• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptanınızz geldi heyooooooooa.s

kızlar yumruta kapı mesafesi azaldığından benn buralara gelemiyorum ne olur kusuruma bakmayın, geçmişte ne var ne yok hepsini süpürüp sizleri öpmye geliceemmm :))

yeter ki şu haftayı bir sağlıkla atlatayımm inanın ehr saniye burda olacağım sözzzzz
dua edin kızlar çünkü jüriye günler kala bırakıp bırakmamak konusunda tereddütteyim :((

günlerdir gelemiyorum, çok ayıp ettim farkıdanyım ama
yediklerimi yazsam affolunur muyum yerimseniben

sabah (11:00)1 kk peynir, 1 diim ekmek, 2 dilim kaşar peyniri, 1 kaşık bal, 2 yeşil zeytin
ara 5 i bir yerde çay + 4 hurma
öğlen (15:30) 2 dal haşlanmış brokli üzerine yoğurt, 1 küçük kase acılı lahana çorbası, onu da tam bitiremedim :((
ara 5i bi yerde çay, 2 saat sonra da mate çayı
akşam(20:00) bol salata, 12-14 ciğer (tavla zarı büyüklüğünde diyebilriiz), yoğurtlu brokoli çorbası (yağsız)
ara 22:00 2 beypazarı kurusu, 1 bardak çay :(şekerli içtim amaaa)

an itibari ile hala ayaktayım, uyumayı düşnmüyorum bugün de :((

haa unutmadan, baktım topluca regl olmuşunuz, e sizi yalnız bırakmayayım dedim bu yoldaa :roflol:

bu hafta regl olmama rağmen, kilo vericeeeem, siz öyle kalın şiş şişş
hıhh
konuşuyoruz biz bünymle, utandırmayacak beni işte cuma günü inşaallahh

huzurlarınızdan kaçarkenn, en erken cuma uğrayabileceğimi bildiririm,
ve öperiimmm
sizleri seviyorum, takımcıım hiç aklımdan çıkmıyorsunuz, yediklerime bakarsanız, grupla hareket ettiğimi göreceksinizzza.s
iyilikler diliyoruummma.s.

Kız kuzusuma öyle deme:(( bak biz o günleri görebilmek için 2 senedir ne çekiyoruz:(( Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni bir doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...
Ayrıca çok kilolu olmadığımı ve az bir dikkatle bu kilolardan kurtulabileceğimi söyledi. Hergün yarım saat yürüyüş dedi. Beyaz pilav yasak, bulgur pilavı ve makarna 2-3 kaşık. Ekmek yok. Bunları yap verirsin dedi. Pkom hakkında da öyle abartılacak bir durum olmadığını, kistlerimin az ve küçük olduğunu söyledi. Hem sevindim hem de düşünüyorum bu gece. Ne olur dua edin hayırlı taraf neresiyse ona yöneleyim. Sabaha kadar karar vermem gerekiyor...

canimcim bir problem olmamasi cok sevindirdi beni.
bu yontemler ile ilgili herhangi bir bilgim olmadigi icin hicbir yorum yapamayacagim.
hayirlisi ne ise o olsun. guzel, saglikli bebeklerinizi kucaginiza alin da yontem hangisi olursa olsun.

.....Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni bir doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...
Ayrıca çok kilolu olmadığımı ve az bir dikkatle bu kilolardan kurtulabileceğimi söyledi. Hergün yarım saat yürüyüş dedi. Beyaz pilav yasak, bulgur pilavı ve makarna 2-3 kaşık. Ekmek yok. Bunları yap verirsin dedi. Pkom hakkında da öyle abartılacak bir durum olmadığını, kistlerimin az ve küçük olduğunu söyledi. Hem sevindim hem de düşünüyorum bu gece. Ne olur dua edin hayırlı taraf neresiyse ona yöneleyim. Sabaha kadar karar vermem gerekiyor...
canım benim umutum bitti demek yok
umut hiç bitmezz
Yüce Rabbim takdir eder, ve bizler yaşarız
Takdir ondan,
ne mutlu sana ki yeni bir kapı göstermiş işte,
gir işte bence o kapıdan,
neye karar verirsen ver, hakkında hayırlı olanı seçeceksin unutmaa.s
Allah yardımcın olsun canım benim,
sevgiler:1hug:
seni çok seviyorum ben, hep dualarımdasın Allah'ın izni ilea.s.

merhaba canim.. insallah hakkinda hayirlisi olsun. Hakkinizda hayirli olan gonlunuze dogsun diyelim..

