• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg
maviboncukcum - 1.55 cm 73 kg 60 kg
cicolat - 1.63 cm 65 kg 55 kg
sweetgirl88 - 1.70 cm 70 kg
asya27 - 1.52cm 58kg 50 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg

An itibariye ben de karışık bitki çayımı ve maden suyumu içtim. gayet iyi durumdayım. yatmadan önce de lahana suyumu içeceğim gün güzel bitecek gibi darısı yarının başına.

duan için de teşekkür ederim maviboncukcum, inşallah yarın daha iyi haberlerini alacağız amcamın

Canım benide eklermisin 1.66 boy kilo 82.9 hedef 65 :) kızlar aranızda en şişmanınız benim galiba :(

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4 kg 62 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg

An itibariye ben de karışık bitki çayımı ve maden suyumu içtim. gayet iyi durumdayım. yatmadan önce de lahana suyumu içeceğim gün güzel bitecek gibi darısı yarının başına.

duan için de teşekkür ederim maviboncukcum, inşallah yarın daha iyi haberlerini alacağız amcamın

inş canım iyi haberlerini alırız. bu arada listede en kilolu benim yaaa:((((((((((((

hoş geldin canım ekledim seni de. bize göre daha şanslı görünüyorsun daha az kilo vereceksin ama kilo vermek durduğu zaman ayrı bir sorun. eminim istediğine ulaşacaksın sen de. şu ana kadar yaptıklarını yapmadıklarını bir düşün nerede sorun olabilir sen kendini daha iyi değerlendirebilirsin. biz de yazdıklarına göre yardımcı olmaya çalışırız. gerçi kelin ilacı misali:)) ama belki fikirlerimiz senin işine yarayabilir tabi kendi bilgilerimiz de yabana atmayalım:)
teşekkür ederim beni de aranıza aldığınız için :16:
inşallah yarından itibaren menü paylaşımı mı yaparım

Kızlar bende size katılabilirmiyimmm:) bende bugün dukan diyetine başladım sizinle olmak isterim bu grupta:) başka topikdede varım ama seviyorum kalabalık olup hep beraber zayıflamayı:)
Kilom 69.2
Olmak istediğim kilo 58

Tamam ozaman maviboncukcum bu arada hiç üzülme en kilolu sen degilsin canım BENİM :(((((

bende ona güldüm zaten aynı anda aynı mesajı yazmışız. önemli olan bundan sonrası inşallah en zayıfımız sen oluruz canım benim sende üzülme sakın:))))))))

Kızlar bende size katılabilirmiyimmm:) bende bugün dukan diyetine başladım sizinle olmak isterim bu grupta:) başka topikdede varım ama seviyorum kalabalık olup hep beraber zayıflamayı:)
Kilom 69.2
Olmak istediğim kilo 58

hosgeldin canım birlikten kuvvet doğarmış inş hedefine ulasırsın

ben basladım bugün ayran gayet tok tutan bişey hiç acıkmadım toplam 6 brd ayran içtim ve aksam 200 gr haşlama tavuk suan da bitki çayımı içiyorum gayet iyiyim şimdilik bakalım bir hafta sonra tatrtılacağım kaç kilom gidecek merak ediyorum acıkcası bende

Günaydın kızlar sıcacık bir nisan sabahından sizler uyuyormusunuz bilemiyorum ama ben işteyim :31::31::52::52: Sabah gelirken ayranımı aldım birazdan içicem umarım zorlamaz beni aslında tek korkum ilaç içtiğim için boş mideye içmek ve istifra etmek umarım olmaz.Gazamız mübarek ola :16::16:

selam kızlar öncelikle diyetlerinizde başarılı olmanızı diliyorum bende yıllardır diyet yapıp bir istikrar tutturamayanlardanım al ver al ver yoruldum artık ve yaş oluyor 30 bir çocuk ta doğurdum bundan sonra beni iyice zorlayacak diye düşünerek başlamak istiyorum biryerden biraz araştırdım isveç diyetini zaman olarak tam benlik okadar zamanda versem sonra almamak için daha kontrollü olabilirim gibi geliyor ancak aranızda bu diyeti uygulayan varmı sormk istedim çünkü ben kırmızı et ve haşlanmış balık yemem onun yerine ton balığı yesek olurmu hani böyle küçük değişiklikler yapılabilirmi birde ben nezaman diyet yapsam tuvalet soru yaşıyorum bunun olmaması için form çay içilebilirmi birde cidden aç kalınan bir diyet eski bir dukancı olarak yulaf kepeğini buna empoze etsek olurmu mesajımı okuyan ve bu konuda fikir sahibi arkadaşların yorumunu bekliyorum .

