- 24 Kasım 2023
- 1.068
- 218
canım evet kolayı falan kestiğin için şuan hızlıca ödem atıyorsun belki de. Böyle verdiğini gördükçe daha şevk geliyor insana da :) Sağlıklı bir şekilde devam et inşallah Allah yardımcın olsun.. Bende yarın baslıyorum aralıklı oruca inşallahPazar sabahı 121 ile başladım. akşamları yarım saat tempolu yürüyüş yaptım. yemek düzenimde pilav bile vardı malesef henuz o düzene erişemedim. aradaki fark ise abur cuburu ve kolayı kesmem oldu. mutfagımın bir dolabı sadece abur cubur doluydu normalde. bıçak gibi kestim hepsini evden attım. günde kesin 1 kutu kola içen her aksam cekirdek cips çikolata pıtpıt vs yiyen ben hepsini kestim. ekmek olarakta yine yiyorum suan ama tam bugdaya döndüm. sıvıyag bol kullanırdım şimdi azalttım ve zentinyagına döndüm. günde 1 litre su içemezdim suan 2.5 litre sabit içiyorum. bana etkisi 3 günde 3 kilo oldu. muhtemelen ilk hafta diye bu kadar hızlı oldu bunda sonra yavaşlayacaktır.
Aralıklı oruca daha cesaret edemedim. her sene gidip üçüncü kontrole devam etmediğim diyetisyenim var. onun listesini 1 ay yapıp önümüzdeki ay diyetisyen eşliğinde devam edeceğim bakalım. kardesim 30 kilo vermişti ara ara kilo vermeleri durdu ama diyetisyen o ara farklı besinler verip o aşamayı kırıyorducanım evet kolayı falan kestiğin için şuan hızlıca ödem atıyorsun belki de. Böyle verdiğini gördükçe daha şevk geliyor insana da :) Sağlıklı bir şekilde devam et inşallah Allah yardımcın olsun.. Bende yarın baslıyorum aralıklı oruca inşallah
Öncelikle bana eşlik etmek istediğiniz için teşekkür ederim inanın leslie ve aralıklı oruç ile her hafta kilomu yazdığım gibi veriyorum zaten belli oluyordur çok yavaş ilerliyor 2 ay olacak ama karbonhidrat konusunda bende ne yapacağımı şaşırıyorum. Abur çubur hazır meyve suyu vs kestim. Her akşam dukan birası hazırlıyorum 0,5 ml bardağa gliforumu düzenli kullanmaya başladım perişanım yine buna rağmen tatlı krizleri özellikle muayen dönemde hala yaşıyorum ve yiyorum maalesef. Şuanki yaşamım hayatımın hiçbir döneminde tekrarı görülmemiş bi şekil ben bile şaşıyorum geldiğim noktaya. Aralıklı oruç ve leslieyi disiplinli bir şekilde yaparsanız gerisi gelir diye düşünüyorum ölçümlerinizi merakla bekliyorumAralıklı oruca daha cesaret edemedim. her sene gidip üçüncü kontrole devam etmediğim diyetisyenim var. onun listesini 1 ay yapıp önümüzdeki ay diyetisyen eşliğinde devam edeceğim bakalım. kardesim 30 kilo vermişti ara ara kilo vermeleri durdu ama diyetisyen o ara farklı besinler verip o aşamayı kırıyordu
8 ağustosta başlamışsın nerdeyse 2 ay olacak başlayalı ama sadece 7 kilo kadar vermişsin sence iyi mi yoksa bu aralıklı oructa böyle yavas mı veriliyor kilo ?29.09.2024
Göğüs-115
Bel-96
Basen-115
Kilo-98,4
Ben hiç 2 li rakamları göremeyecek miyim lafından, ben hiç 8 li rakamları göremeyecek miyim isyanına terfii ettim. Çoğu kıyafetim bollaştı. Kilo almam yavaş gidiyor ama dışardan baya belli oluyor artık. Bu yavaşlığın en. Büyük sebebi bence pcosa bağlı insülin direnci. Dün 1 paket cips 1 paket Ülker ikram gömdüm. Hala adet olmadım. Canım sıkkın yani. Umarım bir gün şu mesajlarımı 60 kg olduğumda gülerek okurum
Kilo veremememin sebebi iştahım canım çok kaçamak yapıyorum yoksa aralıklı oruç ve Leslie süper kilo verdiriyor adet olmuyorum doğru düzgün bunlar hep yavaşlatıyor8 ağustosta başlamışsın nerdeyse 2 ay olacak başlayalı ama sadece 7 kilo kadar vermişsin sence iyi mi yoksa bu aralıklı oructa böyle yavas mı veriliyor kilo ?
