Günaydın kızlaarrr..
Dün yediklerim :
aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 bardak yağsız süte 3 kaşık müsli
10,30 : 5 adet kepekli bisküvi
12,00 : 1 tas çorba,1 ince dilim ekmek
15,00 : 1 elma
18,00 : yarım lahmacun,yağsız salata
spor : 60 dakika yürüyüş
su : 2 lt
Sağol canımmm yaa bazen ole güzel moral oluyoki söyledikleriniz.40 dk sporumu yaptım geldim kızlar..
ohh walla moralim düzeldi..
annesine izin verdi kuzum :asigim:
bu arada KHENAcım,
seni tebrik etmedim ben galiba.
hayırlı olsun tarihiniz..
tekrar söylüyorum cok şanslısın.
benim gibi paldır küldür 1.5 ay içinde evlenmiyorsun.
bol bol vaktin var inan bana.
istediklerini yapmak için,
istediğin hale gelmek için..
inan herşeye yeter bu vakit..
ne olur kıymetini bil..
Sağol canımmm yaa bazen ole güzel moral oluyoki söyledikleriniz.
istediklerimi yapmaya yeterde istediklerimi yapmaya maddiyat izin vermiyor artık zorluyor yani. krizden dolayı maaşlar falan düştü o beni baya engelledi. bir dürü eksikle evlenicem ama olsun napım. kısmet böyleymiş. geçen biriyle konuştum dedi ben 35 yıllık evliyim hala evde bir sürü eksik var eksikler hiç bitmez canını sıkma dedi. gerçektende ole hiç bitmiyokii kafamçokkarıştı onun için artık çokta takmıyorum kafamaa:lepi: tek taktığım kilocuklarımmmm onlarda gidecekkk hihoyyyt
harikasin bhk. :lepi: ben de spor yapmak istiyorum ama uyku duzenimi bi turlu ayarlayamadim son gunlerde, bir de tabii kar baslayinca planlar suya dustu..(
Sağol canımmm yaa bazen ole güzel moral oluyoki söyledikleriniz.
istediklerimi yapmaya yeterde istediklerimi yapmaya maddiyat izin vermiyor artık zorluyor yani. krizden dolayı maaşlar falan düştü o beni baya engelledi. bir dürü eksikle evlenicem ama olsun napım. kısmet böyleymiş. geçen biriyle konuştum dedi ben 35 yıllık evliyim hala evde bir sürü eksik var eksikler hiç bitmez canını sıkma dedi. gerçektende ole hiç bitmiyokii kafamçokkarıştı onun için artık çokta takmıyorum kafamaa:lepi: tek taktığım kilocuklarımmmm onlarda gidecekkk hihoyyyt
walla inanır mısın bunları söylerken maddi şeyler hiç gelmemişti aklıma..
ben hiçönemsemem.
eşyalar alınırken bile bunu bunu alın demedim.
aldılar saolun dedim.
hatta bunlara bunlra gerek yok bile dedim, o kadar yani.
Allahım huzur versin,geçim versin en önemlisi o ..
sen moralini yüksek tut ve çevrenden iyi etkilen,
kötü etkileyecek olanlara kulağını tıka.
cünkü cok hassas bir dönemdir düğün öncesi..
en önemlisi de tadını çıkar:jeyyar:
canim ya basinizi sokacak eviniz ve huzurunuz olduktan sonra yavas yavas herseyinizi alirsiniz.
khenacim.. ben evlendim. 2 hafta sonra da kanada'ya geldik. esyalari yavas yavas, ne ihtiyac ise onu aldik.. hala turkiye'deki evlerde olan pek cok sey yoktur evimizde. ihtiyaca binaen aldik.. hem simdi Allah;'tan az esya moda khena'cim. minimalist ekol) insanlar bilerek evlerine cok esya almiyor, boyle seylere uzulme canim... iki gonul bir olunca .. :) onemli olan esinle olan guzel, huzurlu diyalogun olacak.. yuva ve ev farkli seyler.. sen evi dosemeye degil, yuvani kurmaya bak.. ev yavas yavas dosenir canim..
biz de heyecanliyiz seninle knenacim. :1hug: a.s.
kilo verememisimdir diyodum ama , biraz gitmis kizlar... hihoyyyt yarini bekleyip yazicamm.. surpriz.. kaydirigubbakcemile3
Valla başımızı sokacak bir evimizde yok ama huzurumuz olsun yeterki gerisinide Allah yardım eder :))
bu arada kizlar sizlerin degisim listesini hazirliyorum 1 saate bitmis olur herhalde.
haftada kac kilo vermissiniz gormus oluruz bizler de toplu sekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?