selam kızlar öncelikle diyetlerinizde başarılı olmanızı diliyorum bende yıllardır diyet yapıp bir istikrar tutturamayanlardanım al ver al ver yoruldum artık ve yaş oluyor 30 bir çocuk ta doğurdum bundan sonra beni iyice zorlayacak diye düşünerek başlamak istiyorum biryerden biraz araştırdım isveç diyetini zaman olarak tam benlik okadar zamanda versem sonra almamak için daha kontrollü olabilirim gibi geliyor ancak aranızda bu diyeti uygulayan varmı sormk istedim çünkü ben kırmızı et ve haşlanmış balık yemem onun yerine ton balığı yesek olurmu hani böyle küçük değişiklikler yapılabilirmi birde ben nezaman diyet yapsam tuvalet soru yaşıyorum bunun olmaması için form çay içilebilirmi birde cidden aç kalınan bir diyet eski bir dukancı olarak yulaf kepeğini buna empoze etsek olurmu mesajımı okuyan ve bu konuda fikir sahibi arkadaşların yorumunu bekliyorum .

kızlar birde bu soruma asıl eklemek istediğimi unutmuşum şu son zamanlarda moda olan ve her yerde reklamı yapılan ialç gibi içince kelepçe etkisi yaratıp tokluk sağlayan ürünlerden kullanmış olanınız var mı düşünüyorum ama net bişey duymadan almak istemiyorum

kızlar birde bu soruma asıl eklemek istediğimi unutmuşum şu son zamanlarda moda olan ve her yerde reklamı yapılan ialç gibi içince kelepçe etkisi yaratıp tokluk sağlayan ürünlerden kullanmış olanınız var mı düşünüyorum ama net bişey duymadan almak istemiyorum

merhaba canım isveç diyeti konusunda bir fikrim yok ama zayıflama ilaçları bana pek cazip gelmiyor açıkçası. bir ara ben de kullanmıştım kısa bir süre hiçbir faydasını görmedim zararı oldu mu onu da bilmiyorum. haberlerde falan da görünce kötü haberleri artık hiç cazip gelmiyor. en güzeli böyle birbirmize destek olup sağlıkla zayıflamak

Boy Başlangıç Kilo Hedef
sureyyaaa - 1.68 cm 71.4kg 62 kg
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
shena87 - 1.66cm 82.9kg 65kg.
moonlin14 - ...... 69.2kg. 58kg.

8 Nisan pazartesi , tartılma günümüz olsun pazartesi geleneğini bozmayalım:)

merhaba canım isveç diyeti konusunda bir fikrim yok ama zayıflama ilaçları bana pek cazip gelmiyor açıkçası. bir ara ben de kullanmıştım kısa bir süre hiçbir faydasını görmedim zararı oldu mu onu da bilmiyorum. haberlerde falan da görünce kötü haberleri artık hiç cazip gelmiyor. en güzeli böyle birbirmize destek olup sağlıkla zayıflamak

teşekkür ederim bu arada bende boy:165 kilo:74 hedef:61 bilginize yarından itibaren başlıyorum diyete gelişmeleri fırsat buldukça paylaşırım sizlerle

canım öncelikle hoşgeldin ben isveçle 10 günde 4.5 kilo verdim biftek ve balık yerine her zaman 200 gr kadar haşlama tavuk yedim ıspanak yerine de bol limonlu brokoli yedim yani ters bi etki yapmadı bende.ton balıgı yersende yagını süzüp de ye.

canım şöyle söyleyeyim sana bende zayıflama ilaclarına tonla para döktüm ama zayıflattı mı hayırrr aksine herseyimi alt üst etti. şimdi bogazımı tutuyorum ve 2.5- 3 ayda 15 kilo verdim hala da diyetteyim hedefim 60 yani kaldı 12 kilom. bence alma ilaç hem sağlığına hem parana yazık tabi gene senin kararın araştır iyice

Boy Başlangıç Kilo Hedef
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg

8 Nisan pazartesi , tartılma günümüz olsun pazartesi geleneğini bozmayalım:)

tamam canım pazartesiyi iple çekiyorum

Boy Başlangıç Kilo Hedef
ebyar - 1.67cm 57kg 54kg
bestr - 1.65cm 74kg. 61kg.

Back