ben olsam doktor degistirirdim. ama tup bebek sansi her zaman varsa, diger yontem oncelikli tercih edilen bir yontem ise, onu bir kez daha denemek isterdim.

ama tabiki su an vardigin noktayi en iyi bilen sensin. umudum kalmadi gibi laflari yurekten gelerek soyluyorsan, bir anlik duygu birikimi degilse, belki tup bebek yontemine gecme zamani gelmistir nesemesecim..

guzel haberlerini bekliyoruz.. a.s. :1hug:

Kız kuzusuma öyle deme:(( bak biz o günleri görebilmek için 2 senedir ne çekiyoruz:(( Kızlar bu sabah idrar testi yaptım negatif bende umut kalmadı. Bugün ayrıca yeni bir doktora gittim. Tüm tahlil ve filmlerimi de götürdüm, ultrosonla da baktı ve eşimle bende bir problem görünmediğini, adet düzenimin yaklaşık 1 yıldır kullandığım ilaçlardan etkilendiğini söyledi. Bilin bakalım ne dedi. Sabaha gel, hormon tahlillerini yapalım, heyete sokarım hemen tüp bebek deneyeceğiz dedi. Tanıdığı bir merkez ve dr varmış. Bu kadar hızlı beklemiyordum. Sizce eski dr'a gidip aşılamamı yaptırsam yenisiyle tüp bebek mi? Ay kafam çok karışık bu akşam. Sabaha cevaplarınızı okuyacağım ne olur yardım edin...

canim biz de sana basarilar diliyoruz takimca .. sakin birakma hic olur mu oyle sey, sonuna kadar devam tezine...

tamam hadi menun iyiymis, mazaretiniz kabul edulmustur nermun hanum. :1hug:

nrymn cim senin de guzel haberlerinle seviniriz insallah.. a.s. Şeniz

kızlar yumruta kapı mesafesi azaldığından benn buralara gelemiyorum ne olur kusuruma bakmayın, geçmişte ne var ne yok hepsini süpürüp sizleri öpmye geliceemmm :))

yeter ki şu haftayı bir sağlıkla atlatayımm inanın ehr saniye burda olacağım sözzzzz
dua edin kızlar çünkü jüriye günler kala bırakıp bırakmamak konusunda tereddütteyim :((

sabah (11:00)1 kk peynir, 1 diim ekmek, 2 dilim kaşar peyniri, 1 kaşık bal, 2 yeşil zeytin
öğlen (15:30) 2 dal haşlanmış brokli üzerine yoğurt, 1 küçük kase acılı lahana çorbası, onu da tam bitiremedim :((
akşam(20:00) bol salata, 12-14 ciğer (tavla zarı büyüklüğünde diyebilriiz), yoğurtlu brokoli çorbası (yağsız)

haa unutmadan, baktım topluca regl olmuşunuz, e sizi yalnız bırakmayayım dedim bu yoldaa :roflol:

hıhh

ve öperiimmm
sizleri seviyorum, takımcıım hiç aklımdan çıkmıyorsunuz, yediklerime bakarsanız, grupla hareket ettiğimi göreceksinizzza.s

beni kizis bekler kitap okuma saati basliyooorrr.. ayy ya kitap okurken ben uyuyorum...

neyse aksam iftarda ne yedim:
======================
1 kase mercimek corbasi
2 yk pirasa
2 dilim ekmek
yogurt, salata

simdi de yesil iciyorum... galiba hurma yemeye vaktim kalmayacak. kuzuyla sizabilirim..

hepinizi optum.. sevgiler..

Günaydın kızlaarrr..

Dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su

08,30 : 1 bardak yağsız süte 3 kaşık müsli

10,30 : 5 adet kepekli bisküvi

12,00 : 1 tas çorba,1 ince dilim ekmek

15,00 : 1 elma

18,00 : yarım lahmacun,yağsız salata

spor : 60 dakika yürüyüş

su : 2 lt

Canım bu tüp bebek,aşılama konularında pek fazla bir bilgim yok ama bence bide başka bi doktora danış.O doktorun önerilerine bak bide.Ona göre eşinle kararı verirsin a.s.

hıhh

ve öperiimmm

Kaptancım Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşaallah.
Bu yoğun dönemlerinde bile beslenmene dikkat etmen takıma verdiğin değeri yeterince ortaya koyuyor zaten.a.s
Başarılar diliyorum canım :1hug:

merhabalar,

bugun de orucluyum.
sabah 5 gibi, 1 tabak musli , icine elma dograyip, yagsiz sut katarak ictim.
2 bardak su.

