kızlar ben uzun bi süre ara verdiğim için listede nazlı ve neslihan dışında kımseyı tanımıyorum,kımsınız nerdesınız ne iş yaparsınız kaç yaşındasınız:)
hem benı bılgılendırın,hemde bılgılerınızı güncelleyın:)bende tanıyım sizi
benı tanımayanlar için
adım esra,28 yaşındayım 5 aylık evliyim
ist.da yaşıyorum 6 yıllık bankacıyım
97 kılo ile geçen haftabaşı start aldım,hedefım 70 uzun vadede..
boyum 1,78
hepınıze bol başarılar dilerim
Yaaalutfen yanlış anlamayın ama erkekler ne kadar bencil varlıklar yaaa
bı kac fındıktan bademden ne olacak
Yarım dilim baklavadan ne olacak mutsuz olacağına azıcık ucundan ye abartmamak kaydıyla
hepınızle tanıştıgıma çok çok memnun oldum
bu takım komple zayıfladıktan sonra hamılelık takımı olcak sanırım,herkes bebiş istiyo..:)
takımın adı hamılelıkte hep birlikte saglıklı beslenıp az kılo alalım:)
daha bana erken ama bende size hakemlık ederım ben bebiş istemıyom daha:)
alıntı yapmayı unuttum 2 ayda 110lardan 80lere inmek mucize gibi bişey ben en kısa zamanda 8leri sonrada 7leri görmek ıstıyorum nasipse..boyumuzda hemen hemen aynı senı hayal edebılıyorum,sporla desteklenınce ve vücut toparlanınca 80ler bile çok motıve edıcı oluyor.tebrıkler arkadaşım,izindeyim devam et:)
canim hosgeldin,kurallarimiz,hergün düzenli paylasim,cuma günü 12 ye kadar kilo bildirimi ve herkesin kilosunun hesabini yapip listeye koymasi..yeni oldugun icin 2 hafta deneme süren var ,paylasimin iyi olursa bayramdan sonraki hafta listeye girebilrisin,bayram haftasi bildirim olmuyor cünkü..
azmin daim olsun ins canim
kiz ne tostu,tostu gören kim,hamsi tavaaaaaaaabayilirim ya ama o merette ekmeksiz gitmiyor :)
anlaisldi bunlarin hepsi ayri bi gicik :)
oda iyiymis :)
hangi tür sporlari yapiyosun canim...
bende aynı şekilde neslihan mumu ve senin dışında kimseyi tanımıyorum . benim adım nazlı 31 yaşındayım istanbulda yaşıyorum 2,5 senelik evliyim bende . henüz çocuk yok şu aralar düşünüyoruz artık ALLAH hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
canım maşallah azmineinş.kalan kilocuklarıda burda birlikte vericez
vücut bazen direnebiliyo,zaman zaman bendede gram oynamadığı durumlar oluyo ama sen aynı şekilde devam et,nasıl olsa pes edicektir vücudun
günaydın canım
misafir için balık süper,yanında boll salata ohh missşimdiden afiyet olsun
topikte bebiş isteyenler gittikçe çoğalıyo,inş.önce kilolarımızdan kurtulup sonrada hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız
1.takım hamişleri grubu kurmamız yakındır kızlarrr
Memnun oldum Nazlı bende istiyorum bebis
Rabbim tum olmayanlara versin her gün dua ediyorum herkese
hepinize günaydin kizlar,
bende 27 yasindayim,almanyada yasiyorum 2 tane 6 ve 3.5 yaslarinda oglum var..ev hanimiyim..
kizlar saphiree bu hafta gelmedimi benmi göremedim???
yeni üyeler hakkinda ne düsünüyorsunuz,sizce paylasimlari bu hafta listeye girebilmeleri icin yeterlimi
hepinize günaydin kizlar,
bende 27 yasindayim,almanyada yasiyorum 2 tane 6 ve 3.5 yaslarinda oglum var..ev hanimiyim..
kizlar saphiree bu hafta gelmedimi benmi göremedim???
