama en az alması gereken kalori miktarı 1000 dir.
bunun altındaki çok çok çok zararlıdır.
bak ben ilk diyete başladığımda diyetisyenim (yani 110 kiloyken)
bana günlük 1600 kalori verdi. tabi ben bunu yamadım 900 kalori de falan kalıyordum.
bi dahaki gidişimde kas kaybım olduğunu acilen toparlanmam gerektiğini söyledi ve hemen
1400 kaloriye çıktım bir hafta sonra tıkır tıkır gitti kilolar.
sakın ha :19:

kaptanım
benim geçen haftaki kilom 90,5 idi.
hedefim 75 (70 de olabilir yerse tabi :1:)
hiç yarışmalarda bulunmadım nasıl oluyor bilmiyourm da.
sanırım buraya yazcaz şu kadar kilo oldum diye :44:

garden arkadaşamı (esra idi sanırım)
günlük kalori miktarın kaç kilo olursan ol 45 kilo da olsa 100 kilo da olsa
her insanın en azzz ama en az alması gereken kalori miktarı 1000 dir.
bunun altındaki çok çok çok zararlıdır.
bak ben ilk diyete başladığımda diyetisyenim (yani 110 kiloyken)
bana günlük 1600 kalori verdi. tabi ben bunu yamadım 900 kalori de falan kalıyordum.
bi dahaki gidişimde kas kaybım olduğunu acilen toparlanmam gerektiğini söyledi ve hemen
1400 kaloriye çıktım bir hafta sonra tıkır tıkır gitti kilolar.
sakın ha :19:
canim yarin sabah 12 ye kadar sabahki kilonu listeye ekliyeceksin ve yüzdesini hesaplayip yazacaksin,listeyi en son paylasan üyeden alinti yaparak quete yazan yerleri silerek kilonu ekliyeceksin

yüzde nasil hesaplanir

gecen hafta 90,5 kiloydun diyelimki bu hafta 1 kilo verdin oldun 89,5 yüzdeni bulman icin 1 bölü 90,5 carpi 100

1/90,5=0,011*100=1,1049 diye gidiyor sen bunu listeye yazarken 1,10 diye yazicaksin eger 0 yanindaki rakam 5 ve üstü olsaydi yuvarlama yapip 1,11 yazman gerekicekti,umarim anlatabilmisim dir simdi listeyide senin kilonu örnek olarak paylasicam egerki yarin fazal veya eksik vermissen düzeltirsin yeniden

***1.TAKIM 279.ETAP***

spirochet (86/
milkshakem (56/
T_N ( 84,6/
Naz (66,0 /
fitsema (81.3/
mutedeyyin(73.5/
mlkfth(90.5/89.5/1/%1,10 )Yeni üye Hedef 75
nurkelebek ( )Daha önce kendi istegiyle ayrilmisti ama hangi takimdan oldugu bilinmiyor :)

isminin önünde kilosu olmayan arkadaslar,hepinzin gecen cumaki kilosuyla hedefi lazim :)

unuttugum bisey varmi?

Son düzenleme:
kizlar yarin sabahtan islerim var gec gelirm ama 12 ye kadar gelirim diye tahmin ediyorum,yarin bir sürü isim var,lütfen kilo bildirmine gec kalmayin

canim yarin sabah 12 ye kadar sabahki kilonu listeye ekliyeceksin ve yüzdesini hesaplayip yazacaksin,listeyi en son paylasan üyeden alinti yaparak quete yazan yerleri silerek kilonu ekliyeceksin

yüzde nasil hesaplanir

gecen hafta 90,5 kiloydun diyelimki bu hafta 1 kilo verdin oldun 89,5 yüzdeni bulman icin 1 bölü 90,5 carpi 100

1/90,5=0,011*100=1,1049 diye gidiyor sen bunu listeye yazarken 1,10 diye yazicaksin eger 0 yanindaki rakam 5 ve üstü olsaydi yuvarlama yapip 1,11 yazman gerekicekti,umarim anlatabilmisim dir simdi listeyide senin kilonu örnek olarak paylasicam egerki yarin fazal veya eksik vermissen düzeltirsin yeniden

***1.TAKIM 279.ETAP***

spirochet (86/
milkshakem (56/
T_N ( 84,6/
Naz (66,0 /
fitsema (81.3/
mutedeyyin(73.5/
mlkfth(90.5/89.5/1/%1,10 )Yeni üye Hedef 75

unuttugum bisey varmi?

kizlar yarin sabahtan islerim var gec gelirm ama 12 ye kadar gelirim diye tahmin ediyorum,yarin bir sürü isim var,lütfen kilo bildirmine gec kalmayin

cok cok teşekkür ederim kaptanımmm :16::16::16:

Back