aksam : evde yemek yok su an :uhm: belki tavuk yapariz firinda, ya da yagsiz tavada.. yanina da bol salata, yogurt olabilir. gelismelerden haberdar ederim :1rolleyes:

kizimi 2 yil emzirdim. hamileligimde de her gun tutmamistim. bi de mazaretli gunler derken. epey bir birikmis..

boyle iyi oluo, aklim fikrim yemekte olmuyo, nasilsa oruclu oldugum icin.. kaptanim yazmisti bi mesajda, bu ne is herbal, sufizm okuyorum diyip habire kebap yiyorsun diye.. hak veriyorum.. nefsimi, bedenimi daha iyi kontrol etmeliyim.. yoksa bedenim beni kontrol ediyor...

Allah kabul etsin canım..Normalde ramazan ayı haricinde oruç tutmak nedense nefsimize ağır gelir.İradenden dolayı tebrik ediyorum a.s.

günaydın şekerler
kaptan menün çok güzel hemde adet olmuşsun ben çoktan çozutmuştum teze odaklanamıyorum deyip cokacimcoook maşallah buhafta ümitliyim senden
herbal sanada maşallah iftar süper Allah kabul etsin
bhk kolay gelsin cnm zor valla oğluş gece uyumuyo gündüz uyuyo gündüzde iş güç derken uykuya hasret kaldım
ben yediklerime dikkat ediyorum ama spor yok kociş git efe ye bakarım diyo ama kıyıp bırakamıyorum havalar biraz düzelsinde oğluşumla gezerim artık
khena tarihiniz hayırlı olsun evlenmek gerçekten çok zor bi karar ama doğru insanı bulunca dünya nın en güzel şeyi mutluluklar
yulaf ım süpersin iyki kaptan yard sen olmuşsun yorumların çok güzel
coco ve bhk benim sütümü koruk( yada ekşi derler burda kızılcık marmelatı gibi bişey su ve şeker katıp meyve suyu gibi içersin )çok arttırdı varsa tavsiye ederim
efe kalktı by

neşecim moral çok önemli yeni dr pozitif bi dene derim ama turuncu da doğru söylemiş 3. bi dr sor derim naçizane

hıhh

ve öperiimmm

sen tezi ver de kaptanım gerisi sıkıntı değil. gönlün bizimle biz biliyoruz bunu. Rabb'im yardımcın olsun... bu arada yediklerin için seni kocamaaann tebrik ediyoruma.s.

canım bu durumlarla ilgili bilgim yok ama umarım hakkında hayırlısı olur. en kısa sürede kucağına bir melek almanı diliyorum.

günaydın şekerler
kaptan menün çok güzel hemde adet olmuşsun ben çoktan çozutmuştum teze odaklanamıyorum deyip cokacimcoook maşallah buhafta ümitliyim senden
herbal sanada maşallah iftar süper Allah kabul etsin
bhk kolay gelsin cnm zor valla oğluş gece uyumuyo gündüz uyuyo gündüzde iş güç derken uykuya hasret kaldım
ben yediklerime dikkat ediyorum ama spor yok kociş git efe ye bakarım diyo ama kıyıp bırakamıyorum havalar biraz düzelsinde oğluşumla gezerim artık
khena tarihiniz hayırlı olsun evlenmek gerçekten çok zor bi karar ama doğru insanı bulunca dünya nın en güzel şeyi mutluluklar
yulaf ım süpersin iyki kaptan yard sen olmuşsun yorumların çok güzel
coco ve bhk benim sütümü koruk( yada ekşi derler burda kızılcık marmelatı gibi bişey su ve şeker katıp meyve suyu gibi içersin )çok arttırdı varsa tavsiye ederim
efe kalktı by

neşecim moral çok önemli yeni dr pozitif bi dene derim ama turuncu da doğru söylemiş 3. bi dr sor derim naçizane

canım benim güzel önerin için teşekkürler. Rabb'ime binlerce şükür sütüm eskisi gibi artık. öneride bulunan tüm arkadaşlarıma ve kaptanıma teşekkürler.

KHENA canım hayırlı olsun nikah gününü almışsıız. heyecan basmıştır şimdi seni...yerimseniben

tunaydin canlarim,

yeni gelebildim.

KHENA'cim hayirli ugurlu olsun. 2 Temmuz'a daha var. Daha önümüzde nisanin yarisi, mayis ve haziran aylari var. Bu da 2.5 ay demek. Eger gercekten o kiloyu vermek istiyorsan diyetinde sporu biraz daha artirabilirsin. Spor olmadan gitmiyor kilolar. Gunde yuksek tempoda 1 saat yurusen o bile fark ettirir. Zaten son 1 ayiniz cok telasli gecer, yok eve yerlesmesiydi yok hazirliklardi derken.

