Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nirdesiniz yaaa
Ben geldimmmm Bugun 8.gunum bitiyor ama bir sorun var .. Kızlar benim istahım ınanılmaz acıldı ekmek yemeyen ben onsuz doyamıyorummmm=(((( yani bu hafta 1.5 kg kadar aldım...:x
Yarından itibaren sıkıda bir diyete baslıyacagım ınanılmaz ıstahlıyım:S.S
resmen karnım sıstı yaaa=((((
Ben geldimmmm Bugun 8.gunum bitiyor ama bir sorun var .. Kızlar benim istahım ınanılmaz acıldı ekmek yemeyen ben onsuz doyamıyorummmm=(((( yani bu hafta 1.5 kg kadar aldım...:x
Yarından itibaren sıkıda bir diyete baslıyacagım ınanılmaz ıstahlıyım:S.S
resmen karnım sıstı yaaa=((((
geçmiş olsun canım.Allah başka dert vermesinnnası gidiyor kızlar...bugün giremedim bütün gün internete,hastanedeydim(
alerji testi yaptırıcam diye gittim üniversite hastanesine saçma sapan kan tahlili idrar tahlili yapıp gönderdi.....hem anaflaksi dedi hem test yapmadı,1 ay sonra gel alerji bilmem nelerine bakıcam dedi....e be kadın şimdi niye bakmadın! off çok sinirim bozuldu.....
sabah 8 den akşam 4e kadar sigara içmedim haliyle koşturmadan ama eve gelince 5-6 tane içtim...şimdi yatıcam....yarın hiç içmemeye çalışıcam ben,bakalım başarabilecekmiyim....sağlık çok değerli bişey arkadaşlar,hastaneye gidince daha iyi anlıyor insan neler var hastanelerde...
Allah yardımcımız olsun....
tüh iyi olmamış arkadaşım neden uydun onlara sen.ben bıraktım desene sen.ama neyse buda sana ders olsun bidaha başa döndün demek hadi bakalım her gün yaz buraya canım destek olalım sana bak benim 45.günümbebekkafa gecmis olsun canim saglik gibisi yok gercekten ..
Kizlar cok emindim kendimden,, ama olmadi yaktim bugun(((( hemde 5 tane fln ictim
Bugun cok buyuk bir sinav verdim sigara icilen bir ortmda yillardir gormedigim arkdaslarimla beraberdim
COK PISMANIM... ama bugunu dusunmeyecegim yarindan itibaren tekrar birakiyorumm TEKRAR TEKRAR TEKRAR TEKRAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Døn basa ve saymaya devam 1
bebekkafa gecmis olsun canim saglik gibisi yok gercekten ..
Kizlar cok emindim kendimden,, ama olmadi yaktim bugun(((( hemde 5 tane fln ictim
Bugun cok buyuk bir sinav verdim sigara icilen bir ortmda yillardir gormedigim arkdaslarimla beraberdim
COK PISMANIM... ama bugunu dusunmeyecegim yarindan itibaren tekrar birakiyorumm TEKRAR TEKRAR TEKRAR TEKRAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Døn basa ve saymaya devam 1
bu arada evli arkadaşlar,mesela aygün çocuğunuz var mı? hamilelikten önce de içiyormuydunuz?
bebeğime hamile kalmdan 4 ay önce bebek düşünüyorum diye sigarayı krizsiz, gayet kolay bir şekilde bir çırpıda bıraktım. 22 emzirdim. hamilelik sürecinide eklersek (7 aylıkken doğdu) yaklaşık 3 yıl hiç içmedim. sonra yeniden başladım. iyi halt ettim...
cnm çok geçmiş olsun şimdi nası oldun?Umarım düzelmişindir bi ara bende yaşamıştım böle alerjik bi durum yediğim yiyeceklerden ya da bulunduğum ortamdan olabileceği söylenmişti.Hatta acildeki doktor kocaman bir iğneyle gelince yanıma kaçmıştım ordan alerjiye iğne yapılır mı diye ve doktor çok kızmıştı çok biliyodun da neden geldin buraya diye :)Üniversite yıllarımı özledim yaa geçmişe gittim şimdi bak
bu arada evli arkadaşlar,mesela aygün çocuğunuz var mı? hamilelikten önce de içiyormuydunuz?