• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

evt ya zaten ben burada yeni sayılırım daha tam alısamadım.birisi mesaj gonderdiginde cıkmıyor dimi yane yazdıgın gozukmuyor sohbete bakıp durmak zorundayız galiba.evet varım tatlım ama herkes kafasına gore mi yapacak ortak birsey mi yapacaz diyet olarak?

beğenilenler görünüyor sadece mesajlar görünmüyor. bende yeniyim daha ama çözdüm yavaş yavaş. biz yarın bi arkadasla ayran diyetine baslıyoruz bir hafta sonra isveç yapacagım istersen katıl bize istersen de kafana göre diyet yap. senin kararın

beğenilenler görünüyor sadece mesajlar görünmüyor. bende yeniyim daha ama çözdüm yavaş yavaş. biz yarın bi arkadasla ayran diyetine baslıyoruz bir hafta sonra isveç yapacagım istersen katıl bize istersen de kafana göre diyet yap. senin kararın

bu zamana kadar zayıf oldugum icin hic diyet yapmadım,hicbir fikrimde yok ama arastırım ayran diyeti nasılmıs ona göre :)

170 boy kg 70 yas 25 olcm 4 ay 24 gun sonra :) bekarım dha cnm bu kışa dogru evlilik olacak insh

1.GÜN SABAH=3 BARDAK AYRAN
ÖGLE=3 BARDAK AYRAN
AKSAM=3 BARDAK AYRAN +200 GR HAŞLAMA TAVUK

2.GÜN SABAH=3 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ MEYVE

3. GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SEBZE(HASLAMA YADA ÇİĞ)

4.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR

5.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SODA

6.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+ SINIRSIZ BİTKİ ÇAYI

7.GÜN SABAH= 2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ ÇORBA

AYDA 1 KERE YAPABİLİRSİN VE 4.5 KİLO VERMİŞ YAPAN ARKADAŞ BİR HAFTADA

ayran diyeti bu canım senin boyun ve kilon iyiymiş aslında ben 1.55 boy kilo 72 evliyim 3 yasında oğlum var. 87 kiloydum ama 60 olcammmmmm

hoşgeldin canım benim. yarın baslıyoruz süreyya arkadasımızın sayesinde toplandık burda. inş hedefine ulaşırsın.

hoşbuldum canım, inşallah hepimiz hedeflerimize ulasırız, bende 25 yasındayım 1.63 boy , 10 kilo vermek istiyorum bakalım..

bu zamana kadar zayıf oldugum icin hic diyet yapmadım,hicbir fikrimde yok ama arastırım ayran diyeti nasılmıs ona göre :)

yasımda 25 . ayran diyetini gönderdim bak bakalım istersen yaparız istersen daha saglıklı bi diyet yap çünkü fazzla kilon yok senin. ben evlendiğimden beri kilo sorunu yasıyorum. yani 5 yıldır öncesinde balık etliydim aama iyiydim gene hiç zayıf olmadım yani:(

hoşbuldum canım, inşallah hepimiz hedeflerimize ulasırız, bende 25 yasındayım 1.63 boy , 10 kilo vermek istiyorum bakalım..

inşallah canım benim tek derdimiz bu olsa keşke allah daha büyük dert vermesin kimseye. inş veririsn sende hadi bakalım hayırlısı olsun en basta sağlık tabi önemli olan

yasımda 25 . ayran diyetini gönderdim bak bakalım istersen yaparız istersen daha saglıklı bi diyet yap çünkü fazzla kilon yok senin. ben evlendiğimden beri kilo sorunu yasıyorum. yani 5 yıldır öncesinde balık etliydim aama iyiydim gene hiç zayıf olmadım yani:(

seni gormedim cnm ama 60 olsan bencede iyi olur sanırm.yasıt sayılırız :) bencede ben baska diyet yapayım cunku dayanamam bayılırım ben bu kadarcık yersem hatta yeme değil icme oluyor bu ::) aka bir yana kotu taraf su midemde gastrit var cnm sık sık yemek yemem lazım yoksa basım dönüyor brzda bu yuzden göbek oldu sanırm bende midem sisiyor

seni gormedim cnm ama 60 olsan bencede iyi olur sanırm.yasıt sayılırız :) bencede ben baska diyet yapayım cunku dayanamam bayılırım ben bu kadarcık yersem hatta yeme değil icme oluyor bu ::) aka bir yana kotu taraf su midemde gastrit var cnm sık sık yemek yemem lazım yoksa basım dönüyor brzda bu yuzden göbek oldu sanırm bende midem sisiyor

canım önemli olan sağlığın tabiki. herkesin bünyesi aynı değil sonuçta. cok şükür aclığa alıştım ben. midem küçüldü artık istesemde yiyemiyorum. sen az az ama un tuz ve seker olmadan yemeye calış ara öğün yap yani 6 öğün ye ama az az tabi. inş istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın. bak düğünün varmış gelinlik giycen daha sağlığını kaybetme tabi

canım önemli olan sağlığın tabiki. herkesin bünyesi aynı değil sonuçta. cok şükür aclığa alıştım ben. midem küçüldü artık istesemde yiyemiyorum. sen az az ama un tuz ve seker olmadan yemeye calış ara öğün yap yani 6 öğün ye ama az az tabi. inş istediğin kiloya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın. bak düğünün varmış gelinlik giycen daha sağlığını kaybetme tabi

teskkurler cnm iyi dusuncelerin icin :) ztn su gobek olmasa manken gibi olucm da :) bana sanki hic erimezmis gibi geliyor biraz erise moral olur ama.birsey sorcm sen belini ölcttn mu cnm hic?

