• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla bende de umut yok canımm
en iyimiz sensin içimizde herhaldea.s.

Ne iyisi canım yaaaa.Sapıttım iyice bünyeyi.En son yaptığım lapa olayından sonra toparlıyamadım bi türlü.O gün çok aç kaldım ve ertesigün 1 kg gittiğini görünce saldırdım resmen yemeklere.Şimdide onun sıkıntısını çekiyorum.:oklava:

Ne iyisi canım yaaaa.Sapıttım iyice bünyeyi.En son yaptığım lapa olayından sonra toparlıyamadım bi türlü.O gün çok aç kaldım ve ertesigün 1 kg gittiğini görünce saldırdım resmen yemeklere.Şimdide onun sıkıntısını çekiyorum.:oklava:

sen bide benim bünyemi görsen kendini kaybetti olmuyo olmuyo yanii senağlama

doğru canım haklısın bende ole yapıyomm..

(turuncum çaktırma kaptan burda yağcılığa başlayalım yoksa bittik) kötükedihüso

Canım kaptanımmmm ben seni çok seviyorumm iyiki kaptansın iyiki varsınnn Şeniz

doğru canım haklısın bende ole yapıyomm..

(turuncum çaktırma kaptan burda yağcılığa başlayalım yoksa bittik) kötükedihüso

Canım kaptanımmmm ben seni çok seviyorumm iyiki kaptansın iyiki varsınnn Şeniz

bende seni çok seviyorumm kaptanımmm ..... en byük kaptan bizim kaptannn :içelim:

nrymncim simdi sen calismaya mi basladin? sen atamam oldu demistin, ama hemencik is basi mi yaptin yani? ben mesajlari kacirmis olabilirim. hayirli olsun..

peki simdi tez ne oldu tam olaraktan? kuruldan gecti ve sonuc mu bekliyon? yoksa tamamen konu kapandi, notunu felan aldin, yuksek tahsilli kizimiz mi oldun? hihoyyyt

......evet yaa kaptan aynı soruları ben de soruyorum. acaba kaçırdım mı okumadım mı deem değil. her sayfayı mutlaka okuyorum. :uhm:
evet canlaaarrr iş başı yaptım:)
tezin de artık baskı düznleme işlemleri var çok şükür

Günaydınlaaarrr

Bu sabah yine 1 saat yürüyüşümü yaptım,duşumu aldım,kahvaltımı yaptım ve işe geldim

Herkese hayırlı ve kaçamaksız bir gün diliyorum.:lepi:
kaydirigubbakcemile5 harikasın canımcımm
herşey düzelcek güzel kilo veriyorsun, özellikle dikkatle takip ediyorum senii :))

......
Not : Dün kolestrol ve trigliseridimi ölçtürdüm.2 ayda kolestrol 255den 207 ye,trigliserid ise 480den 220 ye düşmüş.Doktor değerlerimin artık normal olduğunu söyledi.Ama spora ve diyete devam yerimseniben
harikaaa
çok süperrrr
çok sevindim valla
öncelikli hedefimiz sağlık olduğu için böyle güzel haberler beni çok mutlu ediyora.s
sağlıkla kilo verelim hepimizzz
sağlık için kilo verelim hepimiiizzzz a.s

.....

.......
Kaptan nerdesinnnnnn -tatlicadiarzu-

Kaptancım böyle arada bir uğradığında kaçamak yapmıyorum ben.O yüzden heran gözetim altında olduğumuzu hissettir bize emi

cuma bildirimimi yapıp,
güzel bi başlangıç yapmak niyetindeyim.
[/QUOTE]
geldim geldimm burdayıımmmm:teytey:
öyle motivasyon düştü demek yookkkkkkaydirigubbakcemile
herkes akılllı akıllı gelip paylaşımda bulunacaaaakkdelikafadulden
ama bu paylaşımlar mümkünse, " aa kimse yook, motivasyonum düştü, ama nie kimse girmiyo" şeklinde olmayacaka.s
Sorma ya,ben de son iki gündür düzenli spor yapıyorum,üstelik kaptanın koyduğu hedefimin günü pazartesi.O güne kadar 57 kg olmam lazım.Nasıl olacaksam artık kafamçokkarıştı
şikayet etmek yokkk:dilcikar:
bi şekilde olacak işte
sadece inan düşün :teytey:

Kaptancım az önce analiz topicine baktım.Sanırım takım kaptanları analiz raporu değerlendirmesi yapması gerekiyor.Eğer 1 ay içerisinde bu rapor değerlendirmesi yapılmadığında bidaha takımın analizi yapılmıyormuş.Konudan haberin vardır belki ama ben yinede hatırlatmak istedim yerimseniben
tamam canım aklımdayerimseniben

iyi işte bi hastamız vardı. Rahmetli oldu. kaç gündür çok yoruldum uykusuz ve yorgunum ve işteyim mirmirmirmir....
Allah rahmet eyleisn canımcım

nerdeyiz kuğularrr son durum ne ayın 26 sına az kaldı kaptan bizi uçurcak heee:oklava:
kesinlikle haklısınnn:1ninca:

