• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok istiyorum ama yuruyuse cikmam lazim 69'a dusebilmek icin. ders calisiyorum diye yuruyuse de cikamiyorum. bakalim belki aksam yemeklerinden sonraya alsam korkarim yurumeye. ama pzt'den itibaren yuruyuse devam.

akşam yanlız cıkma bence..
gerçi yaşadığın semt nasıl bi yer bilemiyorum ama....
bir sürü ders çalışanımız var galiba bu haftalarda...
Allah yardımcınız olsun..
gayretlerinizin sonucunu alırsınız umarım hepiniz...

akşam yanlız cıkma bence..
gerçi yaşadığın semt nasıl bi yer bilemiyorum ama....
bir sürü ders çalışanımız var galiba bu haftalarda...
Allah yardımcınız olsun..
gayretlerinizin sonucunu alırsınız umarım hepiniz...

yok ya cikmam daha sonra belki. daha yaz havasi oldugunda insanlar aksamlari da cikmaya basladiginda cikarim. benim evim cocuk parkina bakiyor. ne zaman o park dolarsa o zaman cikarim yuruyuse =)

benim cok onemli degil ogrenciligim devam etsin diye acikogretimde okuyorum ama yine de ders calismak gerekiyor tabi.

kaydirigubbakcemile3 ilk once oyle gosteriyor, sapitio, sonra basa donup tekrar duzeltiyorum. saol canim. 55 diil ama bigun 25 kg lost yazacak insallah yerimseniben
95le basladim. bakalim ilk durak 85. hani durak derken 75'e yola cikmak icin. :lepi:

herbal takviminde 55kg lost yazıyor..
teknik bir hata oldu galiba a.s

yulafcim masallah sana ya. simdi farkettim. unutmusum. sen demek 83'le basladin.
sen de az diilmissin baslarken kaydirigubbakcemile3 way be 60lara donuyosun insallah. super.. :nazar:

bence derslere mola verip, oglen yuruyebilirsin. set edersen , duzenli su saate kadar calisicam, sonra yarim saat yuruycem gibi. sen yaparsin bence.
hem temiz hava almis olursun, sonra daha verimli ders calisirsin.

cok istiyorum ama yuruyuse cikmam lazim 69'a dusebilmek icin. ders calisiyorum diye yuruyuse de cikamiyorum. bakalim belki aksam yemeklerinden sonraya alsam korkarim yurumeye. ama pzt'den itibaren yuruyuse devam.

canlarım merhabalar

kusura bakmayın nolur bugün gelemedim. bugün oğlumun aşı günüydü işyerinde değildim sabah erkenden aşı olduk geldik. oğlumla annemi eve bıraktım ben sgk ya gittim rapor paramı almak için. neyse ordaki işleri de halledip lcw ye gittim oğluma alınan hediyeeleri değiştirmeye.. yaaa şu değişim kartlarına bayılıyorum :) hediyenin en makbulü :)))

neyse bugün yediklerimi yaazayım...

sabah yolda 1 adet poğaça

öğlen 1 humana still teehihoyyyt

ikindin 1 adet simit çok az kaymak ve biraz peynir 2 adet zeytincokacimcoook

akşama da börek varmış annem sağolsunkafamçokkarıştı

haa bu arada bugün tartıldım kilom aynı 65.5 kg

hafta sonu acaip kaıştırdım babannem o kadr yemek yapmış diye...

olsun bakayım azimliyim kararlıyım ve de sabırlıyım :lepi:

bu arada ikindin de oğlum ve annemle gezindik geldik oğluşum etrafı tanıdı. havalar bugün konyada çoook güzellll...kaçırırmıyım bu fırsatı:jeyyar:

kaptan senin tez savunması nasıl geçtiiiiii

hepiniz öpüldünüz yarın işyerindeyim sabahtan damlarım kısmetse kaydirigubbakcemile3sengözlerimebaksanab

yulafcim masallah sana ya. simdi farkettim. unutmusum. sen demek 83'le basladin.
sen de az diilmissin baslarken kaydirigubbakcemile3 way be 60lara donuyosun insallah. super.. :nazar:

bence derslere mola verip, oglen yuruyebilirsin. set edersen , duzenli su saate kadar calisicam, sonra yarim saat yuruycem gibi. sen yaparsin bence.
hem temiz hava almis olursun, sonra daha verimli ders calisirsin.

olmuyor iste ikisini bir arada yapamiyorum. 4e kadar fln dersi bitirmis olmam gerekiyor. o saatten sonra kafam almiyor cunku. sonrasinda da yemek telasi basliyor.

83 ile basladik buralara geldik. benim de oncelikli hedefim 65. daha sonra artirarak yiyip kilo korumak, sonrasinda da 60a dusmek istiyorum =)

60a dusersem kimse tutamaz zaten beni kaydirigubbakcemile2:asigim:

bugün de amma cok yer işgal ettim.
habire yazdım durdum :bbo:

bugün yediklerim:

1 bardak bitki çayı

sabah elmalı sütlü yulaf ezmesi, 1 kk peynir

ara: 1 bardak nescafe(şekersiz)

öğle: 1 kase yoğurt, 2 ızgara köfte

akşam : 1kase çorba, 3-4 kaşık kadar et kavurma,1 kaşık yoğurt

3 minik grissini

1.5 lt su...

Günaydın kızlar

dün yediklerim :

aç karnına : cevizli su
08,30 : 1 adet galeta,1 kk peynir
10,30 : 1 küçük kutu kakaolu süt,5 adet eti form kepekli bisküvi
12,00 : 1 tas çorba,1 ince dilim ekmek
15,00 : 1 armut , yarım çay bardağı süt
18,00 : 2-3 kaşık kuskus pilavı,2-3 kaşık sebze yemeği
spor : 1 saat yürüyüş
su : 2 lt

kötü haber : regl oldum kafamçokkarıştı.Bu hafta ki kilomu etkileyecektir kesin:kızgın:

Kızlar biz bugün eşimle yürüyüşe başlayacağız ama akşam iş çıkışı inşallah. Bakalım bu işi becerebilecek miyiz. Yoksa gitmeyecek bu kilolar. Şiştim gene iyice...

Bizde babamla havaların ısınmasını bekliyoruz.Akşam iş çıkışı parkta buluşup yürümeyi düşünüyoruz.a.s
Dışarda yürümek evde yürümekten daha güzel oluyor.

bugün de kimsecikler yok neredesiniz yahuuu

kaptan nasıldı tez savunman. gel de bizi iki dürtkaydirigubbakcemile3

dün mekik işini 30a çıkarabildim. az gbi görünse de sezeryanlı biri için iyi gii:lepi:

onun dışında da 10 dk diğer yat kalk hareketleri yaptım. malesef spora günlük 15 dk dan fazla ayıramıyorum. ahh bir ayırabilsem nasıl hızlı vercem ama :kızgın:

du bakalım olcak İnşaAllahyerimseniben

Back