kıslarr merhabaa :)
evet uzun zamandır takip ediyordum ara ara konuya dahil oluyordum ama bundan sonra daha sık yazıcağıma eminim çünkü 2 ocak itibariyle sigarayı içmemiş olmaktan hem mutluyum hemdee mutsuzum adlandıramıyorum bile 1.5 gün oldu ama dün benim için çokk zordu hayattan kopmuş sanki bütün hayati fonksiyonlarım durmuş gibiydi .. iş yerinde zordu evde de kendimi uykuya verdim bakalım bugün daha iyiyimm akşama doğru ne olur bilemiyoumm ama bunlar geçicekk mis gibi kokuyorum ellerim , dişlerim , saçlarım , tenim kokmuyor aksine o kadar temizim ki bi daha kirlenmek istemiyorum.. bakalım bundan sonra neler olucakk ):
bebekkafa supersin seni gonulden kutluyorummm
senin adina cok sevindim cok zoru basariyorsunn ve bak gor devamida gelicek ,, kendimizi alistiracagiz unutuacagiz ve biticek gidicek
karabas otu demek hmmm onuda duymustum.. ilk zmnlar bilseydim alirdim valla oyle birseyi cok aradim surekli sakiz cignedim mahfoldum ilk bir hafta .. Sonra zaten biktim biraktim herseyi normal yemegi biraz abarttim ve gobis masallaaaahhh hemende belli etti kendini
ki o kadasr spor yapyiorum demekki biraz fazla kacirdim:S tartiya cikmadim
ama
bir ay sonra cikicam
bu ara biraz kilo topiginde takiliyorum
az once kenidme limon aldim sabahlari sicak sicak icicem cok iyi gobisi cok kis azamanda erityor
Yalniz suna inanmazdimn ya derdim sigarayi briakinca bir sekilde kiloyada dikkat edilir abartilmaz ama bu oyle birsye degil cok cok zorlayici bir aclik basuyor
normal yedigim yemegi 1 dilimle yiyiorsam simdi 2. dilimi buyuk istahla ariyorum
neyse ben diyete balsiyorum yarin
Bebekkafaa devaammmmm snein briakmis olman varya burdaki herkese oyle bir motivasyon sagliyorki eminim bir cok ksii birakmak icin coktan hazirlandilar bile
valla seviyommm cigara seniii cok hos ve karizmatik birisin,, bu aralar baskalarinin ellerinde goruyorum seni ozledigimi hissediyorum,, ama bi daha mi icmekkkk ahahaah yok yok yok cokytan ayrildi yollarimiz
:84:
Ay ay ay tsk ederim neler yazmissin boyle:)
valla zafer bizim
ben artik saka bir yana su sigara dusuncesini bir kenara cektim ve yarindan itibaren diyet olayina giriyorum ,, sanirim bunun icin hazirim .. normalde mesela bu saatlerde cigara hayaliyle yanip tuttusurdum aklima bile gelmiyor ayy hicmi hic canim istemiyor aman muasallah
sabah ac karna uyandigimda iliktan daha sicak su ve bir limonun suyunu sikiyorum eskiden diyetlerde gobegimi hemen erititrdi ve beni gun boyunca inanilmaz tok tutuyor sabah ictigim bu limonlu su.
ve yaglari direk yakiyor arti limon icmek cildi guzellestriri bunu okumustum
o zaman de hayde rejimmmmm
bir ayda bes kilo vericiimmmmm gobise elvedaaaa
veremezsem sayet cigaraya basliciiimmm boyle olmuyor yani sigara icmeden olmuyor
sakaaaaa
Bebekkafa o sinir anlari cok kotudur bilirim dayanilmasi en zor anlardir ama yinede usnu bilyioruz geliyop gecici bir durum ve kendimizi snein yaptigin gb yapip telkinlemek cok onemli
ben kendimde bir seyi daha farkettim .. ilk zamanlar sinirlenince cok cnaim istiyordu cunku cok sinirleniyordum. 1 ay gecti ve inanirmisin artik kolay kolay hic bir seye sinirlenesim gelmiyor:S:S
cok ilginc bence nikotin seviyesi dustugu icin durduk yere sinri gelebiliyor
allen carin videosundada dedigi gibi sunu anlatmaya calisiyorum, sigara icen bir insan normal insanlara nazaran daha agresif daha sinrili daha panikler vallahi bunu kendimde goruyorum sui an resmen
benim gece uykularim cok kotuydui uykuya gec dalardim kolay kolay uyuyamazdim sinri basardi boyle bir acayiptim panik atak oldugumdan suphelendigimide bilirim
ama su son zamanlar masalllahhhdiyorum kus gibiyim bebek gibi baismi yastiga koydugumda hemencik uyuyorum !!!
