• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugun yediklerimi yaziyorum kizlar

31.03.2009 Sali

10.15: 2-3 bardak su
10.30: 1 adet kucuk portakal
17.15: 4-5 yk taze fasulye, 3-4 yk pirinc pilavi, 2 dilim ekmek

20.00 gibi bir adet portakal daha yerim yaninda sut ya da yogurt ile.

45 dk yurudum kizlar.

yorum: cok kosusturmacali bir gun oldu o yuzden boyle duzensiz oldu. oglen besiktasta simitcileri gordukce gozlerim döndü almamak icin zor tuttum kendimi ama almadim :)

sagol yulafcım tabii ki öyle benim minigimiz güzel teyzeleri sagolun..cnm elimden geldigince iyi olmaya çalışıyorum valla bu derde düşüp önümüz göremez oldum..kıyaftelerim daha dogrusu alt kıyafetlerim olmuyor yani sıkıyor hergün ne giyecem diye düşünmekten öggg geldi valla uyduruk uyduruk giyiniyorum bu aralar cnm ya..

yulafcım aynen dün de biz kızımla yürüyüşteyken önce deli gibi simit çekti canım.
fırının önünden gecerken öyle güzel kokuyordu ki..
sonra da çiğ köfte gördüm dürüm.
cidden zor tuttum ben de kendimi.
ama eve gidip afiyetle yiyeceğim yoğurdumu ve ızgara köftemi düşünüp sakinleştim.
çok şükür walla...

sagol yulafcım tabii ki öyle benim minigimiz güzel teyzeleri sagolun..cnm elimden geldigince iyi olmaya çalışıyorum valla bu derde düşüp önümüz göremez oldum..kıyaftelerim daha dogrusu alt kıyafetlerim olmuyor yani sıkıyor hergün ne giyecem diye düşünmekten öggg geldi valla uyduruk uyduruk giyiniyorum bu aralar cnm ya..

ilk bebis degil mi canim?

oyle oldugu icin hazirliksiz olman cok normal kiyafet bakimindan. yavas yavas alirsin sen de. uyduruk uyduruk giyin bosver bebis nasil rahat olcaksa karninda.

siz benim yuruyus yolundaki teyzeleri gorseniz cok gulersiniz. yuruyuse mi cikmislar defileye mi gidiyorlar anlamazsiniz

tekrar hamile kalsam, yine tabii pantolan disinda, hamile kiyafetleri satan yerlere ugramam.
ben bi kot almistim. belden dugmeli, hamileler icin. bi de siyah hamile pantalonu. bi elbise aldim, bir kac kez giydim. hic bi daha giymedim.. cok da pahaliydi. pantalon uzerine bol gomlek ve kazaklarla daha rahat etmistim.

simdi ne guzel anne adaylarinin da rahatlikla giyebilecegi gibi ustler moda zaten.. hamile kiyafeti diyince fiyatlari niye ucuruyolar bi de onu anlamiyorum. bi daha da hic giyilmiyor..

altina belden dugmeli , aylar buyudukce dugme yerini degistirecegin bir iki pantalonla , gecici bir sure olan bu donemi gecirirsin bence mavi deniz. eger isyerinde, kot giyebiliyorsan acik renk bir kot pantalon, ve herseyle giyebilirsin bir de siyah pantalon alsan mavi deniz. ustune istedigin seyi sen kendin ayarlarsin. ustler icin kendini sadece hamile kiyafetleri satan magazalarla sinirlama bence derim. cok guzel gomlekler, hirkalar var herkes icin olan ve bele oturmayan.

bugun yediklerimi yaziyorum kizlar

31.03.2009 Sali

10.15: 2-3 bardak su
10.30: 1 adet kucuk portakal
17.15: 4-5 yk taze fasulye, 3-4 yk pirinc pilavi, 2 dilim ekmek

20.00 gibi bir adet portakal daha yerim yaninda sut ya da yogurt ile.

45 dk yurudum kizlar.

yorum: cok kosusturmacali bir gun oldu o yuzden boyle duzensiz oldu. oglen besiktasta simitcileri gordukce gozlerim döndü almamak icin zor tuttum kendimi ama almadim :)

yulafcım napmışsın sen :1shok:

saat bese kadar sadece portakal ve su..
midene zarar..
walla çok kötü olmuş bugün ya :çok üzgünüm:

bugün yediklerim:

sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf

ara 1 bardak yeşilçay

öğle 1kase yoğurt,2 ızgara köfte

ara 1küçük elma

akşam 1 kase corba, cok az haşlanmış tavuk eti

ara 1 küçük elma,3 minik grissini

2.5 lt su

45 dk kızımla yürüyüş
45 dk evde spor

Kızlar bugün adetim başladı, moralim çok bozuk:( 21 ay geride kaldı,umudum tükeniyor...
öyle demek yokk
en hayırlı zamanda Rabb'im güldürecek taa gözlerinin içini, dualarım bu güzel haberi duymak içina.s
hem swnein adına hem de hayatcım adına
maviş de inşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirsin diye

oohoo neler neler olmus canlarim burda ya.