Oncelikle inanmamiz lazim kizlar. Ben verecegim diye. ıstemekle olmuyor cunku. Hepimiz istiyoruz da ne oldu bunca zaman kilolarimizi veremedik. Kendimize inaniyoruz ve harekete geciyoruz.

Celikcim guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim.

Son düzenleme:
tunaydin canlarim,

yeni gelebildim.

KHENA'cim hayirli ugurlu olsun. 2 Temmuz'a daha var. Daha önümüzde nisanin yarisi, mayis ve haziran aylari var. Bu da 2.5 ay demek. Eger gercekten o kiloyu vermek istiyorsan diyetinde sporu biraz daha artirabilirsin. Spor olmadan gitmiyor kilolar. Gunde yuksek tempoda 1 saat yurusen o bile fark ettirir. Zaten son 1 ayiniz cok telasli gecer, yok eve yerlesmesiydi yok hazirliklardi derken.

Oncelikle inanmamiz lazim kizlar. Ben verecegim diye. İstemekle olmuyor cunku. Hepimiz istiyoruz da ne oldu bunca zaman kilolarimizi veremedik. Kendimize inaniyoruz ve harekete geciyoruz.

ben her akşam 1 saat tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama buna rağmen gram gram gidiyor kilolar :kızgın:
sabahları erken kalkıp 1 saat daha yürüyüş yapayım diyorum ama uyku o kadar tatlı kiiii mirmirmirmir

ben her akşam 1 saat tempolu yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama buna rağmen gram gram gidiyor kilolar :kızgın:
sabahları erken kalkıp 1 saat daha yürüyüş yapayım diyorum ama uyku o kadar tatlı kiiii mirmirmirmir

nasil ter atiyorsun peki?
ben yuruyuse ciktigimda 90 dk suruyor evden cikip eve geri donmem.
uzerimden cikardiklarim bildigin camasir makinesinden yeni yikanmis cikmis camasirlar gibi oluyor.

çelik ve cocostar teşekkür ederim iyi dileklerinz için a.s.

tunaydin canlarim,

yeni gelebildim.

Oncelikle inanmamiz lazim kizlar. Ben verecegim diye. İstemekle olmuyor cunku. Hepimiz istiyoruz da ne oldu bunca zaman kilolarimizi veremedik. Kendimize inaniyoruz ve harekete geciyoruz.

Sağol yulafcım. bende diyorum daha 2,5 ay var sık dişiniii diyorum kendi kendime. bütün gün herşey yolunda gidiyor ama evde işler bozulyor.
Bugün yeniden sıkı diyete başlamaya karar verdim. sabahtan beri çok iyi gidiyorum.
cuma günü de sabahları yürüyüş yapıp işe ole gelicem. bir arkadaşımla konuştum onunda zayıflaması gerekiyormuş. sabah erkenden çıkıcaz. hatta havalar böyle olmaya devam ederse işten eve de yürüyerek gidicem. yaklaşık 40 dk sürüyor yürüyerek. yediklerimede dikkat edersem bu iş tamamdır dimi? delikafadulden

nasil ter atiyorsun peki?
ben yuruyuse ciktigimda 90 dk suruyor evden cikip eve geri donmem.
uzerimden cikardiklarim bildigin camasir makinesinden yeni yikanmis cikmis camasirlar gibi oluyor.

ya bende de terleyememe sorunu var galiba bende terleyemiyorum bi türlü. sıkı sıkımı giyinsem acaba. geçenlerde termal şort aldım. bi o terletiyo. çok iyi oldu sıkılaştırdı falan. ama kalann vücudum terlemiyo demkki kendimi yoramıyorum yeterince..:mymeka:

40 dakika gidis 40 dakika donus desek gunde 80 dakika yuruyus, yediklerine de dikkat edersen super canim.

ben de yururken korse giyiyorum altima. baya terletiyor o da.

benim ustume giydigim mont kaz tuyunden yani sicak tuttugu icin yururken de vucut isindigindan montumun disina kadar terliyorum.

yuruyus arkadasi da bulmussun ne guzel. gunler de uzadi. en azindan sabah olmasa bile aksamlari is cikisi mutlaka yuruyun.

amacimiza ulasmak icin birseyler yapacak olan biziz. baska kimse degil.

Back