bu arada ben hergun balik yagida almaya basladim cildimdeki degisikligi anlatamam
tavsiyye ederim muhakakk kullanin sagliga saglik katan birsey bu titsinirsneiz balikyagi kapsulleri var muhakak onu alin! depresyona vs cok iyi gelyior bagisiklik sistemini cok guclendiriyor soylemek istedim
az ince disari ciktim bir saat yurudum kendime geldim uzerimdeki gerginlik gitti resmen bu yuruyuse bayiliyorum... yatmadanda biraz pilates tamamdir
selam kızlaarrr :))
bende kendi kendime 1 ocak 2011 gününü bir çok şey için yeni başlangıç günü saymıştım kendi kendime tabii bunun içinde en başta sigarayı bırakmak vardı ,
çok şükür bugün 4 gün ve hiç içmedim ,
yaklaşık 7 yıldır içiyordum , ama inanın sevmeyerek , hani bazısı severek içer ya ben öyle değildim sevmeyerek istemeyerek ama yinede içerdim işte...
tamamen kendi irademle bırakmaya ve bir dahada içmemeye kararlıyım , nikotin sakızı vs gibi yardımcılar almıyorum şimdilik , umarım böylede devam eder ....
şu 4 gün boyunca az da olsa bana zor gelen tek şey yemek sonrası içtiğimiz o sigara , onu birazcık aradım o kadar ...
ama kararlıyım benim içinde sigara artık bitmiştir
:86:
bende sevmeyerek icerdim .. ama cokta guzel icerdim farkinda olmadan alismisim bedenim beynim onsuz yapamamaya basladi bunu farkettigim anda tamam dedim buna bir dur demeli
boyle nereye kadar gider dedim
sigara icilen dumanli ortamlardan nefret etmisimdir dumani sevmem ama sigarayi yerdim
cok ilginc yani evde asla sigara iicmemisimdir kokusuna dayanaamazdim sonucta kahvehane gibi kokardi sevmezdim yani
balkonda icerdim ama ama cokta guzel fosur fosur icerdim
neyseki bundna sonra bitti artik
senide cok tebrik ediyorum yilmak pes etmek yok sagligini kazanicaksin mis gibi 1- sinif insna olazagiz
su an kullanmiyorum diyorum soranlara o kadar ayricalikli hisssediyorumki kendimi
bununn keyfide bir baskaymis-----
dayan ilk gunler zor geciyor ama hemen geciyor disini sik ve kurtul canim burda birbirimize moral verecegiz mcxxx
aaa hülyaaa'cım çok sevindim seni görünce,gece senden alıntı yapmıştım şimdi görünce çok sevindim,tabiki verdiğin haber daha da bi sevindirdiharikasın canımm...