teskkurler cnm iyi dusuncelerin icin :) ztn su gobek olmasa manken gibi olucm da :) bana sanki hic erimezmis gibi geliyor biraz erise moral olur ama.birsey sorcm sen belini ölcttn mu cnm hic?

zaten göbek kadınların en büyük derdi. biberiye yağına devam et erir. acıkcası ölçmedim hatta ölçmek istemedim benim zaten kalça basen bacak ince sadece göbek ve göğüs bölgemde var fazlalık arkadan bakınca gayet iyi duruyor yani. bu arada ben yatıyorum canım yarın devam ederiz sabah erken kalkacagım iyi geceler sabah erkekn kalkmak da cok faydalı uyku kilo yapıyor bunuda söyleleyeym. hadi tatlı rüyalar.

zaten göbek kadınların en büyük derdi. biberiye yağına devam et erir. acıkcası ölçmedim hatta ölçmek istemedim benim zaten kalça basen bacak ince sadece göbek ve göğüs bölgemde var fazlalık arkadan bakınca gayet iyi duruyor yani. bu arada ben yatıyorum canım yarın devam ederiz sabah erken kalkacagım iyi geceler sabah erkekn kalkmak da cok faydalı uyku kilo yapıyor bunuda söyleleyeym. hadi tatlı rüyalar.

bnm kalcada brz byk sayılır cnm.gec uyuyorm gec kalkıyorm ben is fln yok bekarda olnca.tamam tatlım memnun oldm bu arada tanıstıgımza.sanada tatlı ruyalar grs

Günaydın arkadaşlar:16::16: 1nisan itibari ile diyetime başlamış bulunmaktayım..

Sabah:

1dilim çavdar ekmeği

2-3 zeytin

1 dilim yağsız peynir

domates

ve şekersiz çay

canım hosgeldin öncelikle ödemini atman için isveç diyetini yapmanı öneririm. ondan sonra diyetisyenle devam edersin.benimde sorunum göbekle. sezeryandan kaldı. ben pazartesi ayran diyetine baslayacagım istersen beraber yapalım arkadas oluruz birbirimize ben sana yazayım ayran diyetini

1.GÜN SABAH=3 BARDAK AYRAN
ÖGLE=3 BARDAK AYRAN
AKSAM=3 BARDAK AYRAN +200 GR HAŞLAMA TAVUK

2.GÜN SABAH=3 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ MEYVE

3. GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SEBZE(HASLAMA YADA ÇİĞ)

4.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR

5.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SODA

6.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+ SINIRSIZ BİTKİ ÇAYI

7.GÜN SABAH= 2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ ÇORBA

AYDA 1 KERE YAPABİLİRSİN VE 4.5 KİLO VERMİŞ YAPAN ARKADAŞ BİR HAFTADA

1 haftada 4,5 kilo güzel ama bütün gün sadece sıvı ile mide bulanmazmı arkadaşım ben birde ilaç içiyorum illaki birşeyler yemem gerek:31:

Sabah kahvaltısı yapmadan olmuyor bende. Ayran diyeti güzelmiş ama kahvaltıyla olsa bu kadar kilo verdirmez değil mi?

bu ayran diyeti çok agır değil mi ya? ben gecen yaz sadece protein içeren bir diyet yaptım, bütün gün tavuk peynir süt vs. serbest, hiç bir sekilde karbonhidrat almıyorsun, 3. gün hastaneye kaldırdılar beni, protein zehirlenmesi olmus, megerse benim vücudum yağı yakmak için karbonhidrat istiyormus bünye meselesi işte, ben yükledim proteini )hiçte kilo veremedim 3 günde 3 kilo verdi millet) neyse o biriken protein beni hasta etmişti, vücudumuzu tanımadan bu tip diyetler yapmayı dogru bulmuyorum ben, en azından tecrübeyle sabit:)) neyse bende bugun basladım diyete çavdar ekmeği, şekersiz çay, yagsız sirkeli domates salatalık peynir , hepimize kolay gelsiiiiiiiiiiiiin

Kızlar bugün bir nisan, ben nesfit yemeye devam ediyorum.dün biraz kaçırdım ama ne yapalım o kadar kaçamak olacak.Bu ayran diyeti bana göre olabilir ama insanın uykusunu getirmezmi? Hem çalışanlar için zor bir diyet olur herhalde.

Beni çok yakından tanımayan herkes "aman da neyin var" diyorlar ama aslen 7 kilo fazlam var! Önce ikiz sonra tekiz doğurdum ve inanılır gibi değil, kürdan gibiydim. Sonra ne mi oldu? Sigarayı bıraktım. Ablam "göbek bölgen yağlanacak haberin olsun" dedi ama birden 3 haftada 5 kilo alacaksın, bir ödem yığını olacaksın" dememişti! Neyse sigarayı bırakalı 6 ay olduğuna göre ve bir daha da hiiiiiç başlamaya niyetim olmadığına göre diyet vakti gelmiştir! Geçen hafta weightwatchers diyetine başladım ama ne işe yaradı derseniz, esas kalorilerimi nereden aldığımı anlamaya yaradı! Sanırım önce şu ödemleri atabileceğim bir şok diyet ile başlayıp moral bulmam gerekiyor. Çünkü ikizler 8 aylıkken işe başladığımda üzerimden düşmek üzere olan pantalonun içerisine güçlükle sığdım!

Bu arada kesin biliyorsunuzdur ama siz siz olun rejim süresince tight ve eşofmanlara saklanmayın. Kot şahane bir motivasyon aracı! Dün çocukları parka götürdüm kot pantalon giymiş olarak... Eğilip ayakkabılarına yardım edemedim darlığından! :-)

öğle yemeğim 1 kase semiz otu salatası içinde semiz otu ve yoğurt var birazda yağsız peynir koydum

yemekten sonra 5 i 1 yerde çayı içicem

Back