Herkese merhaba
biliyorum sizlere fazla destek olamıyorum. Ben artık kaçıncı günüm olduğunu bilmiyorum. 16 aralıkta 2 ayım bitti. Ben başardıysam herkes başarır. Tek yapmanız gereken sabır....şimdi günde bir paket sigarayı nasıl içtiğime inanamıyorum. Sanki hiç yapmamışım gibi.... Herkese başarılar diliyorum. Iyi haberlerinizi bekliyorum.
haklısınız arkadaşlar ben bilemiyorum ki bırakmaya alışma sürecini geçen yıl yaşadım hakket kolaylık oluyor 2 haftalık bir bırakma getirdi ardından fakat öyle bir içiyorumki şu sıra azaltamıyorum da ben batık durumdayım nasıl kurtulucam sık sık girip okuyorum yazdıklarınızı benim kendimde çözdüğüm şey şu ben sigara içmemeyi istiyorum fakat bırakmayı istemiyorum ne diyorum bilemiyorum gözümde çok büyütüyorum ve içinden çıkamıyorum
ınsan sıgara ıcerken ıctıgı ıcın uzuluyor ve ıcmek ıstemıyorsa ,, ama bunada engel olamıyorsa o ınsan aslında cok kolay bırakır.. cunku beynının bıyerlerınde bırakma ıstegı hep vardır ve bunu basarabılır.. ama ıcıpte valla ben sevıyorum bırakmakta ıstemıyorum atın olumu arpadan olsun dıyenler ancak bır gun acıl kalp amelıyatı olmalısın sozunu duyunca mecburıyetten bırakıyorlarhatta cogu yıne devam bıle edıyor o noktaya elmeden kurtulalım arkadaslar hepımıze kolay gelsınnnn..
sagol bebekkafa
Sanada mutlu yılar herkese mutlu yıllar ... Avatarlara bayıldımmmmm noel babalı olan harıkkaaaa
ıns guzel bır yıl olması dılegıyle...
yarın bırakıcak olanlar kriz anlarında buraya ugrayın ve sık sık yazılanları tekrardan okuyunn
ılk gunu atlattınızmı bakın gerısı nasl guzel gelıcek
Bir gazetede okumuştum keyifle içenlerden daha çok suçlulukla içenlere zarar verior diye oda ayrı muamma oluyor işte yıllardır suçlulukla korkuyla içiyorum ben.Sizlerede iyi yıllar dilerim.Bebekkafa allen carr ı okumuştum ben içinde sevinç olmalı kaygı yerine kaygı bilinç altını zorlar gücünü keser bu sorunu aşmalısın bırakmanı istiyorum gerçekten ben seni bayadır takip ediyorum istikrarlı ve bilinçlisin kaygılanma günde bir tane içebilen hiç içmemeyedi becerir zorlanmadan.KOLAY GELSİN CANIM.
hadi bakalım bebekkafa. ben senin başaracağına inanıyorum. herkese mutlu yıllar...
1 ocak ve ilk ben yazayim bari=) Herkese yeni saglikli huzurlu seneler !!Nerdesinizzz kiizlaaarrrr ,, hersey yolundami !!
senenin ilk gunu hepimiz icin guzel bir baslangic olur insallah !!
Herkese guzel guzel seneler olsunnnnn
benim bugun tam 1ay oldu. gecen sene 2 ay icmemis biri olarak simdi rekorum ikinci ayi gecmek
3. aydan sonra tekrar baslamalar azaliyormus sanirim
Allllaahimmmmmm yardimmmmm banada herkesede !! Krizler azaldi gibi iskenceli degil artik ,, ama havadan bir tane yaksam hicte fena olmiyacak yani sogumadim dumanindan filan titsindigim yok :)
ins beynim tamamen unutur diye umuyorum.... cunku baska turlu olmuyor yaa once fizikten arinmak sonra psikolojik arinmak ...
Hani okuyorum burdaki her lonuyu ve yazilanlari benim farkettigim sey 5 sene birakmis biri yinede ozlem duyabiliyor:? ama birakiicazzzzzz olmaaazzzzz saglik olmadan olllmazzzz
OOYYYY BEBEKKAFA BU NE DONANIM BU NE HIZ=))
Helal olsunnnnn sana ..... hic ummuyordum bu kadar hazirlikli baslayacagini yani hep bir cekinen tarafin var gibiydi ama cok guclu gordum seni basaricaksin arkadasimmm o pislige bundna sonra elveeedaaaa!!!
bu arada su ictigini belirtmissin bu cok ise yariyormus ufak bir krizde bir yudum su .. SUPERSIN
bugunu atlat yarina hic sigara icmemis biri olarak uyanmak varyaaa Mannnnyaak birseyyy bunu yasamani istiyorumm:))
sonrasi zaten gelicek ve kendine inanamyicaksin gunler gectikce cesartin articak kolay kolay aklinada gelmiyecek ..............
gece cok zor oluyor ama kendinle inatlasicaksinnnnn icindeki kucuk canavari oldurucezzz !!!!
cok cok tebrik ediyorum insss devam ediceksin guzelim
bizler arkandayiz KKEN BUYUK KK BASKA BUYUK YOK .......!!!!!!!!!!!
Hooobaarreeeeyyyyyyy
Senin en buyuk sinavin bu geceyi atlatmakkkkk en yap ne ettt sakinnnnnnnnnnnnnn....
ben inaniyorum sanaaaaaaa bir ay sonra kutluyalimmmmmmmmm bunuuuuuuuuu
Sizi okuyorum ve özeniyorum ben dipte hissediyorum kendimi sanki bırakınca bomba gibi hissedicem kendimi enerjim yerine gelecek yıkık ve yorgunum çünkü grip ve sigara bir arada çok içiyorum günde 1 paketi geçiyor ama azaltmayıda beceremiyorum direk bırakma yoluna gitmek zorundayım diye düşünüyorum banada el atın kızlar fikrinize desteğinize ihtiyacım var
Sizi okuyorum ve özeniyorum ben dipte hissediyorum kendimi sanki bırakınca bomba gibi hissedicem kendimi enerjim yerine gelecek yıkık ve yorgunum çünkü grip ve sigara bir arada çok içiyorum günde 1 paketi geçiyor ama azaltmayıda beceremiyorum direk bırakma yoluna gitmek zorundayım diye düşünüyorum banada el atın kızlar fikrinize desteğinize ihtiyacım var
hayir canim ben pilatesi ilk zamanlar lastik kullanarak yapyiordum ona ihtiyacin yok
hatta pilates deyince akla topu gelir toplada bir ilgisi fazla yok
yerde jimnastik yaptigini dusun ,, karin hareketleri bacak mekik v.s gibi
hergun duzenli biraz biraz ibr kac hareketi yap illa spor salonuna gitmeyede gerek yok
birde dvd2 yi siddetle tavsiye ederim 6 kaftada gozle gorulur bir kas yigiltisi yapio =)
cd almim dersen
tv8 in sitesine gir orda tekrari olan binlerce pilates videosu var
basla eminim faysadini goruceksin
ki senin cocugun yok ben birde su an bile dibimde viyaklayan bir cocukla ugrasiyorum
sen rahatsin bence sadece 30 bilemedin 40 dk alicak basla bana tsk ediceksin
lastik filan gerenzi yokinzii sekerim
ebru salli zaten soyluyor surekli pilatese baslayanlarin cogu sigarayi kendiliiginden birakiyor cunku nefes egzersizleriyle yapiliyor ve insani inanilmaz rahatlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?