selammmmmmmmmmmmmm arkadaşlar.
buyur ettiniz geldim :)
yalnız takım kuralarını vs bilmiyorum. paylaşırsanız memnun olurum.
bu arada ben melek
izmirden
boyum 177
110 kilolardan düştüm şu anda 8 li rakamlardayım cuma günü bildirimimi yapacağım.
izmirden selamlar öpüyorum hepinizi
menümü yazıp kaçıyorum
sabah:1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 minik kepekli açma
ara:1,5 yemek kaşığı badem-fındık
öğlen: 1 tabak sade haşlanmış makarna, 1 havuç
ara:1 ekşi elma
akşam:1 kase çorba, 1 kase yeşil salata, 1 kase karnabahar yemeği (pilav yemeden de doyabiliyomuşum, bunu keşfettim)
ara: 3 adet kuru kayısı, yarım bardak tarçınlı yoğurt
1,5 litre su (artırmam lazım biliyorum)
bu arada ilginçtir, 2 gündür tatlı krizlerime yenilmiyorum. canım tatlı, çikolata falan istediğinde bir fincan açık çayın içine 1 kabuk tarçın atıyorum içiyorum. gerçekten işe yarıyor. sabah 1 durak öteye yürüdüm ordan otobüse bindim, spor olsun diye. 6dan 12 ye kadar hiç oturmadım okulda, sürekli koşturmaca geçti. eve dönerken de 2 durak erken indim yürüdüm. böyle devam edebilirsem kesin bir ayda 3 kilo veririm
heee bi de akşam çayının yanına kocişle oğluşa hazırladığım abur cuburlara karşı durabilmek de ayrı bir keyif verdi hani:)
Selam kızlar esimle Ortaköy'e kumpir yemeğe gittik amaaaa ben yemediimmmmmmm
Sadece haslanmis misir yedim 1 tanecik :26:
Geldim jillian imı yaptım düşümü aldım yattım size menümü yazmamıştım sanırım
Biraz karışık oldu ama artık yarı. Balik gunü yapacagım bol yeşillikli
2012-10-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Fındık 50 GRAM 325
[2] Mısır 1 ADET 70
[3] Aerobik 30 dak 222.3
[4] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 4 ADET 250
[5] Yürümek (Asfalt) 60 dak 374.4
[6] Krem Peyniri 20 GRAM 68.2
[7] Makarna (haşlama, yağsız, tuzsuz) 1 porsiyon 221
[8] Tavuk Kanat 5 ADET 450
[9] Eti topkek meyveli 45 ADET 182.7
[10] Topkek Fındıklı Kakaolu 45 GRAM 194.85
Toplam : 1165.05 kal.
Haklısın be spirochetcim.. Eminim sohbete dönecektir ve belki de bu durum kaptanları zora da sokacaktır.. Amacından sapması an meselesi..
Ama senden ümitliyim..Sürekli fikirler üreten bi'kafan var..
Paylaşıma bir fikir attım.. Bak bakalım sence nasıl?
kahvaltıda sigara böreği vardıannem kahvaltısını odasına getiriyorum sigara böreğide istediydi, şimdi uyuyor annem, tepsideki sigara böreği göz kırpıyor sanki bana yaaa
günaydınnn günaydın hanımlarrrrrrrrrrr
çok güzel birgün olsun hepımıze ınsallah..
dün akşama dogru regl olmama ragmen eve gidince baktım agrım yok çıktım hemen koşu bandıma 30dk yürüdüm.
ama artık 2 gün mola,yoğunken yürüyemıyorum
cuma günü tartıda biraz fazla cıkabılrım ödemden,ama yınede cok ıyıym
çünkü kaçamaksız ve huzurla dsiyetime devam edıyorum
ne ödem gözümü korkutabılır nede başka bişleyyyyyyyyyyy:)
günaydııııınnn bayanlar....
güzel az kalorili bir gün olsun inşaallah....
benim bugün evde büyük temilik var..o yüzden ö sonra giremem snırım..
şu anda çok açımmm çooooookkk..hemen kuratarıcı bişiyler yemem lazım..kahvaltı yapasım yok((
hayır canım yeme lütfeeennnn..bak cuma geldi.....ve zayıffff incecik oldugun günleri düşün...çok istediğin bir kıyafet içinde hayal et kendini....
EV bomba gibi yaa..şerbetli tatlı..her türlü kötü kuruyemiş var şu anda evde....her istedğiniii yiyen zayıf bir kocam var veee benim zayıflamamı çok istiyor....ama sen yeme ,ben kilolu olsam asla yemem..tutarım kendimi diyor
selammmmmmmmmmmmmm arkadaşlar.
buyur ettiniz geldim :)
yalnız takım kuralarını vs bilmiyorum. paylaşırsanız memnun olurum.
bu arada ben melek
izmirden
boyum 177
110 kilolardan düştüm şu anda 8 li rakamlardayım cuma günü bildirimimi yapacağım.
izmirden selamlar öpüyorum hepinizi
bravo canım sana....o eşofman 1 ay içinde bol gelicek sana biliyorsun değil miiiii:)))sonunda annem kalktı da yiyor... yok kıyamam kendime ben şimdi jillian yapcam sırf bir börek için yerimde hoplayıp zıplayıp terlemek istemiyorum yapamam bunu kendime... buraya içine giremediğim eşofmanımı da getirmiştim. zorla çeke çeke giyiyorum annem niye ısrar ediyorsun bunda diyor. bak onu giydim zorla, böreğe elim uzanamadı :))))))
günaydın NAZ cım sana daa...günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
aman en kötü durum bu... benim kocamda öyle zayıf değil ama çok formunda dediğin gibi evin içi bomba hep yiyor bana da yedirmeye çalışıyor... bizimki bak ben neler yiyorum alıyormuyum benim gibi ye diyor, bir ara denedim 95 i gördüm zatenşimdi yememek için birşeylerle uğraşıyorum örgü yapıyorum koy kenara sonra yerim diyorum öyle geçiştiriyorum. yakında kazak satmak için tuhafiye açacağım hem sinirlenince hızlıda örüyorum :))))
günaydın canımmm,senın nefsinle savaşın daha zor,evde bişey olmayınca kafa rahat oluyor ama dolapta bişey oldugunu bılınce o böyle yavaş yavaş yiyor beynını,ye benı ye benı:)EV bomba gibi yaa..şerbetli tatlı..her türlü kötü kuruyemiş var şu anda evde....her istedğiniii yiyen zayıf bir kocam var veee benim zayıflamamı çok istiyor....ama sen yeme ,ben kilolu olsam asla yemem..tutarım kendimi diyor
günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?