• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nazcım geçmiş olsun canım,allah acil şifalar versin
düğün kimin??

canım kalk kalk spor olur düzenle mutfagını:)
eşinin dogumgünü sanırım,sen o pastadan yemıycen demi:56:

sağol canım . sende hoşgeldin bu arada .düğün kızkardeşimin canım ALLAH kısmet ederse bu cumartesi :32:

sağol canım . sende hoşgeldin bu arada .düğün kızkardeşimin canım ALLAH kısmet ederse bu cumartesi :32:

allah mutlu etsin insallah,toparlanır umarım anneannenızde düğüne kadar:(
kadın ister torununun düğününde olmayı:(

oldukça iradeliyim bugün.
evde elmalı tart ve tahinli çörek olmasına rağmen ağzıma bile sürmedim.
öğle yemeğinden sonra ara öğün olarak bir tane ekşi elma yedim.
akşama da pilavsız sadece çorba, etli mantar sote ve bol salata yicem.

ama benim kahvaltı sorunum var.
öğretmenim ve sabah evden 06:30 da çıkmam gerekiyor.
o saatte de kahvaltı yapamıyorum.
okulda ne yiyebilirim acep, evden ne götürebilirim yanımda hem doyurucu, hem de kalorisi az olan???

okulda ne yiyebilirim acep, evden ne götürebilirim yanımda hem doyurucu, hem de kalorisi az olan???

merhaba,iraden daim olsun inşallah:)
sabah gerçekten çok erken kalkıyomuşsun,
uno denge lıght ekmek var arasına labne peynır sürüp okulda çayla yiyebılırsın belkı
evde hazırlamak zor olmazsa

15 EKİM MENÜ....
SABAH....yarım domates..bir kaç zeytin....yarım kk peynir....2 lokma ekmek...ve 1 yeşil elma...
ARA... Küçük kase fındık.4 kuru erik..
ÖĞLEYİN....1 porsiyon patlıcan yemeği ve yogurt..2 lokma ekmek..
ara..1 mandalina....1 kk tahin helvası:19:
akşam...küçük kase mercimek çorba ve soslu tavuk yiycem....
su 1 litre oldu..
yatana kadar 1 fincan yeşil çay..1 adet soda 1 fincan 5 i bir yerde ve 1 fincan elma sirkeli su içicem.

sonra da sabaha kadar wc den çıkamıcam muhtemelen:))))9

bende öğrenciyim iki dilim light ekmeğin arasına salça sürüyorum(bu salça anne salçası öyle hazır konserve salçası değil :)
arasınada beyaz peynir koyup streç filme sarıyorum bir dakikada hazır oluyo zaten. okulda arkadaşlarım poğaça yerken bende alıyorum çayımı çıkarıyorum sandviçimi :32:

2012-10-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] dost kakaolu süt 1 200 ml 133
[2] hoşbeş 1 adet 27.37
[3] Kombo 0.2 PAKET 72
[4] Beyaz Peynir 75 GRAM 187.5
[5] Ketçap 0.25 YEMEK KAŞIĞI 5.75
[6] Ekmekcik Light Ekmek 4 DİLİM 173.36
[7] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[8] Salam 2 DİLİM 58
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] kepekli ekmek ISS 1 50 gram 97.5
[11] Salça 0.25 YEMEK KAŞIĞI 7.35
[12] Beyaz Peynir 35 GRAM 87.5
[13] Ekmekcik Light Ekmek 2 DİLİM 86.68
Toplam : 1087.01 kal.

halim içler acısıı :(( resmen peynir ekmek modundayım yaa kısaca özet geçeyim bu listeyi:
sabah bi sandviç yaptım
öğlen ne güzel okulun yemekhanesinde yicektm aramız yarım saatti ve kuyruk almış başını gitmiş bende bakkaldan sandviç ayran aldım
akşam eve geldim 2 tane beyaz peynirli tost yaptım :5:
kalorimi geçmedm tamam ama sağlıksız oluyor böyledee:45:

İyi akşamlar kızlar esim sürpriz yaptı annemlere geldim çok mutluyum :21::21:
Hepiniz iyisinizdir umarım
Az sonra menümü paylaşacam kalorilerini hesapliyip

[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Ispanaklı Gül Böreği 1 ADET 270
[3] Yoğurt (tam yağlı) 250 GRAM 170
[4] Patlıcan Yemeği 0.5 PORSİYON 100
[5] Zeytinyağlı Lahana Dolma 5 ADET 312.5

[6] Maydanoz 10 gr 4
[7] siyah zeytin 3 adet (3gr) 24
[8] Tahin Helvası 5 GRAM 25.8
[9] Ekmek 2 DİLİM 130
[10] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[11] Sahanda Yumurta 1 PORSİYON 160
Toplam : 1296.3 kal.

Annem çok ısrar etti azıcık börek yedim :17:

günlük raporumdur :)

sabah : 2 haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir minik poğaça

öğlen ayran gevrek

akşam fırında pişmiş patatesli köfte , yoğurt ve salata. ( ayrıca kaçamak yaptım ve çikileta yedim :( ama adet oldum gözüm döndü normalde tutarım kendimi çikolataya karşı)

spor yapamadım bugun etlerim ağrıyor sanki bugunluk spor yok.

Sagol tatlım haklisin bundan sonra öyle dicem yeter ki duymayim kalp kırıcı sözlerini :26:
Gerçi ne kocalar var çok şükür benim esim hiç kilomu yüzüme vurmuyor sadece uğraşma diyor hep uğraştın olmadı bosuna uzuyorsun kendini yine olmazsa yine üzeceksiniz diyor off bilmiyom Rabbim bu sefer yüzüme gülsün gitsin su kilolar gelsin bebisim:14::14:

öncelikle hoşgeldin canım aramıza, inşalh verırsın kılonu alırsın hayırlısıyla bebeğini...:emir_bebek:

siz de bebiş stiyorsunuz sanırım. ben de inşallah adet olduktan sonra başlıycam çalışmalara. 5 ekimde bebeğimin kalp atışları durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Allah kimseye yaşatmasın...
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin anne olmayı inşallah...

hoşgeldın burcu azmin daim olsun, geçmiş olsun canım herşeyde bır hayır vardır,gönlune göre olsun herşey ....

kizlAR Oylama icin herkes adini yazip karsinia oyunu bildirsin lütfen

milhakem :evet
sprirochet:hayir
mumu:evet
naz : evet

iyi günler kızlar nasılsınız . yeni arkadaşlar gelimiş hoş gelmişler . azminiz daim olsun İNŞALLAH bende uğrayamadım kaç gündür . anneannem kalp krizi geçirdi perşembe günü ondan fazla uğrayamadım .[/QUOTE]

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum ...

bizde bir süre bıraktık ilaçları ama ben 5 ayda bir oldum. abimde doktor çok az dedi o 5 ayda da durmadan gittim doktora rahim kalınlaşıyor dedi yaklaşık 1,5 senede 3 kez oldum. geri ilaçlara döndük. ben psikiyatriye bile gönderildim.

insülin direnci var kilo veremiyorum kilo veremeyince adet olamıyorum hepsi kısır bir döngüde kilo var pkoluyum adet olamıyorum adet olamayınca kilo veremiyorum. ben hepsini kullandım en son belara kullandım iyi geldi ama bebiş istediğimizden (tek ben istiyorum :( ilacı şimdi bıraktım.

abimde bastırdı insülin direncini çözmen lazım boşa diyet yapıyorsun dedi. glifor beni resmen öldürüyor. mide bulantısı kusma baş ağrısı tarif edemeyeceğim kadar kötü bir durumda oluyordum. 850 mg lığı 2 ye bölüp sadece uyurken içtim 1 ay, sonra 3 gün sabah akşam yarım aldım. sonra akşam 1 aldım şimdi de 2 hafta oldu olmadı sabah akşam 1 alıyorum yine kötüyüm ama alışma evresi işe yaradı biraz dayanacağım sağolsun abim çok açık sözlüdür yaklaşık 3 senede normale döneceksin dedi... ehhh görüldüğü üzere kilo vermem, çocuk yapmam konusunda hiç aceleci değilim :)))

edacım dert veren RABBIM dermanını da verir , güzel düşün güzel olsun inşlh....

bizim topikte ne çok anne adayı var yaff buralar çocuktan geçilmicek yakında:))::49::49::49::49:::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
slm kızlar:3: bugun hıç gelemedım bu hafta çok yogun geçecek yarında yokum bu hafta evlilik yıldönumü eşim yarın gezelım dedı bakalım nereye goturecek benı :16::16:

bu hafta gerektıgı kadar sızlerle olamayabılırım affedın :34:söz bayram ertesı bıktırana kadar paylaşım yaparım:36::36::36::36: sevıyorum sızlerı gelecegın çıtırları ....

