Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hoşgeldin güzelim çok güzel kilo vermişsin inşallah böylede devam edersin... ben eda antalyadan

mumu yeni gelen çok üye var yine kendimizi tanıtma yazısı yapalım mı????

çok güzel bir menü olmuş... suyu içerken bardak hesabımı yapıyorsun??? ben mesela işyerindeysem yada bardakla içmem gerekiyorsa 1.5 lt lik şişeleri dikiyorum masaya 1. yi bitirip 2. ye geçme kuralı koyuyorum. 2. bitirmek bazen olmuyor :) şimdi de oteldeyiz rahatız yarım lt lik şişeyle içiyorum suyu 4 şişe bitiriyorum sonrası artık olursa durmak yok :) suyu artırmak için iyi oluyor hem koyuyorum şişeye suyu üstüne 2 damla limon sıkıyorum ohhhhh

ne güzel aerobik yapmışsın onca ter onca yorgunluk sadece yediğin 1 topkeki eritmek için ayrıl topkeklerden güzelim olmadı günde 1 tane ödül ver kendine 2 olmasınnnnnnnn kilo vermemiz lazım sayılı günler kaldı bayrama!!!!!!!!!!

hemen bakıyorum güzelim tşk ederim ayrıca iltifatların için... inşallah çikolata resmi yoktur yine

günaydınnn günaydın hanımlarrrrrrrrrrr
çok güzel birgün olsun hepımıze ınsallah..
dün akşama dogru regl olmama ragmen eve gidince baktım agrım yok çıktım hemen koşu bandıma 30dk yürüdüm.
ama artık 2 gün mola,yoğunken yürüyemıyorum
cuma günü tartıda biraz fazla cıkabılrım ödemden,ama yınede cok ıyıym
çünkü kaçamaksız ve huzurla dsiyetime devam edıyorum
ne ödem gözümü korkutabılır nede başka bişleyyyyyyyyyyy:)

kahvaltıda sigara böreği vardı annem kahvaltısını odasına getiriyorum sigara böreğide istediydi, şimdi uyuyor annem, tepsideki sigara böreği göz kırpıyor sanki bana yaaa

günaydııııınnn bayanlar....
güzel az kalorili bir gün olsun inşaallah....
benim bugün evde büyük temilik var..o yüzden ö sonra giremem snırım..
şu anda çok açımmm çooooookkk..hemen kuratarıcı bişiyler yemem lazım..kahvaltı yapasım yok((

kahvaltıda sigara böreği vardı annem kahvaltısını odasına getiriyorum sigara böreğide istediydi, şimdi uyuyor annem, tepsideki sigara böreği göz kırpıyor sanki bana yaaa

hayır canım yeme lütfeeennnn..bak cuma geldi.....ve zayıffff incecik oldugun günleri düşün...çok istediğin bir kıyafet içinde hayal et kendini....

günaydın GARDEN cım....ödemler regl bitmeye gidecek nasılsaaa:32

kahvaltı yapmak istemediğin günler için meyveli müsli bulundur evde sütle yersin enerjiside iyi

EV bomba gibi yaa..şerbetli tatlı..her türlü kötü kuruyemiş var şu anda evde....her istedğiniii yiyen zayıf bir kocam var veee benim zayıflamamı çok istiyor....ama sen yeme ,ben kilolu olsam asla yemem..tutarım kendimi diyor

hayır canım yeme lütfeeennnn..bak cuma geldi.....ve zayıffff incecik oldugun günleri düşün...çok istediğin bir kıyafet içinde hayal et kendini....

sonunda annem kalktı da yiyor... yok kıyamam kendime ben şimdi jillian yapcam sırf bir börek için yerimde hoplayıp zıplayıp terlemek istemiyorum yapamam bunu kendime... buraya içine giremediğim eşofmanımı da getirmiştim. zorla çeke çeke giyiyorum annem niye ısrar ediyorsun bunda diyor. bak onu giydim zorla, böreğe elim uzanamadı :))))))

aman en kötü durum bu... benim kocamda öyle zayıf değil ama çok formunda dediğin gibi evin içi bomba hep yiyor bana da yedirmeye çalışıyor... bizimki bak ben neler yiyorum alıyormuyum benim gibi ye diyor, bir ara denedim 95 i gördüm zaten şimdi yememek için birşeylerle uğraşıyorum örgü yapıyorum koy kenara sonra yerim diyorum öyle geçiştiriyorum. yakında kazak satmak için tuhafiye açacağım hem sinirlenince hızlıda örüyorum :))))

harıka kılo vermişsin,nekadar sürede 110dan 80lere indin

günaydın kızçeler....haftayı yarıladık hayırlısıyla,cumaya az kaldı

dünki menümü vereyim

sabah
2 dilim ç.ekmeği
köy peyniri
maydonoz,salatalık

ara
1.y.k kan üzümü

öğle
haşlanmış tavuk
salata,ayran
2 dilim ç.ekmeği

ara
3 ad form bisküvi
yeşil çay

ara
1 elma

akşam
6 ad köfte
salata
ayran

4 litre su,2 bardak yeşil çay

1 saat yürüyüş

bravo canım sana....o eşofman 1 ay içinde bol gelicek sana biliyorsun değil miiiii:)))
günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
günaydın NAZ cım sana daa...

az önce bir kaç kuruyemiş attım agzıma pişmanım ama en azından bir kase yemedim...benim eşim zayıflamamı çok istiyor...beni çok mutlu edeceksin diyor..bazen kırıldıgımda oluyor kilo ile ilgili laflarına..ama işin özünde o haklı..çünkü benimle tanıştıgında ben çok zayıf bakımlı idim..ama şimdilerde hem kilolu hem de bakmaz olmuştum kendime....ama artık dur dedim kendime...kilolu bile olsam bakımlı dolaşıyorum veee zayıflıycammmmm

günaydın canımmm,senın nefsinle savaşın daha zor,evde bişey olmayınca kafa rahat oluyor ama dolapta bişey oldugunu bılınce o böyle yavaş yavaş yiyor beynını,ye benı ye benı:)
bizim evde hiçbişery yok,benım kocamın hayata dair tek amacı benı zayıflatmak oldugu için evde zararlı birşey blundurmuyor,ona bu konuda bukadar kızmama ragmen çok hoşuma giden yanı,sen yemezken ben yermıyım hiç vicdanım sızlar deyip oda bişey yemıyor,ben elma diyetindeyım aksam elma yedıgım için oda elma armutla geçiştiriyor.
ben spor yapıyorum diye oda yapıyor,bazen laflarından ötürü ona çok kızsamda,bakıyorumkı gercekten iyiliğim için ugraşıyor,sonra affedıyorum.
senin eşinde zayıflamanı ıstıyorsa söyle oda yemesın,gerçi ozaman onlarda zayıflıyo:)
günaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH

günaydın canım nasılsın

günaydın dün giremedim kusura bakmayın

sabah : şekersiz çay ve bir açma yedim.dışarıdaydım başka birşey yapamadım

öğlen bir kase çorba ve yoğurt

akşamda balık yanına bol salata yedim.

ilk bakışta güzel bir gün geçirmiş gibiyim ama akşam eve gelince light sütten puding yedim

sporda yaptım. iki seans hemide :) bol bol mekik çektim.

bu sabahta kahvaltım çok güzeldi : domates ,salatalık, bir dilim peynir, yumurta ve 5-6 ceviz. güne güzel başladım inşallah bu ritmim bozulmaz. şimdide 9lu çayımı demliyorum.öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…