- 24 Mayıs 2010
- 3.322
- 97
- 158
qarden elma diyeti mi yapiyorsun
lutfen hadsizligimi bagisla ama cok yanlis bir sey yapiyorsun
benim arkadasim suan hasta
27 yasinda ama butun disleri dokuldu saclari dokuldu 3 yildir regl olamiyor
hormonlari bozuldu
evet kilo verdi hemde 60 kilo verdi ama suan vucudunda kan diye birsey yok surekli dusup bayiliyor
ve biz herkes olarak esine lanet yagdiriyoruz sirf kocasina guzel gozukmek icin hayatini karartti
lutfen sagliksiz ve fitrata aykiri beslenmeyelim birakin gobegimiz 3 ayda degil 6 ayda hatta 1 yilda gitsin ama sagliksiz olmayalim
beni de mazur gor lutfen canimiz cok yandi
elifcim çok üzüldüm arkadaşına,gerçekten hiçbir şey bizim sağlığımızdan daha önemli değil,60 kilo verene kadar eşi hiçmi farketmedi acaba

eşi mutlumu acaba güzel ama sağlığı elinden gitmiş bi karısı olduğu için

canım hayırlısı olsun,aynı şeyleri bende yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum,günün geçtimi peki elifcim:26:insaallah canim insaallah bi sökülebilsem leke goruyorum
annemde kizim ustune mi gordun hamilemisin diye beni heveslendiriyo![]()
hızlı arkadasım benım yaaa,ben daha tam araştıramadan sen aldın bile.bi gelsinde kullan bakalım,senın tavsıyene göre alıcam yada vazgeçicem:)
çok üzüldümm arkadasına,nekadar yaptıkı bu diyeti bukadar çok harap oldu vücudu,bünyesi??
ben bunun saglıksız bir diyet oldugunu biliyorum canım uzun vadede yapılmıycagınıda bılıyorum
yarın son haftasonu normal diyet etli sebzelı,
sonra bayrama kadar haftaiçi 3 gü daha
zaten bayram dönüşü normal diyet yapıcam ama
uzun zamandır eksi göremedıgım için biraz motivasyon olması açısından yapıyorum öyle 20-30 kıloyu bu dıyetle verme nıyetım yok
zaten gercekten sonu çok kötü olur
arkadasın yazık etmiş kendıne bünyesine,şuan nasıl pekı
bu 60 kıloyu nekadar zamanda verdi?
cumartesiye elimde olur kuzu,bende akşamına başlarım zıplamaya

esracım elifin söyledikleri çok doğru ama ben senin uzun süreli yapmayacağını bildiğim için rahatım,yinede bi an önce sağlıklı beslenmeye dön tatlım