çook mutlu oluyorum böyle inanın,birlikte başarıyoruz çünkü,birbirimizi motive ediyoruz ve inanın hakkımız geçiyor sevaba giriyoruz çookk....bundan güzel ne olabilir ki....
demek seninde miladın 2 ocak hülyacım...hadi bakalım kolay gelsinn:))
benim bugün 3.günüm....geç kalktım zaten 1 buçukta....kahvaltı falan yaptım,şimdilik iyi gidiyor ama bakalım gün uzun....
ne olursaaa olsuunn İÇ-ME-YE-CE-ĞİM!!!!
zaten dumanını düşününce bile boğuluyorumm ,iğrençç şeyy:120::120::120:
evet ya gordun remsimi hehe silemedim halen ordan bakalim yoneticiye mesaj attim belkim ilgilenirler.. cok naziksin iltifatlar icin canim tsk edeerim o senin guzelligiinnnnnn
eveeeet bu saat oldu zibaramadim halenn bakinyiorum bu kadinlarkulubunde o kadar cok konu varki oku oku bitmiyor
bi yerde giriyorsun cikamiyorsun
yarin 4. gunun bebekkafa helal olsunnnnn sen bu isi basardin haciiiii
gecelrein biraz zorlar ucup gidiyor yavas yavass.... ama yine burda bircok konuyu okudumm 8 ay icmeis biri karabas otunu alip dneiyecekmis cunku cani sigara istiyormus
ister tabi o nikotin varya o nikotin ahhh ahhhhhahhhhh beeeeeeee pis o pis e e
neysem bu karabas otu sigarayi birakanlarda ilerde cani cekerse kullaananlarda daha etkili olabiliyormus onuda ogrendim az once
eger ilerde cok cok canim isterseki ins oyle bisi yasamam aklimda tutuyorum bu otu:97:
Sigarayi birakkkktimmm enydi benim gunahim demis ferdi baba bile dusnun artik ahahaha
sigarayi birakmis gunahla deger biciyor
neyse yasasin dumansiz hava sahasi diyoruzzzz ve yatip zibariyoruuzuzzzzzz
ben de işe gitmeden bir bakayım dedim. dün itibarıyla rejime başladım. 3 kilo vermem gerek. bebekkafa 4. günde sana başarılar diliyorum. başaracağından eminim. ben krizleri atlatmak için çok erken yatardım. sense gece kuşusun. akşama görüşürüz.
selam kızlaarrr :))
bende kendi kendime 1 ocak 2011 gününü bir çok şey için yeni başlangıç günü saymıştım kendi kendime tabii bunun içinde en başta sigarayı bırakmak vardı ,
çok şükür bugün 4 gün ve hiç içmedim ,
yaklaşık 7 yıldır içiyordum , ama inanın sevmeyerek , hani bazısı severek içer ya ben öyle değildim sevmeyerek istemeyerek ama yinede içerdim işte...
tamamen kendi irademle bırakmaya ve bir dahada içmemeye kararlıyım , nikotin sakızı vs gibi yardımcılar almıyorum şimdilik , umarım böylede devam eder ....
şu 4 gün boyunca az da olsa bana zor gelen tek şey yemek sonrası içtiğimiz o sigara , onu birazcık aradım o kadar ...
ama kararlıyım benim içinde sigara artık bitmiştir
Allen carr videosu demiş bende önce kitabı okuyup sonra seminerine katılmıştım. 2 sene oluyor bırakalı. Darısı başınıza :)
canımm merhaba seni takip ediyoorumm bu azimle biz üstesinden geliriz sen dertme canmm
ama şu yemeklerden sonra o işte beni deli ediyor su sakız vs bunlarla geçiştirmeye çalıyorumm benim bi avantajımda iş yerinden arkadaşla birlikte kalkıştık bakalımm o çoook ama çook inatçı bitti demesi yetiyor bense biraz daha zorlanıyorum ama elime bile almadımm ): bugünlerde geçicekkk iyiki bırakmışız ya diyceğimiz günlerde gelicek 1 hafta oldu yok 1ay oldu derken aylar geçmiş olucakk ama bebekkafa neye seviniyorum biliyormusun mis gibi kokuyorum yaaa bundan güzeli olamaz yaaa kendime güvenim geldi ohhh beee )::)
kızlar bende destek istiyorum, bende bırakmaya karar verdim. artık yaklaşık 10 yıl oluyor sıgaraya başlayalı, uyuz eşim bırakmıcakmış, dolayı ondan destek bekleyemem, ama nolur siz burda olun her güçsüz anımda beni destekleyin.
öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?