günaydıııınnnnn
naber kızlar nasılsınız? bir güne daha başladık bakalım nasıl geçecek neler yiycez cokacimcoook
dün yine acaip koşturmacalı bir gündü. işten eve gittim oğlumla biraz ilgilendikten sonra babam bizi aldı biraz dolandık annemlere gittik. akşam onlardaydık. benim menüde
mantar çorbası ve 3 küçü börek vardı. gördüğünüz gibi
börek görünce dayanamıyorum-tatlicadiarzu-neyse böreğe hayır diyemedim ama akşam çayın yanında annemin getirdiği her türlü atıştırmalığa yasakkelime dedim. annem şaşırdı tabi benim gibi durmadan ıvır zıvır yiyen birinin nasıl dayanabildiğinesengözlerimebaksanab benim ömrüm çikolata gofretle geçti. o nedenle hemen bırakmayı da beklemiyorum ama acaip azalttım şükürler olsun Rabb'ime:Saruboceq:...haa unutmadan akşam gezerken annem
çokonat almış onu
yedim kaptan haberin olsun:çok üzgünüm:ver bakalım cezamı :tomato:
akşam eve giince de zaten saat 12ye geliyordu malumunuz dünü spor yapmadan kapattık.
sabah yediklerim de şöyle:
çeyrek simit 1,5 kibrit kutusu peynir ve 2 haşlanmış yumurta şimdi de
greyfurt suyumu içiyorum.
kaptan yediklerimi kolayca oku diye kırmızıyla işaretledim. vereceğin cezaya razıyımkaydirigubbakcemile2 haa sözümü de unutmadım nisan sonu 62 olcam kısmetse..
bu arada eskiden giyemediğim bir kıyafetime dün baktım da oldu:teytey::dance:
bugün kısmet olursa spora da vakit ayırcam.
emziren anneler.... dün öğrendim... normal bir insan 1500 cal ihtiyacı varken emziren anne 4500 cal ihtiyaı varmış. uzman tvde dinledim. bu ara süt sıkıntısı çekmeye başladım da araştırma yaparken karşıma çıktı. ebelerle konuştum dişini sık 1 ay dah sütle besle bebeğini sonra ek gıdaya geçelim dediler. bakalım ben de elimde pompayla geziyorum bu ara:roflol: sütüm iyidi aslında ama işe başlayınca zamanında sağamadım bazı zaman . dolayısıyla o da etkiledi.
neyse sabah sabah çookk konuştum hadi öptüm hepinizi...