Bence o spor direk düz yürüme değil daha fazla hareket olduğu için öyle sayılıyor normalde 32 dk da 10 bin adım atılmaz ama daha fazla kalori harcanıyorTekrar merhaba bugün joanna soh 10 bin adım 32 dk şık videosundan yaptım aşırı ter döktüm ama 10 bin adım atmış gibi hissetmiyorum. Siz akıllı saatle mi yürüyüş yapıyorsunuz 10 bin adım atılıyor mu gerçekten ?
Bencede öyle çünkü ter içinde kaldım normalde leslinin 1 saatlik videolarında böyle oluyordum 32 dk da paket oldumBence o spor direk düz yürüme değil daha fazla hareket olduğu için öyle sayılıyor normalde 32 dk da 10 bin adım atılmaz ama daha fazla kalori harcanıyor
Bacak kaldırma falan var ya daha yorucu ve daha fazla kalori yaktiriyor lesliye göre daha hızlı lesli arada hareket yaptırıp çoğunlukla yürüyüş halinde olduğu için o kadar yormuyorBencede öyle çünkü ter içinde kaldım normalde leslinin 1 saatlik videolarında böyle oluyordum 32 dk da paket oldum
Benimde hayatım boyunca hep diyet yapma veya yapmaya başlama dusuncesi içinde olduğum için hiç yabancı değilimsize sürekli sorular soruyorum ama hayatımda hiç bu şekilde diyet ve spor yapmadığım için konudan yabancıyım ve ilk kez başıma gelen şeylerde şaşırıyorum. Diyet ve hareketlere başladığımdan beri özellikle son 1 haftadır idrar çıkışlarım azaldı ayak bileğimde ödem oluyor idrar yaptığımda rengi koyu değil. Aşırı sıcak aşırı terliyorum ve hareketimi arttırdım max 2,3 litre su içiyorum geçen gün kayınvalidemin lasixinden bir tane ödünç aldım ve çok rahat idrara çıktım tabi ki bu bir çözüm değil kendi imkanlarımla bu süreçte doğal bir şekilde neler yapabilirim onu düşünüyorum benimle aynı şeyleri yaşayıp çözüm üreten varsa yardımcı olabilir mi
Kesinlikle değil çünkü incelme çok güzel ozellikle bel ve basen incelme harika bunun tamamı bence yağdan verilmiş o yüzden sanki daha fazla vermiş gibi görünür tabiki sporun da etkisi büyük18.08.2023
Göğüs-123
Bel-101
Basen-121
Kilo-101,6
1 ay içinde toplam 4,4 kilo vermişim. Çok mu yavaş gidiyorum yoksa normal ve sağlıklı mı bilemiyorum. Adetim gecikti bunun etkisi olmuş olabilir mi onu da bilmiyorum .dışarıdan 4,4 kg den çok dahasını vermiş gibi duruyorum. Kendimi mi kandırıyorum. Boşa kürek mi çekiyorum. Hala mutlu değilim
Evet dışarıdan söylenenler bu ama tartıda da 30 günde 4,4 kg koyuyor insanaKesinlikle değil çünkü incelme çok güzel ozellikle bel ve basen incelme harika bunun tamamı bence yağdan verilmiş o yüzden sanki daha fazla vermiş gibi görünür tabiki sporun da etkisi büyük
Rica ederim gerçekler bunlar eğer başlamamış olsaydınız bu 4.4 kilo da üzerinizde olacaktı üstüne belki 2 3 kilo daha koyacaktiniz öyle düşünün o yüzden en önemlisi pes etmemek bırakmamak yavaş giden kilo her zaman daha sağlıklıdır ve geri alınmaz hemenEvet dışarıdan söylenenler bu ama tartıda da 30 günde 4,4 kg koyuyor insanasanırım yediklerim kaçamaklarım kilo vermemi yavaşlatıyor. Haftada 1 kere mutlaka tatlı kaçamağım oluyor hele şuan adet öncesi zor idare ediyorum kuru kayısı hurmalarla. Yorumunuz beni çok motive etti teşekkür ederim
devam ediyor musunuz? :)01.09.2024
Göğüs-119
Bel-100
Basen-120
Kilo-99,8
Adetimin 2. Günü bu hafta hem Leslie antrenmanlarıma tamamen uydum hem de aralıklı orucumu aksatmadım. 1 gün şehir dışına çıktım ve o günü serbest gün olarak ilan ettim. Onun dışında herhangi bir kaçamağım olmadı.bu hafta tartı yüzümü güldürdü çok şükür
Evet devam ediyorum adetimin 4. Günü kaçamak yapmaya da devam ediyorum hayırlısıdevam ediyor musunuz? :)
ne kadar verdiniz tartıldınız mıEvet devam ediyorum adetimin 4. Günü kaçamak yapmaya da devam ediyorum hayırlısı
ben de bir ara yapıyordum iki haftada 4 kiloyu gecik vermisitm ama şimd ibir türlü baslayamıyorum şevk gelmiyr :/Pazardan pazara tartılıyorum başlangıçtan bu yana 6,2 kilo.vermişim
maşallah allah bozmasın. bende cocuk düşünüyorum bir senedir. ama boyuma göre kilom azcık fazla. saglıklı beslenip vermek istiyorum bende. bir de iş yerinde sürekli oturuyorum. o yüzden leslie bana cok iyi gelir ama yanıma arkadas arıyorum sanrıımBen doğumdan sonra çok kilo. Aldım benim bir yakınım tüp mide ameliyatı oldu güzelce zayıflıyor. Galiba benim tek motivasyonum o kişinin de şişman olmasıymış şimdi hayatım tamamen değişti öyle bir şevk geldi ki süper gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?