Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm sakınn içmeee...20 gün ne demek biliyomusunn...çok büyük bişey başardın sen..20 gün içmedin,bırak koksun,koklama pencereden temiz hava al,parfüm sık,dişlerini fırçala,su iç sama sakııın içmeeee
ben bugün yine 6 taneyle kapadım geceyi...dişlerimi fırçalayıp yatıcam şimdi...bi süre böyle 6yla devam edicem...ama inanın fazlasını istemez oldu şimdiden bünyem....
kelebek yarın mutlaka yaz içip içmediğini çok merak ediyorum...inşallah içmemişsindir...
iyi geceler,tatlı rüyalar herkese misleeer gibii uyuyunn
yaa eski bırakanlardan gelse diyorum.tamamen nezaman istekler geçer acaba.benim bayağı geçti ama günde 1 2 defa aklıma düşüyor..:26:
sigarayı azaltan arkadaşları kutluyorum....inşallah emelinize ulaşırsınız...sizden etkilenip bende bugün az içtim...ama pek başarılı oacağımı zannetmiyorum...çünkü daha önceleri birçokkez bunu denedim ama ben bırakamadım :93: bu illeti..benim için tek çözüm birden kesmek ama korkuyorum....birdaha içememek düşüncesi beni ürkütüyor...ALLAH sağlıklı bir şekilde hepimizin rızgından kessin bu illeti....
evet yaa bencede..bırakanlar gelse bize gaz verse,tecrübelerini anlatsa....:97:
bir daha içmeyecek olmak benide ürkütüyor nedense...bununda psikolojik olduğunu düşünüyorum...o kadar çok alışmışızki varlığına...boşluğa düşecek gibi bi his yaratıyor bir daha içmeyeceğini düşünmek....
birden bire kesemiyorum işte bu yüzden...dile kolay 13 yıl içmişim....
bugün 5 tane içtim bu arada....o da biraz sıkıntılı olduğumdan...saat 10 olmuş...şu an içesim var aslında ama zorluyorum kendimi....
ufff hadi bırakanlardan gelsin birileri,başarı öyküleri okuyalım birazzz
Canım benim yavaş yavaş görüp gelen olur topiği zaten.. Ozaman başlarız başarı öykülerini okumaya inşaallah..
Belkim biz yazarımm
Bebekim geceyi 5 le kapattıysan seni kutluyoreee
Bak hatta sana şarkım bile söyllüyorumm
13 yıla inat yarın gün boyu 4 dene bakalım..
Çünkü hergün 1 tane azaltıyorsun sübhanallah yaa
Hadi maşallah canım iradene hayranım şuan ve inşallah her gün böyle devamm eder
Günaydın kızlar
Ben de bırakmak için her yolu denedim sürekli sigara değişikligi yaptım çünkü içtiğim sigaranın da tadını cok seviyordum bana cok yumusak geliyordu o yüzden sigaramı değiştirdim şu anda içtiğim sigaradan hiç tat almıyorum bıktım tozunu denedim sadece 4 gün içmedim 4 gün sonra tekrar basladım inşallah bırakırız...
22. gündeyim. motivasyonumu yavaş yavaş kaybediyorum. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bir tanecik içsem....
kleopatra niye beğenmedin ki mesajımı? yanlış bişey mi söyledimki?:26:
hakkaten niyeki katılmadı acaba:26:heralde beğene tıklıcaktı yanlışlık oldu sanırım
kızlar benim 42.günüm.halen aklıma geldikçe içesim geliyo bi kaç gündür böyleyim halbukim unutmuştum onu.
benim de23. günüm. aklımdan çıkmıyor. halbuki ilk günler düşünmüyordum bile
Niye katılmayım canım söylediklerin çok doğru tabiki de katılıorum yanlışlıkla tıklamısım ona kusura bakma ..
kızlar ben 5 ocaktan beri içmiyorum.işallah darısı sizin başınıza olur.size tavsiyem olabildiğince sigara içilen ortamlara girmemeye çalışın.bende çok denemeler yaptım ama yanımda birileri içince daynamadım.bu herşeyden önce alışkanlık insan kahvenin yanında sigara olmazsa olmaz diyor ya da açık hava bir ortamda sigarayı arıyor ama inanın bu geçecek.bi kere paranız bitmek bilmiyor,bereketi çok oluyor.her zaman temiz parfüm kokuyorsunuz.ben sigarayı bıraktıktan sonra arkadaşımdan özür diledim o içmiyordu ve ben ne kadar iğrenç koktugumu bırakınca anladım.işalllah hepiniz kurtulursunuz
Dayanın arkadaşlar çok iyi gidiyosunuz gaz falan değil kaç yıllık bağımlılık bu kolay mı?Bende sizlere baktıkça etkileniyorum yakında listeye gircem galiba.Bebekkafa öpüyrm sni cnm pes etmek yokkkkkkk:)
canım benim,çok teşekkür ederiz....
ben 2 gündür bozdum azaltma durumunu ne güzel gidiyodu oysa....günde en fazla 6 tane içiyodum..oraya düşürebilmiştim...ama 2 gündür stres yaptım bişeyleri,birde şiddetli bir alerji durumu yaşadım nedeni belirsiz... bütün vücudum kıpkırmızı oldu,kaşıntı,yanma,batmalar,kulak memelerimde şişme,ishal,ürperme vs..anormal bi durum...
daha önce plates yaparken lastiklerden olmuştum böle 3 hafta önce..acile gitmiştim serum vermişlerdi...alerji ilacı...dün yine oldu durup dururken...çok korktum...dr.a gidicem alerji testi yaptırmak istiyorum..bu yaşıma kadar yaşamamıştım böyle bişey....
velhasıl kelam dün ve bugün içtim baya...ama yrndan itibaren 5 le devam ediyorum....ne zaman strese girsem,sıkıntı yaşasam sigaraya sarılıyorum....sonrada kendime kızıyorum....beceremedin yine diye....o kadar bilinçliyimki aslında....:97:
diğer arkadaşları okudukça mutlu oluyorum,22 gün 40 gün falan ne demek yaa..büyük başarı...helal olsun hepinizeee:92::92::92: