- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
evt ya zaten ben burada yeni sayılırım daha tam alısamadım.birisi mesaj gonderdiginde cıkmıyor dimi yane yazdıgın gozukmuyor sohbete bakıp durmak zorundayız galiba.evet varım tatlım ama herkes kafasına gore mi yapacak ortak birsey mi yapacaz diyet olarak?
bende varım bende:) beni de alın aranıza, yarın baslıyorum inşallah, 65 kiloyum hedefim 55
güldürdün beni valla:) tabiki ishal olmayacaksın devamlı bünye alışır. ben bitki çaylarından bi zarar görmedim ilaçlardan bin kat iyidir. boy kilo yaş kaç evlimisin
beğenilenler görünüyor sadece mesajlar görünmüyor. bende yeniyim daha ama çözdüm yavaş yavaş. biz yarın bi arkadasla ayran diyetine baslıyoruz bir hafta sonra isveç yapacagım istersen katıl bize istersen de kafana göre diyet yap. senin kararın
170 boy kg 70 yas 25 olcm 4 ay 24 gun sonra :) bekarım dha cnm bu kışa dogru evlilik olacak insh
hoşgeldin canım benim. yarın baslıyoruz süreyya arkadasımızın sayesinde toplandık burda. inş hedefine ulaşırsın.
bu zamana kadar zayıf oldugum icin hic diyet yapmadım,hicbir fikrimde yok ama arastırım ayran diyeti nasılmıs ona göre :)
hoşbuldum canım, inşallah hepimiz hedeflerimize ulasırız, bende 25 yasındayım 1.63 boy , 10 kilo vermek istiyorum bakalım..
yasımda 25 . ayran diyetini gönderdim bak bakalım istersen yaparız istersen daha saglıklı bi diyet yap çünkü fazzla kilon yok senin. ben evlendiğimden beri kilo sorunu yasıyorum. yani 5 yıldır öncesinde balık etliydim aama iyiydim gene hiç zayıf olmadım yani
seni gormedim cnm ama 60 olsan bencede iyi olur sanırm.yasıt sayılırız :) bencede ben baska diyet yapayım cunku dayanamam bayılırım ben bu kadarcık yersem hatta yeme değil icme oluyor bu ::) aka bir yana kotu taraf su midemde gastrit var cnm sık sık yemek yemem lazım yoksa basım dönüyor brzda bu yuzden göbek oldu sanırm bende midem sisiyor
canım önemli olan sağlığın tabiki. herkesin bünyesi aynı değil sonuçta. cok şükür aclığa alıştım ben. midem küçüldü artık istesemde yiyemiyorum. sen az az ama un tuz ve seker olmadan yemeye calış ara öğün yap yani 6 öğün ye ama az az tabi. inş istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın. bak düğünün varmış gelinlik giycen daha sağlığını kaybetme tabi
teskkurler cnm iyi dusuncelerin icin :) ztn su gobek olmasa manken gibi olucm da :) bana sanki hic erimezmis gibi geliyor biraz erise moral olur ama.birsey sorcm sen belini ölcttn mu cnm hic?
zaten göbek kadınların en büyük derdi. biberiye yağına devam et erir. acıkcası ölçmedim hatta ölçmek istemedim benim zaten kalça basen bacak ince sadece göbek ve göğüs bölgemde var fazlalık arkadan bakınca gayet iyi duruyor yani. bu arada ben yatıyorum canım yarın devam ederiz sabah erken kalkacagım iyi geceler sabah erkekn kalkmak da cok faydalı uyku kilo yapıyor bunuda söyleleyeym. hadi tatlı rüyalar.
canım hosgeldin öncelikle ödemini atman için isveç diyetini yapmanı öneririm. ondan sonra diyetisyenle devam edersin.benimde sorunum göbekle. sezeryandan kaldı. ben pazartesi ayran diyetine baslayacagım istersen beraber yapalım arkadas oluruz birbirimize ben sana yazayım ayran diyetini
1.GÜN SABAH=3 BARDAK AYRAN
ÖGLE=3 BARDAK AYRAN
AKSAM=3 BARDAK AYRAN +200 GR HAŞLAMA TAVUK
2.GÜN SABAH=3 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ MEYVE
3. GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SEBZE(HASLAMA YADA ÇİĞ)
4.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR
5.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SODA
6.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+ SINIRSIZ BİTKİ ÇAYI
7.GÜN SABAH= 2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ ÇORBA
AYDA 1 KERE YAPABİLİRSİN VE 4.5 KİLO VERMİŞ YAPAN ARKADAŞ BİR HAFTADA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?