1 saatlik Leslie videoları ile spor + aralıklı oruç ile imtihanım

Mandown nasıl gidiyor uzun zamandır paylaşım yapmıyorsun
Merhabalar paylaşım yapmıyorum çünkü yerimde sayıyorum pcos sebebiyle dr A gittim söktirğcğ olmadan adet olamıyorum homa ır 11 e fırlamış adet için doğum kontrol kullanma için aldactone homa ır ve diğer sonuçlarım için henüz yorum yapmadı her zaman ilaç sentetik şeyler kullanmamaya gayret etsem de sanırım mecburum en kısa zamanda dönüş yapıcam biraz uzun oldu ama merak edip sordunuz içimi dökmüş bulundum

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda dönüş yaparsın

Ben 72 ile sizinle beraber başlamıştım tek öğün ve hergün spor yaparak 58 e düştüm hedefim yılbaşına kadar 55 i görmek inşallah
Sizin adınıza çok çok sevindim tek öğün kaç kalori besleniyorsunuz günlük kalori miktarını her besinden protein karbonhidrat yağ dengesinde neler yiyorsunuz tek öğünde

08.12.2024
Göğüs-115
Bel-94
Alt karın-120
Kilo-98.9

Merhabalar uzun zamandır ölçüm kilo yazmıyorum çünkü tamamen bırakmıştım şimdi geri döndüm. Beslenmeme kaçamaklarıma ve Leslie aktivitelerime dikkat edeceğim diye umuyorum.

Merhabalar ben de sizinle aynı diyet süreci içerisindeyim. Leslie ve aralıklı oruca başladım 1 ay kadar olmuştur.. Leslie yaparken size tavsiyem mutlaka dirençli egzersiz de yapın. Lastik gibi ekipmanlar işinizi görür. Ayrıca da beslenmenizde ki protein çok önemli mutlaka eksik etmeyin. Bu sayede vücudunuzun kas oranı yükselsin ki metabolizmanız hızlansın ve daha hızlı kilo verebilesiniz. Önemli olan kılo kaybetmek değil vücudunuzun kas oranını artırıp yağ yakımı sağlamak. Arnold schwarzenegger gibi kas yapmaktan bahsetmiyorum yağdan verdiğiniz zaman tartıdaki yazanlar sizi korkutmasın. Tartıda çok oynamasa da vücudunuz ciddi oranda incelir. Kastan vermediğimiz içinde daha kalıcı oluyor duraksama dönemlerine de pek kolay kolay girilmiyor. Ayrıca benimde sizin gibi adet düzensizliğim var malesef mecbur ilaca başladım. Kesinlikle çok fazlasıyla etkılıyor bu süreci. Siz ona rağmen harika incelmişsiniz tebrik ediyorum. Hepimize bol eksiler dilerim

Merhaba 2melekannesii tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Leslinin sadece kardiyo çalıştırdığı antrenmanları yapardım ama uzun zamandır dambıllarla çalıştığı 30 days programını yapıyorum sırtım baya bi inceldi ama tartıda en azından bi 80 falan görsem iyi olurdu leslide sıkıntı yok onu sürekli yapıyorum ama aralıklı oruç sürekli kacırıyorum oruç saatince bişeyler tıkınıyorum tatlı yemeyi seviyorum ama ilaçlar günlerdir midemi bulandırıyor.bu sebeple yemem gerekeni yiyip kalkıyorum ama hayat kalitesi sıfır bir yere çıkamıyorum sürekli öğürme halindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…