• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

şimdi
1- hergün 1 fincan yeşil çay içilecek
2- 2lt su içilecek
3-3 kaşık yoğurt yenilecek
4-40 kere mekik çekilecek
5- 5 defa sağlıklı olduğumuz için şükredilecek
6-60 defa midemizi küültmek üzere karnızmı hızlı hızlı içimize çekip bırkacağız, bunun için burnumuzdan nefges alıp, ağzımızdan vereceğiz, 60 dayanabilen kaç kişi, gelsin yazsın buraya :)

kuğu gelinlere not: daha bunlar ceza değil

Baş sağlığı dileklerin için sağol kaptancımmm

vay vayyyyy
neler olmuşş burdaaaa
cezalar cealar cezalarrr
ama şöyle bi uygulama yapacam çoktan seçmeli
ondan 1 sini seçecksiniz:jeyyar:
ahh kuğu gelinlerrrr
napacağım ben sizlerleeee

Kaptan sen vur bizi biz kurtulalım sende kurtul delikafadulden

şimdi
2- 2lt su içilecek
6-60 defa midemizi küültmek üzere karnızmı hızlı hızlı içimize çekip bırkacağız, bunun için burnumuzdan nefges alıp, ağzımızdan vereceğiz, 60 dayanabilen kaç kişi, gelsin yazsın buraya :)

bunlar daha ceza değil derkennnn :1shok:
daha napıcaz kaptan acı bizeee
bak bu 6 maddeyi yapıcam tamam :jeyyar: tamam dimi kaptan tamam fisfisfis

şimdi
2- 2lt su içilecek

Kaptancım söylediklerini dikkate alacağım a.s.

1- hergün mutlaka en az 1 fincan yeşil çay tüketmeye çalışıyorum

2- önceleri suyu 1,5lt anca içebiliyordum ama son günlerde 2,5lt rahat içiyorum :içelim:

3- 3 kaşık yoğurt yiyelim ama normal yoğurt mu yoksa yağsız yoğurt mu olacak CADIARZU

4- Bu hafta hiç mekik çekmedim,bugünden itibaren tekrar başlıyorum

5- Sağlığım için şükretmeyi unutmayacağım :Saruboceq:

6- Bu mide küçültme işini ben aklıma geldikce yapıyorum ama nefes alışverişime hiç dikkat etmemiştim.benneyaptımki

Not : Bunlar ceza değilse cezanın ne olacağını merak etmeye başladım doğrusu -tatlicadiarzu-

süpeerr..
kaptan gelmi..
kuğular da dçktürmüş biz yokken..
ayy pek beğendim ben bu cezaları kaptan..
yanlız hergün içn mi?
her ssat için mi nedir -tatlicadiarzu-

şaka şaka..

bana daha cok ceza ver kaptan,
bu hafta bomba gibi olmak istiyorum ben..

kaptanım uzman yardım alıyordum ama sinirlerimi iyice bozduğu için ilaçlar artık kullanmıyorum doğal yöntemler bulmaya çalışıyorum ibrahim saraçoğlunun kitabını aldım soğan kürü var bununla ilgili onu uyguluyorum umarım sonuç verir..lahana yağına gelince gerçekten oldukça incelme söz konusuydu amaaaa şu sıralar biraz şişliklerim var onun için regl olup sonrasında size sonuçları söylicem şunu söyliyebilirim gerçkten işe yarıyor

aa anladim, saol canim. sen kaynatip iciyosun. hii. ben de cekirdeklerini cikarip suyunu sIkip nasil olacak diye dusunuyordum. kaydirigubbakcemile3

selamlar kızlar...

herbalin sorusuyla başlayım...

eder saraçın programında öğrendim bunu. spordan sonra mutlaka soda ile vişne suyunu karıştırın için dedi. ben dün soda olmadığı için - aslında sürekli olurdu ama bitmiş işte :) - içine limon sıktığım vişne suyumu içtim. canım benim buzluğumda her daim meyve bulunur. vişne dolu dondurucum. ve aklına glen diğer meyveler... üzüm bile var :) canım istedikçe onları çıkarıp kaynatıyorum hoşaf yapar gibi. öyle içiyorum...

su da içmek önemliymiş zaten susuyor insan.

lahana yağı?

hmm

nasıl uygulanıyor ki acep:uhm:

bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfennnyerimseniben

kaptan gelmiş ne güzel... ayrıca bugün 3 sayfa birden atlamış o da muhteşemmm... ne kadar paylaşım o kadar güzellik:lepi:

sabah kahvaltıyı bir simit evinde yaptık :1ninca:

1 börek ve bir karışık simit yedim-tatlicadiarzu-

ardından da koca bir dilim tiramisukafamçokkarıştı
miniğim dursa birşeyler daha yermiydim:uhm:orası muallakfisfisfis

neyse sonrasında baya yürüdük hiçdeğilse.. sevindiğim en iyi tarafı busırnaşık şey

bu sene 23 nisana da gidemedik... minikim uyuyunca vaktinde çıkamadık evdenşakkıdı

ikindin sütlü pekmezli yulaf
akşam yemekte:
fırında patates köfte ve mercimek çorbası
birkaç kaşık yoğurt

lm kızlar yarın büyük gün hadi bakalım

kaptancım tezinde işinde hayırlı olsun maşallah sana zaten bu işler çorap söküğü gibi üst üste gelir en azından bende öyle olmuştu yakında evleniyorum diye gelirsen şaşımam

yulafcım inş sende iyi bir iş bulursun hem daha çok hareket etmiş olursun bizim takım 1 . olur he he he

neşemeşe Allah ım hayırlısıyla nasip etsin inş hadi bebişim güçlü ellerinle tutun annene

sizi gidi gelinler sizi annişlerden örnek alın bakalım daha evleneceksiniz kilo alacaksınız (ilk aylar insan çok yiyıo) hamiş olacaksınız yine kilo alacaksınız şimdiden işi sağlama bağlayında sizi bi daha burda görmeyelimn

beni özlediniz biliyorum bende sizi özledim ama malum eşim pc yi götürüyo bide efe çok edepsiz oldu sıpam hep kucak istiyo konuşmak istiyo baş edemiyorum

kaptancım cnm benim biliyosun bugün hedef günümdü ben en son 70.00 dım ve inan dikkat ettim ama regl olunca sabah 70.600 düm üzüldüm ama ben bişey yapmadım yarın biraz daha iyi olur inş ama regl olmama rağmen kilo verdim lütfen yarın 69.9 olayım artık 60 lara kapak atmak istiyorum ve bu hafta daha iyi olacak

1. TAKIM ** 101. ETAP **
nrymn ( 58.5 /% )
neşemeşe (75,0 / 75,0 /0 / 0% )
hayat70 (58,7/ %)
KHENA (64,4 / %)
yasmine8383 (58,0 / %)
herbal ( 88,1 /%)
bhk (69.0 / % )
çelik198408 ( 70,7 %)
yulaf ( 68,9 / % )
TuRuNCu ( 58 / %)
flawless ( 64,0 / %)