kaptanim cok ama cok cok cok sevindim. darisi bizlerin basina.

ben de 6'lari gorcem insallah az kaldi.
inşaallah canımkaydirigubbakcemile5
yalnız bugün ki menüne kızdım baya
bhk'cığıma katılıyoruma.s
çok düzensiz olmuşş
yulafcımm sen o simitçiyi gördüğünde gurk gurk diye iç geçirirken oralarda hiç mi büfe yoktu hı?
hemen 1 küçük süt ve sunta bisküvi alsaydına.s
ancak azminden dolayı tebrik ederim senia.s
tebrikler sana nrymn seker hihoyyyt canim masallah yaa, 50lere dondun. cok sevindim.
super :sm_cool: :nazar: ayy cok guzel nrymn yaa. insallah ben de 15 nisan'da 85 olarak sevinirim. cok merak ediyorum... ne olacak bakalim.. hihoyyyt
teşekkür ederim herbalim gurbet kuşuumm
bend e merakla bekliyorum seni vallaaaa

bhkcım bakacam netten girdim bir kaç parça elbise göstermiş apnatalonda vardı bir tane kapri gibi fiyatıda uygun geldi ..hafta sonu ugrarım orayada..üstlerde pek sorun yok ....
haydi bakalım güle güle giyin mavişim a.s
uğramana çok sevindima.s
....
ama eve gidip afiyetle yiyeceğim yoğurdumu ve ızgara köftemi düşünüp sakinleştim.
çok şükür walla...
çok çok şükürrrkaydirigubbakcemile5
biri beni durdursun duzensiz yedigim icin cok cok acik su anda

evet canim biliyorum. o yuzden su anda cok ama cok cok cok acim.

acil evden ciktim kosusturdum, yemek icin hic vaktim olmadi.

vaktş olmamışmışşş:kızgın:
karın aç bekler mi ayoll
bugün yediklerim:

sabah 1 kase elmalı sütlü yulaf

ara 1 bardak yeşilçay

öğle 1kase yoğurt,2 ızgara köfte

ara 1küçük elma

akşam 1 kase corba, cok az haşlanmış tavuk eti

ara 1 küçük elma,3 minik grissini

2.5 lt su

45 dk kızımla yürüyüş
45 dk evde spor
bu menüye bayılıyorum
çok süpersin bhk'cımmmkaydirigubbakcemile5
özellikle de 2.5 lt su ve 1.5 saat spor ksımısınaa.s

günaydıııınnnnn

naber kızlar nasılsınız? bir güne daha başladık bakalım nasıl geçecek neler yiycez cokacimcoook

dün yine acaip koşturmacalı bir gündü. işten eve gittim oğlumla biraz ilgilendikten sonra babam bizi aldı biraz dolandık annemlere gittik. akşam onlardaydık. benim menüde mantar çorbası ve 3 küçü börek vardı. gördüğünüz gibi börek görünce dayanamıyorum-tatlicadiarzu-neyse böreğe hayır diyemedim ama akşam çayın yanında annemin getirdiği her türlü atıştırmalığa yasakkelime dedim. annem şaşırdı tabi benim gibi durmadan ıvır zıvır yiyen birinin nasıl dayanabildiğinesengözlerimebaksanab benim ömrüm çikolata gofretle geçti. o nedenle hemen bırakmayı da beklemiyorum ama acaip azalttım şükürler olsun Rabb'ime:Saruboceq:...haa unutmadan akşam gezerken annem çokonat almış onu yedim kaptan haberin olsun:çok üzgünüm:ver bakalım cezamı :tomato:

akşam eve giince de zaten saat 12ye geliyordu malumunuz dünü spor yapmadan kapattık.

sabah yediklerim de şöyle:

çeyrek simit 1,5 kibrit kutusu peynir ve 2 haşlanmış yumurta

şimdi de greyfurt suyumu içiyorum.

kaptan yediklerimi kolayca oku diye kırmızıyla işaretledim. vereceğin cezaya razıyımkaydirigubbakcemile2 haa sözümü de unutmadım nisan sonu 62 olcam kısmetse..

bu arada eskiden giyemediğim bir kıyafetime dün baktım da oldu:teytey::dance:
bugün kısmet olursa spora da vakit ayırcam.

