nasil ter atiyorsun peki?
ben yuruyuse ciktigimda 90 dk suruyor evden cikip eve geri donmem.
uzerimden cikardiklarim bildigin camasir makinesinden yeni yikanmis cikmis camasirlar gibi oluyor.
40 dakika gidis 40 dakika donus desek gunde 80 dakika yuruyus, yediklerine de dikkat edersen super canim.
ben de yururken korse giyiyorum altima. baya terletiyor o da.
benim ustume giydigim mont kaz tuyunden yani sicak tuttugu icin yururken de vucut isindigindan montumun disina kadar terliyorum.
yuruyus arkadasi da bulmussun ne guzel. gunler de uzadi. en azindan sabah olmasa bile aksamlari is cikisi mutlaka yuruyun.
amacimiza ulasmak icin birseyler yapacak olan biziz. baska kimse degil.
canım bende terden sırılsıklam oluyorum.Hergün yürüyüş sonrası mutlaka duş alıp kuru çamaşır giymem gerekiyor.Hele sera streç sardığımda ter resmen bacaklarımdan aşağıya damlıyor.Ama neden gram gram gidiyor kilolar onu anlamıyorum :uhm:
Haklısın valla bak nerdeyse 2 aydır doğru dürüst kilo vermedim.( ama sonuçta 5 kilo verende bendim demekki uğraşınca başarıyorum. o zaman ne yapıyoruz bu akşam yediklerime dikkat ediyorummm hihoyyyt
ben de oyleyim her gun. sirilsiklam donuyorum eve.
soyle de dusun ama gram gram da olsa veriyorsun. sabit kalmaktan ya da kilo almaktan daha moral verici birsey. gec olsun guc olmasin canimcim.
Haklısın yulafcım...
Sadece haftada 1 kilodan fazla verenlere o kadar özeniyorum ki...
Bu hafta kaçamaksız bir diyet ve hergün yürüyüş yapıyorum.
Bugün tartıldığımda gördüğüm kilo sinir etti beni.
Resmen gece yattığımda açlıktan midem gurulduyor.Spordan sırılsıklam oluyorum ama sadece gram gidiyoor.
Neyse bunada şükür :Saruboceq:
canimcim bir problem olmamasi cok sevindirdi beni.
bu yontemler ile ilgili herhangi bir bilgim olmadigi icin hicbir yorum yapamayacagim.
hayirlisi ne ise o olsun. guzel, saglikli bebeklerinizi kucaginiza alin da yontem hangisi olursa olsun.
canım benim umutum bitti demek yok
umut hiç bitmezz
Yüce Rabbim takdir eder, ve bizler yaşarız
Takdir ondan,
ne mutlu sana ki yeni bir kapı göstermiş işte,
gir işte bence o kapıdan,
neye karar verirsen ver, hakkında hayırlı olanı seçeceksin unutmaa.s
Allah yardımcın olsun canım benim,
sevgiler:1hug:
seni çok seviyorum ben, hep dualarımdasın Allah'ın izni ilea.s.
merhaba canim.. insallah hakkinda hayirlisi olsun. Hakkinizda hayirli olan gonlunuze dogsun diyelim..
ben olsam doktor degistirirdim. ama tup bebek sansi her zaman varsa, diger yontem oncelikli tercih edilen bir yontem ise, onu bir kez daha denemek isterdim.
ama tabiki su an vardigin noktayi en iyi bilen sensin. umudum kalmadi gibi laflari yurekten gelerek soyluyorsan, bir anlik duygu birikimi degilse, belki tup bebek yontemine gecme zamani gelmistir nesemesecim..
guzel haberlerini bekliyoruz.. a.s. :1hug:
Canım bu tüp bebek,aşılama konularında pek fazla bir bilgim yok ama bence bide başka bi doktora danış.O doktorun önerilerine bak bide.Ona göre eşinle kararı verirsin a.s.
