- 9 Eylül 2009
- 203
- 0
- 39
tamam sekerim gozunaydin olsun atlattin ilk gunu ,, tebrik ediyorum cok cok cok
45 gun dogru diyorsun sikalim disimizi tamamen unutacagimiz gunlere gelelim
bak mis gibisin simdi uyu yarin mis gibi uyanicaksin
burda herkes birakan herkes deneyimlerini paylasiyor hepimiz motive oluyoruz
kolay degil hemd hic kolay degil allah biliyor ya .. ama inadim inat
sigara hakkinda cogu seyi artik okuduk biliyoruz
karar vermek birakmak ve devam etmek
ben hep derdim eskiden bir birakayimda devami gelir hehe oyle degilmis birakiyorsun ama birde devam ettirmesi cok cok onemliiiii hatta en onemlisi bu! biz bunu basaracagiz ins
iyi geceler canim saglikli gunlere..
ufak bir oneri daha : ilk zamanlar sabah kahvaltida 3 yaprak filan marul yerdim ve marulda biraz nikotin var ve kendini hissettiriyor tavsiye ederim gune zinde basliyor insan
tahilli ekmek , peynir , marull super ayrilmazlar benim icin. simdi marul yerine sabahlari roka tuketiyorum oda acayip faydali sigara icmis insanlar icin ozelliklede
benden simdilik bu kadar yatim zibrimmm optmmm herkesiii
45 gun dogru diyorsun sikalim disimizi tamamen unutacagimiz gunlere gelelim
bak mis gibisin simdi uyu yarin mis gibi uyanicaksin
burda herkes birakan herkes deneyimlerini paylasiyor hepimiz motive oluyoruz
kolay degil hemd hic kolay degil allah biliyor ya .. ama inadim inat
sigara hakkinda cogu seyi artik okuduk biliyoruz
karar vermek birakmak ve devam etmek
ben hep derdim eskiden bir birakayimda devami gelir hehe oyle degilmis birakiyorsun ama birde devam ettirmesi cok cok onemliiiii hatta en onemlisi bu! biz bunu basaracagiz ins
iyi geceler canim saglikli gunlere..
ufak bir oneri daha : ilk zamanlar sabah kahvaltida 3 yaprak filan marul yerdim ve marulda biraz nikotin var ve kendini hissettiriyor tavsiye ederim gune zinde basliyor insan
tahilli ekmek , peynir , marull super ayrilmazlar benim icin. simdi marul yerine sabahlari roka tuketiyorum oda acayip faydali sigara icmis insanlar icin ozelliklede
benden simdilik bu kadar yatim zibrimmm optmmm herkesiii