Bende bırakmak istiyorum arkadaşlar içmek öyle eziyet bir hal aldı ki zaten bir yıla yakındır bütün derdim bu oldu.Kendimi çökkün ve bitkin hissediyorum.Öğretmenim okulda her tenefüz bahçe var arka tarafta oraya taşınıyoruz şimdi havada buz gibi titriye titriye içiyoruz hastalanacağız nasıl aptal bir halimiz var koşturuyoruz dışarı.Ve bu iş çokta yoruyor 40 dakikada bir 3 kat in zehirlen don çık yukarı....
Ben fena içici oldum iyice 25 tane civarı içiyorum geçen yıl bi ara 2 hafta bıraktım sonra yine başladım.Şimdi benimde kaç gündür aklımda 1 ocakta içmesem diye geçiriyorum ama azaltmadan zor bende aranızdayım kendime de plan kurayım.15 gün var.
Hadi inşallah ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.3 gün 15 - 3 gün 10 -3 gün 7- 3 gün 5- 3 gün 3 :98:
herkese merhaba
ben pek katılamıyorum aranıza. işyerinde açılmıyor kk. 2 akşamda çalışıyorum eve geç geliyorum. evde çocuk, iş, güç. . benim bugün tam 2 ayım bitti. gayt iyiyim. aklıma gelmiyor bile. darısı bebekkafanın ve diğer bırakmak isteyenlerin başına.
sevgiler...
Merhaba Arkadaşlar,
Buğün 14. gün bitti, fena gitmiyor aslında. İlk hafta daha zordu, ikinci haftamı bitirdim ve Allaha şükür iyiyim. Üstelik hemen hemen her gün arkadaşlarımla görüşüyorum ve benim arkadaşlarımın hepsi çok sigara içiyor. Bugün ilk kez arkadaşlarla kahve içerken sigara istemedi canım ve kendimle müthiş gurur duydum, bu duyguyu hissetmek beni mutlu etti ve kendimi çok ayrıcalıklı hissettim.
Arkadaşlar olacak , hepimiz ileride " ben 5 yıl önce veya 10 yıl önce bıraktım" demenin mutluluğunu yaşarız işallah.
17. gunummmm sonunda iki haftayi devirdimmmm
artik kesinlikkkleeee icmek isssteeemiiiyorrurmmmmmm BITTTTMISSSSTIRRRRRRR !!!!
Bebebkkafa gunde birtaneye indirmek cok guzel bir basariiii seni tebrik ediyorum 1ocaktan sonra yeni tertemiz bir hayata basliyacaksIN .. Inaniyorum sen ve burda birakmak isteyen butun arkadaslarimiz birakicak.... burda olmak bile basaridir ..ve birakmak isteyen buitun arkadaslara sabir diliyorum cok zormus inanin cok zor ,, nikotin krizi diye birsey yok !!!! elinde cak diye yakmanin havasini haleeen aciklayamiyacagim cekip ufleme alsikanligi var.. biraktiktan sonra sadece ozlem duyuyorsunuz ,, caniniz cekmiyor ama aliskanlik olsa gerek surekli akla geliyor ama ustesinden gelmek icin ustune gidin kendinizle inatlasinnnnnnnn.............
Insanin istahi ve bagirsak hareketleri otomatik degisiyor!!!!!!!!!!!!! KABIZzzzz liga karsi dikkat edin .. ilk ay bagirsaklar resmen duruyor kendimi patlicak gibi hissettim .. bugun sanki biraz duzeliyor gbyim
yemiyorum ve cok fazla spor yapmama ragmen gobek saldi kendini yeni yeni toparlanmaya basladimmmm
allahimmmm atlattim o zor gunleriiii,,,,, fresh sakizlar cignemekten dmaagim yorulmustu .. simdi onu bile aramiyorummmm ins hep boyle devam ederim
cok cok kriz anlarimda bir paket naneli sakiz cignedimbu cok ise yaradi
bol su !!!!
veeee en onemlisdeee sicak dus !!! bu ay dustan cikmadim valla huzur veriyor gerginligi stresi aliyor ,, o sigara dusuncesi akildan ucup gidiyor
ve ilk gunler mumkunse biraktiginiz ilk 3 gunu kimseyle gorusmeyin evden cikmayin derim tetikleyiciler disarda arkadas ortaminda ... icen arkadaslarinizdan mumkunse biraz uzak durun en azindan ilk hafta..
