evet hiç başlamamak kesinlikle en iyisii....başladın mı bırakmak işkencee gerçekten....çook kararlı,azimli,hazırlıklı ve istekli olmak gerekiyor....öyle olduğum halde zorlanıyorum...çok pis bişey yaa,tam bir illettt!!
gizemli bahar aylarına kadar isteğin iyicee körelmiş olacak,o yüzden korkma canım....
düşün daha 5-6 ay var bahara yaza....o zamana kadar ohooo .....
evet yaa bırakalı 1 sene oldu 5sene oldu vs diyen yok mu hiç??:44: onlar da yazsa bişeyler ne iyi olurdu aslında....
kelebek senin yaptığını yapsam ben yine içerim,yani içme ihtimalim artar...çünkü sigarayı görüyosun,elinde tutuyosun,içimden bişey yak yak diye dürtükler o zaman....
benim sigarayı hiiç görmemem lazım ki öyle de yapıyorum.....annem çok tiryakidir..ortalıkta sigara bırakmıyo artık,balkon kapısının önünde içiyo benim yüzümden....ama sayemde o da azalttı biliyo musunuz..:))
bide şunu farkettim kokusunu duyunca canım istiyo bazen,bazende kokusundan kaçıyorum,öğkk diyerek...neyse daha neler olacak bakalım,yolun başındayım ben dahaaa
bazen bende özlüyorum sigarayı. keşke hiç bağımlısı olmasaydım. maddi manevi mahvetti beni yıllarca. insanlıktan çıkarmış beni farkında değilmişim. ben ilk günlerde krize girdiğimde eşimin sigarsını alıp yakmadan içime çekiyordum. midem bulanıyordu kriz falan kalmıyordu. bir mümkün olduğunca erken yatıp o günü bitiriyordum. çünkü beni genelde akşamları zorluyordu.
yupiiii
hepiniz harikasınız,yaptık olacak...
başka yolu yok,de hadi gettt..cigarada neymiş..
tebrikler bebekafa,efelim kız sana,sonuna kadar arkandayım..
benim 3,5 ay oldu bırakalı kız bi sene falan değil ben şimdiden unuttum..
sakın içme emii..
merhabacanım ben sigarayla beraber diyetede başlamıştım 5 kilo verdim.yürüyüş yaptım az yedim yaptığım bu canım.
yaa benim 1,5 aydan sonra aklıma gelmez oldu,tabikide dürtüklme oluyodur ama gülüp geçiyorum yani anlık oluyodu benim ama artık oda olmuyo canım..
yupiiii
hepiniz harikasınız,yaptık olacak...
başka yolu yok,de hadi gettt..cigarada neymiş..
tebrikler bebekafa,efelim kız sana,sonuna kadar arkandayım..
benim 3,5 ay oldu bırakalı kız bi sene falan değil ben şimdiden unuttum..
sakın içme emii..
merhaba
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. benim hem eşim hem de işyerimdeki tüm samimi arkadaşlarım içiyor. yani her an elimin altında. diyette nelere dikkat ettin. diyet listeleri topiğine baktım. ben uygulayamam. bana ağır gelir. üsytelik çalışıyorum. benim 3-4 kilo vermem gerek.
bebekkafa cok guzel yontemler uyguluyorsun birebir benim kendimde yaptigim seyler ,, ve sonucu etkili oluyor..
insan bir an uzaklasiyor unutuyor,, bazen oyle bir an geliyorki gozun birsey gormuyor orda irade devreye giriyor ve 3 dk da geciyornas nas gidiyor
insan farkli bir hisse burunuyor yasanilanlar daha tuhaf geliyor sanki hayatin tadi tuzu yokmusta biryerlerden baslamak gibi ...
sonuc cok guzel olucak
1 gun 2 gun 5 gun 10 gun sonra aylar ve insallah yillar..... yilmak yok cok cok seneler sonra kazanan biz olacagiz SABIR
bu arada sigara tv. de 21 adım varr sıkıntılı anınızda buraya girin ve okuyun iyi gelicektirr eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?