kaptanınızz geldi heyooooooooa.s
kızlar yumruta kapı mesafesi azaldığından benn buralara gelemiyorum ne olur kusuruma bakmayın, geçmişte ne var ne yok hepsini süpürüp sizleri öpmye geliceemmm :))
yeter ki şu haftayı bir sağlıkla atlatayımm inanın ehr saniye burda olacağım sözzzzz
dua edin kızlar çünkü jüriye günler kala bırakıp bırakmamak konusunda tereddütteyim (
günlerdir gelemiyorum, çok ayıp ettim farkıdanyım ama
yediklerimi yazsam affolunur muyum yerimseniben
sabah (11:00)1 kk peynir, 1 diim ekmek, 2 dilim kaşar peyniri, 1 kaşık bal, 2 yeşil zeytin
ara 5 i bir yerde çay + 4 hurma
öğlen (15:30) 2 dal haşlanmış brokli üzerine yoğurt, 1 küçük kase acılı lahana çorbası, onu da tam bitiremedim (
ara 5i bi yerde çay, 2 saat sonra da mate çayı
akşam(20:00) bol salata, 12-14 ciğer (tavla zarı büyüklüğünde diyebilriiz), yoğurtlu brokoli çorbası (yağsız)
ara 22:00 2 beypazarı kurusu, 1 bardak çay şekerli içtim amaaa)
an itibari ile hala ayaktayım, uyumayı düşnmüyorum bugün de (
haa unutmadan, baktım topluca regl olmuşunuz, e sizi yalnız bırakmayayım dedim bu yoldaa :roflol:
bu hafta regl olmama rağmen, kilo vericeeeem, siz öyle kalın şiş şişş
hıhh
konuşuyoruz biz bünymle, utandırmayacak beni işte cuma günü inşaallahh
huzurlarınızdan kaçarkenn, en erken cuma uğrayabileceğimi bildiririm,
ve öperiimmm
sizleri seviyorum, takımcıım hiç aklımdan çıkmıyorsunuz, yediklerime bakarsanız, grupla hareket ettiğimi göreceksinizzza.s
iyilikler diliyoruummma.s.
kızlar yumruta kapı mesafesi azaldığından benn buralara gelemiyorum ne olur kusuruma bakmayın, geçmişte ne var ne yok hepsini süpürüp sizleri öpmye geliceemmm :))
yeter ki şu haftayı bir sağlıkla atlatayımm inanın ehr saniye burda olacağım sözzzzz
dua edin kızlar çünkü jüriye günler kala bırakıp bırakmamak konusunda tereddütteyim (
günlerdir gelemiyorum, çok ayıp ettim farkıdanyım ama
yediklerimi yazsam affolunur muyum yerimseniben
sabah (11:00)1 kk peynir, 1 diim ekmek, 2 dilim kaşar peyniri, 1 kaşık bal, 2 yeşil zeytin
ara 5 i bir yerde çay + 4 hurma
öğlen (15:30) 2 dal haşlanmış brokli üzerine yoğurt, 1 küçük kase acılı lahana çorbası, onu da tam bitiremedim (
ara 5i bi yerde çay, 2 saat sonra da mate çayı
akşam(20:00) bol salata, 12-14 ciğer (tavla zarı büyüklüğünde diyebilriiz), yoğurtlu brokoli çorbası (yağsız)
ara 22:00 2 beypazarı kurusu, 1 bardak çay şekerli içtim amaaa)
an itibari ile hala ayaktayım, uyumayı düşnmüyorum bugün de (
haa unutmadan, baktım topluca regl olmuşunuz, e sizi yalnız bırakmayayım dedim bu yoldaa :roflol:
bu hafta regl olmama rağmen, kilo vericeeeem, siz öyle kalın şiş şişş
hıhh
konuşuyoruz biz bünymle, utandırmayacak beni işte cuma günü inşaallahh
huzurlarınızdan kaçarkenn, en erken cuma uğrayabileceğimi bildiririm,
ve öperiimmm
sizleri seviyorum, takımcıım hiç aklımdan çıkmıyorsunuz, yediklerime bakarsanız, grupla hareket ettiğimi göreceksinizzza.s
iyilikler diliyoruummma.s.