su an benim sayemde bir arkadasim daha sigarayi birakti onun icinde cok mutluyummm
YASASINNNNN DUMANSIZ HAVA SAHASI ,, YASASIN OCAK 2011
bugun 23. gunum
Dun geberiyordumm!!! maholfummmmmmmmm øluyordummmm o kadarmi canim istedi yani sanki hic birakmis gibi degildim. kuafordeydim uzunda kaldim.. herkes yanimda kiz arkdasim sigara molalari verdi. orda basim atti allah biliyor belli etmedim ama surekli telkinledim kendimi.. yeni yil dolayisiyla karton karton sigara ikram edildi oldugum yerde ve onumde ki masada acik icilmeye hazir o marlboro sigaralar ahhhh ahah((( kiz arkadasimi otobuse bindirdim bir anda elindeki sigarayi tutmasi icin bana verdi bir an aldim kiz bindi otobuse gitti bir an telaseyle elimdeki yanan sigaraya bakakaldim ((((
dedim ben bunu icicem yani bir iki cekim dedim o an ama ben ben birakmistim.... o kadar zorlandim o kadar direndimki tas olsa catlardi(( ama icmedim !!!!!!!!!!! attimmmmmmmmmm
ben bunu nasil yaptim nasil icmedim hayyret ediyorum kendimee ve ondan sonra butun gece canim nasiill istediii nasil nasil nasil nasilll ya neden bøyle oluyor yaaa offf cok zor
bugun daha iyiyim agir spor yaptim fazla aklimda degil buyuk ihtimal icmiycegim artik kendime guveniyorum ama bu 23 gunden sonraki kriz neydi onu anlamadim..................................
bebekkafa bu zamana kadar cok birakma girisimlerim oldu en uzunu 2 ay oldu.. oda kenidmi gercekten iyi hissettigim zamanlar stresimin sifir oldugu zamanlar,, o zaman insan dayanabilyior sen gercekten zor bir zmaanda birakicaksin off valla evlilik stresi ne demek ya:S
ama bu dmeek degildirki ustesinden gelemiyeceksin bende 1 ocakta biraktin biraktin baksana yepyeni bir tarih harika bir gun en guzel firsat bu zaman sakin kacirma ve kendine guven bitsin bu is
allahim yardim etisn hepimizie ,, evlenmeden once kendini iyice arindir kurtul o pislikten evine kosu bandi al mis kokulu evinde yasamaya basla bu yondende dusunebilirsin seni motive eder... evlilik esittir yeni bir duzen yeni bir hayat yeni bir ev yeni bir yasam tarzi sifir bir hayatbir ocakta dogum tarihin olacak.....
demekki dedigin 40 45 gun can istiyor bu zikkimi hmmmm bunu yeni ogrendim bende diyorum nedne halen canim istiyor of neyse dusunmek istemiyorum:)
ins seneye buraya bir sene oldu diye yazariz:S
yazicazyazalim yazmaliyiz yazmalilar filan filan gibi ne guzel hayat
Canım evet işte,malesef böyle stresli bi zamandayım
ve bu hafta içtim günde 4-5 tane hep....ne güzel teke düşürmüştüm((
çok güzel anlatmışsın,yeni bi hayat,yeni bi ev,sıfır bi hayat...benimde tüm düşüncem bu yönde...bu yüzden evlenmeden önce bırakmak istiyorum,vücudumu arındırmak istiyorum bu pislikten....
yeterli derecede isteğim var ama yeterli derecede iradem de olmalı...
1 ocağa 3 gün kaldı.....
elimden geleni yapıcam o gün bırakmak için artık ama yapamazsam da kendime kızmıycam....1 ocak değilse 5 ocak olur,6 ocak olur vs....mutlaka olucak bi şekilde...
zaten baya iyi gidiyodum ama bişeye sinirlendim ve o gece üst üste 6-7 tane içtim gerisi de geldi,şimdi günde 4-5 içiyorum....ipin ucu kaçtı mı gidiyo yani....:97:
Allah yardımcımız olsun canım aminnnn....