günaydın şekerler
kaptan menün çok güzel hemde adet olmuşsun ben çoktan çozutmuştum teze odaklanamıyorum deyip cokacimcoook maşallah buhafta ümitliyim senden
herbal sanada maşallah iftar süper Allah kabul etsin
bhk kolay gelsin cnm zor valla oğluş gece uyumuyo gündüz uyuyo gündüzde iş güç derken uykuya hasret kaldım
ben yediklerime dikkat ediyorum ama spor yok kociş git efe ye bakarım diyo ama kıyıp bırakamıyorum havalar biraz düzelsinde oğluşumla gezerim artık
khena tarihiniz hayırlı olsun evlenmek gerçekten çok zor bi karar ama doğru insanı bulunca dünya nın en güzel şeyi mutluluklar
yulaf ım süpersin iyki kaptan yard sen olmuşsun yorumların çok güzel
coco ve bhk benim sütümü koruk( yada ekşi derler burda kızılcık marmelatı gibi bişey su ve şeker katıp meyve suyu gibi içersin )çok arttırdı varsa tavsiye ederim
efe kalktı by
neşecim moral çok önemli yeni dr pozitif bi dene derim ama turuncu da doğru söylemiş 3. bi dr sor derim naçizane
sen tezi ver de kaptanım gerisi sıkıntı değil. gönlün bizimle biz biliyoruz bunu. Rabb'im yardımcın olsun... bu arada yediklerin için seni kocamaaann tebrik ediyoruma.s.
canım bu durumlarla ilgili bilgim yok ama umarım hakkında hayırlısı olur. en kısa sürede kucağına bir melek almanı diliyorum.
canım benim güzel önerin için teşekkürler. Rabb'ime binlerce şükür sütüm eskisi gibi artık. öneride bulunan tüm arkadaşlarıma ve kaptanıma teşekkürler.
KHENA canım hayırlı olsun nikah gününü almışsıız. heyecan basmıştır şimdi seni...yerimseniben
aa süper yulafcım arada bu listeni ben yine görmek isterim..
bende de var bi liste ben de onu göstereyim bi ara..
ama daha 3 hafta anca oldu benim.
elektronik tartıdan sonra başlamıştım çünkü..
görmek cidden cok iyi oluyor...
bu benim kilo degisimim kizlar
19.Oca 83
31.Oca 77,6
05.Şub 77,5
12.Şub 74,6
19.Şub 74,1
26.Şub 73,9
05.Mar 73,8
13.Mar 72,9
19.Mar 72,3
20.Mar 71,5
27.Mar 70,9
03.Nis 69,8
100 gram bile olsa her haftayi vererek geciriyorum. kilo vermek zahmetli bir surec.
turuncucum demissin aksamlari ac yatiyorum diye. simdi gunler uzadi diye aksam yemeklerim 19.30a kaydi. aksam yemeginden sonra birsey yememeye calisiyorum. ondan once 17.30-18.00 arasi yiyordum hep ve benim uyuma saatim gece 2-3 arasi. emin ol ben de hep ac uyuyorum. aciktigimi hissettigimde hemen gidiyorum 2-3 bardak su iciyorum. az da olsa bastiriyor acligimi.
kızlar merhaba..
hiç gelemiyorum,
daha doğrusu okuyorum emziriken falan ama yazamıyorum hiç.
kusura bakmayın..
iyice gündüz uykusunu bıraktı benim cimcime.
illa kucak diyince de inanın akşam yemeğini bile zor yapıyorum.
neyse..
2 gündür hava yağmurlu.
malesef yürüyüşe cıkamıyoruz.
cok cok istememe rağmen uyumayınca evde de spor yapamıyorum.
bakalım şimdi uyudu.
hemen yemeği halledip,spor yapıcam.
inş uyanmaz yaa inş ...
bu hafta cok ümitli değilim.
zaten regl şişliği de var.
yine menüm aynen devam.
azı var fazlası yok.
sadece dün 3 tane bisküvi yedim.
daha da yemem heralde..
bu hafta da böyle geçicek benim heralde..
hadi öptüm sizi..
ayh cok uzattım..
evet yaptığım sporu ben de günlük olarak yazayım bari.
iyi fikir cidden.
saol yulafcım..
az az güneş cıkmaya başladı.
biraz iyi olsa da cıksak ya..
cidden moralim dezelecek...
strese sokma canim kendini. bak kilo veremiyorum diye, evleniyorum diye kendini strese sokuyorsun ister istemez. o da hormonlarini ister istemez etkiliyor, calisma prensibini degistiriyor.
nikah tarihiniz belli, 2.5 ayimiz var. bu sureyi verimli kullanirsak en azindan 5 kilo daha verebilirsin. kugularin kugusu olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?