Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hepinize günaydin kizlar,

bende 27 yasindayim,almanyada yasiyorum 2 tane 6 ve 3.5 yaslarinda oglum var..ev hanimiyim..

kizlar saphiree bu hafta gelmedimi benmi göremedim???

yeni üyeler hakkinda ne düsünüyorsunuz,sizce paylasimlari bu hafta listeye girebilmeleri icin yeterlimi

Merhaba Esra memnun oldum
Adim elif 27 yaşındayım 7 yıllık evliyim
İstanbulda yasıyorum grafiklerim homeofis çalışıyorum
3 yıldır bebek istiyorum ama hangi doktora gittiysem kilo ver diyor
55 kilodan 84 kiloya çıkınca pko metabolik sendrom başladı
Şimdi azmettim bebek icin en önemlisi saglık icin eski kiloma dönmek istiyorum
Bu arada boyum kısa olduğu icin kilom batıyor bana lütfen daha fazla kilosu olan arkadaslar bana kızmasın 163-164 boyum

Yaaalutfen yanlış anlamayın ama erkekler ne kadar bencil varlıklar yaaa
bı kac fındıktan bademden ne olacak
Yarım dilim baklavadan ne olacak mutsuz olacağına azıcık ucundan ye abartmamak kaydıyla

canım benim koşu bandım var evde her gün en az 1 saat tempolu yürüyorum genelde saatte 6-7 km arası hızla yürüyourm.
normal yürüyüşten farklı olarak koşu bandında belirli bi seviyede yürüyorsun açık havada böyle yürünmesi pek mümkün olmuyor
çünkü insan yorulunca mecburen yavaşlıyor ama makinede yavaşlama imkanın yok mecbur yürüyorsun :)
ayrıca esneme hareketleri ve plates yapıyorum haftanın 3 günü.
sürekli merdiven çıkıyorum asla yürüyen merdiven ve asansör kullanmıyourm.

canım teşekkür ederim. evet haklısın boylarımız hemen hemen aynı . 1cm fark var :)
bizim boyda biri için 89-90 bile kaldırıyor verdiğinde anlıyacaksın zaten.
asla 90 göstermediğini söyleyecekler sana.

Memnun oldum Nazlı bende istiyorum bebis
Rabbim tum olmayanlara versin her gün dua ediyorum herkese

Evet bence de
Teşekkür ederim cnm

İnsaallahhhh insaallahhhh

Memnun oldum Nazlı bende istiyorum bebis
Rabbim tum olmayanlara versin her gün dua ediyorum herkese

bende memnun oldum canım amin İNŞALLAH canım . ben 2 ay oluyor korunmayı bırakalı . doktorada gittim rahim ağzında yara var dedi donduralım dedi ben yine her ihtimale karşı başka bir doktora daha gösterdim . oda hemen gebelik düşünüyorsan yakmayalım yada dondurmayalım ben pek tavsiye etmiyorum hiç doğum yapmayanlara dedi doğumda kaybolabiliyor dedi yaralar bide miyom var dedi ama bunlar hamile kalmana engel değil dedi . ALLAH hepimiz için hayırlısını nasip etsin İNŞALLAH

yani evet bana sorarsan iyi gözüküyorlar bu hafta bile alabiliriz takıma
Hele su fefilifa süper bişey hiç uyumuyor her saat burda

canım bence paylaşımları gayet güzel,bu haftadan bile girebilirler,baksana takıma can geldi

elifcim senin boy yine iyiymiş benim 1,58 ve en son 88 leri gördüm,şu anda 84 üm,bide beni düşün tam piknik tüp

en son geçen sene martta bende tüm kontrollerimi yaptırmıştım,herşeyim normal çıkmıştı,ama doktor banada kesinlikle kilo ver demişti,o zaman 76 falandım, ben kilo vermeyi bırak üstüne bide 12 kilo aldım...buna rağmen yinede denedik bebişi ama olmadı demekki hayırlısı olmamasıymış diyorum,bu kiloyla hamile kalsaydım 100 kiloyla falan doğuma giderdim herhalde

amin nazlıcımm canım sendedemi miyom varmış,bendede var ama şu anda büyüme falan yok dedi doktor,hamileliğede engel değilmiş ahh canım yaa inş.çok bekletmez Rabbim

evet canım bende de miyom varmış . doktor hamilelkte biraz büyüyebilir dedi bana AMİN CANIM İNŞALLAH

yani evet bana sorarsan iyi gözüküyorlar bu hafta bile alabiliriz takıma
Hele su fefilifa süper bişey hiç uyumuyor her saat burda

bu haftanin listesi bayagi bir kabarik olucak

kilo her alanda sorun 1-2 degil
ama sende çok almışın hakkaten eşin iyi bakmış:)
artık makarayı geri sarış zamanı sen yakın zamanda 60 olursun istikrarınla inşallah

evet kesınlıkle acık havada bu tempo yakalanamıyor,koşu bandı sıkıcı olsada ter atmak için çok çok iyi
ben minimum 30dk maksımum 90dk yapıyorum bi çıktıgımda
en kısa zamanda inşallah 85 altı olurum bende sonrada ver elını 70ler:)
senin hedef 75temı kalacak?
bence sen 75i görünce bi 5 kıloda kendın eklersın 70 olayım dıye
insan zayıflamaya başladımmı karşı koyamıyor devamına:)

Senin 2 ay ben 4 yıldır korunmuyorum :) ne yara ne iltihap kistim bile yoktu bu yıla kadar Rabbim hayırlısını versin cümlemize en kısa zamanda

İnsaallah hayırlı zamanda en kısa zamanda alırız bebisleri kucağımıza
Önce su yağ tutumlarımızı atalım üstümüzden sağlıklı hamilelik sağlıklı doğumlar olsun hepimize

valla canım bilmiyourm ki o kadar inebilir miyim
ben kemikli bi yapıya sahibim zaten 80 de olsam 65 falan göstercm
o zaman resimlerimi de eklemeyi düşünüyorum cnm

eveeeeeeeeeetttt araöğün yapmayan arkadaşlar varsa,saat 11,30 buyrun yiyin atıştırmalıktan bozma araöğünlerinizi:)
ben elmaya bakıyorum elma bana,aramızda hiç çekim bağ kalmadı,ilişkimiz can çekişiyor:)

valla canım bilmiyourm ki o kadar inebilir miyim
ben kemikli bi yapıya sahibim zaten 80 de olsam 65 falan göstercm
o zaman resimlerimi de eklemeyi düşünüyorum cnm

inersin tabi canım zaten 80 olduktan sonra 7lere yavaş yavaş ineriz.
sen çizelgede 90 gözüküyosun,şuan kaç oldun son tartıldıgında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…