Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nasil ter atiyorsun peki?
ben yuruyuse ciktigimda 90 dk suruyor evden cikip eve geri donmem.
uzerimden cikardiklarim bildigin camasir makinesinden yeni yikanmis cikmis camasirlar gibi oluyor.

canım bende terden sırılsıklam oluyorum.Hergün yürüyüş sonrası mutlaka duş alıp kuru çamaşır giymem gerekiyor.Hele sera streç sardığımda ter resmen bacaklarımdan aşağıya damlıyor.Ama neden gram gram gidiyor kilolar onu anlamıyorum :uhm:

Haklısın valla bak nerdeyse 2 aydır doğru dürüst kilo vermedim. ( ama sonuçta 5 kilo verende bendim demekki uğraşınca başarıyorum. o zaman ne yapıyoruz bu akşam yediklerime dikkat ediyorummm hihoyyyt

ben de oyleyim her gun. sirilsiklam donuyorum eve.

soyle de dusun ama gram gram da olsa veriyorsun. sabit kalmaktan ya da kilo almaktan daha moral verici birsey. gec olsun guc olmasin canimcim.

Haklısın valla bak nerdeyse 2 aydır doğru dürüst kilo vermedim. ( ama sonuçta 5 kilo verende bendim demekki uğraşınca başarıyorum. o zaman ne yapıyoruz bu akşam yediklerime dikkat ediyorummm hihoyyyt

strese sokma canim kendini. bak kilo veremiyorum diye, evleniyorum diye kendini strese sokuyorsun ister istemez. o da hormonlarini ister istemez etkiliyor, calisma prensibini degistiriyor.

nikah tarihiniz belli, 2.5 ayimiz var. bu sureyi verimli kullanirsak en azindan 5 kilo daha verebilirsin. kugularin kugusu olursun.

ben de oyleyim her gun. sirilsiklam donuyorum eve.

soyle de dusun ama gram gram da olsa veriyorsun. sabit kalmaktan ya da kilo almaktan daha moral verici birsey. gec olsun guc olmasin canimcim.

Haklısın yulafcım...
Sadece haftada 1 kilodan fazla verenlere o kadar özeniyorum ki...
Bu hafta kaçamaksız bir diyet ve hergün yürüyüş yapıyorum.
Bugün tartıldığımda gördüğüm kilo sinir etti beni.
Resmen gece yattığımda açlıktan midem gurulduyor.Spordan sırılsıklam oluyorum ama sadece gram gidiyoor.

Neyse bunada şükür :Saruboceq:

benim de bazen 1 kilo verdigim donemler oluyor. ama benim kilom kac senin kilon kac. aramizda 10 kg fark var canim. benim gordugum kilolu insanlar daha fazla kilo verebiliyor.

bu benim kilo degisimim kizlar

19.Oca 83
31.Oca 77,6
05.Şub 77,5
12.Şub 74,6
19.Şub 74,1
26.Şub 73,9
05.Mar 73,8
13.Mar 72,9
19.Mar 72,3
20.Mar 71,5
27.Mar 70,9
03.Nis 69,8

100 gram bile olsa her haftayi vererek geciriyorum. kilo vermek zahmetli bir surec.
turuncucum demissin aksamlari ac yatiyorum diye. simdi gunler uzadi diye aksam yemeklerim 19.30a kaydi. aksam yemeginden sonra birsey yememeye calisiyorum. ondan once 17.30-18.00 arasi yiyordum hep ve benim uyuma saatim gece 2-3 arasi. emin ol ben de hep ac uyuyorum. aciktigimi hissettigimde hemen gidiyorum 2-3 bardak su iciyorum. az da olsa bastiriyor acligimi.

kızlar merhaba..
hiç gelemiyorum,
daha doğrusu okuyorum emziriken falan ama yazamıyorum hiç.
kusura bakmayın..

iyice gündüz uykusunu bıraktı benim cimcime.
illa kucak diyince de inanın akşam yemeğini bile zor yapıyorum.
neyse..

2 gündür hava yağmurlu.
malesef yürüyüşe cıkamıyoruz.
cok cok istememe rağmen uyumayınca evde de spor yapamıyorum.

bakalım şimdi uyudu.
hemen yemeği halledip,spor yapıcam.
inş uyanmaz yaa inş ...

bu hafta cok ümitli değilim.
zaten regl şişliği de var.
yine menüm aynen devam.
azı var fazlası yok.
sadece dün 3 tane bisküvi yedim.
daha da yemem heralde..

bu hafta da böyle geçicek benim heralde..

hadi öptüm sizi..
ayh cok uzattım..

aa süper yulafcım arada bu listeni ben yine görmek isterim..
bende de var bi liste ben de onu göstereyim bi ara..
ama daha 3 hafta anca oldu benim.
elektronik tartıdan sonra başlamıştım çünkü..
görmek cidden cok iyi oluyor...

canimcim bir problem olmamasi cok sevindirdi beni.
bu yontemler ile ilgili herhangi bir bilgim olmadigi icin hicbir yorum yapamayacagim.
hayirlisi ne ise o olsun. guzel, saglikli bebeklerinizi kucaginiza alin da yontem hangisi olursa olsun.

Aminnnnnnnnn canım...

Allah razı olsun hepinizden canım...

Yok bu ay için umudum bitti demek istedim ben...

Canım bu tüp bebek,aşılama konularında pek fazla bir bilgim yok ama bence bide başka bi doktora danış.O doktorun önerilerine bak bide.Ona göre eşinle kararı verirsin a.s.

3. doktor hiç düşünmemiştim:))

4. öneri, herşeyi def edip çekip gideyim uzaklara......

Teşekkür ediyorum canım...

tabi ki canim yapin liste.
masaustumde bir excel dosyam var. sol tarafini ay ay degistiriyorum. mesela nisan ayindayiz, 1 nisandan 30 nisana kadar gunler altalta sirali. hangi gun kac dakika yurumussem onu yaziyorum, yurumediklerime 0 yaziyorum tabi ki. toplamda 1 ayda kac dk yurudugumu goruyorum.

ortasinda yine tarihler var fakat onlar 2-3 haftada bir degisiyor, gogus-bel-basen olcup yaziyorum.

en sagda da haftalik kilo degisimim yer aliyor.

boyle toplu olunca hem daha duzenli, daha akilda kalici, daha moral verici oluyor.

Çok güzel olmuş bu liste canım.Yeniden umutlandım hihoyyyt
Az da olsa kilo verebiliyorum ya,bunada şükür a.s

canım umarım bir an önce uykusu düzene girer kuzunun:Saruboceq:

yoksa zor oluyor bilirim bizim de şimdi gece uykularımız bir garip...

beni özlyormuş arkadaşların dediğine göre ondan saat başı uyanıyormuş bizim paşa:1shok:

bu arada bugün yediklerim:

sabah ekmek arası peynir maydonoz salatalık

sütlü nescafe

öğlen:
peynirli börekkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hoşaf
mercimek çorbası

humana çay

evet yaptığım sporu ben de günlük olarak yazayım bari.
iyi fikir cidden.
saol yulafcım..

az az güneş cıkmaya başladı.
biraz iyi olsa da cıksak ya..
cidden moralim dezelecek...

liste tuttugun icin bir sonraki gun orada 0 dk rakamini gormemek icin ister istemez hareket yapmak zorunda hissediyorsun kendini. 10 dakika bile olsa bizim icin kardir. 10 > 0 degil mi kizlar hihoyyyt

Bende liste yaptım yulaffff sayendeee :jeyyar:hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…