....

kizlar, simdi nrymn in adaptasyon donemi ve gunduz de net'e baglanamadigina gore, napcaz?? kendimizi salicaz, yasasin ozgurluk.. lülülülülülü :roflol: ya kaptan yoksa, yardimcisi vardi o da kayboldu.. hu hu yulaf kardis, nerdesin yaw?? yoksa donduymalar mideni mi bozdu seker? hmm.. naniknanik

neyse, saka bi yana, kizlar.. hadi su iki gun disimizi sIkalim. bu hafta birincilige oynayalim.

ne dersiniz? herkes bir kac yuz gram verse, yapamaz miyiz?? hadi ya, hadi hadi. uyusukluk mayisiklik yok.. tamam ben de yuruycem bugun... .....
çok iyi fikir herbalim
herkes bir kaç yüz gr verse bu iş tamamdır
kendimiz için bir kaç yüz grama.s
geldim kizlar.

is gorusmesine gitmistim de anca girebildim.

hava inanilmaz kotu. semsiyem kirildi cok moralim bozuldu o yuzden. uyduruk birsey olsa hic uzulmem ama semsiyem kirildi ya uhuhuhu dusunun artik firtinayi.
inşaallah hayırlıs olur canımcım,
dualrımız seninlea.s

günaydın kızlar...
bugün şaşkınım,kızgınım,üzgünüm....:kızgın:
Sabah tartıldım ve 59kg çıktım-tatlicadiarzu-.
Nasıl başardım bunu bilmiyorum fisfisfis.Tamam kaçamaklarımı inkar etmiyorum ama son 3 gündür sabah akşam günde 120dk olmak üzere hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum.Yani en azından dengelemiş olmam gerekirdi Çok üzgünüm çoook

Oooooff ooffffffffffffffffff ,hak ettim galiba bunu :çok üzgünüm:
yerim snii
hakettim demek yok
sinirlenmek yok
kendine kızmak yok
hergün tartılmak hiç yok
yarın tartılacaktık niye bugün tatrtıldın ki seennn:smiley-cool:

günaydın kızlar... bugü tatil ne güzel di mi :)
yarın da izinliyim gerçi:) ama yarın size yazamam akşama kadar. kilo bildirimimi belki kardeşim haber verir size. veya bu akşamdan da tartılabilirim.
tamam canım
istersen özleden telefonumu vereyim, bir şekilde iritibata geeriz takımlayerimseniben
selam kızlar.. yoğunluktan dolayı çok giremiyorum kusura bakmayın lütfen ama bundan sonra daha sık gircem..yaptıklarımdan bahsedeyim biraz evde ne pişiyorsa dengeleyerek azar azar yiyorum .. hergün 60 dk yürüyüş yapıyorum ve hergün 200 mekik çekiyorum ...ama kilo kaybedemiyorum bu kadar uğraşmama rağmen ....yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum bunun bir etkisi olabilirmi acaba diye düşünüyorum .....şimdilik bukadar yağmur dinsin yürüyüşe çıkacam ..hoşçakalın
fılawlıscıım
evet geçerketen mersk etmekteyim seni
hem lahana yağı sonucunu sölicektin:uhm:
şu regl olayı içinde uzman destek al lütfen, streslimisin bu aralar, öyle şeyler de çok etkiler bünyeyi maalesef
gherşeyin başı sağlık güzellerr

neşemeşem naptı acaba???
gunaydin kizlar,

brn oglen yine yokum. aradilar dun eve geldikten 1 saat sonra, tekrar gorusmeye gidecegim.

haydi hayirlisi olsun. dualarinizi eksik etmeyin benim icin.
ayy çok sevindim haydi hayırlısı olur inşaallahhh
nsian ayı bize çok iyi geldi takımcımmmkaydirigubbakcemile5

Ooooff yaaa canım hiç bişi yapmak istemiyor.
Motivasyon yerlerde zaten.:çok üzgünüm:
Öğlen yemeğinde 3 kaşık susuz nohut yemeği ile 2 kaşık pilav yedim.Yarın için bu yediğim kesin su,yağ ve kilo olarak geri dönecek.Sıkıldım artık :delphin:
öyle demek yok yaa
sen nerden biliyorsun ki hemenmiş kilo olacakmışş
öyle dersen olur tabi hıhh
bu yedikelrim bana kilo yapmıcak diceksinnnnnnnnnyasakkelime
]

bugün yediklerim:

kahvaltı:
ekmek arası maydonoz peynir
öğlene kadar vişne suyu - sütlü yulaf - milupa still tea

öğlen:
mercimek çorbası
börek
hoşaf

arada 1 br süt

akşam:
salata - makarna mantısı ( çook az yedim )

milupa still tea

meyve

ayrıca 40 dk eliptik bisikletime bindim...

canımcım, bu menünü beğendim
ayrıca 40 dakka hareket de süperkaydirigubbakcemile5

Back