emziren anneler.... dün öğrendim... normal bir insan 1500 cal ihtiyacı varken emziren anne 4500 cal ihtiyaı varmış. uzman tvde dinledim. bu ara süt sıkıntısı çekmeye başladım da araştırma yaparken karşıma çıktı. ebelerle konuştum dişini sık 1 ay dah sütle besle bebeğini sonra ek gıdaya geçelim dediler. bakalım ben de elimde pompayla geziyorum bu ara:roflol: sütüm iyidi aslında ama işe başlayınca zamanında sağamadım bazı zaman . dolayısıyla o da etkiledi.

neyse sabah sabah çookk konuştum hadi öptüm hepinizi...:kahve:

slm kızlar uzun zamandır giremedim aslında ben de çok iyi degildim ..nrmycim uyarısıyla bir ugramak istedim inanın aklımdaydınız ... beni soran arkadaşlarıma tşk ederim öncelikle çelik annecim ....valla çok fazla geriye dönüp bakamadım rasgele bir kaç sayfaya baktım malum çok sayfalar olmuş ben gelmeyeli... kızlar geçen hafta p.tesi kalp atışını gördük daha dogrusu doktor gördü ama ben onun öncesindeki hafta sonu kötü idim ilk gebelikte olan kusmamla tanıştım özellikle pazar günü baş agrısı kusma derken akşam ettim valla yemek yiyemiyordum yedigimi gidip lavaboya boşaltıyordum dolayısıyla ertesi günde işe gelemeyecek kadar halsiz düşmüştüm.. hala bulantılarım oluyor öyle şiddetli degil ama sabahları var yemedigim zaman tansiyonum düşüyor zorladıgım zamansa kendimi yemek için midem bulanıyor... valla zor geçiyor başımda agrıyor tabii bu dönemlerde normalde migrenim var zaten ve doktorum mümkün oldugunca ilaç alma demişti valla dayanabildigim kadar dayanıyorum ama sonrası geçen haftalarda yaşadıgım gibi oluyor ...kalp atışınıda karında göremedi o yüzden vajinal baktı kalp atımından emin olmak için doktorum gördü hemen aleti çıkardı çok zorda kalmadıkça vajinal bakmıyorlar o yüzden bende göremedim..2 hafta sonra gel demişti kısmetse önümüzdeki pazartesi gidiyorum bebişimi görmeye daha dogrusu noktamı görmeye..öyle netten kitaplardan göründügü gibi degil haftamı karşılaştırıyorum ama ..bakalım şimdi kese ve embriyo ne durumda görünecek ilkinde sadece nokta vardı sonrasında gittigimde taze kayısı büyüklügünde kese içinde yine nokta gibi embriyo...şükürler olsun ki benimle...şimdilerde hayırlısı ile 3 ayımı bitirmeyi ümit ediyorum malum bulantı gibi şikayetlerim azalır diye bekliyorum..dua edin bana lütfen saglıkla gebeligimi geçireyim..

bhk cim sen ank.dasın gebelik tarzı kıyafetlerini nereden aldın?bana erken daha ama ben gebelik pantalonu degilde hani beli lastikli o tarz pantalon arıyorum ama bulamadım kafama göre.. aslında öyle kilo almadım ama karnım şiş sürekli özellikle akşamları...

bu arada kilomdaki degişiklige geleyim yukarıda yazdıgım gibi pek kilo almadım aslında bende anlamadım..en son burada verdigim bilgide 71 idim..geçenlerde aklıma esti bu arada ondan 1 hafta önce doktorda kıyafetlerimle akşam saati ve yaklaşık 1 buçuk litre su içmiş sıkışmış olarak tartıldım 73 küsür çıkmıştı..neyse ben bu tartıdan 1 hafta falan sonra evde wc den çıktıktan pijamalarımla tartıldım 70 çıktım tabii şok inanamadım..uzun zamandır kilo veremeyen ben gebe kaldıktan sonra kilo vermişim sanırım kusmanın yemek yiyemenin etkisi oldu...geçen hafta doktorda tekrar tartıldıgımda bu sefer 74 çıktım sanırım akşam vakti çok fazla şişmiş oluyorum malum kıyafetler sıkışık olmak malum birde tartıdan tarıya degişir ..bu aralar fazla karşılaştırma yapamıyorum henüz küçük oldugu için mecbur karından görsün diye sıkışık gidiyorum haliyle o vaziyette tartılınca bayagı fark oluyor .. işte benden haberler böyle bayagı uzun yazdım sanırsam..özlemişim sizi.

eee sizler nasılsınız pekii?turuncucum sana verdigim yasini okumuşmuydun bana geri dönememiştin onun için. bende iyi degildim sana soramadım geri ...hepinizi öptm..kendinize ii bakın..
a.s.a.s.

maviş cim inşaallah en kısa zamanda hayırlısıyla bu sıkıntılı dönemi atlatırsında çook güzel bir hamilelik geçirirsin.
Kilo vermiş olmana şaşırma bence,malum bulantılar midede bişey bırakmıyor.Benim halam ilk çocuğuna hamileyken ilk 4 ay bulantılar yüzünden 6-7 kg verdi.
Sağlığına dikkat et emi yerimseniben

Bu arada yasin'i şerif okunmuştur.Haber vermeyi unutmuşum kusuruma bakma a.s.

Dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su

08,30 : 1 bardak yağsız süte 2 kaşık müsli

10,30 : 5 adet eti form kepekli bisküvi

12,00 : 1 tas çorba, 1 ince dilim ekmek

15,00 : 1 elma

17,30 : 8 kaşık ıspanak yemeği ,2-3 kaşık yoğurt

20,30 : yarım armut,3-4 adet çilek,yeşilçay

spor : 50dk yürüyüş + leg magic

su : 2 lt

cocstar güzel annecik, atıştırmaları bir anda kesmek olmaz zaten..
o zmaan beyin yanlış algılar ve faydalı bir şey eysen bile kıtlıktan kalmış gibi depollar aman Allah korusuun :)
zaten oya-cell ne diyor, yedinklerinizi artırmadan spor eklersenşiz ayda 2 kg verebilrisiniz diyor
şimdi ben senden 62 deil, 63 olmanı istiyorum, çok yüklenmeyelim olur mu?

turuncucum sen bu menü ile, bir de akşam yemeğini de öne çekmişsin, bu cuma kesin birşeyleri kutlaaycağızzz
diğer kuğu gelinler nerde yahuuuuu, gelinlik provasındalar mı acabaaaaaaaaaaaa

cocstar güzel annecik, atıştırmaları bir anda kesmek olmaz zaten..
o zmaan beyin yanlış algılar ve faydalı bir şey eysen bile kıtlıktan kalmış gibi depollar aman Allah korusuun :)
zaten oya-cell ne diyor, yedinklerinizi artırmadan spor eklersenşiz ayda 2 kg verebilrisiniz diyor
şimdi ben senden 62 deil, 63 olmanı istiyorum, çok yüklenmeyelim olur mu?

turuncucum sen bu menü ile, bir de akşam yemeğini de öne çekmişsin, bu cuma kesin birşeyleri kutlaaycağızzz
diğer kuğu gelinler nerde yahuuuuu, gelinlik provasındalar mı acabaaaaaaaaaaaa

akşam yemeğini elimden geldikce erken yemeye çalışıyorum kaptanım.Yatma saatine kadar çok acıkıyorum ama dişimi sıkıyorum artık.Hele spordan sonra açlıktan gözüm dönmüş gibi oluyor.Meyveye sarılıyorum hemen :roflol:

Bu yulafı bugün yine yemeyi denedim kahvaltıda.
1 bardak yağsız süt içerisine 2,3 kaşık yulaf koydum.1 tanede elma doğradım.Bikaç kaşık aldım,içim almayınca 1 kaşık kadar şeker ekledim.Yine devam ettim yemeye ama içim almadı.Neden böyle oldu ben de anlamadım.
Normalde eti form müsliyi çok severek yiyorum ama bu yulafı hiç yiyemedim.kafamçokkarıştı

Gerçi müslide yulaf çok az olduğu için tadını almıyorum.Belki ondan severek yiyorum.

Kaldı elimde bi paket yulaf şimdi.Nasıl değerlendirsem acaba CADIARZU

Bu yulafı bugün yine yemeyi denedim kahvaltıda.
1 bardak yağsız süt içerisine 2,3 kaşık yulaf koydum.1 tanede elma doğradım.Bikaç kaşık aldım,içim almayınca 1 kaşık kadar şeker ekledim.Yine devam ettim yemeye ama içim almadı.Neden böyle oldu ben de anlamadım.
Normalde eti form müsliyi çok severek yiyorum ama bu yulafı hiç yiyemedim.kafamçokkarıştı

Gerçi müslide yulaf çok az olduğu için tadını almıyorum.Belki ondan severek yiyorum.

Kaldı elimde bi paket yulaf şimdi.Nasıl değerlendirsem acaba CADIARZU

yulafı nasıl yiyorum anlatayım..

hem de şapur şupur :)))

şekersiz sütsüz 1 fincan neskafe
içine bolca yulaf, ve kuru siyah üzüm
enfes oluyor
bugün biraz da mısır gevreği koydum ara öğünümde yedimcokacimcoook
tavsiyemdir...

Back