yeni üyeler hakkinda ne düsünüyorsunuz,sizce paylasimlari bu hafta listeye girebilmeleri icin yeterlimi
Merhaba Esra memnun oldum
Adim elif 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim
İstanbulda yasıyorum grafiklerim homeofis çalışıyorum
3 yıldır bebek istiyorum ama hangi doktora gittiysem kilo ver diyor
55 kilodan 84 kiloya çıkınca pko metabolik sendrom başladı
Şimdi azmettim bebek icin en önemlisi saglık icin eski kiloma dönmek istiyorum
Bu arada boyum kısa olduğu icin kilom batıyor bana lütfen daha fazla kilosu olan arkadaslar bana kızmasın 163-164 boyum
bende memnun oldum canım amin İNŞALLAH canım . ben 2 ay oluyor korunmayı bırakalı . doktorada gittim rahim ağzında yara var dedi donduralım dedi ben yine her ihtimale karşı başka bir doktora daha gösterdim . oda hemen gebelik düşünüyorsan yakmayalım yada dondurmayalım ben pek tavsiye etmiyorum hiç doğum yapmayanlara dedi doğumda kaybolabiliyor dedi yaralar bide miyom var dedi ama bunlar hamile kalmana engel değil dedi . ALLAH hepimiz için hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH
canım bence paylaşımları gayet güzel,bu haftadan bile girebilirler,baksana takıma can geldi
elifcim senin boy yine iyiymiş benim 1,58 ve en son 88 leri gördüm,şu anda 84 üm,bide beni düşün tam piknik tüp
en son geçen sene martta bende tüm kontrollerimi yaptırmıştım,herşeyim normal çıkmıştı,ama doktor banada kesinlikle kilo ver demişti,o zaman 76 falandım, ben kilo vermeyi bırak üstüne bide 12 kilo aldım...buna rağmen yinede denedik bebişi ama olmadı demekki hayırlısı olmamasıymış diyorum,bu kiloyla hamile kalsaydım 100 kiloyla falan doğuma giderdim herhalde
amin nazlıcımmcanım sendedemi miyom varmış,bendede var ama şu anda büyüme falan yok dedi doktor,hamileliğede engel değilmiş ahh canım yaa inş.çok bekletmez Rabbim
yani evet bana sorarsan iyi gözüküyorlar bu hafta bile alabiliriz takıma
Hele su fefilifa süper bişey hiç uyumuyor her saat burda
bu haftanin listesi bayagi bir kabarik olucak
canım bence paylaşımları gayet güzel,bu haftadan bile girebilirler,baksana takıma can geldi
elifcim senin boy yine iyiymiş benim 1,58 ve en son 88 leri gördüm,şu anda 84 üm,bide beni düşün tam piknik tüp
en son geçen sene martta bende tüm kontrollerimi yaptırmıştım,herşeyim normal çıkmıştı,ama doktor banada kesinlikle kilo ver demişti,o zaman 76 falandım, ben kilo vermeyi bırak üstüne bide 12 kilo aldım...buna rağmen yinede denedik bebişi ama olmadı demekki hayırlısı olmamasıymış diyorum,bu kiloyla hamile kalsaydım 100 kiloyla falan doğuma giderdim herhalde
amin nazlıcımmcanım sendedemi miyom varmış,bendede var ama şu anda büyüme falan yok dedi doktor,hamileliğede engel değilmiş ahh canım yaa inş.çok bekletmez Rabbim
kilo her alanda sorun 1-2 degilMerhaba Esra memnun oldum
Adim elif 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim
İstanbulda yasıyorum grafiklerim homeofis çalışıyorum
3 yıldır bebek istiyorum ama hangi doktora gittiysem kilo ver diyor
55 kilodan 84 kiloya çıkınca pko metabolik sendrom başladı
Şimdi azmettim bebek icin en önemlisi saglık icin eski kiloma dönmek istiyorum
Bu arada boyum kısa olduğu icin kilom batıyor bana lütfen daha fazla kilosu olan arkadaslar bana kızmasın 163-164 boyum
canım benim koşu bandım var evde her gün en az 1 saat tempolu yürüyorum genelde saatte 6-7 km arası hızla yürüyourm.
normal yürüyüşten farklı olarak koşu bandında belirli bi seviyede yürüyorsun açık havada böyle yürünmesi pek mümkün olmuyor
çünkü insan yorulunca mecburen yavaşlıyor ama makinede yavaşlama imkanın yok mecbur yürüyorsun :)
ayrıca esneme hareketleri ve plates yapıyorum haftanın 3 günü.
sürekli merdiven çıkıyorum asla yürüyen merdiven ve asansör kullanmıyourm.
canım teşekkür ederim. evet haklısın boylarımız hemen hemen aynı . 1cm fark var :)
bizim boyda biri için 89-90 bile kaldırıyor verdiğinde anlıyacaksın zaten.
asla 90 göstermediğini söyleyecekler sana.
bende memnun oldum canım amin İNŞALLAH canım . ben 2 ay oluyor korunmayı bırakalı . doktorada gittim rahim ağzında yara var dedi donduralım dedi ben yine her ihtimale karşı başka bir doktora daha gösterdim . oda hemen gebelik düşünüyorsan yakmayalım yada dondurmayalım ben pek tavsiye etmiyorum hiç doğum yapmayanlara dedi doğumda kaybolabiliyor dedi yaralar bide miyom var dedi ama bunlar hamile kalmana engel değil dedi . ALLAH hepimiz için hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH
kilo her alanda sorun 1-2 degil
ama sende çok almışın hakkaten eşin iyi bakmış:)
artık makarayı geri sarış zamanı sen yakın zamanda 60 olursun istikrarınla inşallah
evet kesınlıkle acık havada bu tempo yakalanamıyor,koşu bandı sıkıcı olsada ter atmak için çok çok iyi
ben minimum 30dk maksımum 90dk yapıyorum bi çıktıgımda
en kısa zamanda inşallah 85 altı olurum bende sonrada ver elını 70ler:)
senin hedef 75temı kalacak?
bence sen 75i görünce bi 5 kıloda kendın eklersın 70 olayım dıye
insan zayıflamaya başladımmı karşı koyamıyor devamına:)
valla canım bilmiyourm ki o kadar inebilir miyim
ben kemikli bi yapıya sahibim zaten 80 de olsam 65 falan göstercm
o zaman resimlerimi de eklemeyi düşünüyorum cnm
ben ara öğün yapmıyorum canana karatay hoca yapmayın diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?