[1] Fırında Patates 0.50 PORSİYON 131.5
[2] Armut 0.50 ADET 35
[3] Milföy 1 ADET 190
[4] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[5] Domates 1 ADET 14
[6] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[7] Elma 1 ADET 60
[8] Kestane (kavurulmuş) 50 GRAM 122.5
[9] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[10] Balık Tava 0.50 PORSİYON 185
[11] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 PORSİYON 183

bol su .20 dak yürüyüş

Toplam : 1199 kal.

günaydınnn 1.takım çıtırcıklar...gününüz dünden daha güzel olsun inş.

hemen dünki menümü vereyim,buraya yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi

sabah
1 kase sepecial k
1/2 bardak süt

ara
1y.k kan üzümü

öğle
haşlanmış tavuk
bol salata
ayran,2 dilim ç.ekmeği

ara
yeşil çay
3 ad form çay

ara
1 elma

akşam
4-5 kaşık ıspanak yemeği
salata,yoğurt
2 dilim ç.ekmeği

ara
8-10 ad fındık

3,5 litre su,2 bardak yeşil çay

spor...30 dakika bisiklet,30 dakika yürüyüş,100 mekik:52::52:

günaydınnn 1.takım çıtırcıklar...gününüz dünden daha güzel olsun inş.

hemen dünki menümü vereyim,buraya yazmayınca suçlu hissediyorum kendimi

sabah
1 kase sepecial k
1/2 bardak süt

ara
1y.k kan üzümü

öğle
haşlanmış tavuk
bol salata
ayran,2 dilim ç.ekmeği

ara
yeşil çay
3 ad form çay

ara
1 elma

akşam
4-5 kaşık ıspanak yemeği
salata,yoğurt
2 dilim ç.ekmeği

ara
8-10 ad fındık

3,5 litre su,2 bardak yeşil çay

spor...30 dakika bisiklet,30 dakika yürüyüş,100 mekik:52::52:

harıkasın neslicim,bu hafta sonucun bence cok ıyı çıkacak sıfır kaçamak:)
ben sabah simit yemek zorunda kaldım yaaa,elma diyeti yapıyorum gerçi ama umarım çok etkılemez

oyy sagol güzelim :) ya ben bi türlü alistiramadim kendimi su mutfagi tpolu tutma konusunda zaten bide ne kadar toplasan topla hemen karisiyor yine yaw ,:1::1:

bizimki 2-3 bardağı tezgahta görünce mutfaktan söylenme sesleri geliyor... toplu bırakmak ne ki, 1 gün yemeği kendi hazırlıyor mesela fırının kirlendiğini farketmiyorum, yemeği o yapınca, fırını silmeden ortalığı toplayınca olay oluyor :( ben dağınık bırakmayı özledim yaaa :(

harıkasın neslicim,bu hafta sonucun bence cok ıyı çıkacak sıfır kaçamak:)
ben sabah simit yemek zorunda kaldım yaaa,elma diyeti yapıyorum gerçi ama umarım çok etkılemez

genelde menülerim hep böyle esracım ama bu hafta spora ağırlık vericem:32:simittende bişey olucanı sanmıyorum diyetisyenim bana hafta 1 gün simit hakkı verdi ama şu ince simitlerden,ben onu hep pazar günleri kullanıyorum:34::34:

sandviç yapabilirsin kepek ekmeği arasına peynir, domates, salatalık...

salatalık alırsın yanına, evden çıkarkende ılık süte bal karıştırıp gidersin acıkırsan 1 elma daha alırsın 10 gibi yersin...

üçgen krem peynir alabilirsin galeta yada form bisküviyle... tabi yine salatalıkla... ben iş yerine yeşil biber ve havuç götürüyorum belki sende ders aralarında yiyebilirsin...

genelde menülerim hep böyle esracım ama bu hafta spora ağırlık vericem:32:simittende bişey olucanı sanmıyorum diyetisyenim bana hafta 1 gün simit hakkı verdi ama şu ince simitlerden,ben onu hep pazar günleri kullanıyorum:34::34:

evet ya dogru söylüyosun genelde diyet listesinde 1 gün olur simit ama ne bilim elma diyeti yapıyorum diye iyice abarttım sanırım ödüm kopuyo artık yemeklerden..
ben senın diyet listenden acaip umutluyum gerçekten cok güzel vereceksın.vücudunun günde yaktıgı kalori kaçmış söyledimi diyetisyenın?
sandviç yapabilirsin kepek ekmeği arasına peynir, domates, salatalık...

salatalık alırsın yanına, evden çıkarkende ılık süte bal karıştırıp gidersin acıkırsan 1 elma daha alırsın 10 gibi yersin...

üçgen krem peynir alabilirsin galeta yada form bisküviyle... tabi yine salatalıkla... ben iş yerine yeşil biber ve havuç götürüyorum belki sende ders aralarında yiyebilirsin...

selam canım nasılsın nasıl gidiyo diyet:)

Back
X