benimde aynı valla düzensiz adet döngüm var şişlik oluyor, ödem oluyor. Bende hep baslıcam diye yazdım buraya ama ancak bugün baslayabiliyorum bu sefer kararlıyım inşallah. Daha önce leslie ve aralıklı orucla vermiştim kilo ama bi istikrar sağlayıpta hedef kiloma ulaşamamıştımKilo veremememin sebebi iştahım canım çok kaçamak yapıyorum yoksa aralıklı oruç ve Leslie süper kilo verdiriyor adet olmuyorum doğru düzgün bunlar hep yavaşlatıyor
İnşallah hedefimize ulaşırız üstteki yorumunuz beni fena gaza getirdi bu hafta hiçbir şekilde kaçamak yapmamaya çalışacağım bakalımbenimde aynı valla düzensiz adet döngüm var şişlik oluyor, ödem oluyor. Bende hep baslıcam diye yazdım buraya ama ancak bugün baslayabiliyorum bu sefer kararlıyım inşallah. Daha önce leslie ve aralıklı orucla vermiştim kilo ama bi istikrar sağlayıpta hedef kiloma ulaşamamıştım
maşallah her gün yazıyorsun bıkmadan valla istikrarlısın keske senin gibi olabilsem :) aynen az daha dikkat et kaçamak yapma daha iyisi olur :)İnşallah hedefimize ulaşırız üstteki yorumunuz beni fena gaza getirdi bu hafta hiçbir şekilde kaçamak yapmamaya çalışacağım bakalım
Haftada bir ölçüm yapıp buraya yazıyorum başladığım noktadan baya yol aldım ama yetmez çok yavaş gidiyor kaçamakların tadı kaçtı artık eskiden böyle değildim sanırım 9 lü rakamlara düştüm diye şımarıklık yapıyorum. 2 gündür omad deniyorum 1 hafta deneyeceğim kaçamak da yapmayacağım inşallah tartıya yansır. Siz de dikkat edin yediklerinize not alın buraya yazmasanız da ölçülerinizi bilinmaşallah her gün yazıyorsun bıkmadan valla istikrarlısın keske senin gibi olabilsem :) aynen az daha dikkat et kaçamak yapma daha iyisi olur :)
olur ben bugün ölçeyim kendimi yazarım beraber devam edelim :)) omad nedir?Haftada bir ölçüm yapıp buraya yazıyorum başladığım noktadan baya yol aldım ama yetmez çok yavaş gidiyor kaçamakların tadı kaçtı artık eskiden böyle değildim sanırım 9 lü rakamlara düştüm diye şımarıklık yapıyorum. 2 gündür omad deniyorum 1 hafta deneyeceğim kaçamak da yapmayacağım inşallah tartıya yansır. Siz de dikkat edin yediklerinize not alın buraya yazmasanız da ölçülerinizi bilin
Tabii ki beraber devam edelim ben her hafta yazıyorum zaten birbirimizi gaza getiririz bu şekildeolur ben bugün ölçeyim kendimi yazarım beraber devam edelim :)) omad nedir?
olur ben bugün ölçeyim kendimi yazarım beraber devam edelim :)) omad nedir?
.Omad 23 saat açlık 1 saat serbest yani tek öğün yemek her şey serbest ara ara açlık bastırmasa süper
Süpersiniz tebrik ederim her hafta ölçülerimi takip ediyorum inceliyorum ama ilk zamanlardaki motivasyonum yok. Adetim çok düzensiz canım sıkılıyor incelsem bile şişkin hissediyorum. Neyi kendime kısıtlasam onu yerken buluyorum kendimi. Ölçülerinizi bugünden itibaren almaya başlayabilirsiniz. Buraya yazmak için değil takip amaçlı.Merhaba Keşke bende ölçülerimi yazsaydım sanırım üşendimsizede bahsetmiştim Joanna sohun 10000 steps videosundan onu düzenli yapıyorum ve inceldiğimi kıyafetlerden fark ediyorum bu beni daha çok motive ediyor yiyeceğim hiçbir şey bundan daha çok mutlu edemez beni diye düşünüp tek öğün yiyorum ara öğün falan yapmıyorum çok az kalori alıyorum ve adetim ilk defa 1 hafta boyunca sürdü