40-45 günden sonra canının istemediğini de aygünden öğrendim ben canım...onun öyle olmuş....
bakalım...ben 40-45 gün durabilsem zaten olay biter benim için....:97:
Birde ben becerebilsem şunu hastalandım grip bir öksürüyorum ki sormayın ama içmeye devam işte bende bırakmalıyım beter birşey bu
ivetttt doğruuuu artık hiç aklıma bilem gelmiyo..
kızlr sizde başarabilirsiniz inanın ve en önemlisi ne biliyomusunuz?
çok sinirli olduğunuz hallerde içmemek.benim birkaç kez öle oldu yaktım elimde tuttum dumanını kokladım sonra attım,içmedim yani.şimdi ise hiç aklıma gelmiyo..sizde yapacaksınız inanıyorum..
Birde ben becerebilsem şunu hastalandım grip bir öksürüyorum ki sormayın ama içmeye devam işte bende bırakmalıyım beter birşey bu
su anda bırakmıs bırını cok guzel motıve edebılırım
bırakıınca ılk 3 gun haliyle cok zor sonra alısıyorsun zorluga 2. hafta ya kadar guclu krızler gelıyor gıdıyor
2 . haftadan sorna buyuk bır ask buyuk bır ozlem mutlu oldgnuz anlarınıznı bır sıgara yakarak tatlandırmak ısteyeceksıınız ama unutun bırakmıs olcaksınız
alısıcaz sanırım yavas yavas
yanı ben artık nıkotını ıstemıyorum aramıyorum keyfını arıyorum ozellıkle gece uyumadan yarım saat once ..
benım bırakacak olanlara tekrar kendımce bır kac onerım olcak
1. bıraktıgınız ılk gunler en nanelı en fresh yakıcı sakızlardan bolca yanınızda bulundurun onlar olmazsa olmazlar
2. cok cok aklınıza gelırse evdeysenız hemen dusa gırın ve uzun bır muddet cıkmayın,, dustan sonra bolca dısler fırcalanıcak
3. meyveeeeee...........................krızlerde ıkı mandalına yıyın gorun sonucu.... greyfurt suyuda cok etkılı
4. saglıklı yasamanın her yolunu arastırın ona gore beslenın nede olsa bırakmıssınzı sıgarayı en buyuk pıslıgı hayatımızdan atmısısz en guzel sekılde beslenın .... haftanın 3 gunu balık....bol meyve ve sebze
5. YESIL CAY (ben tatlandırıcı ıle ıctım sekerı cok sevdgm ıcın kg almamak ıcın)
6.Cok canınız ıstedıgınde yıne krızdeyken soyyleee guzel bır cıkolatayı yıyıj gıtsınbır muddet ama sonra oda keıslcek yoksa kılo ...
7.Acıga cıkan enerjı artısını muhakkak uzerınızden atmalısınız ..en guzelı her gun ennnn azzzz 45 dk yuruyus ben bır saat yurudum
8.ınsan gecelerı pc basındayken ne yapsanız engel olamayacagınız bır krız gelır ıste o zmn hemen camı acıyorusnuz dısarı dogru once burnunuzdan derınnnnn cekınnnn tututnnnnn sonra ufeyınnnn ama bu uflemeyıı cok derın yapın cok onemlı .. on kere tekrarlayın bakın nasıl gecıyor
gecmezse oturun aglayın rahatlatyıor sonra krız gectıgınde ıcmedıgınız ıcın kendınızle gurur duyucaksınız.. egerkı halen devam ederse o zmn evde muhakkak abur cubur olmalı (ılk zmnlar ıcın) oturun afıyetle yıyın ınsna rahatlıyo:S
8.sabhaları kahvaltıda ıkı avuc roka yıyıyorum faydalarına ınanamazsınız. bedenınıznıdekı toksınlerı atın bunu ıcın nette arastırma yapın arındırın kendınızı ... beden temızlıgı..
9. bıraktıgınız ılk gunlerın gecesı gecmek bılmeyecegı ıcın erkenden yatıp uyumayı alıskanlık halıne getırınnnnnn cok cok cok en onemlısıde bu
Sonra zaten pırıl pırıl bır cılt temızlenmıs bır beden ve sıgaranın vermıs oldugu stresten eser kalmıcak ıns tabı aklıam geldıkce dahada yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?