- 7 Mayıs 2010
- 2.679
- 12
- 43
Bende bırakmak istiyorum arkadaşlar içmek öyle eziyet bir hal aldı ki zaten bir yıla yakındır bütün derdim bu oldu.Kendimi çökkün ve bitkin hissediyorum.Öğretmenim okulda her tenefüz bahçe var arka tarafta oraya taşınıyoruz şimdi havada buz gibi titriye titriye içiyoruz hastalanacağız nasıl aptal bir halimiz var koşturuyoruz dışarı.Ve bu iş çokta yoruyor 40 dakikada bir 3 kat in zehirlen don çık yukarı....
Ben fena içici oldum iyice 25 tane civarı içiyorum geçen yıl bi ara 2 hafta bıraktım sonra yine başladım.Şimdi benimde kaç gündür aklımda 1 ocakta içmesem diye geçiriyorum ama azaltmadan zor bende aranızdayım kendime de plan kurayım.15 gün var.
Hadi inşallah ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.3 gün 15 - 3 gün 10 -3 gün 7- 3 gün 5- 3 gün 3 :98:
hoşgeldin aramıza canım....
25 tane çok gerçekten bende 25 olmasada 15-18 içiyodum canım...yavaş yavaş azalttım okuduysan önceki yazdıklarımı....azaltarak gitmek ve bu azalttığın zamanlarda da kendini bi şekilde sigaradan soğutmak çok faydalı oluyor bırakma yolunda....ben ara ara sigaranın zararlarıyla ilgili yazılar okudum netten,resimlere baktım,videolar izledim,nasıl bırakabilirim diye araştırmalar yaptım,bırakanların tecrübelerini okudum,bol bol Allah'a dua ettim,di li geçmiş zaman kullandım ama bunları hala yapıyorum çünkü henüz bırakmadım tam olarak....
istersen yani eğer 15 gün içinde zor gelecekse hiç kendini kasma 1 ocak diye....sende kendine başka bi tarih belirle...1 ocak değilde 1 şubat gibi,14 şubat gibi....çünkü bu süreçte kendini zorlamak,baskı yapmak fayda yerine zarar getiriyor bence....yavaş yavaş gerilmeden,strese girmeden olayı özümseyerek o yolda gitmek daha faydalı ve daha kesin çözüm gibi geliyor bana....
ben ki ciddi bağımlıyım,içmediğimde başım gözüm döner 3 gündür 1 tane içiyorum günde...ve bunu ancak dediğim yöntemle başarabildim...kasımda başladı benim serüvenim ve kurban bayramında çok içtim mesela daha önce azalttığım halde....demek istediğim kasmaya gerek yok bünyeyi sadece iste...gerçekten isterseniz başarabilirsiniz,başarabiliriz....
hadi bakalım kolay gelsin hepimize.....
bu arada saat 11de 1 tane içtim yine...birazdanda yatıcam...herkese iyi geceler...:80: