- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Sağol canım bende öyle yapayım ozaman :)
--canım hosgeldin öncelikle ödemini atman için isveç diyetini yapmanı öneririm. ondan sonra diyetisyenle devam edersin.benimde sorunum göbekle. sezeryandan kaldı. ben pazartesi ayran diyetine baslayacagım istersen beraber yapalım arkadas oluruz birbirimize ben sana yazayım ayran diyetini
1.GÜN SABAH=3 BARDAK AYRAN
ÖGLE=3 BARDAK AYRAN
AKSAM=3 BARDAK AYRAN +200 GR HAŞLAMA TAVUK
2.GÜN SABAH=3 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ MEYVE
3. GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SEBZE(HASLAMA YADA ÇİĞ)
4.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+TUZSUZ YAĞSIZ PATLAMIŞ MISIR
5.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ SODA
6.GÜN SABAH=2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+ SINIRSIZ BİTKİ ÇAYI
7.GÜN SABAH= 2 BRD AYRAN
ÖĞLE=2 BRD AYRAN
AKŞAM=1 BRD AYRAN+SINIRSIZ ÇORBA
AYDA 1 KERE YAPABİLİRSİN VE 4.5 KİLO VERMİŞ YAPAN ARKADAŞ BİR HAFTADA
--
Çok sevinirim beraber olursak :) Ayran light mı olacak? Birde ne kadar devam edeceğiz.
--
Çok sevinirim beraber olursak :) Ayran light mı olacak? Birde ne kadar devam edeceğiz.
bu arada 1 hafta devam edeceğiz
Evet en mantıklısı yoğurt gelecek hafta pazartesi yani bunun ardından hangi diyete başlmamamı önerirsin?
saol bitanem inşallah sende verirsin kız zaten 5 kilo fazlan var dert bile etme... bence bir kerelik şok diyet yap mesela isveç diyetini öneririm. o diyetle 10 günde 4.5 kilo vermiştim ayrıca lahana corbasıda yapabilirsin o da cok kilo verdiriyor. sonra fazla kaçırmadan tabi düzenli beslenmene geri dönebilirsin.sakın üzülme benim hala vermem gereken 10 kilo var hatta 10 kilo verince 5 kilo daha vermek istiyorum yani 15 kilom var gitmesi gereken şimdilik 10 kiloya bile razıyım
canım benımm azmıne hayranım werebıldıgını gordukce hırslanıorsun ben 1kılo ancak werdım aslında boyum 1,66 kılom 64 58 olsam yeter bana da 1kıloyu zor werdim dedıhgın gıbı lahana corbasını ıcemıorum ama ıswecı denıcem canım benım cok saol
Evet en mantıklısı yoğurt gelecek hafta pazartesi yani bunun ardından hangi diyete başlmamamı önerirsin?
2 gün evde yoktum ama katılım çoğalmış ne güzel! maviboncukcum devralmış konuyu:) haftasonu güzel bir enerji depoladıktan sonra evimdeyimmm. ve yarın başlıyorum şimdi yatmadan önce lahana kaynatıp içeceğim sabah kalkınca da 1 bardak yapıp içmeyi düşünüyorum.
çok mutlu ettiniz beni herkes istekli görünüyor süperr! yaparız biz bu işi yaaa
herkese iyi geceler , sabh görüşürüz
merhaba ben geldm :)
merhaba ben geldm :)
hoşgeldin canım bi oraya bi buraya bakıp duruyom böle daha iyi oldu bak hem yarın baslarız hepberaber ne dersin var mısın sende
hoşgeldin canım bi oraya bi buraya bakıp duruyom böle daha iyi oldu bak hem yarın baslarız hepberaber ne dersin var mısın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?